Els cadells mixtes Pitbull Chihuahua combinen un pare Pitbull amb un pare Chihuahua. Són gossos lleials, actius, afectuosos i protectors. En general, de revestiment curt, de mida mitjana i de complexió ample, el cadell Chipit es presenta en diverses formes. Avui us explicarem quines llars, patrons de treball, aficions i famílies s'adapten més a una barreja de Pitbull Chihuahua. Centrant-se en els trets, les característiques i les tendències de temperament probables de la raça. I com aixecar aquesta bonica creu per ser un gos de companyia feliç, saludable i amb una llarga vida útil.

 • Mida, pes i alçada

Pitbull és un terme que s'utilitza per a americà. Pitbull Terrier, Mini Staffordshire Bull Terrier, American Staffordshire Terrier i fins i tot el Staffordshire Bull Terrier. Sigui quina sigui la raça de Pitbull que s'utilitzi, la barreja de Pitbull i Chihuahua es combina amb gossos molt diferents. Però del que pots estar segur és que aquest cadell serà intel·ligent, amorós i ple de diversió.

D'on prové la barreja de Pitbull Chihuahua?

Malgrat el nom de la raça, el Pitbull americà Terrier té arrels a Anglaterra, Irlanda i Escòcia. Aquí és on els criadors de gossos van començar a creuar els terriers i els gossos d'esquer de toros a la dècada de 1800. Els immigrants van portar moltes d'aquestes races encreuades als Estats Units on es van creuar encara més amb finalitats de caça, ramaderia i companyia. Aquests es van convertir en els avantpassats directes del modern Pitbull americàun bon criador i una socialització primerenca entusiasta ajudaran al vostre cadell a convertir-se en una mascota feliç i amable.

O potser ja teniu una barreja de Pitbull Chihuahua? Si és així, compartiu la vostra història a continuació!

Referències

 • Cohen et al. 2002. Pànic Pit Bull. The Journal of Popular Culture.
 • Deldalle S i Gaunet F. 2014. Effects of 2 Training Methods on Stress-Related Behaviors of the Dog (Canis Familiaris) and on the Dog-Owner Relationship. Revista de comportament veterinari.
 • Foreman A et al. 2017. Gossos al lloc de treball: una revisió dels beneficis i els reptes potencials. Revista Internacional d'Investigació Ambiental i Salut Pública.
 • Lockwood i Rindy. 1987. Els pitbulls són diferents? Una anàlisi de la polèmica Pit Bull Terrier. Antrozoos.
 • Sacks et al. 2000. Breeds of Dogs Involved in Fatal Human Attacks als Estats Units entre 1979 i 1998. Journal of the American Veterinary Medical Association.
 • Medlín. 2007. Les prohibicions dels pitbulls i els factors humans que afecten el comportament caní. DePaul Law Review.
 • Clifton. 2009. Dog Attack Deaths and mutilations, EUA i amp; Canadà. Gent animal.
Terrier.

L'any 1898, l'American Pitbull Terrier es va registrar al United Kennel Club. Tanmateix, l'American Kennel Club no reconeix el 'Pitbull' com una raça específica. Més recentment, els pitbulls s'han convertit en una raça una mica restringida. A Kearney, Missouri, per exemple, qualsevol gos que tingui cinc de les vuit "característiques de pitbull" està subjecte a una prohibició a tota la ciutat.

Els chihuahuas tenen una ascendència menys segura. Tant la civilització asteca com la tolteca tenien gossos que s'utilitzaven amb finalitats alimentaries, religioses i de companyia. Algunes teories suggereixen que aquests eren els primers Chihuahuas, però ningú ho sap amb certesa. Sembla que els artefactes de l'època avalen aquesta teoria.

Meitat Pitbull meitat història de Chihuahua

Una barreja de Pitbull i Chihuahua tindrà línies d'aquestes dues històries fascinants. Amb un desenllaç força impredictible per als seus cadells molt diferents.

Hi ha una llarga història de debat al món dels gossos sobre els avantatges i els contres de les races mixtes versus les races pura. Un criador ètic farà tot el possible per eliminar els trastorns genètics o els trets de personalitat indesitjables prevalents en determinades races pures. Això donarà lloc a una mascota molt més previsible. Però adoptar un gos de raça mixta sempre és una alternativa.

La barreja de races pot afegir més diversitat al conjunt de gens d'un gos, cosa que fa que sigui inherentment menys probable que desenvolupi una malaltia genètica. A més, molts es barregenles races provenen dels refugis. Adoptar un gos d'un refugi, sempre que pugueu cuidar-lo adequadament, sempre és una causa digna.

Com són els cadells Pitbull Chihuahua Mix?

El Pitbull Chihuahua Mix és un gos que es presenta en moltes formes! També conegut com el Chipit o Pituahaha, aquest gosset ferotge serà ferotgement lleial i ple d'actitud.

A causa de les grans diferències entre les races progenitores, l'aspecte de les barreges de Pitbull i Chihuahua pot variar molt. Tanmateix, mirant les característiques d'ambdues races, encara podeu fer-vos una idea de quines possibles combinacions podríeu esperar.

El cap en forma de cúpula de l'American Pitbull Terrier sovint treu el "cap de poma" de Chihuahuas. Els seus musells són generalment curts, però no rebaixats. Alguns caps de Pitbull Chihuahua poden semblar desproporcionadament petits o grans en comparació amb el cos.

Aquesta barreja pot venir en una varietat de colors, excepte el merle, que no es troba ni en els Pitbull Terriers ni en els Chihuahuas americans.

Quin gran és un Pitbull Chihuahua Mix Full Grown?

Aquesta raça mestissa sol tenir un cos amb una forma més semblant al del Pitbull: atlètic, prim, musculós i una mica corpulent. En mida, però, poden anar de qualsevol manera amb la majoria d'individus que cauen a l'extrem inferior de la gamma mitjana. Podeu comptar amb una barreja de Pitbull Chihuahua a menys de 20 polzades des dels dits dels peus fins a la part inferior del coll.No obstant això, alguns poden ser molt més curts.

A més, si els obtens com a cadell, pot ser difícil saber amb exactitud quina mida de gos acabaràs. Segons el pes màxim del Pitbull, un Chipit sa gairebé segur que pesarà menys de seixanta lliures. De nou, el vostre pot pesar molt menys que això.

Teramental de la barreja de Pitbull Chihuahua

A mesura que els Pitbull Terriers americans i les barreges de Pitbull continuen creixent en popularitat, també ho fa l'exposició a aquestes races. I, per sort, amb l'exposició, la desinformació sembla que s'està reduint. Potser us sorprendrà o no escoltar que les autoritats de recerca i canines suggereixen que qualsevol problema d'agressivitat o temperament que trobeu en una barreja de Pitbull Chihuahua és més probable que provingui de l'arbre genealògic del Chihuahua que del Pitbull. Per descomptat, en general, és probable que els problemes de temperament estiguin arrelats en la tinença irresponsable d'animals de companyia més que en qualsevol variació genètica.

Les mescles de Pitbull Chihuahua poden semblar una combinació poc probable. Però quan es tracta del que hi ha a dins, aquestes races es complementen bé. Malgrat la reputació de nerviosisme, els Chihuahua són en realitat una raça de gossos bastant segura. També són molt lleials i solen buscar una gran quantitat d'afecte. La mentalitat estereotipada de gos gran del Chihuahua és generalment precisa.

Els cadells Pitbull Chihuahua Mix són agressius?

Algunes proves suggereixen que els americansEls Pitbull Terriers són més propensos a mossegar hàbits que altres races. Tanmateix, és probable que diversos factors contribueixin als biaixos en les estadístiques de la taxa de mossegada de l'American Pitbull Terrier, com ara:

 • Taxes de notificació més altes en comparació amb altres races a causa del perill percebut i l'aspecte de la raça.
 • Identificació errònia de la raça. American Pitbull Terrier i agrupació de totes les races de "Pitbull" similars.
 • Els pitbulls no són denunciats pels propietaris a causa de restriccions i percepcions que condueixen a una proporció més alta de mossegada per gos.
 • American Pitbull Terrier races que atrauen propietaris irresponsables.

Personalitat mixta de Pitbull Chihuahua

La majoria de les investigacions també suggereixen que les lleis que regulen la tinença i el tractament humanitaris i responsables d'animals de companyia són molt més efectives que les regulacions sobre races específiques.

Aquesta investigació dóna suport a la idea que realment no hi ha motius per caracteritzar races particulars com a perilloses inherentment. Jo mateix treballo sovint amb diverses barreges de Pitbull al meu refugi d'animals local. De les 5-10 barreges de Pitbull que he observat, aproximadament el 0,0000% han mostrat signes d'agressivitat cap a mi mateix, altres gossos, altres adults o nens.

No obstant això, els experts coincideixen en la predisposició genètica dels Pitbulls a recórrer a agressivitat quan s'aixeca incorrectament. Una raça progenitora de l'American Pitbull Terrier, va ser criada per mossegar i subjectar "toros, óssos i altres animals grans". Aquesta tendència a l'agressivitat pots'han agreujat quan més tard s'han utilitzat i criat selectivament per a les baralles de gossos. A més, els Pitbulls tenen un estil de mossegada i mandíbules potents. La socialització acurada és essencial. Fer-ho hauria d'ajudar a reduir les possibilitats d'agressivitat de la teva mascota.

Gossos amigables

La combinació d'aquestes dues races segures i alerta probablement donarà lloc a un gos amb una gran personalitat. També requeriran exercici i activitat freqüents. Els experts d'ambdues races recomanen involucrar-les (i, per tant, les seves mescles) en algun tipus d'estimulació mental, ja que totes dues són molt intel·ligents. No fer-ho podria provocar problemes de comportament relacionats amb l'avorriment.

Tot i que les barreges de Pitbull solen ser cooperatives, aquesta barreja probablement tampoc tindrà por de la independència. Les dues races tenen molta confiança i força de voluntat. Una barreja de Pitbull Chihuahua probablement respondrà bé als mètodes d'entrenament de reforç positius gratificants.

Races prohibides

Tot i que algunes ciutats dels Estats Units han prohibit els "Pitbulls", aquesta és una pràctica molt subjectiva. Per exemple, Ucraïna ha prohibit els Labrador Retriever, un dels favorits nord-americans. Les Bermudes també han restringit els gossos de bestiar australians a causa de les seves "tendències agressives". L'influent líder de la banda Xavier Cugat va promocionar la raça Chihuahua durant els seus espectacles, i en la seva vida pública, durant les dècades de 1940 i 50.

Training Your Pitbull Chihuahua.Mix

L'entrenament, l'exercici i la socialització són essencials per al benestar de qualsevol gos de casa. La investigació i els experts coincideixen que tant les mascotes com les persones són més feliços quan els animals han estat entrenats adequadament. Això és especialment cert per a la barreja de Pitbull Chihuahua.

Imagineu la confiança en un mateix d'un Chihuahua, la força d'un Pitbull i la intel·ligència d'ambdós, i probablement tingueu una idea de per què entrenar aquesta barreja és tan important. Aquí hi ha diverses guies fantàstiques sobre el millor entrenament del comportament, entrenament de l'orinal i mètodes d'entrenament de caixes.

Una barreja de Pitbull Chihuahua tindrà molta energia que cal alliberar per mantenir bons hàbits i comportaments. Necessitaran algun tipus d'exercici cada dia amb exercici intens i regular. Els pitbulls i les seves mescles generalment mantenen aquest nivell d'energia sense disminuir gaire fins a molt tard a la vida.

Pitbull Chihuahua Mix Health

Els chihuahuas tenen nombrosos problemes de salut a causa de la seva petita estatura. El més important a tenir en compte són els problemes dentals, ja que els chihuahuas solen tenir dents febles. També són molt propensos a problemes articulars. Assegureu-vos que el pare Chihuahua del vostre cadell no hagi requerit mai una cirurgia dental o una intervenció per a una ròtula luxant.

Els pitbulls també poden viure fins a la meitat de l'adolescència, però tenen alguns problemes de salut associats. La displàsia de maluc i altres problemes articulars es poden produir en els American Pitbull Terriersi les seves mescles. El control de salut és molt important tant per als possibles adoptats com per a les mascotes actuals per tal de mantenir el benestar del vostre gos. Això és encara més cert per als criadors.

La barreja de Pitbull Chihuahua és un bon gos familiar?

Tot i que els pitbulls americans tenen una mala reputació per a l'agressivitat, en realitat són animals molt amables. La seva associació amb gossos de guàrdia pot estar especialment equivocada, cosa que considera que els Pitbull Terriers americans són massa amigables amb els estranys per a aquest tipus de treball. Quan es combina amb l'afecte, els vincles i la lleialtat que predominen en els Chihuahua, no és estrany que les famílies busquen cada cop més aquesta raça mestissa valenciana.

Pros i contres d'aconseguir un Chipit

En general. , hi ha molts avantatges del Pitbull Chihuahua de raça mixta i només un parell de contres.

Pros

 • Molt amorós i afectuós
 • Activ i enèrgic
 • Athletic
 • Cooperatiu
 • Intel·ligent

Contres

 • Potencial d'agressivitat
 • Altes necessitats de socialització
 • Compromís de temps d'exercici

Pitbull Chihuahua Mix Rescue

Les barreges de Pitbull Chihuahua serien un bon candidat per a l'adopció a causa del seu caràcter generalment amable. Si és possible, sempre intenteu programar una visita a casa abans d'adoptar oficialment un gos. Tanmateix, serà difícil saber quina mida pot créixer la vostra barreja de Pitbull Chihuahua.

Trobar una barreja de Pitbull Chihuahuacadell

Si decidiu comprar un cadell, tingueu molta cura de comprar el vostre cadell a un criador de bona reputació. No doneu suport a botigues d'animals o fàbriques de cadells. Tot i que pot ser temptador rescatar un cadell d'una situació així, això només empitjorarà el problema.

També probablement us exposarà a vosaltres, a la vostra família i als altres a un animal imprevisible. Aquesta pràctica guia pas a pas té una gran quantitat d'informació per a qualsevol persona que vulgui comprar un cadell de manera responsable. Amb la creixent popularitat de les mescles, no hauríeu de tenir cap problema per rastrejar una barreja de Pitbull Chihuahua d'origen ètic.

Crear un cadell de Pitbull Chihuahua Mix

Crear un cadell és un procés ardu però gratificant un. Per ajudar-vos, aquí teniu algunes guies fantàstiques per criar i entrenar un cadell. Si teniu altres animals, especialment gats, llegiu també aquesta guia.

Productes i accessoris Pitbull Chihuahua Mix

Podeu trobar els millors tipus d'aliments per a chihuahuas de totes les edats. Consulteu també els millors llits, xampús i arnesos per a chihuahuas. I aquí trobareu algunes de les millors joguines per a Pitbulls.

És adequat per a mi una barreja de Pitbull Chihuahua?

Si teniu temps per fer exercici i entrenar adequadament la vostra barreja de Pitbull Chihuahua, aleshores potser us agrada criar o rescatar-ne un. Assegureu-vos de conèixer els dos pares i que siguin amables i relaxats. I demaneu veure els controls de salut dels dos també. A