La barreja Australian Shepherd Pitbull és un gos de disseny que combina dues races intel·ligents amb una sòlida història de treball. El pitbull terrier i el pastor australià. Són gossos de mida mitjana amb una complexió àmplia i una actitud tenaç. Una raça generalment sana i molt intel·ligent, poden tenir un comportament destructiu si es deixen durant massa temps. Els seus instints de pastor i vigilància també poden convertir-los en una parella imprevisible per a les llars amb nens petits. No obstant això, és probable que aquest híbrid s'uneixi fermament amb els membres de la seva família i ho faci millor quan puguin quedar-se al costat del seu propietari durant tot el dia. L'enginy ràpid i l'actitud segura els fa molt entrenables, però necessiten molt d'exercici i són més feliços quan els han donat una feina.

  Un gos bastant gran, la barreja Australian Shepherd Pitbull pesarà al voltant de 60 lliures i farà fins a 24 polzades d'alçada.

  Històries de treball sòlides

  És difícil identificar els orígens exactes de la barreja de Pitbull de pastor australià. Sabem que són una raça mixta relativament nova. Formen part de la bogeria dels gossos de disseny que existeix des de principis dels anys noranta. La millor manera de conèixer aquest gos híbrid és mirar la història dels dos pares.

  La història del pastor australià comença a la regió basca de les muntanyes dels Pirineus. A principis del 1800 aquests fidels gossos de pastor acompanyaven els bascos quan aquestsva emigrar als espais oberts d'Austràlia. Es van creuar amb altres gossos, com els Border Collies.

  Quan els bascos van marxar d'Austràlia i van marxar cap a Califòrnia, un cop més, els seus gossos van fer el viatge amb ells. Els ramaders de Califòrnia van suposar que aquests gossos eren de raça australiana. Així és com van rebre el seu nom enganyós.

  La brutal història del Pitbull comença a la Gran Bretanya de principis del segle XIX. Van ser criats a partir de bulldogs anglesos antics amb el propòsit de l'esport de sang conegut com esquer de toros. El 1835, quan el Parlament britànic va promulgar la Llei de crueltat cap als animals, aquest esport cruel va ser prohibit. Es van convertir en mascotes populars i companys de guàrdia.

  Aspecte de la barreja de Pitbull de pastor australià

  Podeu esperar que la vostra barreja de Pitbull de pastor australià sigui un gos de mida mitjana amb un físic robust. Tindran les orelles caigudes i una complexió sòlida amb un pit musculós profund.

  Un crani ample, unes galtes pronunciades, una mandíbula ben definida i uns ulls foscos i amples que se situen baix al cap són trets destacats. la teva barreja podria heretar.

  Una mica més llarg que alt, el pastor australià fa entre 18 i 23 polzades i pesa entre 40 i 65 lliures. Fort i musculós per a la seva mida, el Pitbull fa entre 17 i 19 polzades i pesa entre 40 i 70 lliures.

  Per tant, el vostre cadell híbrid tindrà entre 17 i 23 polzades d'alçada quan estigui completament gran i pesarà més. a70 lliures.

  Colors de pelatge i neteja

  Hi ha una gran varietat de colors i patrons potencials que pot heretar una barreja de Pitbull de pastor australià. És probable que tinguin un patró o marcat en lloc de sòlid en color, i fins i tot poden heretar el patró Merle distintiu si són una segona o tercera generació.

  Raspalla el pelatge impermeable de doble capa del pastor australià un cop a la setmana per evitar embolics. Aquesta raça és un vessador notori. Durant la temporada de vessament necessitarà sessions de neteja més freqüents. Utilitzeu un rasclet per sota del pelatge cada dos o tres dies per eliminar l'excés de pèl.

  El pelatge curt i brillant del Pitbull és fàcil de mantenir amb un aspecte tallat i només necessita raspallar-se un a la setmana. És probable que la vostra barreja necessiti raspallar-se almenys dues vegades per setmana per mantenir-se en bones condicions.

  Aquesta és una raça mixta de gran vessament, que deixarà un rastre de caspa i pell a casa vostra la major part de l'any. Fins i tot amb una neteja regular! Malauradament, aquesta no és una bona opció per a aquells que pateixen al·lèrgies a gossos.

  Teixits típics del temperament

  Aquest és un gos amb una forta ètica laboral. L'avorriment pot conduir ràpidament a un comportament destructiu. El seu desig irrefrenable de ramar o esquer també pot suposar un problema si teniu nens petits o altres mascotes. Una raça altament intel·ligent, són un excel·lent gos guardià i excel·lent en funcions de servei.

  Aquesta barreja pot ser territorial i sobreprotectora, així com propensa.per cavar i mastegar. També poden arribar a ser destructius si es queden sense companyia durant llargs períodes.

  Son agressius?

  Si bé el pastor australià i el pitbull poden ser amorosos i lleials a la seva família, ambdues races poden tenen tendència a ser agressius. El pastor australià pot mostrar agressivitat als estranys, mentre que el pitbull es dirigeix ​​cap a altres gossos.

  Això no vol dir que totes les mescles de pitbull de pastor australià siguin antagòniques. La socialització primerenca que els exposa a una gran varietat de persones i altres gossos és la millor manera d'assegurar-se que el vostre cadell creixi fins a ser un adult segur i ben educat.

  Ensinistrament

  Tots els gossos. necessiten una socialització primerenca i una formació que utilitzi el reforç positiu. Els gossos mixtes de pastor australià Pitbull són molt intel·ligents i amb ganes de complaure, i això pot facilitar l'entrenament per a alguns. Tanmateix, la seva força física i exuberància fan que es beneficiaran de les classes d'entrenament de cadells.

  La barreja de Australian Shepherd Pitbull és enèrgica, atlètica i necessita molt d'exercici diari. No n'hi ha prou amb deixar-los córrer per un pati. Aquest és un gos orientat a les persones que li encanta caminar, córrer i jugar amb la seva família. Els esdeveniments canins com l'obediència, el pasturatge i l'agilitat també serien agradables.

  Cadells de mix de pitbull de pastor australià

  A mesura que els gossos de races mixtes continuen fent-se més populars,és més fàcil trobar criadors. Tanmateix, no tots oferiran el mateix nivell d'atenció al seu estoc. Busqueu un criador de bona reputació que us permeti visitar els pares del cadell i els pugui proporcionar una certificació de proves de salut.