El preu del Bichon Frise varia molt segons el lloc on viviu, el pedigrí del cadell i com es va criar. Entre els 1.000 i els 4.000 dòlars es troben en un rang normal. Els cadells de Bichon Frise sans i controlats per un veterinari són cars, però sabeu que la mare estava ben cuidada i és probable que el cadell tingui una vida feliç i llarga. Tanmateix, el preu de venda del cadell no és tota la història. Avui mirem el cost de comprar un cadell de Bichon Frise, així com de criar-lo i cuidar-lo. Des de l'assegurança fins a les vacunacions, el menjar i la perruqueria, tot suma! T'ajudarem a trobar un preu d'oferta per a cadells de Bichon Frise i quan s'ha d'evitar una camada o un criador en particular.

  Com calculen els criadors el preu del Bichon Frise

  Saludable, Els cadells de Bichon ben criats no són barats. Això es deu al fet que les proves de salut adequades dels seus pares i l'atenció veterinària per a la mare gos i la seva camada són cares. El cost total d'un Bichon Frise en el seu primer any, comptant amb les vacunes, els aliments i els accessoris, pot arribar fàcilment a diversos milers de dòlars.

  Comprar a un criador fiable i responsable és la vostra millor oportunitat d'obtenir un producte saludable. i feliç cadell de Bichon Frise.

  Els criadors responsables i de bona reputació s'asseguren que els dos gossos que fan servir per criar estiguin en bona salut. Això redueix molt el risc que els seus descendents heretin trastorns genètics. És especialment important en gossos de raça pura. ElEl conjunt de gens tancat del seu pedigrí significa que dos gossos de la mateixa raça tenen més probabilitats de portar els mateixos gens i les mateixes malalties genètiques.

  Proves de salut dels pares de Bichon Frise

  Els El Centre d'Informació Sanitària Canina de la Fundació Ortopèdica per als Animals recomana que els criadors facin prova dels seus pares i mares Bichon per a la displàsia de maluc, la luxació de la ròtula i els trastorns oculars.

  Les proves opcionals addicionals que depenen de la història familiar de cada gos inclouen una avaluació cardíaca, detecció de Legg-Calves-Perthes, anàlisi d'orina per a diabetis i càlculs a la bufeta i anàlisis de sang per a derivacions hepàtiques. Les proves de salut poden costar entre 200 i 300 dòlars o més per gos.

  Taxes de Bichon Frise

  Si un criador només és propietari de la mare (femella) de la qual espera criar, haurà de trobar-la una parella per produir una camada de cadells. Els criadors utilitzen els serveis de sementals per trobar gossos mascles adequats. Els serveis de sementals poden costar entre 100 i 200 dòlars més d'utilitzar, depenent del semental.

  És clau que la mare embarassada rebi una dieta nutricionalment equilibrada. Això li donarà al seu cos l'energia addicional que necessita per tenir un embaràs saludable. Els aliments dissenyats per a mares embarassades o deslletades tenen un preu superior en comparació amb les dietes habituals.

  A més, el material de part i el cost de les complicacions, com la necessitat d'una cesària, poden costar tant. com a més de 7.000 $!

  Cuidada adequada de les escombraries

  Quan un cadell de Bichon Frise ésnascut, necessitarà vacunes, tractaments desparasitadors, revisions veterinàries i microxip. Aquests serveis costaran al vostre criador aproximadament 180 dòlars per cadell. A més, el menjar per a cadells, les joguines i els subministraments per a la cria poden costar més de 50 $.

  Si el vostre criador registra la seva camada a l'American Kennel Club, els costarà 25 $ registrar-la més 2 $ per cadell. També poden pagar anuncis o tenir el seu propi lloc web, que pot costar més de 25 dòlars.

  Com podeu veure, criar un cadell de Bichon Frise no és un passeig pel parc i té un gran preu! Un bon criador estarà disposat a invertir molt de temps i diners en la seva camada. Això sovint es tradueix en un cadell més car.

  Costos de Bichon Frise en curs

  Tot i que la compra inicial del vostre cadell de Bichon Frise probablement serà la despesa única més gran que haureu de pagar, el la despesa no s'acaba aquí.

  Els subministraments addicionals, com ara joguines, corretges i una caixa costaran uns 100 dòlars. Les factures del veterinari i les revisions poden ser molt cares. El curs inicial de vacunes d'un cadell acostuma a costar al voltant de 100 dòlars, i algunes clíniques poden cobrar despeses de consulta a sobre.

  Els preus de les assegurances per a mascotes poden ser tan barats com 10 dòlars, fins a 100 dòlars, però la majoria oscil·len entre 30-50 dòlars al mes. Si voleu rebre sessions d'entrenament per al vostre nou membre de la família, aquestes poden costar més de 50 $.

  No us podeu oblidar deel preciós abric arrissat del Bichon Frise. Els subministraments de perruqueria poden costar uns 15 dòlars o més, però també haureu de portar el vostre cadell per tallar-lo un cop al mes. El preu del Bichon Frise dependrà de la perruqueria, però normalment serà d'almenys 20 $.

  Quan el vostre Bichon Frise és un cadell, probablement necessitarà uns 3-4 àpats petits al dia per anar tranquil amb el seu petit estómac. A mesura que envelleix, els seus àpats hauran de ser menys freqüents i seran més grans en porció. El menjar per a cadells de gossos petits pot costar des de trenta cèntims fins a dos dòlars al dia, però tingueu en compte que obteniu el que pagueu amb el menjar.

  Quant costa un Bichon Frise?

  Encara estàs interessat a aconseguir un cadell de Bichon Frise? Com podeu veure, el peatge del vostre compte bancari variarà segons el criador al qual aneu i els subministraments que compreu.

  Anar a un criador de bona reputació i comprar subministraments de primer nivell significa un Bichon Frise. El preu pot oscil·lar entre uns 1.500 dòlars i més de 4.500 dòlars. I això només durant els primers mesos!

  Assegureu-vos de tenir en compte tots els costos mensuals que haureu de pagar durant tota la vida del vostre Bichon Frise.

  És possible que trobeu un més barat. gos en una fàbrica de cadells o botiga d'animals, però la millor manera d'aconseguir un cadell feliç i saludable és anar a un criador de bona reputació.