Els gossos de barreja de pastor alemany Malinois belga combinen dos dels animals més intel·ligents, fortament lleials i treballadors del planeta. Són grans, prims i construïts per als negocis. Ja sigui pasturant o guardant ramats d'ovelles o boví com els seus avantpassats, protegint la vostra propietat o participant en treballs policials o militars. L'entrenament de reforç positiu juntament amb la socialització primerenca ajuda aquests increïbles gossos híbrids a encaixar a la societat, però encara necessiten molta atenció i feina per fer. Avui veurem què podeu esperar del millor gos de disseny, el belga Malinois X. Compartirem consells per trobar i criar un cadell, així com per viure al costat d'aquest paquet d'energia.

  La barreja de pastor alemany Malinois belga és un gos elegant, enèrgic i brillantment intel·ligent. Els Mals i els GSD belgues aporten versatilitat amb talent a aquesta barreja. Però tots dos també han estat objecte d'escrutini per agressivitat. La cria i la cria amb cura poden assegurar-se que una barreja de pastor alemany Malinois belga sigui amigable.

  D'on prové la barreja de pastor alemany Malinois belga?

  La barreja de pastor alemany Malinois belga no pot ajudar. sent preciosa. Les dues races progenitores són gossos de pastor elegants i intel·ligents, forts i orgullosos d'alçada, amb pelatge suau i actituds alerta.

  El Malinois, o Mal, va ser criat al nord-oest de Bèlgica per propietaris quecompany incansable.

  Serà aquesta magnífica barreja el teu nou company? Feu-nos-ho saber als comentaris.

  Referències i recursos

  • Bellumori TP, Famula TR, Bannasch DL, Belanger JM, Oberbauer AM. Prevalència de trastorns hereditaris entre gossos de raça mixta i pura: 27.254 casos (1995-2010). Journal of the American Veterinary Medical Association, 2013.
  • Blackshaw JK. Una visió general dels tipus de comportament agressiu en gossos i mètodes de tractament. Applied Animal Behavior Science, 1 de maig de 1991.
  • Gershman KA, Sacks JJ, Wright JC. Quins gossos mosseguen? Estudi de casos i controls de factors de risc. Pediatria-edició en anglès. 1994 Jun 1;93(6):913-7.
  • Guia de trastorns congènits i hereditaris en gossos. Humane Society Veterinary Medical Association, maig de 2011.
  • McMillan FD. Resultats psicològics i comportamentals dels gossos venuts com a cadells a través de botigues d'animals i/o nascuts en establiments de cria comercial: coneixements actuals i causes putatives. Journal of veterinary behavior, 1 de maig de 2017.
  • Svartberg K. Breed-typical behavior in dogs—historical remans or recent constructs?. Ciència aplicada del comportament animal. 1 de febrer de 2006.
  volien que els seus gossos fossin excel·lents treballadors. Encara coneguda com la millor raça de ramat del seu país, també tenen una gran demanda com a gossos policials i militars.

  El pastor alemany és la segona raça més popular de l'American Kennel Club. Aquest no només és un gos pastor incansable, sinó que és una de les races de treball més versàtils del món. Igual que el Malinois, el Pastor és popular entre les unitats militars i les forces de l'ordre.

  Podeu triar qualsevol d'aquestes races i obtenir un gos intel·ligent, entrenable i segur. Molta gent opta per la barreja perquè es resisteix a aconseguir una raça pura, potser després d'haver sentit a dir que les raça pura són menys saludables.

  De vegades ho són, però sovint no ho són. Un grup d'investigadors va examinar els registres de 27.000 gossos i van trobar que de 24 trastorns genètics, 10 eren més freqüents en races pura. Un era més comú en races mestisses i per als altres 13, no hi havia cap diferència. Realment tot es redueix a la salut dels pares del gos.

  Dats curiosos sobre la barreja de pastor alemany Malinois belga

  • El pastor alemany més famós d'Hollywood, Rin Tin Tin, va ser rescatat de una gossera bombardejada durant la Primera Guerra Mundial. Va protagonitzar 26 pel·lícules i la seva pròpia sèrie de ràdio.
  • La primera estrella de cinema del pastor alemany va ser en realitat Strongheart, també un veterà caní de la Primera Guerra Mundial. Descobert pel director i entrenador d'animals nord-americà LaurenceTrimble, va aparèixer per primera vegada a The Silent Call l'any 1921.
  • Els gossos Malinois belgues van servir durant la mateixa guerra, tant com a ajudants de la Creu Roja com com a missatgers.
  • La majoria dels gossos que treballen amb els Navy SEALs. són malinois belgues. Un dels més famosos va ser El Caire, que va ajudar l'equip 6 de SEAL a derrotar a Osama bin Laden.
  • Els mals són millors paracaigudistes que els pastors alemanys i fins i tot poden fer salts en solitari si estan entrenats per això!

  Aspecte de la barreja de pastor alemany Malinois belga

  Els Malinois acostumen a tenir un aspecte més quadrat, sempre que siguin alts, mentre que els pastors alemanys tenen una silueta més llarga. Per tant, és probable que les barreges tinguin una estatura relativament equilibrada. Com que ambdues races tenen aparences masculines o femenines en funció del sexe, és probable que la barreja mostri aquesta característica.

  Quan grans són els adults de la barreja de pastor alemany malinois belga adult?

  Els pastors alemanys i malinois són ambdós de 22 a 26 polzades d'alçada, els mascles són unes 2 polzades més curts que les femelles.

  Cuidar, vessar i cuidar el pelatge

  Aquest simpàtic híbrid té un pelatge doble que és dens i resistent a la intempèrie. Algunes barreges tindran un pèl més llarg al voltant del coll, cosa que li donarà un aspecte semblant a un collar, un tret heretat de la descendència dels Malinois.

  Són gossos de gran vessament que no s'adapten bé a aquells amb al·lèrgies. Necessiten una neteja regular malgrat el seu pelatge curt, i els banys ocasionals els ajudaranper reduir aquesta pudor clàssica de gos!

  Temperatura de barreja de pastor alemany Malinois belga

  El Malinois i el Pastor van ser criats per ser gossos de treball intel·ligents. Com a tal, l'AKC exigeix ​​que siguin gossos segurs i còmodes en noves situacions. Encara que estan preparats i alerta i preparats per a l'acció, no són criats per ser indiscriminadament amistosos. Malauradament, també es crien per ser protectors ferotges, i això es pot manifestar de maneres no desitjables.

  En un estudi realitzat a través d'una clínica de comportament a Austràlia, els investigadors van trobar que els pastors alemanys ocupaven el segon lloc entre les races amb més probabilitats d'atacar els humans. .

  En revisar investigacions anteriors, els autors de l'estudi van trobar que el pastor alemany també encapçalava altres llistes de gossos agressius.

  Les mescles belgues de Malinois són agressives?

  Les dades específiques per a gossos. el Malinois està menys disponible, possiblement perquè és una raça menys popular. No obstant això, estudis centrats en grups han demostrat que els gossos de treball i els gossos de guàrdia com el Mal tenen tendències més altes cap a l'agressivitat, especialment si han participat en assaigs amb gossos de treball.

  Fins i tot l'Acadèmia Americana de Pediatria va suggerir que la selecció de gossos de treball. un pastor alemany, especialment un mascle, podria augmentar el risc de mossegades a un nen.

  Com que tant el pastor com el mal tenen mandíbules extremadament fortes i ben desenvolupades, aquestes mossegades poden ser molt perilloses. De fet, segons l'hospitalels registres revisats per l'equip d'investigació australià, els pastors i els bull terriers causen més danys amb les seves mossegades.

  Res d'això vol dir que la vostra barreja de Mal-Shepherd sigui agressiva. Si entrenes bé el teu gos, pot créixer fins a ser un treballador obedient i un company lleial. No obstant això, hi ha prou risc per reconsiderar la raça, sobretot si tens fills.

  Ensenyament de la teva barreja de pastor alemany malinois belga

  La millor manera d'evitar problemes d'agressivitat al teu pastor malinois és socialitzar-te. ells bé. Exposar-los a molts tipus diferents de persones i entrenar-los de manera coherent per a l'obediència des de la criatura. També és la millor manera d'evitar que es portin malament.

  Per obtenir els millors resultats, comenceu el més aviat possible i utilitzeu sempre l'entrenament de reforç positiu. És la millor manera d'assegurar-te que construeixes una bona relació amb el teu gos.

  Un entrenament positiu és el millor per a qualsevol gos. Això és especialment cert per a gossos com el pastor de Malinois, els avantpassats del qual van ser seleccionats per la seva valentia. Els càstigs, especialment els físics, no els funcionaran. De fet, és probable que facin que el gos sigui més agressiu.

  Belgian Malinois German Shepherd Mix Health

  Tot i que el Malinois i el Shepherd són qualsevol cosa menys delicats, ambdues races estan predisposades a diverses races. de condicions genètiques. Alguns són menors, però alguns poden causar greus problemes neurològics o cardíacsproblemes.

  Salut del pastor alemany

  Les condicions que sovint es veuen en els pastors alemanys inclouen:

  • Vasculopatia cutània: una condició recessiva que provoca inflor de les coixinetes dels peus i ulceració del les orelles i la cua comencen a ser cadells.
  • Mielopatia degenerativa: afecció progressiva que afecta la medul·la espinal i que pot provocar debilitat o problemes de coordinació a les extremitats inferiors.
  • Taquicàrdia ventricular hereditària: en què els joves Els pastors experimenten ritmes cardíacs anormals i extremadament ràpids. La mort sobtada és un risc greu.
  • Megàesòfag: una manca hereditària de múscul llis a l'esòfag. Els gossos afectats no poden empassar correctament i corren el risc de sufocar-se.
  • Polineuropatia: una malaltia dels nervis perifèrics que pot causar problemes com atròfia muscular, intolerància a l'exercici i una sensibilitat extrema de la pell.

  Aquestes són només algunes de les condicions congènites que afecten els gossos amb herència pastor. Si esteu pensant a adoptar qualsevol barreja de Shepherd o de raça pura, assegureu-vos que els pares s'han sotmès a proves genètiques exhaustives.

  Salut dels malinois belgues

  Els malinois belgues tenen molt menys predisposicions congènites, però hi ha uns quants que hauríeu de vigilar. Aquests inclouen:

  • Epilèpsia
  • Displàsia de maluc, una malformació o predisposició a la luxació de l'articulació del maluc
  • Hipotiroïdisme
  • Leucopènia fisiològica, queprovoca un recompte de glòbuls blancs crònicament baix.
  • Atròfia progressiva de la retina, un deteriorament de la retina que pot causar ceguesa nocturna

  Una vegada més, la millor manera de saber si el vostre pastor de Malinois es barreja. pot desenvolupar qualsevol d'aquestes condicions és demanar proves genètiques als pares.

  Mixta de pastor alemany belga malinois Vida útil

  Els pastors mal que no desenvolupen cap d'aquestes condicions poden viure llargament i sans. vides. Els malinois viuen de 14 a 16 anys de mitjana, en comparació amb els 7 a 10 anys del pastor. No obstant això, les condicions congènites mortals sí que afecten aquests últims. La vostra barreja hauria de viure fins a la seva adolescència.

  Quan important és la dieta?

  Podeu ajudar el vostre gos a viure el màxim temps possible alimentant-li amb una dieta saludable amb moltes proteïnes per mantenir els seus ossos i músculs creixent forts. Fes una ullada a la nostra guia del millor menjar per als cadells de pastor alemany.

  També necessiten molts greixos bons per mantenir la pell i el pelatge sans, però assegureu-vos d'alimentar el vostre gos amb la quantitat adequada per a la seva edat i mida.

  Les mescles de pastor alemany Malinois belga són bons gossos de família?

  Si tens un cadell de pastor Malinois quan el gos és jove i si dediques molt de temps a entrenar-lo, és és molt probable que el vostre gos sigui un fort protector per als vostres fills.

  No obstant això, tenint en compte la història de la raça, encara hi ha la possibilitat que ell o ella pugui obteniragressiu amb els nens dels veïns o fer mal a un nen molt petit durant el joc físic.

  Si teniu una família jove, probablement una altra raça sigui una millor opció.

  Rescatar una barreja de pastor alemany Malinois belga

  Si teniu previst rescatar una barreja de pastor de Malinois, pregunteu sobre les proves de comportament.

  Els estudis han demostrat que els gossos que no avaluen el comportament tenen més probabilitats de mostrar comportaments agressius a la llar.

  En canvi, els gossos que fan bé en les avaluacions socials solen ser més tranquils. Aquest és un factor important a l'hora d'adoptar una raça estadísticament agressiva.

  Trobar un cadell de pastor alemany Malinois belga

  No us podreu fer proves de comportament si teniu un cadell. Però podreu preguntar sobre el temperament dels pares i la socialització primerenca dels cadells del criador. Pots llegir la nostra guia per trobar un criador aquí.

  Busca un criador casolà si pots. Tenen més probabilitats de:

  • Crear activament per evitar malalties genètiques
  • Mantenir registres de proves de salut per als pares d'un cadell
  • Tenir experiència i saber com cuidar-los. la raça

  Feu el que feu, eviteu les botigues d'animals de companyia i els "cultors de cadells", aquells criadors a gran escala que només volen guanyar diners.

  Els gossos d'aquests entorns són molt més probablement sigui ansiós o agressiu.

  Com que la socialització primerenca és tan important per a la barreja de pastor de Malinois, aquesta és una oportunitatno vols prendre.

  Crear un cadell de pastor alemany malinois belga

  En primer lloc, comença a entrenar el més aviat possible. Aquí tenim una guia sobre l'entrenament del pastor alemany. Comenceu amb una introducció suau i positiva a l'entrenament i a les rutines de la casa. A continuació, passeu a l'entrenament en caixes, a l'entrenament a la corretja i a ordres com "vingui" i "deixa-ho".

  A mesura que el teu cadell creixi, vigila si hi ha un comportament especialment agressiu, que és diferent de "mossegar el cadell", principalment per la seva intenció.

  Interrompeu el joc si el vostre gos comença a ser agressiu, ja sigui cap a una persona o cap a un altre gos.

  Productes i accessoris

  A tots els gossos els encanten les joguines, però el malinois El pastor necessita alguna cosa que estimuli mentalment i físicament. Pots provar:

  • Una joguina de mastegar forta, com el KONG Extreme*.

  És adequat per a mi una barreja de pastor alemany malinois belga?

  La barreja de pastor alemany Malinois belga necessita un ésser humà molt especial.

  Has de comprometre't a ser l'alfa de la teva manada: un entrenador segur, ferm, però positiu.

  Has de gastar. molt de temps socialitzant el gos i donar-li molta estimulació, tant mental com física. Recorda, aquest és un gos de treball!

  Si estàs molt fora de casa o tens nens petits, potser aquesta no és la raça per a tu.

  Però si tens temps i temps atenció, podríeu acabar amb un devot i