Els gossos de mix de Boxer Lab són confiats, afectuosos, lleials i amorosos. El Boxador és un encreuament híbrid entre el Bòxer de raça pura i el Labrador Retriever de raça pura. Una barreja de Boxer Lab per a adults pesarà entre 55 i 80 lliures i pot créixer fins a 25 polzades d'alçada. Els gossos Boxador són simpàtics, intel·ligents i actius. Avui veurem com trobar i criar un cadell de Boxer Lab amable i saludable. I compartiu consells per decidir si aquest gos de disseny enèrgic és l'opció adequada per a la vostra família i estil de vida.

  La combinació de Boxer Lab és ideal per a famílies actives amb molt de temps per jugar i entrenar. També necessitareu temps i interès per la preparació. Els gossos de barreja de Boxer Lab tenen un alt vessament i necessiten un raspallat regular. Els cadells de Boxador costen de mitjana entre 500 i 1.000 dòlars, però els preus variaran segons la ubicació i la demanda.

  Què és un Boxador?

  Els boxadors són un encreuament entre un gos Bòxer i un Labrador Retriever. Són gossos intel·ligents, vius i atractius. Però, què cal saber sobre aquesta barreja abans de decidir si en portar-ne una a casa?

  • Popularitat : Poc comú, però en augment!
  • Propòsit : raça acompanyant
  • Pes : 55 – 80 lliures
  • Alçada : fins a 25 polzades
  • Temperament : actiu i amable
  • Abric : curt i dens, pot venir en una àmplia gamma de colors

  Boxer Lab Mix History i Propòsit original

  Areduït ampliant el fons genètic, però no hi ha cap garantia. Per tant, escolliu criadors de bona reputació que facin una prova de salut dels gossos pares abans de criar-los per tenir la millor oportunitat de tenir un cadell sa.

  Atenció general

  Els boxadors s'han d'alimentar amb un menjar per a gossos d'alta qualitat dissenyat per races grans. Necessiten exercici regular i molta interacció social i jugar per mantenir-se feliços i sans. Comproveu-ne les ungles i les orelles quan les arregleu. La salut dental és un problema particular per als gossos Boxador, especialment aquells amb morrió més curt. Així doncs, vigileu les seves dents.

  Quina és l'esperança de vida de Boxador?

  S'informa àmpliament que els Boxador viuen entre 12 i 15 anys. Però, de moment no hi ha estudis que confirmin aquesta xifra.

  El que sí sabem és que de mitjana els Labs viuen 12 anys i els Boxers 10 anys. Els gossos de races creuades solen viure més temps que els seus pares, però això no està garantit.

  La millor manera d'assegurar-se que la vostra barreja de Boxer Lab visqui el màxim de temps possible és trobar-lo d'un criador de bona reputació que hagi utilitzat la salut. com a objectiu principal.

  Els gossos Boxador són bones mascotes familiars?

  Tant els Boxers com els Labs tenen una gran reputació com a mascotes familiars. Ambdues són races exuberants i actives, de manera que podeu esperar el mateix d'una barreja entre elles. Per això, els Boxadors poden ser més adequats per a famílies amb nens una mica més grans.

  Aquesta raça necessita una família molt activa.i que té molt de temps per dedicar a la formació i la socialització. A causa de la naturalesa braquicèfala del pare Boxer, poden sorgir problemes de salut al Boxador. És possible que vulgueu considerar rescatar una barreja adulta de Boxer Lab en lloc de buscar un cadell.

  Pros i contres d'aconseguir un gos Boxador

  Contres

  • Pot tenir problemes braquicefàlics
  • Vescament elevat
  • Gran i enèrgic, de manera que pot fer mal accidentalment als nens petits quan juguen
  • Els trets exactes són impredictibles

  Pros

  • Gran temperament quan es socialitza adequadament
  • Perfecte per a famílies actives
  • Conegut per ser fantàstic amb els nens
  • Lleial i afectuós amb la família propera

  Rescatar un Boxador

  Sempre és gratificant rescatar un gos que necessita una llar. Tot i que potser no coneixeu tots els detalls de la filiació del gos, escollir un gos ja adult pot ajudar els propietaris potencials a poder determinar la personalitat i la salut de l'animal.

  El rescat també és una gran opció. per a races que poden patir molts problemes de salut, com el Boxador. Els gossos dels centres de rescat solen ser més barats que els cadells d'un criador.

  Les mescles de Boxer Lab, com es pot veure als comentaris, són cada cop més demandades. Així, cada cop és més habitual trobar-los als centres de rescat. Si no trobeu cap centre d'adopció general, cerqueu-ne algun específic per als paresraces. Fes una ullada a algunes de les organitzacions de rescat d'aquesta barreja i de les races progenitores a continuació.

  Boxer Lab Mix Breed Rescues

  EUA The Boxer Rescue, Blue Ridge Boxer Rescue, American Lab Rescue
  Regne Unit Thames Valley Boxer Rescue Regne Unit, sud d'Anglaterra Labrador Rescue, Love Your Labrador UK
  Canadà Boxer Rescue Canada, Lab Rescue Canada
  Austràlia Boxer Rescue Network Australia, Labrador Rescue Australia

  Coneixeu altres rescats centrats en els Boxadors o els races progenitores? Feu-nos saber sobre ells als comentaris a continuació!

  Trobar un cadell de Boxador

  Els criadors de Boxador són bastant nombrosos als Estats Units, però molt més difícils de trobar al Regne Unit. Els criadors de gossos de disseny poden tenir la mateixa reputació que els criadors de gossos de pedigrí, però també poden treure profit d'una tendència recent i guanyar diners ràpidament.

  Un bon criador posarà la salut i el temperament de els pares dels quals crien com a ferma prioritat. Els bons criadors no tenen moltes altres camades disponibles. És evident que els seus gossos també tindran un paper a la família, ja sigui com a mascotes adorades o com a gossos d'agilitat o d'exposició.

  Assegureu-vos que els pares tinguin clarament un vincle amb el seu amo, responguin als seus noms i estiguin encantats de us saludem quan arribeu.

  Creadors de Boxer Lab Mix

  Mai compreu un cadell aalgú que vulgui conèixer-te fora de casa seva, o que s'excusa per què no pots conèixer la mare del cadell.

  Sempre haurien d'estar encantats d'organitzar-te per conèixer els dos pares, encara que sigui un. no viu al lloc. I, sempre haurien d'estar encantats de mostrar-vos els resultats de les proves de salut. Si us plau, tingueu cura d'evitar comprar a fàbriques de cadells i botigues d'animals!

  Preu Boxador

  A diferència d'algunes races de gossos de disseny, el preu Boxador no sembla haver arribat a l'extrem. Potser això es deu al fet que, a causa de la seva mida, tenen menys llars potencials adequades a on anar.

  Als EUA, podeu esperar pagar entre 500 i 1.000 dòlars per un cadell mixt de Boxer Lab.

  Crear un cadell de Boxer Lab Mix

  La cura d'un cadell de Boxer Lab mix vulnerable és una gran responsabilitat.

  Hi ha algunes guies fantàstiques per ajudar-vos amb tots els aspectes de la cura i l'entrenament dels cadells. .

  Els trobareu a la nostra pàgina de cadells.

  Aquí teniu alguns productes fantàstics que us ajudaran si porteu a casa aquest cadell mixt.

  • Menjar per a cadells per a boxadors

  Per obtenir més suggeriments sobre els productes perfectes per al vostre Boxador, consulteu els nostres articles sobre subministraments per a gossos.

  Races semblants

  Mixtes Els gossos de raça o de disseny són cada cop més populars. Si esteu interessats en el Boxador però encara no n'esteu segur, aquí teniu algunes altres races que val la pena mirar.

  • Corgi Boxer mix
  • HuskyBoxer mix
  • Labradoodle

  El teu Boxador

  Què en penses de la barreja de Boxer Lab? Si teniu un d'aquests gossos a casa, ens encantaria saber-ne parlar als comentaris!

  Referències i recursos

  • Gough, A. et al. 'Breed Predispositions to Disease In Dogs and Cats', Wiley Blackwell (2018)
  • O'Neill et al. ‘Longevity and Mortality of Owned Dogs in England’, The Veterinary Journal (2013)
  • Adams et al. 'Results of a Survey of UK Purebred Dogs', Journal of Small Animal Practice (2010)
  • Duffy, D. et al. ‘Breed Differences in Canine Aggression’, Applied Animal Behavior Science (2008)
  • Farrell, L. et al. ‘The Challenges of Pedigree Dog Health: Approaches to Combating Inherited Disease’, Genètica i epidemiologia canina (2015)
  • Oberbauer, A. et al. ‘Ten Inherited Disorders in Purebred Dogs by Functional Breed Groupings’, Genètica i epidemiologia canina (2015)
  • Schalamon et al. "Anàlisi de mossegades de gossos en nens menors de 17 anys", Pediatria (2006)
  • Soca G. "Prevalència de sordesa i pigmentació i associacions de gènere en races de gossos en risc", The Veterinary Journal (2004)
  • Packer et al. 'Impact of Facial Conformation On Canine Health', PlosOne (2015)
  • Beuchat, C. 'The Myth of Hybrid Vigor In Dogs... Is A Myth', Institute of Canine Biology (2014)
  • Barnette, C. 'Aortic Stenosis in Dogs', VCAHospitals
  • Freeman, L. et al. "Cardiomiopatia dilatada associada a la dieta en gossos: què sabem?", Revista de l'Associació Mèdica Veterinària Americana (2018)
  • "Col·lapse induït per l'exercici associat a la dinamina-1", Col·legi de Medicina Veterinària
  Boxador és un gos de raça creuada, fet barrejant un Labrador Retriever amb un Boxer. Poc se sap sobre els orígens exactes d'aquesta interessant barreja. Molt bé podria haver estat casual. Tanmateix, sabem una mica més sobre les races progenitores.

  Els Labrador Retriever estan actualment classificats com la raça de gossos més popular d'Amèrica, segons l'AKC. Tot i que originalment es van criar per ajudar els caçadors a recuperar la caça, avui dia se'ls considera més habituals com els membres de la família preferits.

  Els boxejadors són originaris d'Alemanya i també s'utilitzaven com a companys de caça.

  Juntament amb el Labrador, se'ls considera més comunament com a mascotes domèstiques estimades als Estats Units. Però ambdues races progenitores s'utilitzen habitualment com a gossos de treball, en funcions com ara gossos de recerca i rescat.

  Dades divertides sobre els gossos Boxer Lab Mix

  • Tècnicament, un Boxador no és una raça reconeguda en és per dret propi, ja que no ha estat aprovat pel Kennel Club. Tanmateix, és reconegut per diversos clubs de gossos de disseny més petits dels EUA.
  • Com a raça mixta, els cadells Boxador poden heretar qualsevol combinació de trets dels seus pares. Per tant, cadascun d'aquests gossos petits és completament únic.
  • Fins i tot els cadells de la mateixa camada poden semblar totalment diferents!

  Aspecte de Boxador

  La forma i la conformació dels gossos de barreja de Boxer Lab pot variar. Alguns tindran els musells més curts, més semblants als pares Boxer. Peròaltres poden tenir un musell més llarg, com el progenitor Labrador. Pel que fa a la salut, és millor que els gossos heretin el musell més llarg del laboratori.

  Com que els cadells de mix de Boxer Lab poden heretar qualsevol tret dels seus pares, hauríeu d'assegurar-vos que esteu satisfet amb qualsevol aparença possible.

  Boxer Lab Mix Size

  Boxer Labrador Boxador
  Talla : Mitjana a gran Mitjana a gran gran En algun lloc entre els dos pares
  Alçada: 21 – 25 polzades 21,5 – 24,5 polzades 21 – 25 polzades
  Pes: 55 – 75 lliures 55 – 80 lliures Normalment entre 60 i 80 lliures

  Poden venir els boxadors amb molts colors?

  Poden entrar gossos de raça mixta de Boxer Lab una gamma de colors. Els cadells de barreja de Boxer Lab rarament tindran un color uniforme. Sovint tindran una màscara negra al musell i al voltant dels ulls. També poden tenir els peus, el pit o la cua blancs.

  El color del vostre cadell dependrà dels colors dels seus pares i dels seus avantpassats també. Alguns colors poden estar amagats a la genètica d'un gos durant anys i només s'expressen quan no hi ha un gen més dominant.

  Un Boxador atigrat pot semblar molt al seu progenitor Boxer, a causa de la característica. coloració. Sovint tindran la distintiva màscara negra a la cara i blancamarques als seus peus.

  Alguns criadors poden intentar criar gossos per a determinats colors, p. una barreja negra de Lab Boxer. Escollir una barreja de Lab Boxer negre pot ser una bona manera d'aconseguir un cadell negre, un to cada cop més popular.

  Recordeu que tots els aspectes dels cadells de races mixtes poden ser impredictibles. Per tant, no hi ha cap garantia de color fins que arribin els cadells.

  Cuidada de la capa de Boxer Lab Mix

  Tot i que els cadells de la barreja de Boxer Lab normalment tenen abrics curts i brillants, la mudança de Boxador és un problema potencial que necessitareu a considerar si estàs pensant a portar un cadell a casa teva. Els boxers i el vessament de Labrador també poden ser força extrems. És probable que el teu Boxador elimini força pelatge, sobretot en època de muda.

  Per mantenir el teu Boxador còmode i la teva casa bastant neta, hauràs de tenir una bona rutina de neteja regular. Un raspall ràpid amb un raspall de truges fermes almenys dues vegades per setmana hauria de ser adequat la major part de l'any.

  Quan s'estimen visiblement, un raspall diari amb un Furminator de pèl curt ajudarà realment a mantenir els cabells solts ordenats. .

  Els gossos Boxer Lab Mix són hipoalergènics?

  Les al·lèrgies als gossos provenen de proteïnes produïdes pels gossos. S'estenen a la seva pell caspa i saliva. Aquesta barreja definitivament no és hipoalergènica. Aquesta és una que cal evitar per a les persones amb al·lèrgies.

  Boxer Lab Mix Temperament

  La personalitat de Boxador pot ser difícildefinir, ja que els temperaments de races mixtes poden expressar-se de diverses maneres potencials. El cadell pot agafar cap dels seus pares, ambdós o cap dels seus pares. Però tant els boxejadors com els labradors tenen algunes coses en comú que és probable que els cadells heretin. Trobaràs els trets següents en ambdues races progenitores:

  • Lleialtat
  • Alts nivells d'energia
  • Intel·ligència
  • Jugar

  Un Boxador no és un gos faldó. És probable que sigui exuberant i animat. Li encantarà passar temps a l'aire lliure, caminant o córrer amb tu. Tant els Boxers com els Labs tenen una bona reputació d'agradar als nens, però també són gossos grans i inflables. Per tant, haureu d'anar amb compte i supervisar el seu contacte amb nens més petits, per evitar accidents.

  La principal diferència entre les personalitats estàndard de Labrador i Boxer està en el potencial de protecció. La majoria dels laboratoris no són gossos de guàrdia naturals, però molts Boxers sí. Per tant, els propietaris han de socialitzar els cadells des de ben petits.

  Boxador Barking

  Cap de les races progenitores són especialment conegudes per la tendència a bordar. Però, és un tret possible, sobretot si el teu Boxador està frustrat o si no estàs satisfent totes les seves necessitats.

  Els gossos de mix de Boxer Lab són molt sociables i enèrgics. Són més feliços quan passen temps amb tu. Però, també necessiten molta estimulació mental i física per evitar l'avorriment i l'estrès. Sense adequadesexercici, entrenament i joc, poden frustrar-se, cosa que pot provocar lladrucs.

  Ensinistrament i exercici del teu gos Boxador

  El Boxador ha de ser molt receptiu a les tècniques d'entrenament positiu, sent tots dos intel·ligents i motivada pel menjar. Se sap que les dues races progenitores es poden entrenar. I, com ja hem après, és important entrenar bé aquesta raça a causa de la seva gran mida adulta.

  L'entrenament també pot ajudar a mantenir entretinguda la vostra barreja de Boxer Lab. Aquí teniu algunes guies que us ajudaran a començar:

   Com s'ha esmentat abans, a causa de la història dels pares Boxer com a gos guardià, és important centrar-vos en la socialització del vostre cadell Lab Boxer Mix. No tens manera de saber si aquest potencial de guarda s'expressarà en el teu cadell en particular.

   Ajuda'ls a conèixer molta gent quan siguin molt petits, tant a casa com a l'aire lliure. Això els ajudarà a sentir-se més relaxats amb els desconeguts.

   Exercici Boxer Lab Mix

   Les dues races progenitores són molt actives i el vostre Boxador necessitarà almenys una hora d'exercici cada dia. . Tanmateix, el progenitor Boxer acostuma a tenir un musell més curt que el posa just a la vora de la braquicefàlia.

   Per tant, es pot sobreescalfar fàcilment durant l'exercici. Té un risc més elevat d'això els dies calorosos. I, alguns Boxadors poden tenir problemes per nedar. Tot i que, segur que gaudiran remant en aigües poc profundes. Només assegureu-vos de supervisar el vostreBoxer Lab barregeu-los de prop quan els feu exercici perquè estiguin segurs i no s'escalfin. Sobretot a l'aigua.

   Boxador Health and Care

   En general, els estudis han demostrat una major longevitat en gossos de raça creuada. Però els gossos de disseny com els Boxadors no seran necessàriament més sans si els pares no s'han fet proves de salut.

   Els riscos per a la salut de Boxadors que cal tenir en compte:

   Cor Estenosi aòrtica, miocardiopatia dilatada
   Ulls: Atròfia progressiva de la retina
   Artículos: Displàsia de maluc i colze
   Altres: Inflor, braquicefàlia, hipotiroïdisme, càncer, mielopatia degenerativa, col·lapse induït per l'exercici

   Estenosi aòrtica

   Aquesta malaltia cardíaca es produeix quan la vàlvula aòrtica en el cor del teu gos és més estret del que hauria de ser. Si el vostre gos té aquest problema, el seu cor ha de treballar més per bombejar sang. Aquest és un problema hereditari comú en els pares Boxer. No s'han de criar els boxejadors amb aquest problema de salut.

   Cardiomiopatia

   La miocardiopatia dilatada és una altra afecció cardíaca que és freqüent en gossos de races grans, com el Bòxer i el Labrador. En aquest problema de salut, la degeneració del múscul cardíac condueix a un cor més gran del normal. Això pot provocar una insuficiència cardíaca general.

   Alguns estudis han estat investigant recentment un vincle entre aquest problema i la dieta, però hi ha més investigacions.necessari per determinar si hi ha una relació causal.

   Atròfia progressiva de la retina

   L'atròfia progressiva de la retina (APR) fa referència a un grup de problemes oculars en gossos que poden acabar amb la ceguesa. Les proves de salut estan disponibles per a aquest problema. Per tant, assegureu-vos que els pares del vostre cadell estiguin eliminats de la PRA.

   Displàsia de maluc i colze

   Aquest és un altre problema de salut conegut que afecta moltes races grans. Es produeix quan l'articulació del teu gos està deformada i no encaixa còmodament a l'endoll. La displàsia de maluc o de colze pot ser extremadament dolorosa per als gossos afectats. Assegura't que el teu criador només cria de gossos amb bons resultats de maluc.

   Inflor

   La inflor canina també es coneix com a volvulus de dilatació gàstrica. Aquesta condició es produeix quan l'estómac del vostre gos s'omple de gas o líquid i es retorça. La inflor pot ser mortal, per la qual cosa has d'actuar ràpidament si el teu gos presenta algun símptoma associat. És comú en gossos que mengen massa ràpid o massa aviat després de l'exercici.

   Braquicefàlia

   Els gossos braquicefàlics són els que tenen la cara plana. El pare Boxer es veu afectat per aquest problema de conformació. Els cadells de boxador poden heretar aquest musell més curt.

   Això pot provocar problemes de respiració i de regulació de la temperatura, així com problemes de salut dental i oculars deficients. Quan trieu el vostre cadell, assegureu-vos que tingui el morrió ple i que el progenitor Boxer en tingui un prominentnas.

   Hipotiroïdisme

   L'hipotiroïdisme és quan la glàndula tiroide no produeix prou de l'hormona tiroxina. Els símptomes poden incloure pèrdua de cabell, pell escamosa, augment de pes, lentitud, convulsions i molt més. És possible que els gossos amb aquest problema hagin de prendre medicaments amb regularitat durant la resta de la seva vida.

   Càncer

   Per descomptat, el càncer és un terme ampli. Diferents tipus de càncer poden afectar les races progenitores Boxador. Per tant, assegureu-vos que el vostre criador no es reprodueixi de gossos amb antecedents de càncer.

   Mielopatia degenerativa

   Aquest és un trastorn progressiu de la medul·la espinal. Els gossos amb mielopatia degenerativa experimentaran una paràlisi lenta de les potes posteriors i posteriors. En alguns gossos, eventualment les seves potes davanteres també es veuran afectades.

   Col·lapse induït per l'exercici

   Aquest problema és exactament com sembla. Els gossos afectats col·lapsaran després de breus ràfegues d'exercici extrem. Els símptomes poden incloure vacil·lació o mala coordinació. En el pitjor dels casos, aquest problema pot ser fatal.

   Salut general de les races creuades

   No només els gossos de raça pura com els Labs i els Boxers tenen problemes de salut potencials greus amb què enfrontar-se, també alguns d'aquests problemes són el mateix. El que significa que encara és vital que els pares del teu cadell es facin proves de salut per a les condicions rellevants.

   Els gossos de races mixtes encara seran vulnerables a aquests problemes si els seus pares els tenen. La probabilitat de problemes hereditaris pot ser