Menjar caca és una de les pitjors coses que fan els gossos, però tot i que fa fàstic és un problema sorprenentment comú. Esbrinar com evitar que el vostre cadell mengi la seva caca pot ser estressant, però teniu algunes opcions. Espolvorear les femtes amb pinya o bitxo pot ajudar. Com pots canviar el teu gos a una dieta crua. També és possible ensenyar al vostre gos a allunyar-se de la seva caca o treure-la de l'abast tan bon punt surti.

  Si hi ha un tema garantit per horroritzar els nous propietaris de cadells, és descobrir que el seu cadell menja caca. En aquest article parlarem de com evitar que el vostre cadell mengi caca, però primer veurem per què els cadells fan això i com de comú i normal és en realitat aquest hàbit.

  “. Normal!" Crides “Segur que no?”

  La primera vegada que veuen el seu cadell menjant-se les seves pròpies excrements, la majoria de nous propietaris de cadells estan convençuts que han acabat amb un gos depravat i altament anormal. Però aquest no és el cas.

  Per què el meu cadell menja caca?

  En primer lloc, la dura veritat és que molts, si no la majoria, els gossos mengen caca de tant en tant. . Sobretot quan són cadells. Un estudi realitzat l'any 2012 va trobar que el 16% dels gossos mengen caca seriosament!

  Aquell gos amb qui vas compartir el teu gelat a la platja la setmana passada? Probablement es va menjar una mica de caca primer. El gos del teu amic, el que et dóna la cara abon rentat cada vegada que truques? Probablement també menja caca.

  Molts i molts gossos ho fan si tenen l'oportunitat. És que la gent tendeix a no parlar-ne. És una cosa que molts de nosaltres trobem, bé, vergonyós.

  El que dic és que el teu gos és completament normal. Vull tranquil·litzar-te en aquest aspecte, perquè la preocupació que un cadell sigui estrany o antinatural d'alguna manera. és molt comú.

  Però per què!

  Per què els gossos de tot el món sovint es dediquen a aquest passat temps desagradable, ningú ho sap amb certesa, però sembla cada cop més probable que els agrada el gust.

  Menjar caca no té res a veure amb una mala alimentació: els gossos ben nodrits són tan propensos a fer-ho com qualsevol altre. Tot i que és més probable que els ocasionals menjadors de caca s'adonin quan tenen gana.

  Algunes persones, inclòs jo mateix, troben que els gossos alimentats amb cru són menys propensos a menjar caca. Potser perquè el seu menjar es digereix més completament.

  Mentre que les croquetes conté molts farcits i aromes forts que travessen el gos i fan que la seva caca sigui més voluminosa, pudent i, possiblement, més atractiva per als gossos com a berenar.

  Menjar caca sembla ser més comú en algunes races de gossos que en altres, però no hi ha regles estrictes i ràpides.

  El menjar caca farà que el meu cadell emmalalteix?

  Sorprenentment , menjar caca sembla que no té efectes nocius en la majoria dels gossos. Alguns gossos vomitaran una caca més tard a la vostra cuina.un altre tret caní entranyable. Però la majoria s'empassarà i digerirà la caca sense cap efecte dolent.

  Per descomptat, si el vostre cadell es menja la caca d'un altre gos i aquest gos té cucs, hi ha la possibilitat que el vostre cadell també tingui cucs. Per tant, si el vostre cadell aconsegueix dinar amb l'àpat que ha passat per un altre gos, és una bona idea desparassitar-lo.

  “D'acord”, dius, “per tant, no està trastornat, és bastant normal i no li farà mal. Però ENCARA no vull que ho faci. És simplement BRUTAL. La qual cosa ens porta a la pregunta final que la majoria de la gent fa

  Com evitar que el vostre cadell mengi la seva caca

  A continuació es mostren algunes de les tècniques que la gent fa servir per evitar que els seus cadells mengin caca

  • Espolvorear el menjar del seu cadell amb additius com ara pinya
  • Espolvorar les femtes del seu cadell amb alguna cosa desagradable com ara bitxo
  • Canviar el cadell a una dieta crua
  • Castigar el cadell per tocar la caca
  • Eliminar la caca en el moment en què es produeix
  • Ensenyar al cadell a sortir de la caca per obtenir una GRAN recompensa

  Però fes-ho algun d'aquests mètodes funciona?

  Hi ha proves anecdòtiques contradictòries que les dues primeres tècniques funcionen, algunes persones afirmen que ho fan i altres afirmen que no. Personalment, no vull alimentar el meu gosset amb alguna cosa que no formi part d'una dieta equilibrada.

  I si estàs prou a prop de les femtes del teu gosset per ruixar-hi alguna cosa.per a mi, té molt més sentit només recollir-los i eliminar-los.

  Hi ha alguna evidència anecdòtica que canviar a una dieta crua pot ajudar, però no a tothom. I, sincerament, és un gran canvi que cal fer a la teva vida que realment s'hauria de considerar en un context més ampli que no només deixar que un cadell mengi caca.

  Això ens deixa castigar el cadell per tocar la caca, gratificant. ell per sortir de la caca i netejar la caca en el moment en què toca a terra.

  Us recomano fermament que combineu aquests dos últims mètodes i que us oblideu del càstig.

  El càstig té un número. d'inconvenients en qualsevol situació d'entrenament i l'últim que voleu és que el vostre cadell tingui por de la caca. Això podria provocar restrenyiment, brutícia a la casa, etc.

  Aclarir

  Si tens l'hàbit de deixar que el teu cadell faci els seus "negocis" mentre esteu assegut en un lloc càlid. cuina amb una tassa de cafè i els mots encreuats. Això serà molest.

  Però sortir allà amb el teu cadell i aclarir tot el que fa, en el moment en què ho fa, és una manera brillant d'eliminar la majoria dels casos de coprofàgia (el terme fantàstic per menjar caca). ) al cap.

  Alliberar-se de la caca

  Combineu el compromís d'aclarir amb ensenyar al vostre cadell a girar quan escolti un senyal especial de la vostra part que vol dir que teniu alguna cosa "gran" adoneu-li (per exemple, un bon grapat de pollastre cuit sucós)

  Després teniu les eines per fer front a un "esdeveniment de caca" quan us agafen.

  Menjadors de caca establerts

  Sovint pots curar o reduir dràsticament el menjar de caca proporcionant recompenses bastant substancials per sortir de la caca.

  Tingues en compte que les primeres vegades que ho facis, el teu cadell probablement agafarà la caca. estava mirant cap amunt i porta-ho amb ell quan senti que et crides.

  Ensenya una paraula màgica

  Ensenya al teu cadell a arribar a una paraula especial. Aquesta és una paraula que sempre va acompanyada d'una recompensa brillant.

  A continuació, podeu utilitzar aquesta paraula si us trobeu en una situació, potser al jardí d'una altra persona, o de passeig, on el vostre cadell trobi una caca. i s'està preparant per enganxar-se.

  Truca al teu cadell amb la teva paraula especial

  Resisteix el desig de desmaiar-se de sorpresa si porta la caca amb ell . I NO li diguis que no es mereix una recompensa quan és tan repugnant.

  Fingeix que creus que encara té un aspecte adorable (pots fer això, realment pots) - escopirà la caca quan l'estiguis. ell és la seva recompensa.

  Encara que s'empassa la caca en el camí cap a tu, dóna-li la seva recompensa. Si la recompensa és prou bona, aviat començarà a escopir caca per aconseguir-la i, finalment, ni tan sols es molestarà en recollir-la.

  La persistència val la pena!

  He tingut grans resultats ambaquest mètode, però has de recompensar constantment el cadell quan t'arribi, fins i tot si primer es menja la caca.

  Et trigarà una estona a adonar-se del fet que no tens cap interès a prendre la caca. fes-li caca. Només assegureu-vos de recollir-lo i llençar-lo mentre menja la seva recompensa.

  Estima el teu gos malgrat els seus hàbits

  Menjar caca realment pot interposar-se entre un gos i la seva família. Els cadells han estat regalats o fins i tot abandonats per menjar caca.

  Això és perquè la gent es diu que el seu gos és depravat o fa fàstic fins que s'ho creu.

  No deixis que això passi. tu.

  Intenta acceptar que el teu cadell està fent el que els gossos de tot el món han estat fent des d'abans.

  Segueix sent el mateix amic encantador, lleial i estimat que sempre ho va ser. .

  Fes l'esforç d'eliminar la caca immediatament i la majoria dels cadells creixeran sense l'hàbit. No dic que de tant en tant no es sentin temptats, però no hauria de ser un problema que aparegui de manera significativa a la teva vida.

  El teu gos menja caca

  Ha vas haver de fer front a aquest problema? Què vas provar i va funcionar?