Un gos etiquetat com a Rottweiler en miniatura és o bé la descendència d'un Rottie encreuat amb un gos de raça més petita, un gos amb nanisme o un Rottweiler de pedigrí inusualment petit. Un cadell de raça pura anunciat com un mini Rottweiler pot ser un gosset, o el producte de la cria de diverses generacions de runts junts. Això pot comportar greus problemes de salut durant tota la vida.

  Rottweilers estàndard més petits

  El Rottweiler és un gos de treball gran i poderós, criat per primera vegada pels antics romans a partir del mastí. Originàriament s'utilitzaven per conduir i guardar bestiar. En temps més recents s'han inscrit com a gossos de guàrdia, gossos policia, gossos de recerca i rescat i fins i tot gossos guia per a cecs.

  Els fans de Mini Rottie que troben que els mascles de mida completa són físicament intimidants poden sentir-se més còmodes amb una femella. Els rottweilers mascles adults fan entre 24 i 27 polzades d'alçada a l'espatlla i pesen entre 110 i 130 lliures. En canvi, les femelles mesuren entre 22 i 25 polzades d'alçada i pesen entre 75 i 110 lliures.

  Una femella Rottie a l'extrem més petit del rang de mida normal pot ser una bona opció si busqueu una femella petita naturalment. Rottweiler.

  El gen del nanisme

  El nanisme és una condició mèdica definida en gossos, més formalment coneguda com acondroplàsia. És causada per un gen que dóna als gossos extremitats curtes. Tant els Dachshunds com els Basset Hounds porten el gen del nanisme.

  Els rottweilers no.generalment porten el gen del nanisme, però hem sentit de manera anecdòtica parlar de rottweilers amb acondropàsia. Un rottweiler en miniatura amb nanisme tindrà extremitats curtes i deformades, i sovint un cap massa gran.

  Els possibles propietaris de mini Rottweiler haurien de ser conscients dels problemes de salut crònics relacionats amb el nanisme en els gossos, inclòs el dolor associat als trastorns de l'esquelet i el cost econòmic del tractament continu i la cirurgia ortopèdica.

  Molts gossos amb nanisme pateixen problemes greus de la columna vertebral i trastorns oculars.

  Crear a partir de ruts

  De vegades neix un gos inusualment petit de pares de mida normal. Els criadors interessats a vendre mini Rotties poden utilitzar aquests gossos petits per crear descendents que també són petits.

  El problema és que els runts poden tenir problemes de salut per a tota la vida derivats d'ossos febles i d'un sistema immunitari compromès.

  Barres de mini rottweiler

  Els problemes de salut associats amb el nanisme i la reducció extrema de la mida amb runts poden ser greus. La majoria d'experts en gossos recomanen que evitis triar un Rottweiler anormalment petit o un amb nanisme.

  Una alternativa més saludable a un Rottweiler en miniatura de raça pura és un gos que és creuat a partir d'un Rottweiler de mida estàndard i un altre gos de raça petita. .

  Trieu una barreja de raça que combini el Rottweiler amb un gos molt més petit, però que sigui saludable. Busqueu un musell llarg, fins i tot una complexió i un temperamentt'encanta. I recordeu que el vostre cadell encara podria sortir de més mida Rottweiler. Sovint és només una sort del sorteig amb barreges de primera generació.