El Maltipom és un gos de raça mixta de Pomerània maltesa. És probable que el vostre Maltipom tingui un progenitor maltès de raça pura i un progenitor de raça Pomerània. Però qualsevol gos pare podria ser de segona o fins i tot de tercera generació, el que significa que un o tots dos gossos eren maltipoms. El vostre Maltipom pesarà entre 3 i 7 lliures i farà entre 6 i 9 polzades d'alçada quan sigui adult. I tenir un abric esponjós de diversos colors.

  El Maltipom és afectuós, lleial, intel·ligent, entrenable i també actiu. Els maltipoms són amables amb els nens, però la seva petita mida significa que són bastant fràgils. Es tracta d'un gos enèrgic i intel·ligent amb molta personalitat al qual li encanta acurrucar-se i jugar.

  Històries reials

  El Maltipom encara es considera un mestissatge de primera generació, és a dir, són nous en l'escena canina i, per tant, hi ha molt poca documentació sobre el seu origen. No obstant això, podem aprendre més sobre ells consultant les històries de fons dels seus pares de raça pura.

  Els cadells maltesos eren una declaració de moda per a les dones romanes nobles. Aviat van fer aparicions regulars en mites i faules romans, com a representació de la devoció i la lleialtat. Un equip d'investigació arqueològica va trobar que els romans estimaven tant els seus cadells maltesos que fins i tot els cuidaven quan estaven malalts, tractant la seva artritis i altres afeccions relacionades amb l'edat.

  Els pomeranians eren una de les races preferides entre la família reial britànica a l'any. elsegle dinou. La reina va portar uns cadells de tornada després d'una visita a Itàlia i ràpidament es va convertir en una àvid criadora!

  Aspecte maltipom

  Com que es tracta d'un mestissatge, cada cadell podria heretar una sèrie d'aspectes físics. característiques de qualsevol dels seus progenitors de raça pura. El pelatge dels maltesos, per exemple, és llarg i sedós, i sempre blanc. Si es deixa créixer fins a la seva longitud natural, el pelatge d'un maltès pot créixer fins al terra!

  No tenen pelatge inferior i, per tant, el seu pelatge s'assembla més al cabell i tindrà alguna variació entre arrissats i ondulats. Els maltesos també tenen orelles llargues i una cua llarga, un cos proporcionat i ulls foscos i brillants. Aquests cadells acostumen a perdre una mica menys que altres gossos, mentre que els pomeranians són propensos a l'excrement habitual.

  En canvi, els pomeranians tenen una cara de guineu i orelles punxegudes amb ulls rodons i negres i molt. de pells començant des de la part superior del coll cap avall. El Pom té una capa doble: la capa inferior és curta i densa i la capa exterior és molt llarga i molt gruixuda! I tenen una cua abundantment plomada, que potser és una de les seves característiques més notables.

  Quan es tracta d'aquesta barreja de Pomerània maltesa, el vostre cadell podria acabar amb qualsevol combinació de les característiques anteriors. En general, però, tindran el cabell mitjà a llarg i mantindran una aparença esponjosa durant tota la seva vida.

  Maltipom Grooming

  En general, el vostreLa barreja de Pomerània maltesa necessitarà una cura constant perquè se sentin i semblin el millor possible. Aquest mestissatge és propens a problemes dentals, igual que els seus pares i altres gossos de mida de joguina. Per això, és important que programis el raspallat de les dents com a part de la seva rutina habitual.

  Independentment del tipus de pelatge que hagi heretat el teu cadell, la preparació hauria de ser una part important de la teva nova rutina. Com que tant el maltès com el pomeranian necessiten una mica de neteja addicional, el vostre cadell mixt necessitarà un raspallat diari per mantenir el seu abric sedós lliure de nusos.

  Quan grans són els maltipoms?

  Quan es tracta d'un cadell de raça pura, és bastant fàcil estimar la seva mida adulta, alçada i pes. Tot el que has de fer és mirar els seus pares! Tanmateix, amb un encreuament com el Maltipom, identificar els resultats exactes de mida, alçada i pes és una mica més complicat.

  Això es deu al fet que un encreuament pot heretar qualsevol nombre de característiques dels seus pares de raça pura; genètica. Tot i així, com que el maltès i el pomeranian són tots dos gossos de joguina, podem estimar que el Maltipom totalment crescut serà bastant petit. Però quin és el rang complet de la seva alçada i pes? La manera més fàcil d'avaluar-ho és mirant els seus pares de raça pura.

  El maltès, per exemple, fa només entre 7 i 9 polzades d'alçada i pesa menys de 7 lliures. El Pomeranian, en canvi, pot ser encara més petit! Només creixentenir una alçada al voltant de 6 a 7 polzades i pesar entre 3 i 7 lliures Prepareu-vos perquè la vostra barreja adulta de Pomerània maltesa tingui entre 6 i 9 polzades i pesi entre 3 i 7 lliures com a màxim.

  Teixits del temperament

  Els maltesos són coneguts per la seva naturalesa amable i per la seva disposició animada. També són afectuosos i molt adaptables a tot tipus de situacions i estils de casa. A més, són meravellosos amb nens de totes les edats i altres mascotes de la llar, i són un gran gos familiar o un company solter.

  Tot l'atleta, al teu maltès li encantarà arreplegar-te a la falda tant com a els encantarà córrer, jugar i lluir-se!

  El Pomeranian és una mica més animat que el maltès i pot ser vocal de vegades, sense por d'utilitzar la seva veu quan consideren que alguna cosa està fora de lloc o sospitosa! A causa d'això, els lladrucs excessius poden ser un problema quan no s'entrenen adequadament.

  Tenen una mica de complex de Napoleó i poden desconèixer completament el petit que són. Això podria acabar sent perillós si esteu al voltant de gossos estranys, ja que és possible que el vostre petit cadell no tingui por de barallar-se amb gairebé ningú.

  Són bons amb els nens?

  Els cadells de maltipom són de peluix. gossos que fan molt bé amb nens de totes les edats. També es porten bé amb altres mascotes de la casa, els encanta jugar i córrer per casa.

  Per naturalesa, aquests cadells seran grans companys de família, sigui quin sigui el seu cos.són petits i fràgils. La manipulació i la supervisió suau són essencials.

  Entrenament i exercici de maltipom

  El maltès i el pomeranian són races actives, però també són bastant petites. Això vol dir que una passejada diària o jugar al pati hauria de ser suficient per satisfer les necessitats d'exercici del vostre cadell. A més, els dos pares de raça pura del Maltipom són gossos intel·ligents, per la qual cosa entrenar el vostre Maltipom hauria de ser divertit i bastant senzill.

  Per descomptat, com amb tots els cadells, és important entrenar mitjançant un reforç positiu i mantenir un horari constant. La socialització precoç i l'entrenament d'obediència seran claus per garantir que el vostre cadell se senti confiat en totes les situacions i es comporti en conseqüència.

  En el cas dels cadells de Maltipom, també ajudarà amb qualsevol lladruc excessiu que pugui sorgir.

  Ensenyar el vostre cadell només és una part de la seva cura. Com a propietari responsable, has de preparar el teu amic pelut per assegurar-te que es mantingui sa i feliç.

  Salut de Malta i Pomerània

  El teu Maltipom és un mestissatge, tan semblant al temperament i a les característiques físiques. , també poden heretar problemes de salut de qualsevol dels pares.

  El maltès té una vida útil de 12 a 15 anys i, tot i que es descriu com un gos resistent, encara són propensos a una sèrie de problemes. Entre ells, podem comptar amb sordesa hereditària, hipoglucèmia, col·lapse traqueal, estenosi pilòrica, problemes dentals i derivació hepàtica.

  En eld'altra banda, el Pomeranian, amb una vida útil de 12 a 16 anys, és propens a l'obesitat, problemes dentals, distiquiasis, entropió, hipoglucèmia, luxació rotuliana, col·lapse traqueal, síndrome de caiguda severa del cabell i hipotiroïdisme.

  Com que no hi ha manera de saber mirant un cadell de Maltipom què ha heretat dels seus pares de raça pura, us recomanem un control de salut precoç. Parlar amb el vostre criador escollit i conèixer les possibles condicions que pot tenir el vostre cadell us ajudarà a evitar o preparar-vos per a qualsevol problema de salut futur del vostre gos Maltipom.

  Cadells Maltipom

  Si creieu que el Maltipom és el gos adequat per a tu, és important passar per una font de bona reputació a l'hora de buscar el cadell adequat.

  Les botigues d'animals i les fàbriques de cadells poden semblar una bona opció, però és important entendre que aquestes fonts no tenen el millor interès dels cadells en ment. Aquests establiments crien gossos indistintament sense tenir en compte la salut i el benestar ni dels pares ni dels cadells.

  Pagaràs un preu assequible, però mai no estaràs segur de quines malalties pot tenir el teu cadell ni del tarannà. qualsevol dels pares. En canvi, quan escolliu un criador, sabreu exactament què obtindreu. Coneixeràs els pares, el seu tarannà i l'aspecte, de manera que puguis tenir una millor idea de com serà el teu cadell.

  Un criador també farà les proves genètiques adequades i la detecció de salut deambdós pares per assegurar-se que no es transmetin malalties. Sobretot perquè els encreuaments han guanyat popularitat i aquests gossos no tenen un estàndard, és clau que obtingueu el vostre cadell d'una persona de confiança.

  Què passa amb l'adopció?

  Tot i que els refugis i els rescats són sempre un gran opció, recordeu que trobar un Maltipom pot ser encertat, depenent de l'hora i el lloc que busqueu. És possible que pugueu trobar altres mescles, com ara la barreja de caniche maltès de Pomerània, per exemple, però trobar un mestissament de Pomerània maltesa sens dubte serà casual.

  No obstant això, una de les millors coses de passar per un rescat. és que els refugis sovint cobreixen els honoraris veterinaris inicials. També poden oferir consells de primera mà sobre la personalitat d'un gos perquè han tingut temps d'interactuar amb ells.