La barreja Cane Corso Neapolitan Mastiff és una combinació forta, gran i protectora. Aquesta raça de disseny híbrid és lleial, afectuosa, tossuda i de voluntat forta. S'adapten a les cases actives que estimen l'entrenament de reforç positiu i tenen molt de temps per a la socialització. Els Cane Corsos de pura raça i els Mastíns napolitans són dues races molt impressionants. Molta gent confon els dos, però són gossos diferents! Tanmateix, les seves similituds han provocat un interès creixent per barrejar-los. Els cadells resultants poden ser força impredictibles, malgrat les similituds entre les races progenitores. Fem una ullada més de prop a què esperar i si aquesta combinació única us convé.

  Esteu pensant en aquesta barreja o encara decidiu si us convé?

  La barreja de mastí napolitan de Cane Corso

  La barreja de mastí napolitan de Cane Corso no és una combinació habitual. Aquesta barreja és un gos gran i fort que no s'adaptarà a moltes cases. Les famílies que portin a casa aquesta barreja han d'estar preparades per dedicar molt de temps a l'entrenament i la socialització per assegurar-se que el seu gos no creixi per ser agressiu o ferir ningú.

  Tot i que aquestes dues races de gossos comparteixen algunes similituds importants, hi ha encara hi ha algunes diferències que els diferencien. I, per això, els cadells de races mixtes poden ser impredictibles. Per tant, els propietaris han d'entendre tots els resultats possibles abans de comprometre's amb un cadell.

  CanyaCorso vs Mastí napolità

  Tant el Cane Corso com el Mastí napolità són races antigues amb una llarga història al costat dels humans. De fet, aquestes dues races descendeixen dels mateixos avantpassats: gossos mol·losos que van ser criats amb races de gossos italians a l'auge de l'Imperi Romà.

  Amb el temps, les dues races es van anar diferenciant. I ara, hi ha algunes diferències importants que els separen. Incloent la seva mida, els colors del pelatge i alguns trets de temperament.

  No obstant això, tots dos són races de gossos grans i poderoses conegudes per la seva naturalesa protectora i les seves habilitats protectores. Ni el Cane Corso ni el Mastí napolità són habituals com a mascotes familiars, ja que la majoria de les cases s'adaptaran a un gos menys protector. Però, en l'entorn adequat amb la cura adequada, ambdues races poden ser un bon company.

  Aspecte del mastí napolità Cane Corso

  El cane corso i el mastí napolità són races de gossos grans. Per tant, podeu garantir que un cadell mixt també es convertirà en un gos gran. Com a regla general, es mantindran entre 24 i 30 polzades d'alçada, sovint pesant més de 100 lliures. Les femelles solen ser més petites que els mascles.

  Les dues races progenitores tenen pelatge llis i curt. Per tant, una barreja tindrà el mateix tipus de pell. Però, la seva coloració pot variar segons els pares. Poden ser de color sòlid, tigrats o amb marques com una màscara negra. Aquests són alguns dels colors més comunsaquesta barreja:

  • Negre
  • Blau
  • Vermell
  • Caoba
  • Tawny
  • Gris
  • Cervatillo

  Aquesta barreja tindrà un aspecte molt musculós. Com més prenguin el seu pare Neo, més arrugada serà la seva cara. És habitual que els gossos pares tinguin les orelles retallades, tot i que aquesta pràctica s'està tornant menys popular.

  Cane Corso Mastiff Napolitan Mix Temperament

  El Cane Corso i el Mastí napolità s'han utilitzat com a guardians, lluitadors. , gossos de guerra i més al llarg de les seves històries. Ambdues races són conegudes pel seu temperament protector i lleial. Formen vincles molt forts amb la seva família immediata, tot i que no són necessàriament afectuosos amb els familiars propers.

  És probable que aquesta barreja hereti la mateixa naturalesa protectora. Però això fa que la socialització adequada sigui cada cop més important. A la majoria de les cases modernes, un gos excessivament protector pot ser problemàtic. Sobretot si el vostre gos veu coses inofensives com a amenaces, com el carter, altres gossos a casa o els amics del vostre fill que visiten després de l'escola. La socialització adequada ajudarà a reduir l'agressivitat i la por, per la qual cosa hauria de passar de 8 a 16 setmanes i més enllà.

  Aquests gossos no són extremadament energètics ni molt juganers. Però, encara necessitaran exercici i estimulació mental. El pare de Cane Corso tendeix a ser més obert als estranys, més enèrgic i més juganer. Per tant, el temperament del vostre cadell pot dependrequin pare afavoreix.

  Entrenament i exercici

  Els neos solen ser menys actius i enèrgics que els Cane Corsos, de manera que els nivells d'energia en aquesta barreja variaran. Però, de qualsevol manera, aquesta barreja necessitarà exercici regular. Els gossos més grans poden ser més propensos a patir problemes articulars, així que aneu amb compte de fer-los un exercici excessiu com a cadell i de deixar-los saltar o accedir a les escales abans dels 3 mesos d'edat.

  Els mètodes d'entrenament de recompensa positius funcionen millor per a aquesta raça, ja que es basaran en el fort vincle entre tu i el teu gos. Els cadells que prenen el pare Cane Corso solen tenir més ganes de complaure que els que prenen el Neo. Però, treballeu en sessions breus i coherents per obtenir els millors resultats, independentment del pare que afavoreixi el vostre cadell.

  A més d'entrenar i fer exercici, aquests gossos necessitaran estimulació mental diària. Això pot ser mitjançant jocs d'entrenament més desafiants. Pots invertir en joguines d'entrenament interactives o ensenyar al teu gos el treball de l'olor o jocs com ara amagar-se.

  Cane Corso Neapolitan Mastiff Mix Health

  Una barreja de Neo Mastiff Cane Corso pot ser propensa a una sèrie de problemes de salut associats a la seva mida. Però, també poden experimentar problemes de salut que es troben en els seus pares de raça pura. Alguns d'aquests problemes es poden provar, però d'altres poden ser menys previsibles. Aquests són alguns dels problemes de salut més comuns que pot trobar aquesta barreja:

  • Displàsia de maluc i colze
  • Vòlvul de dilatació gàstrica(inflor)
  • Luxació rotuliana
  • Tiroiditis autoimmune
  • Entropió
  • Ectropió

  Vida útil prevista per a aquesta barreja

  Els gossos de races mixtes tendeixen a viure una vida mitjana més llarga que els gossos de raça pura. Però, les races grans sovint tenen una vida útil més curta que les races més petites. De mitjana, la raça Cane Corso acostuma a viure fins als 9 anys. El mastí napolità té una vida útil una mica més curta, només arriba a una mitjana de 8 anys.

  Com que les races mestes sovint viuen més temps que els seus pares de raça pura, és possible que trobis que una barreja de Neo Cane Corso viu fins al doble. Sobretot si trieu un cadell d'un criador de bona reputació i li doneu la millor cura possible.

  Trobar cadells de mastí napolitan de Cane Corso

  Aquesta barreja no és un dels gossos de raça mestissa més comuns que hi ha. . Per tant, podria trigar una estona a trobar un criador de bona reputació. Sobretot depenent d'on vius al món. Eviteu les fàbriques de cadells i les botigues d'animals, ja que els cadells d'aquests llocs sovint pateixen més problemes de salut i de comportament.

  El preu del cadell dependrà de diverses coses, com ara el color del pelatge, la demanda local, la mida adulta prevista i més. Però, aquesta barreja costa uns 800 dòlars de mitjana.

  Si teniu problemes per trobar un cadell d'un criador de bona reputació o si busqueu una alternativa més barata, també podeu consultar els centres de rescat locals. Hi ha un munt de centres de rescat dedicats a concretstipus de races, inclosos gossos mastíns, races grans, etc. Els gossos dels centres de rescat solen ser més grans que els cadells d'un criador, però poden ser més barats i alguns fins i tot poden tenir una mica d'entrenament.

  És la barreja de mastí napolità Cane Corso una bona mascota familiar?

  Aquesta barreja no serà adequada per a totes les llars. Els mastíns napolitans de Cane Corso són gossos forts i protectors que necessiten molt entrenament i socialització des de ben petits. També són propensos a una sèrie de problemes de salut greus, molts dels quals poden afectar la seva mobilitat des de petits. Per tant, tenen un manteniment més elevat del que la gent podria esperar.

  Si busqueu una raça de gos gran que sigui afectuós i afectuós, és possible que aquesta no sigui l'opció adequada per a vosaltres. Aquesta barreja no és necessàriament la millor per als propietaris de gossos per primera vegada. Però, per als propietaris experimentats que busquen una raça intel·ligent i lleial, aquesta barreja podria ser perfecta.

  Ja teniu una barreja de Neo Mastiff Cane Corso a casa? O encara esteu intentant trobar un d'aquests cadells per portar a casa? Ens encantaria saber de les vostres experiències amb aquest gos gran als comentaris!

  Races i barreges similars

   Referències i recursos

   • Howell, T. (et al), 'Puppy Parties and Beyond: The Role of Early Age Socialization Practices on Adult Dog Behavior', Veterinary Medicine: Research and Reports (2015)
   • Cutler, J. (et al ), 'Socialització de cadellsPractices of a Sample of Dog Owners from Across Canada and the United States', Journal of the American Veterinary Medical Association (2017)
   • Tamara Montrose, V. (et al), 'Dog Bites Dog: The Use of Articles de premsa de notícies per investigar l'agressió de gossos a gos', Journal of Veterinary Behavior (2020)
   • Krontveit, R. (et al), 'Factors de risc relacionats amb l'habitatge i l'exercici associats al desenvolupament del maluc La displàsia determinada per l'avaluació radiogràfica en una cohort prospectiva de Terranova, Labrador Retrievers, Leonbergers i Irish Wolfhounds a Noruega', American Journal of Veterinary Research (2012)
   • Korec, E. (et al), 'Longevity of Cane Corso Italian Dog Breed and its Relationship to Hair Color', Open Veterinary Journal (2017)
   • Baldinger, A. (et al), 'Prevalence of Canine Hip Dysplasia in 10 Breeds in France, a Retrospective Study of the 1997-2017 Radiographic Screening Period', Plos One (2020)
   • Gaundalini, A. (et al), 'Epidemiology of Ocular Diseases Presumed to be Inherited in Three Large Italian Dog Breeds in Italy', Veterinary Oftalmology (2016)
   • Evans, K. & Adams, V. "Mortality and Morbidity Due to Gastric Dilatation-Volvulus Syndrome in Pedigree Dogs in the UK", Journal of Small Animal Practices (2010)