Alimentar un cadell de Whippet amb els millors ingredients i un nombre adequat de calories els prepara per a un creixement saludable fins a l'edat adulta. Els whippets són, naturalment, gossos esportius molt prims, que assoleixen la seva mida adulta al voltant dels 8 mesos d'edat. Hi ha diverses dietes adequades per alimentar un cadell de Whippet, cadascuna amb els seus pros i contres.

  Llegant, estilitzat i molt dolç, el Whippet és un llabrer que sembla una versió més petita. del Greyhound. Aquests gossos prims i àgils tenen el físic tonificat d'un esportista, i la seva naturalesa encantadora i relaxada fa del Whippet una mascota meravellosa. En aquest article, explicarem tot el que necessiteu saber sobre l'alimentació d'un cadell de Whippet, inclosos els avantatges i els contres de les croquetes, els aliments humits, les dietes casolanes i les crues. També analitzarem quant alimentar, quan alimentar i molt més.

  Canviar les marques d'aliments per a cadells

  És una bona idea mantenir el vostre cadell a l'opció d'aliment del criador per a un poques setmanes després d'arribar a casa. Hi ha diverses raons darrere d'això. El teu petit cadell ja està desorientat. S'acaben de separar de la seva mare i els seus germans i estan intentant adaptar-se a un entorn completament nou. Els whippets ja són propensos a la por i l'ansietat, per la qual cosa és important establir un vincle segur des del principi. Donar-los el mateix menjar al qual estan acostumats és una manera de reduir el seu estrès.

  Una altra raó per no canviar el vostreLa dieta del cadell té a veure immediatament amb la manera com els cans digereixen els aliments. Tot i que la saliva del gos és capaç de matar els bacteris, no té els enzims per descompondre els aliments com ho fa la saliva humana. Això vol dir que realment no comencen a digerir els aliments fins que s'han empasat.

  Programa d'intercanvi d'aliments

  Després d'unes quantes setmanes, i un cop el vostre cadell de Whippet s'ha aclimat a la seva nova llar i família, pots començar a canviar-li el menjar. Això s'ha de fer sempre de manera gradual, durant un període d'aproximadament una setmana. No els doneu mai el menjar nou alhora, fins i tot quan canvieu de menjar per a cadells a menjar per a gossos adults i, finalment, de menjar per a adults a per a gent gran.

  El millor menjar per a cadells de Whippet

  Afortunadament, Whippets. són una raça generalment saludable i haurien de funcionar bé amb diverses dietes diferents. Els cadells s'han d'alimentar sempre amb un aliment d'alta qualitat formulat específicament per a ells. Això es deu al fet que els cadells necessiten més proteïnes i calories que els gossos adults. Aproximadament la meitat de la seva ingesta calòrica s'utilitza per al creixement i desenvolupament adequats.

  Es recomanen els següents aliments per a cadells:

   Com s'alimenta Canvis a mesura que un cadell de Whippet es fa gran

   Els cadells de Whippet s'han de donar tres o quatre àpats al dia. Quan tinguin un any haurien de ser alimentats dues vegades al dia. Com més gran sigui la raça, més llarg serà el període de creixement i la taxa de creixement no sempre és constant.

   Continueu servint un cadell.aliments formulats fins que arribin al voltant del 90% de la seva mida adulta.

   Canvieu a un menjar per a gossos adults utilitzant el mateix mètode gradual que es va utilitzar per intercanviar el menjar la primera vegada.

   Tot i que l'embalatge en els aliments comercials us donaran una idea, cada cadell té els seus requisits únics a causa del nivell d'activitat i altres factors. Com a pautes generals, un Whippet adult normalment necessita una unça d'aliment per cada dos lliures que pesin.

   Tipus d'aliments per a cadells de Whippet

   Els whippets són una raça activa que acostuma a ser bastant saludable amb una vida útil. de 12 a 15 anys. Haurien de funcionar bé amb qualsevol dieta formulada per a cadells sempre que sigui equilibrada i nutritiva. Si decideixes alimentar el teu cadell de Whippet amb menjar sec, menjar humit, menjar casolà o cru, depèn de les preferències personals.

   Alimentar una croqueta de cadell de Whippet

   La croqueta seca és sens dubte el més important. opció popular per menjar cadells. És convenient, a un preu raonable i es conserva bé. Només has d'entrar a qualsevol botiga d'animals per veure la gran varietat d'opcions de menjar sec disponibles.

   Per desavantatge, les croquetes són l'opció menys agradable i els gossos de vegades tenen gana gairebé immediatament després.

   Si opteu per donar menjar sec al vostre gos, assegureu-vos de llegir els ingredients. Una proteïna animal anomenada hauria d'estar a la part superior de la llista. Eviteu les marques que contenen subproductes de carn i altres farcits que puguin molestar el gosdigestió.

   Alimentar un cadell de Whippet amb menjar humit

   Tot i que els aliments humits o enllaunats solen ser més cars sovint tenen més valor nutricional i nivells més alts de proteïna animal que el menjar sec per a gossos. Això pot reduir el risc de deshidratació. Però sempre que el teu cadell de Whippet tingui sempre accés a aigua dolça, això no hauria de ser una preocupació.

   El menjar humit també acostuma a ser més saborós. Hi ha algunes evidències que els aliments suaus i humits poden causar problemes dentals als gossos, però raspallar-se les dents amb regularitat hauria de reduir el risc.

   Alimentar un cadell de Whippet Raw (BARF)

   Dietes d'aliments crus. per als gossos són cada cop més populars. Els defensors creuen que aquesta és una manera més saludable d'alimentar el vostre gos perquè està més a prop de la seva dieta natural. Citaran beneficis com una digestió millorada, dents més netes i una pell i pelatge més sans.

   No obstant això, algunes evidències científiques actuals suggereixen que els riscos d'una dieta crua són més grans que les recompenses. El pollastre cru, en particular, suposa una amenaça. Aquest estudi va trobar que el 80% de les mostres de la dieta BARF van donar positiu per a la salmonel·la.

   Alimentar un cadell de Whippet amb una dieta casolana

   Com amb una dieta crua, alimentar un cadell de Whippet amb una dieta casolana us proporciona una dieta completa. controla el que consumeix el teu gos. La diferència és que aquesta dieta podria incloure carns i verdures cuites.

   Una dieta casolana també pot ser més natural i més gustosa que servir-les comprades comercialment.aliments. Tanmateix, heu d'assegurar-vos que el vostre cadell rep els nutrients adequats en les quantitats adequades.

   Les deficiències de nutrients, especialment en gossos joves en creixement, poden provocar problemes de creixement i desenvolupament.

   Quant he d'alimentar el meu cadell Whippet?

   Un cadell en creixement necessita més calories per lliura de pes corporal que un gos adult de la mateixa raça.

   Un cadell adult actiu que pesi 30 lliures requereix 894 calories al dia. Un cadell que pesa 10 lliures i creixerà fins a 33 lliures en la maduresa, requereix 990 calories diàries.

   Purina recomana que un gos que pesi entre 21 i 50 lliures com a adult n'aconsegueixi 2/ De 3 a 1¼ de tasses d'aliment al dia quan tenen entre un i mig i tres mesos d'edat.

   • De quatre a cinc mesos, haurien de prendre entre 1 ¾ i 2 ⅓ tasses.
   • De sis a vuit mesos s'han d'alimentar d'1⅓ a 2 tasses.
   • De nou a onze mesos és de 2⅓ a 2½ tasses.
   • Entre l'edat d'un i dos anys anys, rebran de 2⅓ a 3½ tasses cada dia.

   Aquestes són només pautes i les quantitats variaran entre diferents cadells i marques de menjar per a gossos. Els Whippets són corredors naturals i excel·lent en esports organitzats com ara l'agilitat i l'esquer. Però a aquests gossos també els encanta estirar-se i descansar per casa.

   El nivell d'activitat del teu gos pot tenir un paper important en la quantitat de calories que hauria de menjar.