Què tenen en comú un Docker i un Spaniel Doxie? Tots dos són noms per a la bonica barreja de Cocker Spaniel Dachshund. Aquest gos de disseny híbrid pot ser lleument afectuós, ferotgement amorós o un petit terror adorable. Malauradament, cal tenir en compte alguns problemes de salut potencials, però aquests petits cadells tenen una gran personalitat.

  D'on ve la barreja de Cocker Spaniel Dachshund?

  Els Cocker Spaniels existeixen des de la dècada de 1800, amb la divisió entre les races angleses i americanes oficialitzades el 1945. Aquesta raça progenitora és coneguda per ser un gos de treball que s'utilitzava originalment per caçar becadas, un tipus d'ocell de caça.

  A l'altre costat de l'arbre genealògic, els Dachshunds provenen de la dècada del 1500 a Alemanya. Un altre gos de treball, els Dachshund, es va criar per caçar petits animals terrestres, principalment teixons.

  El primer Docker va néixer als Estats Units l'any 1999. L'aspecte i el temperament dels gossos de barreja de Cocker Spaniel Dachshund són molt menys previsibles que els races de progenitors individuals.

  Dats curiosos

  • Aquesta barreja acostuma a ser més un comodí que alguns.
  • Aquests cadells no sempre mostren quin costat del seu família que s'encarregaran d'adults.
  • Sempre és un procés de descoberta mentre cries una barreja de Cocker Spaniel Dachshund!
  • Es pot confiar en alguns trets, com ara un impuls constant per jugar i jugar. un temperament molt social.
  • Com a barreja més nova, aquestsels gossos gairebé demanen una segona mirada. Són excel·lents per iniciar una conversa!

  Aspecte de la barreja de Cocker Spaniel Dachshund

  Un gos petit, la barreja de Cocker Spaniel Dachshund generalment oscil·la entre unes nou i 13 polzades d'alçada. Pesen de mitjana al voltant de 25 lliures.

  La forma general d'aquests gossos normalment s'inclina cap al costat del Dachshund de la família. Normalment són de cos llarg, pit profund i cames curtes.

  A part d'aquestes tendències generals, gairebé tots els altres detalls físics són casuals. Com que els Dockers poden heretar els atributs físics de qualsevol dels pares, és possible que s'assemblen molt a un Cocker Spaniel, o que no siguin gens.

  Els ulls i els nassos són una mica més previsibles. Els nassos són negres i els ulls són marrons o avellanes. Els seus pelatges solen ser de longitud mitjana i gruixuts. Negre, marró, blanc, crema i les variacions d'aquests colors són possibles.

  Teixits del temperament

  El temperament de la barreja de Cocker Spaniel Dachshund depèn de múltiples factors. Com amb qualsevol gos, l'entrenament de qualitat i l'atenció d'un propietari amorós poden marcar la diferència entre un gos ben adaptat o una mascota problemàtica.

  Els cockers són caçadors d'ocells; Els dachshunds són caçadors de teixons. Independentment de quin pare prengui aquesta barreja, el gos serà un caçador amb una forta ètica de treball i un impuls de presa.

  Necessitaran molt exercici i joc per cremar energia, ientrenament per aprendre un comportament acceptable.

  Són agressius els gossos Cocker Spaniel Dachshund Mix?

  Tant els Cocker Spaniels com els Dachshunds apareixen regularment en estudis sobre l'agressió canina, però les conclusions estan lluny de ser concloents. Aquest estudi de 2008 a la Universitat de Pennsilvània va trobar que els Dachshunds (al costat dels Chihuahuas) eren la raça de gossos amb més probabilitats de comportar-se de manera agressiva amb els humans i altres gossos.

  Aquest estudi contradiu aquest estudi danès de 1996, que va trobar que els Dachshunds eren entre les races amb menys probabilitats de mostrar agressivitat. El mateix estudi danès, i aquest estudi angloamericà anterior, van trobar que els Cocker Spaniels són propensos a l'agressió cap a humans coneguts i desconeguts.

  Però un estudi del Regne Unit l'any 2014 va trobar que el grup de gossos d'armes (que inclou Cocker Spaniels). ) és el menys agressiu cap als desconeguts.

  Per tant, la resposta per a Dockers està lluny de ser clara. Però també sabem per aquest darrer estudi que assistir a classes de cadells redueix significativament el risc que els cadells es converteixin en gossos agressius.

  La importància de la socialització

  Per criar un Docker segur i ben educat. , la socialització és més important per a aquesta raça extrovertida. Presenta el teu cadell de Cocker Spaniel Dachshund Mix a una gran varietat de persones i llocs mentre és jove.

  Això redueix el risc que reaccionin amb por i agressivitat a situacions noves quan creixen.amunt.

  Amb cura i atenció, aquesta barreja pot ser una de les mescles més amoroses i devotes que hi ha al voltant.

  Ensinistra el teu Cocker Spaniel Dachshund Mix

  En general, aquesta barreja té ganes de complaure i es pot entrenar fàcilment. Tanmateix, això pot variar dràsticament fins i tot dins de la mateixa camada de cadells.

  L'entrenament i l'exercici de qualsevol raça o barreja és un tema complicat. Les directrius bàsiques segueixen sent les mateixes per a tots, però no entrenaries un husky de la mateixa manera que, per exemple, un pomeranian!

  La tècnica d'entrenament adequada

  Aquests gossos volen agradar i obeir. vostè. Només se'ls ha de mostrar com canalitzen la seva energia natural d'una manera positiva.

  Un entrenament dur i una desaprovació oberta poden fer retrocedir fàcilment aquests cadells intel·ligents. "Resol" problemes d'aquesta manera només pot estar creant problemes en el futur.

  La nostra guia sobre els millors mètodes d'entrenament us ajudarà a començar amb el peu correcte.

  Exercici

  Els dos pares d'aquesta barreja són gossos molt actius i la seva descendència serà de la mateixa manera. Introdueix el teu cadell Docker a fer exercici gradualment utilitzant la nostra guia sobre els requisits d'exercici del cadell.

  La majoria dels propietaris amb experiència recomanen una hora d'activitat al dia, però no els deixis saltar.

  Entrenament, la socialització i l'exercici es poden combinar fàcilment en la vida diària. Amb molt d'amor i atenció, aquestes tasques poden convertir-se en un gran moment de vinculació amb el membre més noufamília.

  Salut del Cocker Spaniel i Dachshund

  Els principals problemes de salut dels Cocker Spaniel inclouen:

  • Luxació rotuliana
  • Glaucoma
  • Atròfia progressiva de la retina (APR)
  • Cataractes

  La displàsia de colze, la displàsia de maluc, l'epilèpsia i la torsió gàstrica són una mica menys freqüents, però encara són motius de preocupació.

  Els dachshunds són propensos a:

  • Problemes oculars, inclosa la PRA
  • Obesitat
  • Malaltia del disc intervertebral
  • Diversos problemes d'esquena
  • Displàsia de maluc

  Els problemes més lleus inclouen problemes de pell, un major risc de diabetis i problemes renals.

  La malaltia del disc intervertebral i altres trastorns de la columna vertebral són problemes especialment significatius per als Dachshunds. . Aquestes condicions doloroses són el resultat de la seva forma exagerada, cosa que com a humans hem perseguit deliberadament a la seva costa.

  Per evitar la mateixa sort als cadells Docker, els criadors responsables només crien a partir de Dachshunds amb una columna vertebral de llarga salut.

  Aquesta barreja tendeix a viure uns 11-14 anys i pot tenir al·lèrgies. La neteja requereix un manteniment bastant baix; requereixen raspallar-se unes tres vegades per setmana, depenent del seu pelatge.

  Cocker Spaniel Dachshund Mix Puppies

  Les visites veterinàries periòdiques us permetran estar al dia de la salut de la vostra mascota.

  La displàsia de maluc i la PRA són comunes a les dues races progenitores, però hi ha proves de detecció per a ambdues condicions.

  Insisteix a comprar uncadell d'un criador que examina els seus gossos progenitors per detectar aquestes condicions i qui pot demostrar que el seu progenitor Dachshund està lliure de malaltia del disc intervertebral.

  Les mescles de Cocker Spaniel Dachshund són bons gossos familiars?

  Aquests gossos són petits i tenen una energia moderada. També són bastant fàcils d'entrenar i aprendre ràpidament. És probable que s'adaptin bé a les llars d'adults actius.

  Un Docker feliç necessita molta socialització, exercici i oportunitats per treballar mitjançant jocs o classes.

  Atès que els Cocker Spaniels i els Dachshunds s'han barrejat reputació d'agressivitat, pot ser que no sigui un híbrid adequat per a les llars amb nens petits o altres gossos.

  De la mateixa manera, el gran impuls de preses d'ambdós pares fa que la seva descendència creuada no sigui segura al voltant de mascotes més petites com ara gats i conills. .

  Depèn tant de la teva família com del teu potencial cadell o gos de rescat.

  Gossos de refugi

  Rescatar el membre més nou de la teva família aporta molts beneficis.

  Doneu a un animal un nou començament a la vida i porteu a casa un nou membre emocionant que està preparat.

  Depenent del gos en qüestió, pot ser que no necessiti tant entrenament inicial o entrenament similar com És possible que hagis donat altres gossos.

  Tot i que comporta molts reptes, si us plau, penseu a rescatar una barreja de Cocker Spaniel Dachshund si us interessa un i podeu trobar-ne un!