Vols saber-ho tot sobre la barreja de Beagle Yorkie?

T'estàs preguntant si aquest simpàtic encreuament seria el gos adequat per a tu?

Si és així, t'agradaria una delícia.

Aquí tens la teva guia tot inclòs sobre el mestissament alegre, afectuós i animat, la barreja de Beagle Yorkie!

Què és A Beagle Yorkie Mix?

De vegades anomenada Borkie, la barreja Beagle Yorkie és un encreuament entre el Yorkie i el Beagle.

La barreja Beagle Yorkie està augmentant ràpidament en popularitat entre els criadors i els entusiastes dels gossos. , però encara hi ha moltes coses a tenir en compte sobre aquest gos de disseny abans de decidir portar-lo a casa.

Aprenem més informació.

La polèmica dels gossos de disseny

Tot i que el mestissatge ha estat existint des de l'inici de les relacions humanes i canines, la pràctica sembla que s'ha convertit en una tendència més popular però controvertida durant els darrers 20 anys.

Què és l'encreuament i què fa que un encreuament se separa d'un mut? De fet, això és part del debat.

També us pot interessar el Morkie, una adorable barreja de Yorkie maltès.

Ja veieu, els que donen suport al mestissatge insisteixen que, si bé els mutts tenen un llinatge desconegut de diverses races diferents, els gossos de races diferents. són descendents de dos pares de raça pura escollits específicament.

Per obtenir més informació sobre els mutts en comparació amb els encreuaments, visiteu-nos aquí.

D'altra banda, hi hadia.

Una caminada ràpida, així com un revolc pel pati, haurien de satisfer les necessitats d'exercici d'aquest mestissatge.

Afortunadament, l'entrenament hauria de ser senzill, ja que tant el Beagle i els Yorkie són intel·ligents i volen complaure.

Tingues en compte que la socialització primerenca i l'entrenament d'obediència poden ajudar a mantenir el mestissament Beagle Yorkie ben adaptat al llarg de la seva vida.

També, recorda que el La raça Yorkie, especialment, pot ser sensible a un entrenament dur.

El meu tipus de casa és ideal per al Beagle Yorkie Mix?

El creuament Beagle Yorkie ho farà millor en una casa amb un pati del darrere tancat de manera segura i, si és més petit, llars amb nens més grans i més respectuosos.

No obstant això, segons tots els comptes, aquesta raça es porta bé tant amb els animals com amb els nens i és més aviat fàcil.

Ell. fa tant un excel·lent gos familiar com un company per a solters.

I s'adapta a molts tipus de casa, sempre que es compleixin les seves necessitats diàries d'exercici!

Vull un Beagle Yorkie Mix ! Com puc trobar un cadell Borkie?

Vols un cadell mixt Beagle Yorkie? Genial! A continuació, es mostren alguns consells d'experts sobre com triar el cadell perfecte.

Aconseguir que el vostre yorkie es barregi amb el cadell de Beagle a través d'un refugi pot ser un error, depenent del que hi hagi disponible en aquell moment.

No obstant això, un dels avantatges de rescatar un encreuament de Beagle Yorkie és que les tarifes d'adopció són molt inferiors a les del criador.tarifes.

Podeu esperar pagar entre 50 i 100 dòlars, i tampoc us sorprengui si el refugi cobreix la tarifa inicial del veterinari!

D'altra banda, si teniu previst fer-ho passant per un criador, prepareu-vos per pagar entre 500 i més de 1.000 dòlars.

No obstant això, un dels pros de passar per un criador és que podeu fer preguntes sobre problemes de salut i temperament relacionats amb les races progenitores o les criades anteriors.

També, i com s'ha dit anteriorment, els criadors responsables faran un control de salut dels seus cadells i us podran proporcionar certificats que demostrin que el vostre cadell de Beagle Yorkie Mix està a punt!

En teniu més. consells sobre com trobar un cadell de Beagle Yorkie, o tens un encreuament de Beagle Yorkie?

Digues-nos a la secció de comentaris!

Referències

Borbala Turcsan , Adam Miklosi, Eniko Kubinyi, Owner Perceived Differences Between Mixed-Breed and Purebreed Dogs

Tiffani J Howell, Tammie King, Pauleen C Bennett, Puppy Parties and Beyond: the role of early age socialization practices on adult dog behavior , Volum 6, pàgines 143-153

Nathan B Sutter i Elaine A Ostrander, Dog Star Rising: The Canine Genetic System, Nature Reviews Genetics, Volum 5, pàgines 900-910

Lowell Acumen DVM, DACVD, MBA, MOA, The Genetic Connection; a Guide to Health Problems in Purebred Dogs, Segona edició, 201

Purebred Vs Mutt - Common Objections to Mixed BreedGossos

Carol Beuchat Ph.D., El mite del vigor híbrid en els gossos... és un mite

també el tema de la salut.

Crea vs barreja

Si bé alguns afirmen que el mestissatge pot reduir la qualitat de les races temperant la línia de sang de les races, altres insisteixen que el mestissatge és una manera de crear gossos més sans. .

Per exemple, alguns partidaris del mestissatge esperen que fer-ho redueixi el nombre de malalties hereditàries que es transmeten dels pares als fills.

No obstant això, altres experts insisteixen que els encreuaments són igualment propensos a heretar-se. els mateixos problemes de salut que els seus homòlegs de raça pura.

D'altra banda, si estàs més interessat a aprendre tot sobre la barreja de Beagle Yorkie, segueix llegint!

Comencem amb la història de aquest petit híbrid!

Com es va produir la barreja de Beagle Yorkie?

Si bé el mestissatge ha estat una pràctica constant durant generacions, es coneix molt poc sobre la barreja de Beagle Yorkie.

De fet, segons els estàndards actuals, aquest gos encara es considera un encreuament de primera generació.

Per aquest motiu, encara es desconeix el seu origen exacte.

Afortunadament, podem obtenir més informació. sobre la barreja de Beagle Yorkie i què el fa funcionar investigant les històries dels seus pares de raça pura.

Comencem pel Beagle!

Origen del Beagle

El Beagle és una raça antiga el veritable lloc d'origen de la qual segueix sent un misteri avui dia.

No obstant això, segons l'American Kennel Club (AKC), els registres mostren paquets de conills.i els gossos de caça de llebre que vagaven per la regió anglesa abans que els romans hi arribessin l'any 55 a.C.

Sembla probable que el Beagle actual estigui relacionat amb aquests primers gossos de caça de paquet, i alguns es refereixen a la raça com a " indígena del sòl."

Una vegada es va referir com a "gos de peu", el Beagle era un element bàsic tant per als nobles com per als plebeus, especialment servint a aquells que necessitaven ajuda per caçar caça menor però que no es podien permetre el luxe de mantenir un cavall o eren massa vells per muntar.

Aquests gossos de peu van fer com el seu nom indica: caçaven a peu al costat dels seus amos, fent que les sortides de caça fossin assequibles, reeixides i fàcils per a molts homes i dones.

Els Beagles no van arribar als Estats Units fins després de la Guerra Civil, on ràpidament es van convertir en companys populars dels caçadors de conills!

Registrat per l'AKC el 1885, el Beagle és un dels Estats Units. Els gossos preferits dels Estats Units, asseguts amb orgull al número 5 de 194 a la llista de l'AKC de les races de gossos més populars d'Amèrica.

I, fins avui, els Beagles continuen sent un dels favorits entre els caçadors de caça menor, que cobeja aquesta l'olfacte increïble de la raça, la gran habilitat per caçar i un udol únic.

Origen del Yorkie

Es creu que el Yorkshire Terrier es va crear durant el segle XIX a les regions angleses de Lancashire i Yorkshire.

Malgrat la seva mida en miniatura, el Yorkie va ser criat com un petit,exterminador de mentalitat dura.

Treballant a les mines de carbó i fàbriques tèxtils, la seva feina era alliberar el seu domini dels rosegadors i altres animals.

No obstant això, no va passar molt de temps fins que el Yorkie va passar de treballant a fàbriques brutes i coves per acurrucar-se a les faldes de les dones nobles.

De fet, el veritable canvi es va produir l'any 1886, quan el Kennel Club of England va reconèixer oficialment la raça, fent-lo arribar a la fama entre les dones nobles, que es van amagar. la raça sota els seus braços com ho farien amb les llibretes de butxaca de moda.

Les yorkies no van ser reconegudes oficialment als Estats Units fins al 1885, quan l'AKC va registrar una femella de Yorkie anomenada Belle.

Avui, la Yorkie s'asseu. al número 9 de la llista de les races de gossos més populars d'Amèrica de l'AKC, només quatre per darrere del seu homòleg caní, el Beagle.

Ara, aprenem què obteniu quan barregeu el Beagle talentós i intel·ligent amb el treballador i l'esperit. Yorkie.

Què és el temperament Beagle?

Com que la barreja de Beagle Yorkie és un mestissatge, el seu temperament es deixarà a l'atzar i a la genètica, depenent del pare que prengui més.

El Beagle, per exemple, és un gos familiar meravellós i es porta bé tant amb nens com amb altres mascotes de la llar!

És un gos actiu i robust, la qual cosa el converteix en un gran company per als nens. , ja que és resistent i ple d'energia.

Com que els beagles són races inherentment treballadores, són més feliços al voltantles seves famílies, participant en tantes activitats com sigui possible i necessitant una quantitat constant d'exercici cada dia.

Els beagles també són propensos a escapar.

Solucionadors de problemes naturals i increïblement intel·ligents, aquesta raça és conegut per cavar, escalar i sortir de les cases i els patis del darrere.

Els possibles propietaris s'han d'assegurar que els seus jardins estiguin segurs i vigilar el seu Beagle quan entren i surten de casa.

I a causa del fort impuls de preses del Beagle, els experts adverteixen que no es deixi que aquesta raça estigui sense corretja durant les caminades.

Si ho fas, corres el risc que el teu Beagle s'enlairà després d'animals més petits i possiblement es posi en perill. , sobretot si el passegeu a prop de carreteres molt transitades o de barris residencials.

Llavors, què passa amb el Yorkie?

Què és el temperament Yorkie?

El Yorkshire Terrier és un veritable terrier, segons l'AKC, i això significa coratge, coratge i molta descarada!

Tonto i simpàtic, el Yorkie té ganes de complaure i es torna molt vinculat amb els membres de la seva família.

És un veritable gos falditxo que s'asseurà amb tu durant hores alhora, però no deixis que això t'enganyi!

Aquesta raça necessita molt d'exercici i temps de joc i gaudirà molt acompanyar-te en tots els teus

Tot i que el Yorkie és un bon company familiar i es porta bé amb altres mascotes i nens, no és la raça recomanada per als més joves, mésnens enèrgics o llars amb gossos més grans i híper.

El Yorkie, tot i que és dur i valgut, encara és un gos molt petit i es pot ferir fàcilment amb un joc brusc.

Des del Yorkie està desitjós de complaure, pot ser sensible a les renyes dures i sempre s'ha de rebre amb una mà amable i amorosa.

I, com el Beagle, el Yorkie va ser emprat originalment com a caçador i, per tant, podria , sigui propens a enlairar-se després d'animals més petits al pati o durant les passejades.

Els experts diuen que sempre utilitzeu una corretja amb aquest gos i aneu amb compte quan el deixeu sortir al pati pel seu compte, ja que és petit i podria ser susceptible a depredadors com grans mussols o coiots.

Temperatura de la barreja de Beagle Yorkie

Tenint en compte la informació anterior, podeu esperar que la vostra barreja de Beagle Yorkie tingui un fort impuls de preses i sigui força activa.

Probablement li anirà molt bé amb els nens i altres animals, però si és més petit, com el seu progenitor Yorkie, els propietaris potencials amb nens més petits voldran assegurar-se que els seus fills entenguin com de fràgil pot ser el seu cadell.

Com amb tots els gossos, la barreja de Beagle Yorkie es beneficiarà de la socialització primerenca i l'entrenament d'obediència.

Socialitzar la seva barreja de Beagle Yorkie ajudarà a garantir que sigui feliç i complet.

Quina mesura és el Beagle Yorkie Mix?

Tingueu en compte que quan tracteu amb qualsevol mestissatge, determinar la mida iEl pes es deixarà a l'atzar.

No obstant això, podem fer-nos una idea de com serà la vostra barreja de Yorkshire Beagle si mirem la mida dels seus pares de raça pura.

El Beagle. és un gos de mida mitjana que fa entre 13 i 15 polzades d'alçada i pesa entre 15 i 30 lliures.

El Yorkie és molt més petit, fa entre 7 i 8 polzades d'alçada i pesa menys de 7 lliures.

Beagle Yorkie Mix – Aparença general

De la mateixa manera que amb el temperament i la mida, l'aspecte de la vostra barreja de Beagle Yorkie depèn de la genètica i l'atzar.

Anem a veure les opcions possibles.

El beagle té un pelatge curt que es desprèn suaument, un cos més llarg, orelles caigudes, grans ulls marrons i una cua llarga.

El pelatge elegant del beagle es presenta en diverses combinacions de colors, com ara:

  • Taronja i blanc
  • Llimona i blanc
  • Tricolor
  • Xocolata Tri
  • Blanc i xocolata
  • Blanc i castany
  • Vermell i blanc

D'altra banda, el Yorkie és un gos petit i proporcionat, amb un cabell llarg i sedós que no cau. Té les orelles erectes, la cua curta i acoblada i els ulls marrons i rodons.

Els cabells de Yorkie es presenten en tres combinacions de colors, com ara:

  • Negre i daurat
  • Blau i marró
  • Blau i daurat

Recordeu que la vostra barreja de Beagle Yorkie pot heretar qualsevol nombre de les combinacions de pelatge anteriors, així que estigueu preparats per a una varietat d'aspectes.

Com m'he de preparar i d'altra maneraTens cura d'un Beagle Yorkie Mix?

La preparació de la barreja de Beagle i Yorkie dependrà del tipus de pelatge que hereta dels seus pares.

El Beagle, per exemple, és senzill de netejar i només requereix banys ocasionals. Tot i així, cal raspallar-lo unes dues vegades per setmana per mantenir els cabells solts a ratlla.

El Yorkie, en canvi, s'ha de raspallar cada dia i se li ha de banyar un cop per setmana. .

Amb el cabell molt semblant al cabell humà, el Yorkie es pot tallar amb un tall de cadell o el seu pèl es pot fer créixer fins a la longitud del terra!

La quantitat de neteja necessària per a ell dependrà del seu tall de cabell.

I, tot i que el Yorkie es considera hipoalergènic, el Beagle no ho és.

Per aquest motiu, hauríeu d'esperar que la vostra barreja de Beagle Yorkshire Terrier es desprengui una mica.

El teu cadell també necessitarà que se li tallin les ungles amb regularitat per evitar que es trenquin i que es netegin les orelles per evitar que la cera i l'acumulació d'humitat causin infeccions.

La vida útil i els problemes de salut de Beagle Yorkie Mix

Serà difícil identificar la vida útil i els problemes de salut potencials comuns a la barreja de Beagle Yorkie, ja que és un encreuament entre dos pares de raça pura amb esperances de vida i problemes de salut diferents.

El Beagle té una vida útil. de 10 a 15 anys i és més propens a patir glaucoma, luxació rotuliana, atròfia central progressiva de la retina, epilèpsia, hipotiroïdisme,condrodisplàsia, distiquiasis, ull de cirera i queratoconjuntivitis sicca.

En canvi, el Yorkie viu al voltant dels 11-15 anys i pot estar predisposat a hipoglucèmia, malaltia de Legg-Perthes, problemes de pell i al·lèrgies, displàsia de retina, derivació hepàtica, tràquea col·lapsada, luxació de la ròtula, pancreatitis, gastroenteritis hemorràgica i problemes dentals.

Recordeu que el vostre cadell de Beagle Yorkshire pot estar predisposat a qualsevol dels mateixos problemes de salut que els seus progenitors.

Per aquest motiu, és possible que vulgueu considerar la detecció precoç de la salut.

La detecció precoç de la salut us pot ajudar a fer-vos una idea del que es pot trobar el vostre cadell en el seu futur.

Tingueu en compte que la bona reputació. els criadors de Yorkshire Beagles examinaran la salut de les seves cames i us podran proporcionar certificats que demostrin que els seus gossos estan sans i sense cap problema.

Exercici i entrenament d'un gos Beagle Yorkie Mix

El Beagle És probable que l'encreuament de Yorkie sigui actiu i juganer, igual que els seus pares de raça pura.

Hauria de fer exercici com a mínim entre trenta minuts i una hora al dia, depenent de la seva mida i pes.

Si el vostre encreuament de Beagle Yorkie és de mida mitjana, com el seu progenitor Beagle, s'hauria de caminar durant una hora al dia i donar-li molta estona de joc.

Si la vostra barreja de Beagle Yorkie és una mica més petita i agafa el seu Yorkie. pare, doneu-li uns trenta minuts d'exercici adequat a