Alimentar correctament un cadell de Cane Corso pot ser una tasca descoratjadora. Un adult de Cane Corso sa pot pesar més de 100 lliures. Això és molt terreny per cobrir per a un cadell jove. Però els cadells encara necessiten una dieta saludable. Com amb totes les races grans, el vostre Cane Corso necessitarà molt d'aliment, però també voldreu evitar la sobrealimentació i els mals hàbits d'alimentació. Avui compartirem informació sobre quant alimentar, amb quina freqüència alimentar, què alimentar i de quina manera alimentar els cadells de Cane Corso.

  Canvi de marques d'aliments per a cadells

  Moltes persones decideixen canviar de marca d'aliments quan porten a casa un cadell nou. Tot i que això sovint és necessari, hi ha certes precaucions que hauríeu de prendre per evitar qualsevol estrès indegut a la vostra mascota. A diferència dels humans, els gossos no comencen a digerir químicament els aliments fins que s'han empasat. La saliva d'un gos és principalment allà per lubricar l'esòfag i matar els bacteris en lloc de descompondre els aliments. Això significa que moltes més textures d'aliments arriben al sistema digestiu caní, la qual cosa resulta en una major sensibilitat a les variacions dels aliments.

  Quan es canvia el menjar per a gossos, el primer que cal recordar és que canviar de marca d'aliments de sobte pot causar digestió. problemes, especialment en els cadells. Per facilitar la transició, cal anar incorporant progressivament el nou aliment amb el del qual canvieu.

  Per descomptat, per fer-ho, haureu de comunicar-vos amb qui rebeu elcadell de. Els criadors sovint fins i tot us enviaran a casa amb un subministrament del menjar antic del vostre nou cadell. Mantingueu el vostre cadell amb aquest menjar fins a dues setmanes, ja que aquest ja és un període de canvi estressant.

  Com fer el canvi

  Quan comenceu a canviar els aliments, comenceu amb una proporció de al voltant del vint-i-cinc per cent d'aliments nous fins al setanta-cinc per cent d'edat. Augmenteu gradualment aquesta quantitat durant aproximadament una setmana fins que elimineu completament el menjar antic. També voldreu fer-ho quan canvieu a menjar per a gossos adults i, finalment, menjar per a gent gran.

  Entenem que aquest sistema pot no ser possible per a tothom: els aliments per a gossos es poden recuperar, els refugis poden tenir proveïdors especials, No obstant això, encara hi ha coses que podeu fer per ajudar a minimitzar els problemes digestius del vostre cadell quan canvieu d'aliments.

  Pregunteu al vostre veterinari sobre la introducció d'un suplement digestiu al nou menjar del vostre gos si no podeu barrejar-lo. amb la seva antiga marca. Encara que puguis barrejar-ho, pot ser que sigui una bona idea per al teu cadell de Cane Corso.

  Tingues en compte que els suplements per a gossos adults poden ser tòxics per als cadells. Per tant, quan diem que consulteu un veterinari, ho diem de debò. És important que vigileu de prop el vostre gos cada vegada que canvieu d'aliment. Si el vostre gos presenta problemes digestius com diarrea, vòmits o restrenyiment quan canvieu d'aliments, consulteu un veterinari tan aviat com sigui possible.

  Dietes per a cadells de Cane Corso

  Hi ha tones dediferents aliments per a cadells que podrien ser bons per al vostre Cane Corso. La quantitat que s'alimenta de cadascuna d'aquestes dietes pot ser molt diferent depenent del seu contingut en nutrients. Els següents aliments per a cadells per a races grans són opcions excel·lents que s'adhereixen a les directrius per alimentar cadells petits:

  • Purina Pro Plan
  • Hill's Science Diet
  • Purina One SmartBlend

  Rutines i horaris

  De sis a dotze setmanes, alimenta el teu cadell quatre vegades al dia. No obstant això, de tres mesos a sis mesos es pot reduir a tres vegades al dia. Quan tingui sis mesos, pots alimentar el teu cadell dues vegades al dia, però no cal precipitar aquesta transició.

  Les porcions no són de cap manera una ciència exacta. Haureu de prestar molta atenció al vostre cadell i consultar amb el vostre veterinari per entendre realment com canviaran els requisits de porció del vostre cadell de Cane Corso. En general, les seves porcions augmentaran molt des d'un mes fins a uns dos anys.

  Quant alimentar un cadell de Cane Corso

  Els cadells, especialment les races grans, necessiten una gran quantitat d'energia per créixer. El vostre cadell de Cane Corso necessitarà entre 1 i 2 ¾ tasses de menjar entre un i tres mesos d'edat. A mesura que envelleixen, les quantitats canvien:

  • Als quatre mesos, necessitarà de 2 ⅓ a 3 ¼ tasses.
  • En sis a vuit mesos, necessitarà 3 ⅓ a 5 ½ tasses de menjar.
  • De nou aonze mesos, probablement el vostre cadell necessitarà de 4 ½ a 6 tasses.
  • A continuació, a l'edat d'un a dos anys, haureu de donar de menjar al vostre gos de 6 ½ a 9 ⅓ tasses de menjar.

  Cal tenir en compte que aquestes quantitats variaran entre cadells i marques. També heu de tenir en compte que els cadells que mengen més creixen més ràpid. Per això, algunes persones intenten sobrealimentar els seus cadells. No ho facis mai.

  Si un cadell creix massa ràpid, pot augmentar la seva probabilitat de problemes articulars, deformacions esquelètiques i altres complicacions. Els cadells eventualment arribaran a la mida adulta sempre que els alimenteu adequadament, de manera que mai no hi ha cap motiu per sobrealimentar-se per promoure el creixement.

  Alimentar una croqueta de cadell de Cane Corso

  Alimentar una croqueta de cadell de Cane Corso. és una opció popular. Pot promoure la salut dental, és convenient i també pot ser l'opció més barata.

  L'inconvenient és que els aliments secs necessiten conservants, poden ser menys nutritius i sovint no són l'opció preferida pel que fa al gust.

  Alimentar un cadell de menjar humit

  Hauria de tenir-ne una mica. menjar humit per a cadells disponible en cas d'emergència sempre que hi hagi un cadell a la casa. Amb més freqüència pots aconseguir que un cadell mengi menjar humit quan d'altra manera no en menjarà.

  En general, els menjars enllaunats tenen menys hidrats de carboni i més proteïnes, i als gossos els encanta el sabor i la textura. Tanmateix, un cop obert no fa menys temps. Això fa que sigui més car i menys convenient.

  En brutDietes alimentàries

  Alimentar la teva mascota amb una dieta crua té beneficis i inconvenients. L'alimentació crua s'acosta, òbviament, a la dieta natural del vostre cadell i evita el problema de gra i farcits. Però pot exposar el vostre gos, altres animals i persones a malalties associades a la contaminació bacteriana. També pot portar molt de temps preparar-se.

  Alimentar un cadell amb una dieta casolana

  Si realment voleu un control total de la dieta del vostre cadell, podeu crear una dieta casolana per a la vostra mascota. Si decideixes fer això, hauràs de ser molt curós i molt educat.

  Hi ha quantitats de nutrients que els cadells han de tenir absolutament. Sense ells, el teu Cane Corso no es podrà desenvolupar correctament. Els productes alimentaris comercials per a cadells, independentment dels seus beneficis i problemes generals, estan formulats amb cura per tenir aquests nutrients necessaris.

  El meu cadell té el pes adequat?

  Aquesta és una pregunta especialment complicada. Els pesos variaran molt de cadell a cadell, des del metabolisme fins al metabolisme. El seu rang de pes saludable també canviarà a mesura que envelleixen. La millor manera de respondre aquesta pregunta és consultar un veterinari. Per a una referència ràpida, podeu utilitzar aquest gràfic de Happy Puppy.

  El vostre Cane Corso caurà a la mida de la raça gran. Així, de zero a sis mesos, el vostre cadell hauria d'engreixar entre vuit i deu lliures al mes a partir d'una lliura. De sis a dotze mesos, haurien de guanyar entre dos i tres i miglliures al mes. Després d'això, augmentaran una mica més d'una lliura al mes fins a l'edat adulta.

  En cas que s'allunyin massa del seu pes saludable, el teu gos pot acabar amb greus problemes de salut. Si el vostre cadell és massa prim, no tindrà l'energia i els nutrients necessaris per desenvolupar-se correctament. Si el vostre cadell té sobrepès, posarà una tensió excessiva als seus ossos i articulacions. També poden desenvolupar problemes cardíacs greus a mesura que envelleixen.

  Com a regla general, hauríeu de poder sentir les costelles del vostre cadell però no veure-les. Des de dalt, haurien de tenir una cintura visible.

  My Puppy Is Still Hungry

  Els cadells de races grans no controlaran les porcions per si mateixos. És molt normal que els gossos encara tinguin gana després d'un àpat saludable. Si el vostre veterinari us va donar un pla d'àpats, no hauríeu de modificar-lo només perquè el vostre cadell sembla que té gana.

  De fet, tenia un cadell divertit que em seguia per tot arreu, mirant enrere el seu bol de menjar amb enyorança, després de cada àpat. Tot i que és difícil mantenir-se ferm quan s'enfronten als ulls d'un cadell, és una cosa que tots els propietaris de gossos han d'aprendre.

  Potser considereu afegir un trencaclosques d'alimentació per frenar el vostre cadell de Cane Corso. Això també és beneficiós, ja que els Cane Corsos són una raça molt intel·ligent que necessitarà una mica d'estimulació mental.

  Si creus que el teu cadell pot necessitar més menjar, fes un seguiment del seu pes i després informa-ho al teuveterinari a la propera visita. Tanmateix, si el vostre cadell sembla que té gana perpètua i es fa prim, pot tenir cucs intestinals. Si sospiteu que el vostre cadell té cucs, busqueu assistència veterinària tan aviat com sigui possible.