Esteu pensant en afegir un petit Boston Terrier de 8 setmanes a la vostra família? Amb la seva personalitat encantadora i un bonic abric d'esmòquing, el Boston és un animal de companyia popular. Si tens el cor posat en un cadell de Boston, però ets nou en els detalls de la cura dels cadells, no et preocupis, estem aquí per ajudar-te! Criar un nou cadell jove pot ser un repte, fins i tot per als propietaris de gossos amb experiència. Us compartiré què esperar durant les primeres setmanes del vostre cadell a casa, incloses les nocions bàsiques com l'alimentació, l'entrenament de l'orinal i les caixes i els horaris de son.

  8 setmanes, o 2 mesos, són una edat comuna perquè els cadells nous tornin a casa amb vosaltres dels criadors i les organitzacions de rescat. Això els dóna temps suficient per a una socialització adequada amb les seves mares i companys de camada, de manera que podeu evitar problemes de comportament que poden venir amb una separació primerenca.

  Què esperar d'un cadell nou

  Com a cadell novell. pare, potser us sorprendrà el temps i l'energia que dediquen a tenir cura d'un cadell nou! Molts experts comparen aconseguir un cadell nou amb portar un nadó a casa.

  El teu cadell necessitarà molta supervisió. Pot ser útil programar l'arribada per a un moment en què seràs a casa després de la feina o de l'escola.

  Sigues tranquil, pacient i amable amb el teu nou cadell. Recordeu que el vostre cadell encara no s'entrenarà a casa, de manera que es produiran accidents. Superviseu totes les interaccions entre el cadell i els nens petitso animals de companyia residents a la llar.

  Mossegar i plorar són comportaments normals per als gossos molt joves. Més endavant parlarem de com fer front a aquests problemes!

  Presentació de la seva caixa de cadells

  L'entrenament amb caixes té molts beneficis positius . Pot prevenir comportaments destructius, ajudar amb l'entrenament de l'orinal i proporcionar un lloc segur i segur per al vostre petit. Com a gos de mida petita, el vostre cadell de Boston Terrier pot utilitzar una caixeta de filferro tradicional o un transport per mascotes petit i suau o dur.

  Coloqueu un llit i algunes joguines a la caixa. Assegureu-vos que la caixa estigui en una zona on el vostre cadell pugui estar al voltant de la família i no en una habitació aïllada. Acostuma el teu cadell a la caixa augmentant gradualment la quantitat de temps que passa a la caixa.

  També és molt important que no facis servir mai la caixa com a càstig, perquè el teu cadell no es faci por o ansiós quan es col·loqui a dins.

  Horari de cadells de Boston Terrier de 8 setmanes

  La rutina del teu cadell es centrarà en tres activitats importants: menjar, dormir i anar a l'orinal. Tots els cadells són individus, per descomptat, però la majoria dels cadells de vuit setmanes de races petites necessiten quatre àpats al dia per mantenir un nivell d'energia constant.

  És important que els cadells joves dormin molt, i podeu esperar. que el vostre cadell dormi fins a 20 hores al dia (incloses les nits i les migdiades).

  Plaeu donar-li al vostre cadell de Boston Terrier de 8 setmanes l'oportunitat d'anar-hi.com a mínim cada hora, i viatges addicionals després de despertar-se, menjar, beure... o s'emociona molt!

  Entrenament a l'orinal un Boston Terrier de 8 setmanes

  L'entrenament a l'orinal és una part important de la rutina d'entrenament de qualsevol cadell nou. Seguir un programa d'entrenament de l'orinal és una manera fantàstica d'apropar-se a l'entrenament de l'orinal.

  Les bufetes petites s'omplen ràpidament, de manera que durant les primeres setmanes, el vostre cadell de Boston necessitarà sortides freqüents a l'exterior. Espereu treure el vostre cadell cada hora, sobretot després de menjar, beure i despertar-vos de la migdiada.

  A mesura que el vostre cadell es va fent gran, entre els 3 i els 4 mesos, el vostre Boston pot anar durant períodes de temps més llargs. entre descansos de bany. Una bona regla general a tenir en compte... l'edat del vostre cadell en mesos és aproximadament igual al nombre d'hores entre sessions d'orinal!

  Primera nit amb el vostre cadell

  La primera nit del vostre cadell lluny de la seva mare i els germans poden estar molestos. Plorar durant la nit no és estrany els primers dies.

  Mantingueu el cadell en una caixa al costat del vostre llit. Això és especialment important per als cadells molt petits que mai abans no han estat sense mare i germans.

  Assegureu-vos de passar molt de temps interactuant amb el vostre cadell durant la nit. Això el tranquil·litzarà i el cansarà per la nit.

  Quant dormen els Boston Terriers de 8 setmanes?

  Igual que els nadons humans, els cadells de Boston Terrier de 8 setmanes gastaran molt. temps a dormir.Però també com els nadons, els cadells molt petits no dormiran tota la nit. Un cadell jove pot dormir fins a 20 hores al dia, incloses les nits i les migdiades múltiples.

  Podeu esperar que el vostre cadell dormi fins a 10 hores a la nit, però un cadell de 8 setmanes haurà de despertar-se. anar a l'orinal durant la nit. Al voltant dels 4 mesos, el vostre cadell hauria d'estar dormint tota la nit.

  En general, els cadells joves fan diverses migdiades al llarg del dia, amb una durada d'entre ½ hora i 2 hores.

  Alimentar una setmana de 8. Old Boston Terrier

  Molts propietaris nous de cadells de Boston tenen preguntes sobre amb quina freqüència i quant alimentar el seu cadell, així com sobre quin tipus de menjar és millor. Els cadells en creixement tenen requisits nutricionals específics que són diferents dels gossos adults, per la qual cosa és important escollir una dieta de cadell de qualitat per al vostre petit nou.

  Els gossos de races petites poden ser propensos a patir hipoglucèmia (baix nivell de sucre en la sang), de manera que el vostre El cadell de Boston Terrier necessita 4 àpats al dia per evitar aquesta afecció.

  Diarrea

  No és estrany que el vostre nou cadell de Boston experimenti malestar estomacal i excrements fluixos o diarrea durant els seus primers dies amb vostè. Pot passar amb un canvi en la dieta, si utilitzeu un aliment diferent al del criador. També pot ser per l'estrès de deixar la mare i anar a una nova llar.

  Les causes més greus de diarrea en cadells inclouen infeccions bacterianes o víriques, paràsits omenjar alguna cosa nociva. Porta el teu cadell al veterinari si la diarrea dura més d'un dia, si veus sang o si el teu cadell també vomita i sembla que pateix dolor.

  És important evitar que el teu cadell es deshidrati. proporcionant molta aigua.

  Mossegada de cadells de Boston Terrier de 8 setmanes

  És un fet, els cadells joves mosseguen molt! Mossegar és un comportament natural dels cadells, i la majoria se'n sortirà amb el temps. Com que els cadells sovint mosseguen durant el joc, podeu dissuadir al vostre cadell de mossegar-vos els dits donant-li una joguina per mastegar.

  Com més emocionat estigui el vostre cadell, més probabilitats de mossegar. S'ha d'ensenyar als nens (i als adults!) a jugar suaument amb els cadells nous. També podeu deixar de mossegar simplement allunyant-vos o posant el vostre cadell en un "temps mort" en una caixa o un parc infantil si cal.

  No castigueu el vostre cadell per mossegar, però assegureu-vos de recompensar el bon comportament. .

  El teu cadell en creixement

  El teu Boston Terrier de 8 setmanes no es quedarà petit durant molt de temps! Un Boston adult pot pesar fins a 25 lliures.

  A mesura que el vostre cadell creixi, voldreu fomentar un bon comportament mitjançant tècniques d'entrenament de reforç positiu i socialitzant el vostre gos amb altres persones i animals.

  Prepareu-vos per oferir al vostre gos una bona atenció a la llar (raspallat, tall d'ungles, raspall de dents) i una atenció veterinària regular.

  Com tots els gossos de raça pura, els Boston Terriers podendesenvolupen alguns problemes de salut hereditaris .

  Aquests ulls grans i un morrió simpàtic són atractius, però tenen certs problemes oculars i respiratoris associats a la braquicefàlia .

  Tingueu en compte que una alternativa més saludable a una raça pura. El cadell de Boston pot ser un Boston barrejat amb una raça de musell més llarg.