Normalment, el vostre Golden Retriever trigarà uns 18 mesos a convertir-se en un gos adult. Tot i que poden assolir la seva alçada total entre 9 i 12 mesos, normalment trigaran més a omplir-se fins a tot el seu pes. Recordeu que hi ha grans variacions de mida dins de la raça Golden Retriever. No us preocupeu massa pel pes del vostre cadell tret que estigui molt per sota de la mitjana.

Contingut

  En aquest article, aprofundirem Mireu el creixement del cadell Golden Retriever des de les 8 setmanes fins a l'edat adulta. Veurem quant ha de pesar un cadell Golden Retriever i l'impacte de la nutrició en el creixement del cadell. I també expliqueu com podeu determinar si el vostre Golden és massa gros o massa prim per assegurar-vos que el vostre cadell estigui el més sa possible.

  Quan deixen de créixer els Golden Retrievers?

  Si sou un Orgullós del nou propietari de Golden Retriever, aquest és un moment emocionant. El teu nou amic pelut té molt per créixer i és probable que tinguis moltes preguntes.

  El teu cadell Golden Retriever passarà per diverses etapes de desenvolupament durant les primeres dotze setmanes. Quan tinguin entre 12 i 16 setmanes, tindran un aspecte menys semblant a un cadell i començaran a semblar-se com es veuran quan són adults. De 3 a 6 mesos, el vostre cadell creixerà tan ràpidament que pot semblar que canvia cada dia. Aquest període de creixement ràpid es desaccelerarà quan tinguin 6 mesosvells.

  Els Golden Retriever mascles pesen generalment entre 65 i 75 lliures i fan de 23 a 24 polzades d'alçada. Les femelles són generalment més petites, pesen entre 55 i 65 lliures i creixeran fins a fer entre 21,5 i 22,5 polzades d'alçada de mitjana.

  Diferències entre individus

  Als 4 mesos, el vostre cadell Golden Retriever arribarà aproximadament la meitat de la seva alçada adulta. Quan tinguin 6 mesos, seran aproximadament dos terços del seu pes d'adult.

  Els Golden Retrievers solen arribar a la seva alçada completa quan tenen un any d'edat. Tanmateix, és possible que no omplin i assoleixin el seu pes complet fins que tinguin aproximadament 18 mesos d'edat. Pel que fa al desenvolupament mental, pot passar més temps abans que el Golden Retriever estigui completament madur. Tanmateix, cada cadell és un individu únic, i aquestes són només directrius de fites.

  Quant hauria de pesar el meu cadell Golden Retriever?

  Com que hi pot haver grans variacions de mida respecte al cadell. al cadell, no hi ha una resposta precisa a aquesta pregunta. Cada gos variarà en el seu ritme de creixement, així com en quant pesarà com a adult. Hi ha disparitats entre els Goldens de treball i els d'espectacle, així com entre els mascles i les femelles.

  El creixement dels cadells de Golden Retriever també pot ser força esporàdic. Tanmateix, és important controlar el pes del vostre cadell per assegurar-vos que no creixi massa ràpid o massa lentament. Com a conjuntDe mitjana, molts cadells de Golden Retriever només pesaran aproximadament 1,5 lliures per cada setmana d'edat. Això vol dir que als 3 mesos, el vostre cadell podria pesar unes 22 lliures, i als 6 mesos, podria pesar aproximadament 44 lliures.

  Taula de creixement del cadell Golden Retriever

  8 setmanes 10 lliures
  9 setmanes 12 lliures
  10 setmanes 15 lliures
  11 setmanes 17 lliures
  3 mesos 22 lliures
  4 mesos 30 lliures
  5 mesos 40 lliures
  6 mesos 44 lliures
  7 mesos 48 lliures
  8 mesos 55 lliures
  9 mesos 57 lliures
  10 mesos 62 lliures
  11 mesos 65 lliures
  1 any 68 lliures

  Recorda que hi pot haver grans variacions de pes dins de qualsevol raça. El més important és conèixer bé el vostre gos perquè pugueu saber quan està feliç i sa i quan alguna cosa no va bé.

  Diferents creixements en tipus de Golden Retriever

  Els Golden Retriever es classifiquen com a una raça esportiva, i aquests gossos sovint es divideixen en els criats per a l'espectacle i els destinats a la feina. En general, les diferències físiques són lleus. Tanmateix, el cos de l'espectacle Golden és típicament més gran, més alt, d'os pesat i més ple al pit. Si el teuEl cadell prové d'un entorn de treball, llavors no us estranyeu si el seu pes cau una mica per sota de la mitjana.

  Pares petits

  Com les persones, els cadells hereten els trets físics dels seus pares. Per tant, si el vostre cadell tenia pares petits, hi ha moltes possibilitats que sigui més petit que la mitjana al llarg de la seva vida. Tanmateix, no només la genètica juga un paper en la mida del vostre cadell. I fins i tot els cadells de la mateixa camada poden variar de mida. La castració, la dieta, el nivell de cura i la salut general també poden influir en la mida del vostre cadell.

  Impacte de la nutrició en el creixement dels cadells de raça

  Cadells que no mengen prou o s'alimenten amb una dieta de baixa qualitat pot no créixer correctament. Tanmateix, als països desenvolupats, és molt més probable que un gos estigui sobrealimentat. Cap d'aquests escenaris és saludable per a un cadell.

  El meu cadell és massa prim o gros?

  La millor manera de determinar si el vostre cadell és massa prim o massa gros és per la seva aparença i se sent. Quan mireu el vostre cadell des de dalt, hauria de tenir una cintura notable. Una altra manera de saber-ho és posant les mans a banda i banda de la seva caixa toràcica. Hauríeu de poder sentir les seves costelles amb una pressió suau.

  Si no les sentiu gens, el vostre cadell Golden Retriever podria tenir sobrepès. Però si les seves costelles són visibles, podria tenir un pes inferior. L'obesitat és un gran problema per a moltes races de gossos. I gairebé el 63% dels Golden Retrievers adults ho sónconsiderat sobrepès o obesitat.