Cuidar qualsevol cadell és una gran responsabilitat, però un cadell Bulldog té uns requisits especials de salut i alimentació! Avui us compartiré què alimentar al vostre cadell Bulldog, quant donar-li i amb quina freqüència. Aprofundiré en els pros i els contres de les diferents dietes, tenint en compte els problemes genètics i conformacionals als quals ha d'enfrontar aquesta raça icònica.

  Canvi de marques d'aliments per a cadells

  La primera vegada que porteu el vostre cadell Bulldog a casa, hauríeu d'alimentar-lo amb el mateix menjar que estava rebent del criador o del refugi durant unes tres o quatre setmanes. Això li donarà temps per adaptar-se al seu nou entorn i acostumar-se a estar separat de la seva mare i els seus germans.

  Quan canvieu el menjar del vostre cadell, feu-ho gradualment durant un període de cinc a set dies. Barregeu aproximadament tres quartes parts del menjar per a cadells que menja ara amb una quarta part del menjar nou durant els dos o tres primers dies.

  Durant els dos o tres dies següents, doneu-li porcions iguals de l'antic i el nou. menjar. Finalment, doneu-li tres quartes parts del menjar nou i una quarta part del menjar antic durant dos o tres dies. Aquest hauria de ser temps suficient perquè la panxa del teu cadell pugui manejar el nou menjar.

  Els bulldogs tenen un sistema digestiu especialment sensible i un canvi brusc en la dieta pot alterar fàcilment l'estómac petit del cadell.

  Dietes per a cadells de bulldog

  La gran quantitat d'aliments per a cadells diferents per triarpot ser aclaparador. És possible que el vostre criador us pugui orientar. També és una bona idea que el teu veterinari faci una recomanació sobre el millor aliment per al teu cadell Bulldog.

  Els cadells necessiten moltes proteïnes per promoure un creixement fort dels ossos, els músculs i les articulacions. Les proteïnes naturals d'alta qualitat haurien de representar aproximadament el 20% de la dieta del vostre cadell.

  Les directrius de les etiquetes us donaran una idea de la quantitat per alimentar el vostre cadell, però en última instància, cada gos és un individu. La mida del seu cos, no el que diu l'etiqueta, és un millor indicador d'una porció adequada. La mida de la porció també pot variar en funció del tipus d'aliment o de la marca.

  Requisits especials

  Els bulldogs són una raça braquicèfala. El morrió curt que és una de les seves característiques definitòries també pot dificultar-los la recollida d'aliments. Mastegar i empassar també pot ser un problema. Això es deu al fet que el paladar, les dents, la llengua i el teixit tenen la mateixa mida que els d'un gos amb un musell molt més llarg.

  Molts bulldogs també pateixen la síndrome de les vies respiratòries obstructives braquicefàliques que causa greus problemes respiratoris que també poden dificulta l'alimentació. Si esteu alimentant el vostre cadell amb croqueta seca, trieu-ne una que tingui una forma triangular o una altra única perquè és més fàcil de recollir i mastegar. També és possible que la combinació d'aliments secs amb un menjar humit de bona qualitat sigui més fàcil de consumir per a ells.

  Quant alimentar a unBulldog Puppy

  Fins que el vostre cadell Bulldog arribi als tres mesos d'edat, s'ha d'alimentar quatre vegades al dia. De tres a sis mesos, es pot reduir a tres vegades al dia. De sis a 12 mesos, pots alimentar-lo dues vegades al dia. Després que tingui un any, pots alimentar-lo una o dues vegades al dia.

  És important que el creixement lent sigui perquè els seus ossos es formin correctament. Els bulldogs tenen un alt risc de patir displàsia de maluc. De fet, aquest estudi de 20 bulldogs anglesos va trobar que cap dels malucs mostrava un desenvolupament normal i que el 77,5% presentava una deformació moderada a greu entre els 12 i els 14 mesos d'edat.

  Reduir lleugerament els nivells de calories i proteïnes pot afavorir un creixement més lent. en un gos que és propens a patir problemes de maluc i articulacions.

  Alimentar una croqueta per a cadells de bulldog

  La croqueta seca és probablement l'opció més popular de menjar per a cadells. Això és perquè hi ha molts avantatges amb el menjar sec. És convenient, fàcil d'emmagatzemar i servir i, en la majoria dels casos, és l'opció menys costosa.

  Assegureu-vos de triar una fórmula seca dissenyada específicament per a cadells. També és possible que vulgueu trobar-ne un adequat per a races mitjanes i grans. Tanmateix, no totes les marques són iguals. Comproveu sempre la llista d'ingredients per assegurar-vos que obteniu una proteïna d'alta qualitat. Allunyeu-vos d'ingredients com

  • blat de moro
  • blat
  • soja
  • colorant artificial
  • additius i
  • conservants.

  Alimentar un cadell de bulldogMenjar humit

  El menjar humit acostuma a venir en llaunes i, en general, es considera més carnós i més apetitós que les croquetes velles seques. Un dels avantatges d'alimentar el vostre cadell Bulldog amb aliments humits és que requereix menys masticació, cosa que els facilita el menjar. També pot ser més fàcil de digerir per a un gos amb un sistema gastrointestinal delicat.

  Un inconvenient és que pot causar excrements fluixos. Per tant, si canvieu a menjar enllaunat, potser voldreu vigilar els moviments intestinals del vostre cadell.

  Com que se sap que la croqueta ajuda a eliminar la placa i el Bulldog és propens a problemes dentals, combinant sec i humit. el menjar pot ser un bon compromís.

  Alimentar un cadell de bulldog cru

  BARF significa aliments crus biològicament adequats i hi ha un interès creixent en aquesta dieta per a gossos. Els defensors dels aliments crus consideren que aquesta és una dieta més saludable perquè el sistema digestiu d'un gos està dissenyat per processar carn i ossos. Una dieta crua mantindrà les dents del vostre gos més netes que les croquetes.

  Els gossos solen no menjar en excés aliments crus i, per tant, tenen menys probabilitats d'engreixar-se. Això és bo per a races com el Bulldog que tenen tendència a l'obesitat i als problemes articulars i de salut que provoca.

  Hi ha algunes preocupacions amb l'obstrucció intestinal per fragments d'os, que podria provocar una situació d'emergència. Els aliments crus poden contenir bacteris nocius i no cal dir que s'han de prendre precaucions quanpreparant carn crua.

  Si el teu cadell és molt petit, el seu sistema immunitari no està completament desenvolupat. Si trieu cru, penseu a triturar els ossos primer. Això és per evitar perills d'asfixia en un gos que és propens a patir-los.

  Alimentar un cadell de bulldog amb una dieta casolana

  Tot i que una dieta casolana pot incorporar aliments crus, normalment inclou carn cuinada. Hi ha diferents opinions sobre quins són els millors aliments i proporcions per a la dieta casolana del vostre cadell Bulldog. Tot i que, definitivament, no li està donant restes de taula.

  Si estàs pensant en seguir la ruta de la dieta casolana, la teva millor aposta és treballar estretament amb el teu veterinari per assegurar-te que el teu cadell està tenint el correcte. nutrients.

  El meu cadell té el pes adequat?

  És més difícil saber si el vostre cadell de Bulldog té el pes adequat que no pas amb la majoria de les altres races. Això es deu a la seva singular conformació. Tanmateix, si passeu les mans a banda i banda de la seva caixa toràcica, hauríeu de poder sentir les seves costelles. A simple vista, la seva cintura hauria de col·locar-se i ser més estreta que els seus malucs.

  Els bulldogs tenen tendència a engreixar fàcilment. Això pot suposar problemes per a un gos que està limitat en la quantitat que pot fer exercici. El sobrepès pot augmentar la possibilitat de

  • problemes de maluc i articulacions
  • disfunció respiratòria i
  • artritis.

  També posa tenen risc de

  • diabetis
  • malaltia renal i
  • cormalaltia.

  No obstant això, tampoc voleu que el vostre gos tingui un pes inferior. Els paràsits, la diabetis o altres afeccions mèdiques subjacents poden ser el motiu de la pèrdua de pes.