Alimentar un cadell de Corgi amb una bona dieta pot establir les bases per a un creixement saludable i una llarga vida. Els cadells tenen necessitats dietètiques diferents a les dels gossos adults. Per promoure un creixement saludable, voldreu assegurar-vos que tinguin un aliment ric en proteïnes i greixos, però baix en carbohidrats. També necessiten molt calci, fòsfor, magnesi i vitamina A.

  Canvi de marques d'aliments

  Quan recolliu el vostre nou cadell, el vostre criador us hauria de donar una mica bossa que conté la seva croqueta actual. Si no comproven què han menjat i assegureu-vos de recollir-ne una mica de camí a casa.

  El sistema digestiu del vostre cadell es molestarà fàcilment durant els propers dies, així que no canvieu els aliments de seguida. Continueu alimentant el que el vostre criador li donava al vostre cadell durant almenys dues setmanes. Si els aliments antics i nous són molt diferents en textura o tipus, espereu un mes abans d'iniciar el procés.

  A continuació, comenceu a alimentar la nova marca barrejada amb l'anterior. Augmenta gradualment la proporció de nous a vells al llarg d'una setmana.

  Dieta vs salut

  Els estudis han demostrat que els bacteris intestinals bons del teu cadell poden patir durant els canvis en la dieta. Per donar suport a la microflora del vostre cadell de Corgi, podeu barrejar probiòtics per a gossos sota el seu menjar diàriament. Un bon exemple és el suplement probiòtic per a gossos Purina ProPlan FortiFlora.

  Però aquest no és l'únic risc per a la salut del teu cadell que pot comportar la dieta. Un científicL'estudi sobre races de cos llarg va demostrar que tenen més probabilitats de desenvolupar displàsia de maluc. Com que els corgis també són propensos a l'obesitat, això significa que tenen dos factors de risc per desenvolupar problemes d'articulació del maluc.

  Per prevenir la displàsia de maluc, voldreu promoure un creixement lent i saludable. És important controlar les calories i controlar de prop el pes i la puntuació de la condició corporal del vostre cadell de Corgi.

  Quant alimentar un cadell de Corgi

  Els cadells necessiten més calories per cada pes corporal que els adults, però això no vol dir que l'alimentació gratuïta o la sobrealimentació els ajudin a créixer.

  Afortunadament, el menjar del vostre cadell vindrà amb recomanacions sobre la mida de les porcions. Només assegureu-vos d'ajustar les calories diàries d'acord amb les directrius a mesura que el vostre cadell creixi i sigui més pesat.

  Rutines i horaris

  La porció diària total del vostre cadell s'ha de repartir en diverses alimentacions. Quan s'alimenta un cadell de Corgi, una pauta aproximada a seguir és:

  • 2 – 4 mesos : 4 àpats
  • 4 – 6 mesos : 3 àpats
  • 6 – 12 mesos : 2 a 3 àpats
  • Més d'un any : 1 a 2 àpats

  Què alimentar un cadell Corgi?

  Hi ha moltes opcions per triar, i sabem que pot ser confús. Però en realitat no és un cas d'opcions correctes o incorrectes. Tots tenen avantatges i inconvenients, o fins i tot podeu optar per combinar alguns tipus d'aliments per treure el millor dels dos mons.

  Alimentar la croqueta del cadell

  La croqueta és una opció fàcil i segura. Està dissenyat especialment per als cadells, està ple de tots els nutrients que el vostre Corgi necessita per créixer. Trieu una croqueta de cadell per a races petites per assegurar-vos que les peces siguin prou petites perquè el vostre cadell pugui mastegar i empassar.

  No totes les croquetes són iguals, però. Ves amb un aliment amb fonts de proteïnes d'alta qualitat. Preferiblement, allunyeu-vos de les croquetes que continguin cereals.

  Una cosa bona a buscar en el menjar per a cadells és un alt nivell d'antioxidants, que enforteixen el sistema immunològic. Els estudis han demostrat que això pot augmentar l'eficàcia de les vacunes del vostre cadell.

  Menjars humits per a cadells

  Les llaunes o bosses de menjar també estan dissenyades específicament per als cadells. Si voleu alimentar el vostre cadell només amb menjar humit, assegureu-vos d'escollir una marca que estigui marcada com a completa no complementària.

  Un dels inconvenients del menjar humit és que es fa malbé més fàcilment. A diferència de les croquetes, tampoc és tan fàcil alimentar-se sobre la marxa o utilitzar-lo com a llaminadures quan entrenes el teu cadell.

  S'alimenta per si sol, el menjar humit no produeix un efecte netejador de les dents. També se sap que provoca excrements fluixos en alguns gossos. Per tant, podeu obtenir els màxims beneficis si alimenteu croqueta i menjar humit junts.

  Només assegureu-vos de no exagerar les calories. El vostre veterinari us pot ajudar a calcular la mida de les porcions dels dos aliments. Si el vostre cadell és un menjador exigent, això sembla més aviatÉs poc probable ja que els cadells de Corgi acostumen a ser "amants del menjar": el menjar humit pot ajudar a augmentar la seva gana.

  Alimentar un cadell de Corgi Raw (BARF)

  Les dietes crues per a gossos han guanyat popularitat constantment a els darrers anys. Molta gent creu que els ingredients naturals són més saludables per al seu cadell.

  Les dietes crues, sens dubte, tenen molts avantatges, però hi ha algunes coses a les quals cal tenir en compte. Els fragments d'os poden ferir el vostre gos o bloquejar-li els intestins.

  La preparació de carns crues també pot suposar un risc per a vosaltres i la vostra família (especialment per als nens petits o els membres de la família d'edat avançada). Però el major inconvenient de les dietes crues per als cadells és que depèn de tu assegurar-te que el teu gos rebi tots els nutrients que necessita.

  Nutrició amb una dieta crua

  Lamentablement, encara veiem pacients a la clínica amb problemes de salut relacionats amb la nutrició a causa d'una alimentació crua "equivocada". També hi ha informes de casos de cadells que no reben prou nutrients per créixer saludablement.

  En cas de triar un aliment comercial per a cadells, segur que tindreu tranquil·litat. Aquests aliments s'ajunten amb molta cura perquè el vostre cadell obtingui suficient calci, magnesi, vitamines, etc.

  Si decidiu alimentar el vostre cadell amb una dieta crua, demaneu a un veterinari experimentat que us ajudi a calcular la nutrició. requisits i porcions. Podeu trobar més informació sobre les dietes crues aquí.

  El meu cadell és el pes adequat?

  Com solen fer els Corgistenir sobrepès amb facilitat, és important vigilar la bàscula.

  Tot i que els números no ho són tot. Sovint, pots saber més sobre la salut del teu cadell jutjant la seva condició corporal.

  Si el teu cadell és massa prim, això pot perjudicar el creixement i provocar deformitats òssies de llarga durada.

  Activat. d'altra banda, un cadell gros creixerà massa ràpid. Això provoca problemes articulars com ara la displàsia de maluc.

  Si creus que el teu cadell està massa gros o massa prim, parla amb el veterinari de la teva confiança. Poden ajudar-te a ajustar la dieta del teu cadell.

  Un cadell que perd pes tot i que menja la quantitat adequada de calories pot tenir una afecció subjacent.

  Fes que el teu veterinari revisi el teu cadell per si hi ha cucs. infeccions i altres problemes de salut.

  El meu cadell encara té fam

  El teu cadell és una d'aquestes criatures sempre famolencs que inhalen el menjar com un buit?

  Es necessita una estona perquè l'estómac del teu cadell indiqui al seu cervell que està ple.

  Per tant, menjar més lentament pot ajudar al teu cadell a sentir-se ple. Un bol d'alimentació lent pot ajudar a frenar la ingesta d'aliments del teu cadell.

  Una altra opció és agafar una part de la croqueta del teu cadell de la porció diària i utilitzar-la durant tot el dia com a llaminadures per a l'entrenament del cadell.

  Només recorda comptar aquestes llaminadures per a la ingesta diària de calories del teu Corgi.

  Si el teu cadell encara té gana, considera espatllar els seus àpats.

  Potsdistribueix la porció diària total en diverses menges al llarg del dia.

  My Puppy Won't Eat

  Amb l'estrès de mudar-se a una nova llar, és possible que la gana del teu cadell pateixi durant un dia. o dos.

  Proveu d'oferir-li menjar humit agradable si el vostre cadell hi està acostumat.

  Si el vostre cadell Corgi es perd més de dos àpats o 12 hores de menjar, concerteu una cita amb el vostre veterinari per a una revisió.

  Els cadells es poden deshidratar ràpidament si no mengen i beuen regularment.

  Si el vostre cadell presenta algun altre símptoma, truqueu immediatament al vostre veterinari.

  Aquests símptomes inclouen (però no es limiten a):

  • cansament
  • vòmits
  • diarrea
  • febre.