Els gossos pitbull brindle tenen el pelatge fosc amb taques negres i marrons. Són gossos sòlids, musculosos, de pelatge curt, amb peus i morro foscos. El seu pelatge tigrat de ratlles de tigre pot cobrir la major part del seu cos, però sovint tenen una gran taca blanca al pit i a les cames. Els cadells Brindle Pitbull són companys intel·ligents, afectuosos, protectors i lleials, malgrat la seva polèmica ascendència a l'esquer de toros i a la lluita. Quan la majoria de nosaltres ens referim a un Pitbull atigrat, estem parlant d'un Pitbull Terrier nord-americà amb estampat atigrat, però el terme també es pot aplicar als Staffordshire Bull Terriers, als Mini Staffordshire Bull Terriers i als Bull Terriers anglesos. Avui aprendrem tot sobre el pitbull brindle. Compartirem com aquestes simpàtiques marques de pelatge poden afectar la personalitat, les característiques, els comportaments o la capacitat d'entrenament del vostre gos. T'ajuda a decidir si un gos atigrat és la nova mascota adequada per a la teva família i estil de vida.

  El teu Pitbull atigat necessitarà molta socialització des del moment en què arribi a casa, per ajudar-lo a sentir-se feliç i segur amb els desconeguts. També es beneficiaran d'un entrenament de reforç positiu i d'un munt d'exercici cada dia. Els gossos Brindle Pitbull també es beneficien enormement de viure en cases actives, on poden estar al voltant de la seva família durant la major part del dia. Això ajudarà a evitar comportaments destructius com mastegar i ansietat per separació. Amb l'adequatèmfasi en el bon temperament. Aquesta precaució també s'aplica a altres races que poden patir lesions greus o la mort en cas de mossegada.

  Quan cerqueu cadells de Pitbull tigrats disponibles, veureu molts anuncis de cadells en línia. Aneu amb molta precaució quan mireu anuncis en línia.

  Trobar un pitbull atigrat

  Molts cadells que es crien en explotacions a gran escala anomenades fàbriques de cadells s'anuncien en línia. L'AKC manté un registre de criadors de American Staffordshire Terrier. El Staffordshire Terrier Club of America també té un directori de criadors membres.

  Si veieu un lloc web que ofereix cadells "Pitbull", aneu amb precaució. Els criadors de renom utilitzaran el nom complet de la raça (o una versió abreujada com "AmStaff") i no el genèric "Pitbull".

  Una altra bandera vermella és si un lloc web afirma que crien els pitbulls més grans, o els pitbulls XXL. Molts d'aquests llocs tindran imatges de gossos grans i massa musculats que no s'assemblen gens a l'estàndard de la raça.

  Els compradors que estiguin interessats en un color específic de Pitbull atigrat haurien de contactar amb criadors de bona reputació i desconfiar dels en línia. anuncis que destaquen el color i la mida. Els criadors de bona reputació penjaran imatges als seus llocs web, de manera que pugueu veure els colors de la seva cria i de les cames anteriors.

  El preu mitjà de Pitbull tigrat d'un criador de bona reputació pot oscil·lar entre els 800 i els 1.000 dòlars o més.depenent de la reputació del criador i la ubicació geogràfica.

  Aneu amb compte amb els cadells de preu inusualment baix, ja que poden provenir de fàbriques de cadells i us acabaran costant molt més en despeses veterinàries a llarg termini.

  Brindle Pitbull Mix Breeds

  El vostre refugi local té molts gossos de races mixtes, incloses les barreges de Pitbull, disponibles per a adopció. Un Pitbull es pot creuar amb qualsevol altra raça de gos, i una barreja de Pitbull es pot fer purament per casualitat si dos gossos inalterats s'aparellen.

  Algunes mescles de Pitbull atigrats són el resultat d'un encreuament planificat d'una raça pura. Pitbull i un altre gos de raça pura. Algunes de les mescles més populars inclouen Pitbull creuat amb Labrador Retriever, Boxer, Catahoula Leopard Dog, Pastor Alemany o Husky.

  La majoria de les barreges de Pitbull atigrats són gossos de mida gran i mitjana, depenent de l'altra raça utilitzada. . Fins i tot els pitbulls encreuats amb gossos més petits com els corgis o els chihuahuas solen estar entre 20 i 60 lliures, depenent del sexe del gos i de les característiques de la raça dominants.

  Qualsevol gos de raça mixta pot tenir qualsevol combinació. de les característiques físiques i els trets de personalitat de qualsevol raça. Recordeu que el resultat d'un encreuament pot ser impredictible i tots els gossos són individus.

  És un Brindle Pitbull el gos adequat per a mi?

  Si us interessa un famós valent i lleial company, el pitbull atigat pot ser elgos perfecte per a tu. Els Brindle Pitbulls vénen en una àmplia gamma de bells patrons i colors de pelatge. En molts casos, el color dels seus nas també coincideix amb el seu pelatge.

  La reputació del Pitbull com a gos ferotge no es mereix en gran part. Els pits que han estat entrenats adequadament des de la criatura són mascotes familiars devotes. Tot i que la majoria són molt afectuosos i protectors amb els nens, és important ensenyar als nens com interactuar de manera segura amb tots els gossos.

  Prepara't per passar molt de temps amb el teu cadell pitbull atigrat i per portar-los a tot arreu amb tu. durant els primers mesos. L'entrenament i la socialització primerencs i dedicats són importants per a qualsevol gos, però sobretot per a una raça forta com el Pitbull.

  En general, aquesta és una bona raça per als propietaris de gossos amb experiència o per als novells disposats a rebre ajuda per a l'entrenament professional. .

  Si et trobes en el moment adequat de la teva vida per obrir el teu cor a un d'aquests gossos nobles i majestuosos, seràs un fan per sempre!

  Més informació

   Referències

   • Kerns et al. "Anàlisi d'enllaç i segregació del color del pelatge negre i tigrat en gossos domèstics". Genètica, 2007.
   • Bini et al. "Mortalitat, mutilació i mutilació per part de gossos viciosos". Annals of Surgery, 2011.
   • Campos Pinto et al. "Lesions craniocerebrals per mossegades de gos". Arquivos de Neuro-Psiquiatria, 2008.
   • Kwan i Bain. "Afecció del propietari i comportaments problemàticsRelacionat amb les tècniques d'abandonament i entrenament dels gossos. Journal of Applied Animal Welfare Science, 2013.
   • Farhoody and Zink. Efectes físics i conductuals de la esterilització i castració de gossos domèstics (Canis familiaris) 2010.
   socialització i entrenament poden ser molt adequats per a la vida com a mascota familiar.

   Què és un pitbull brindle?

   Pitbull és el nom comú d'una raça de gossos que s'anomena americà. Staffordshire Terrier o Pit Bull Terrier americà.

   El terme tigrat s'utilitza per descriure la coloració del pelatge d'un gos. Les marques tigrats d'un gos generalment es componen de ratlles alternes de pèl vermell/groc i pèl negre/marró. Els bonics patrons de tigrats són irregulars i varien d'un gos a un altre, alguns s'assemblen més a ratlles de tigre i d'altres com a remolins suaus.

   A més del pitbull, altres races que sovint tenen marques de tigrat inclouen el Greyhound, Boxer i French. Bulldog. La coloració del pelatge atigrat és el que es coneix en genètica com a fenotip. Un fenotip és un tret físic observable que està influenciat per la genètica d'un animal. El patró de pelatge tabby d'un gat és un fenotip semblant!

   D'on provenen els pitbulls atigrats?

   El pitbull atigrat remunta la seva ascendència a diversos segles fins a Anglaterra, quan els Bulldogs i els Terriers es van creuar per crear un gos fort i valent que s'utilitza en esports com l'esquer de toros.

   Els gossos tipus pitbull van arribar a Amèrica a la dècada de 1800 i aquests gossos finalment es van convertir en la raça moderna que coneixem avui. Van ser animals de companyia familiars habituals durant molts anys, però van disminuir en popularitat a mitjans del segle XX.

   La reputació del Pitbull com a mascota familiar devota va patir després d'algunspropietaris irresponsables utilitzaven la raça per a competicions de baralles de gossos. Amb la repressió de les baralles il·lícites de gossos, els aficionats al Pitbull han treballat molt per educar el públic sobre aquesta raça incompresa.

   Tipus de Pitbull atigrat

   Hi ha diversos tipus de Pitbull atigrat. L'American Kennel Club reconeix moltes variacions de color de pelatge atigrat a l'American Staffordshire Terrier. Són negres, blaus, blaus, marrons, cervats, fetges i vermells.

   Un pitbull atigrat també pot tenir "punts" atigrats. La coloració puntual en un animal és quan el cos és de color clar i les extremitats (orelles, cua, peus, etc.) tenen pelatge més fosc. Les marques d'un gat siamès són un exemple de punts.

   Què és un pitbull atigrat invers? Hi ha un tipus de coloració atigrata anomenada "tigrat invers". En un gos atigrat normal, el color més clar és més destacat que el color més fosc.

   En un gos atigrat invers, el color més fosc és dominant, donant al gos un color de pelatge molt més fosc. L'anomenat pitbull atigrat negre sol ser un atigrat invers, amb les ratlles negres molt més destacades que l'altre color del pelatge. Fem una ullada més de prop a algunes de les diferents varietats de Pitbull Terrier atigrat.

   Blue Nose Brindle Pitbull

   El blau és un color popular per als amants del gos Pitbull atigrat. El pitbull atigrat blau, també conegut com el pitbull atigrat del nas blau, té un blau/gris suaupintant les marques del seu pelatge. Normalment, el blau s'alterna amb un altre color, sovint marró clar. El pit atigrat blau també pot tenir una mica de blanc, als peus i al pit, per exemple.

   Un pitbull atigrat blau sovint s'anomena "tigrat del nas blau". La pell nua del nas d'un gos del nas blau (sovint anomenada pell del nas) és de color gris blavós. Els amants del Pitbull atigrat blau sovint prefereixen aquest color de nas sobre un nas vermell.

   Moltes persones estan interessades en un Pitbull atigrat de nas blau que també té els ulls blaus. És possible que un tigrat blau tingui els ulls blaus, però el color dels ulls més fosc com el marró és generalment més comú als pitbulls.

   Els pitbulls de color blanc pur poden tenir ulls blaus, però encara és un color d'ulls rar en la majoria dels gossos. races.

   Red Nose Brindle Pitbull

   Què és un Red Nose Brindle Pitbull i és el mateix que un Red Brindle Pitbull? Igual que el atigrat blau, el vermell pot referir-se tant al color de les marques de tigrat del pelatge com a la pell del nas del gos.

   El pelatge d'un pitbull atigrat vermell és un vermell suau i diluït combinat amb un altre color, sovint cervatillo, que és un dels altres colors de pelatge reconeguts. Alguns són atigrats per tot arreu i d'altres poden tenir marques blanques a zones com els peus i el pit.

   Un atigrat de nas vermell tindrà el pelatge atigrat vermell i la pell del nas vermell que coincideix molt amb el pelatge. El cuir de nas negre és comú, però no tan desitjablecom el vermell entre els amants del Pitbull atigrat.

   Tenerament del Pitbull atigat

   Algunes persones afirmen que els diferents tipus de color de pelatge poden influir en la personalitat d'un Pitbull atigat. . Això no està recolzat per la ciència, i els experts en gossos diuen que un bon entrenament és la clau del comportament d'un gos.

   Alguns criadors poden intentar relacionar la personalitat amb el color del pelatge. Per exemple, un criador de gossos de lluita podria intentar seleccionar el color negre i el temperament agressiu. Però l'entrenament i la socialització són molt millors predictors de la personalitat que el color del pelatge.

   Els pitbulls brindle són agressius?

   Tots els propietaris de gossos haurien de ser conscients del risc de mossegades de gossos i de com prevenir-les, especialment si el vostre gos estarà al voltant dels nens. Alguns estudis sobre lesions per mossegades de gossos han demostrat que les mossegades de Pitbull provoquen lesions més greus que les d'altres races de gossos.

   Els nens petits corren especialment el risc de patir lesions greus per mossegada al cap, el coll i la cara. Això es deu tant a la seva petita mida com a la seva baixa estatura, així com a la manca de coneixements sobre el comportament caní.

   La clau per prevenir les mossegadas de gossos és l'educació i la supervisió. Els nens que interactuen amb gossos han d'aprendre a comportar-se al seu voltant i a reconèixer els senyals d'advertència en el llenguatge corporal d'un gos.

   Els propietaris dels gossos han de supervisar els seus animals, sobretot quan estan al voltant dels nens. Alguns experts ho afirmenesterilització i castració també ajuda a reduir el risc de mossegades. Tanmateix, alguns estudis recents suggereixen que el contrari és cert. L'element més important de la prevenció de mossegada és un entrenament adequat. Això és el que necessites saber.

   Ensinistrament de Pitbull atigat

   Quan compreu un cadell de Pitbull atigrat a un criador, estigueu preparat per començar el procés d'entrenament i socialització immediatament. El millor tipus d'entrenament implica el reforç positiu. El reforç positiu utilitza recompenses per emfatitzar el bon comportament.

   Els mètodes d'entrenament que impliquin càstigs físics o restriccions dures mai s'han d'utilitzar a cap gos. Però pot ser especialment perillós quan s'utilitza en gossos que tenen una alta resistència al dolor i una mossegada potent. Això inclou totes les races de bull terrier.

   Un gos ensinistrat d'aquesta manera negativa pot canalitzar la seva frustració en un comportament agressiu com ara trencar i mossegar.

   Si no sou un propietari de gos experimentat, assegureu-vos-ho. portar el vostre cadell a classes formals d'obediència de gossos que utilitzen el mètode de reforç positiu. Recordeu que també heu d'acostumar el vostre gos al comportament dels nens petits.

   Brindle Pitbull Health

   Els brindle Pitbull tenen algun problema de salut que els propietaris potencials haurien de conèixer? Com moltes races de gossos, el Pitbull pot patir algunes condicions de salut genètiques.

   L'AKC enumera els següents per a la raça American Staffordshire Terrier: displàsia de maluc, cardíacmalaltia, al·lèrgies a la pell i pelatge i una malaltia neurològica anomenada atàxia cerebel·losa.

   Hi ha una prova genètica disponible que et pot dir si un gos està afectat per atàxia o si és portador del gen defectuós. Els criadors de bona reputació realitzaran proves genètiques als seus gossos, gestionaran la cria per reduir la incidència de la malaltia i informaran els clients sobre la salut del llinatge del seu cadell.

   Els criadors de renom també haurien de detectar la displàsia de maluc i altres problemes als pares del vostre cadell. problemes articulars. La Orthopaedic Foundation for Animals revisarà les radiografies i puntuarà cada gos en una escala d'excel·lent a greu, i proporcionarà al vostre criador els resultats certificats.

   El criador del vostre cadell Pitbull atigat pot oferir-vos algun tipus de " garantia sanitària” quan compreu un gos. Les garanties de salut són bones per verificar que el vostre cadell ha estat examinat per un veterinari i vacunat, però assegureu-vos que no confieu només en una garantia.

   La millor manera de garantir la salut del vostre cadell és verificar que El criador està provant la salut dels seus gossos per detectar malalties associades a la raça. El vostre criador hauria de poder demostrar-vos que els gossos de l'ascendència del vostre cadell han estat provats per problemes com la displàsia i els problemes cardíacs i oculars.

   Rescate Pitbulls

   Tria el teu cadell amb prudència. Els intents de rehabilitar un pitbull adult des d'un centre de rescat són millor deixar-los als manipuladors de gossos amb experiència.

   Quin tipus d'entrenament necessites si adoptes un pitbull atigrat adult d'un refugi d'animals o d'un grup de rescat? La incapacitat per manejar els problemes de conducta canina és una de les raons principals per les quals els propietaris entreguen els seus gossos als refugis. Els pitbulls sovint són abandonats als refugis per problemes de conducta.

   Alguns estudis han demostrat que aquests gossos sovint estaven mal entrenats i manipulats des de ben petits. L'ús d'entrenaments basats en càstigs i restriccions (com ara collars d'asfixia) són exemples d'això.

   Els gossos de rescat amb problemes de conducta es poden rehabilitar amb un bon entrenament i socialització. Alguns gossos de lluita rescatats acaben com a mascotes familiars estimades. Però aquesta és una feina per a un propietari experimentat.

   Cadells de pitbull atigat

   Com escolliu el cadell de pitbull atigat adequat? Visites un criador i veus tota una camada de cadells adorables... com escolliu el perfecte per a la vostra família?

   Assegureu-vos de triar un criador local que aculli les visites personals de possibles compradors. Una visita personal amb tota la camada és una bona manera d'escollir un cadell juganer i actiu en lloc d'un gos massa tímid o agressiu.

   La personalitat d'un cadell hauria d'ajustar-se bé a la personalitat general de la vostra llar. És una bona idea triar un cadell que no es distingeixi de la resta de la camada pel que fa a la mida o el temperament.

   Assegureu-vos de passar una vegada amb elcadell que trieu. Observeu com reacciona el cadell a la manipulació i feu una revisió de salut dels ulls, les orelles, la boca, la part posterior i l'abdomen.

   Per a races com el pitbull atigrat, podeu deixar que el cadell et mossi les mans per obtenir un sentir-se pel que els experts de vegades anomenen "control de la mandíbula". Alguns cadells s'emocionaran excessivament i alguns deixaran de mossegar si pensen que et fan mal.

   Un cadell que entén les conseqüències de mossegar tindrà més probabilitats de madurar i convertir-se en un adult que pugui participar en un joc suau amb la gent i altres animals, exercint un bon control de la mandíbula.

   Tingueu en compte que fins i tot per als experts és difícil avaluar el temperament futur d'un cadell pitbull de vuit setmanes. La vostra millor guia quan visiteu serà el temperament dels pares. I aquesta és una raça on és especialment important conèixer els dos pares si és possible. Mai no hauríeu de plantejar-vos comprar un cadell sense passar temps amb la seva mare.

   Brindle Pitbull Breeders

   No ho diem sovint al lloc Happy Puppy, sinó perquè alguns criadors de gossos encara produeixen ocasionalment gossos per lluitar, o des de les línies de lluita, el curs més segur a l'hora de comprar qualsevol cadell amb una potent acció de mossegada, és buscar un criador que hagi produït cadells per a l'exposició.

   Aquests gossos s'han criat en la seva majoria a partir de generacions de gossos que estan contents de ser manejats per desconeguts. I amb un fort