L'alimentació d'un cadell Husky comença amb les decisions sobre les croquetes en comparació amb els aliments humits i si provar menjars crus o cuinats a casa. Els canvis en l'alimentació d'un cadell Husky s'han de produir gradualment. El nombre d'àpats que tenen al dia i la mida de la porció a cada sessió també han de ser adequats a la seva edat. Però amb una mica de consideració, és fàcil fer-ho bé.

  Alimentar un cadell husky

  Si tens un gos àrtic esponjós, has vingut al lloc correcte. No tots els gossos són iguals, i els huskies són sens dubte una raça molt especial.

  En realitat, el terme "Husky" pot referir-se a dues races diferents: el Husky Siberià i el Husky d'Alaska. La primera és una raça reconeguda amb estàndards de raça definits, mentre que la segona és una raça mixta. Però com que tots dos van ser criats principalment per al trineu de gossos, tenen molts trets en comú, com ara requisits dietètics.

  Canvi de marques d'aliments per a cadells

  En primer lloc, una nota de precaució: us coneixem voleu que el vostre cadell comenci immediatament amb la vostra dieta escollida. No obstant això, val la pena tenir una mica de paciència.

  Quan el teu cadell es muda a la seva nova llar i coneix la família, hi haurà una mica d'emoció. L'emoció es tradueix en hormones de l'estrès, que poden alterar la panxa d'un cadell.

  Els investigadors han demostrat que els grans canvis poden fins i tot disminuir els bacteris útils de l'intestí del teu cadell. Així que aquí teniu què fer.

  1. Aconsegueix unSuplement probiòtic per a gossos.
  2. Alimenteu-lo al vostre cadell una vegada al dia durant dues setmanes.
  3. Continueu donant-li el menjar original que estava rebent al criador.

  Aleshores, seguiu amb els probiòtics, però comenceu a barrejar alguns dels aliments per a cadells escollits amb l'antic. Augmenteu gradualment la quantitat al llarg de set a 10 dies. En aquest punt, podeu deixar de banda el menjar "vell" completament, i la digestió del vostre cadell Husky s'ha acostumat a la "nova" dieta.

  Si canvieu entre dues dietes completament diferents (de croqueta a croqueta). una dieta crua, per exemple), aquest període de transició pot ser més llarg, dues setmanes o més.

  Dietes per a cadells de husky

  Els huskies són gossos molt actius i, en general, tenen un requeriment de proteïnes. Tots els cadells necessiten tones de proteïnes d'alta qualitat, ja que els seus cossos creixen i desenvolupen músculs.

  L'AAFCO recomana almenys un 22,5 per cent de proteïnes per als cadells. Però altres nutrients també són igual d'importants. El calci i el fòsfor són necessaris per a un creixement saludable dels ossos. I el sistema immunitari en desenvolupament del teu gos necessita una mica de vitamina E.

  Els menjars de cadells de marca comercial estan dissenyats per complir els paràmetres generals de salut canina, però els cadells Husky necessiten aliments que siguin més proteics i greixos que la raça mitjana. .

  Deficiència de zinc

  Alguns huskies absorbeixen el zinc del seu menjar és defectuosa, és a dir,no rebeu prou d'aquest nutrient vital si s'alimenta amb una dieta "normal" per a gossos. Això es veu principalment en els huskies siberians.

  La deficiència de zinc es manifesta principalment com a problemes de pell. Si sospiteu que el vostre cadell Husky podria estar afectat, consulteu el vostre veterinari. Alguns Huskies poden requerir una suplementació de zinc durant tota la vida amb el seu menjar.

  No obstant això, no es recomana complementar tots els Husky amb zinc, "només per estar segurs".

  Con quina freqüència. Feed Your Puppy

  Els cadells tenen un metabolisme ràpid. Això vol dir que no poden passar molt de temps sense menjar o que el seu sucre en sang baixa perillosament. A mesura que el vostre cadell Husky es fa més gran i pesa, la taxa metabòlica es redueix una mica. Pots superar-te amb menys alimentacions.

  Quan el teu cadell té menys de quatre mesos, necessita almenys quatre àpats al dia. Després d'això, podeu reduir a tres àpats al dia. A partir dels sis mesos d'edat, també s'accepten dos àpats al dia.

  Una altra cosa a tenir en compte és que les necessitats calòriques del teu cadell canvien a mesura que envelleix. Ajusteu la porció diària del vostre cadell amb regularitat, segons el pes i l'edat.

  Voldreu evitar que el vostre cadell Husky creixi massa ràpid, ja que el creixement ràpid dels ossos pot provocar problemes articulars. Lent i constant és el camí a seguir; i ho pots aconseguir controlant les calories que consumeix el teu cadell.

  Què alimentar un cadell husky

  Els huskies són gossos esportistes. Estan acostumats a córrer molt bédistàncies diàries, i el seu metabolisme està acostumat a les temperatures àrtiques. També han evolucionat amb dietes riques en peix (moltes proteïnes i greixos saludables) i baixes en carbohidrats.

  És molt important mirar les etiquetes i triar aliments baixos en carbohidrats amb ingredients naturals. I com a anecdòtica, els Huskies tenen una baixa tolerància als ingredients artificials, la soja, el blat de moro i el blat.

  Alimentar un cadell Husky Kibble

  Kibble és el menjar comercial més popular per a gossos. És barat (tot i que val la pena gastar una mica més per a una croqueta d'alta qualitat), còmode i ben equilibrat.

  En general, molts gossos prosperen amb croqueta. Els huskies poden ser diferents, però. Si t'agrada alimentar la croqueta del teu cadell Husky, prova-ho i supervisa la seva digestió i el seu benestar general.

  Tria una croqueta alta en proteïnes i greixos bons i saludables. Recomanem una croqueta totalment natural amb el peix com a font principal de proteïnes. La marca que trieu ha d'estar dissenyada específicament per a cadells de mida mitjana a races grans.

  Alimentar un menjar humit per a cadells Husky

  Una altra opció comercial de menjar per a gossos és el menjar humit. Com el seu nom diu, el menjar humit conté més aigua que les croquetes (al voltant del 75%). Si voleu triar un bon aliment humit per al vostre cadell Husky, s'apliquen els mateixos principis bàsics que amb les croquetes. Assegureu-vos que estigui fet per a cadells i per a races de mida mitjana i gran.

  Si voleu alimentar el vostre cadell només amb menjar humit, comproveuque és un aliment humit "complet", no "complementari".

  Una altra opció seria "topping". Això es refereix a barrejar croqueta i menjar humit junts per treure el màxim profit dels dos aliments. Us recomanem que supereu l'alimentació d'una dieta només amb aliments humits perquè les croquetes ajuden a netejar mecànicament les dents del vostre cadell.

  Alimentar un cadell Husky Raw (BARF)

  Si no voleu alimentar el vostre cadell Husky una dieta comercial, no estàs sol. Els mushers (els humans que condueixen els trineus de gossos) mantenen els seus Huskies amb una dieta de carns i ossos crus.

  Els huskies són una d'aquelles races que semblen prosperar realment amb una dieta crua, en comparació amb una comercial. Si voleu alimentar el vostre cadell Husky amb una dieta d'aliments crus biològicament apropiada (BARF), aquí teniu una llista de coses a les quals hauríeu de prestar atenció:

  • Macronutrients i micronutrients: assegureu-vos que la dieta del vostre gos sigui correcta- equilibrat segons les recomanacions de l'AAFCO.
  • Aconseguiu un veterinari experimentat que us ajudi amb els càlculs de nutrients.
  • Programeu desparasitacions freqüents per al vostre cadell; de nou, el vostre veterinari us pot aconsellar sobre el que sigui necessari.
  • Controleu la higiene: això és especialment important per a vosaltres i la vostra família.
   • Les carns crues es poden contaminar amb bacteris i paràsits nocius.
   • Per minimitzar el risc d'infecció, és fonamental l'emmagatzematge i la manipulació adequats de les carns crues.

  Menjar per husky casolà

  Aquesta dieta és molt semblant a l'alimentació crua, excepte queels ingredients es cuinen, minimitzant així el risc d'infeccions per patògens transmesos per la carn. S'apliquen les mateixes "regles" bàsiques que amb les dietes BARF. Haureu d'assegurar-vos que la dieta sigui ben equilibrada i completa.

  Tingueu en compte que les restes no són bones per al vostre cadell Husky. Els menjars humans contenen ingredients que poden fer mal al teu gos, com ara cebes, alls o determinades espècies. També solen tenir massa sals.

  Quant he d'alimentar el meu cadell husky?

  Si heu optat per una dieta comercial, normalment no us haureu de preocupar per les calories. càlculs. L'embalatge del menjar per a cadells que trieu us hauria d'indicar exactament quant alimentar el vostre cadell, en funció de l'edat i/o el pes.

  Si decidiu alimentar el vostre cadell Husky amb una dieta crua o casolana, determineu el descans del vostre cadell. requeriment energètic (RER) i multipliqueu-ho per dos. Això us indicarà quantes calories necessita el vostre cadell cada dia. El RER depèn del pes actual del vostre cadell i es pot determinar amb gràfics.

  El meu cadell té el pes adequat?

  Si el vostre cadell té sobrepès, això pot causar-li molts danys. articulacions i ossos en creixement, així que vigileu el pes del vostre cadell Husky. D'altra banda, no vols que el teu cadell sigui massa prim.

  Si creus que el teu cadell no està guanyant pes adequadament, porta-lo al veterinari. La causa podria ser una infecció subjacent o paràsits.

  En general, el millor és fer-ho.Feu un seguiment de l'augment de pes del vostre cadell almenys una vegada per setmana. Un augment constant de pes és bo; La pèrdua de pes pot ser un motiu d'alarma.

  Una altra eina per mesurar el pes del vostre cadell és la puntuació de l'estat corporal. Sovint, la puntuació de la condició corporal t'indica més que els números de l'escala.

  My Puppy Is Still Hungry

  Si el teu cadell té gana constantment i estàs segur que està rebent el quantitat adequada de calories, proveu d'espaiar els àpats al llarg del dia.

  Potser el vostre cadell se sentirà més ple quan mengi d'un bol d'alimentació lenta, cosa que l'obliga a disminuir la velocitat.

  Una altra opció. és utilitzar trencaclosques o boles de regal per fer que el teu cadell treballi per als seus aperitius durant tot el dia.

  No et cedeixis a la mendicitat, però. Una vegada que el vostre cadell Husky aprengui que els ulls suplicants faran aparèixer llaminadures, mai us quedareu sol. Aneu amb compte de no exagerar amb les delícies. Si feu llaminadures, resteu-les del requeriment calòric diari que heu calculat per al vostre gos.

  My Puppy Won't Eat

  De vegades, el vostre cadell pot perdre un àpat o dos. Això pot ser causat per l'excitació o l'esgotament, i no és res de què preocupar-se.

  Si el vostre cadell Husky es nega a menjar durant més de 12 hores, truqueu al vostre veterinari per estar segur.

  Com més petit és el teu cadell, menys hores pot passar sense menjar. Sempre hi ha el risc d'hipoglucèmia (baix nivell de sucre en la sang) o deshidratació.

  Si el vostreEl cadell presenta altres símptomes com vòmits o diarrea, cal anar al veterinari.