Un Schnauzer miniatura parcial té taques de pell blanca al pelatge. La coloració parti no està reconeguda per l'estàndard oficial de raça per al Mini Schnauzer. Per tant, aquest patró de pelatge és una mica rar per a la raça. Però és probable que un Mini Schnauzer de raça pura comparteixi els mateixos grans atributs que els seus germans de color sòlid!

En el llenguatge dels gossos "parti" o "particolor" significa "amb taques blanques". El prefix 'parti' es pot afegir abans de qualsevol altre color. Significa "aquest color, amb blanc".

  Colors oficials de Schnauzer miniatura

  Els tres colors de Schnauzer miniatura acceptats per la seva raça estàndard AKC són:

  • sal i pebre
  • negre i plata
  • i negre sòlid.

  Per tant, qualsevol d'aquests es pot convertir en:

  • un schnauzer miniatura parti sal i pebre
  • un schnauzer miniatura parti negre i plata
  • o un schnauzer miniatura parti negre.

  La diferència entre un schnauzer miniatura negre i platejat i un Schnauzer miniatura de parti negra

  El més probable és que, si ets fanàtic dels Mini Schnauzer, hagis vist abans un Mini Schnauzer negre amb taques blanques.

  Negre adult. i els Mini Schnauzer platejats són negres, amb taques blanques a les celles, sota la barbeta, al pit i als peus.

  Aquestes marques són diferents de ser un Schnauzer miniatura negre.

  En primer lloc, apareixen sempre als mateixos llocs uniformes, mentre que ella disposició dels pegats particulars és molt variable.

  En segon lloc, els pegats particulars són realment blancs: el fol·licle pilós d'aquestes zones no pot fer pigment en absolut. Però les marques de plata comencen a tenir un color bronze coure en els cadells i s'esvaeixen a plata a mesura que creixen. Algunes marques platejades d'alguns gossos es tornen molt pàl·lides, mentre que d'altres conserven un to de color lleugerament perceptible.

  I, finalment, les marques negres i platejades són acceptades per l'estàndard oficial de la raça. Però les marques de particolor no ho són.

  Això és possible perquè la manera en què s'hereten les marques de particolor és completament diferent de l'herència de les marques negres i platejades.

  Parti Miniature Schnauzer Genetics

  Les marques particulars són causades per gens de la sèrie taques blanques .

  Els genetistes no han establert exactament quants tipus de gens de taques blanques hi ha. Però generalment s'entén el seu efecte sobre el color del pelatge.

  Els gossos que hereten una còpia d'un gen de taques blanques d'un progenitor tenen taques blanques poques o moderades, generalment al musell, al pit i al ventre, als peus i al punta de la cua.

  Els gossos que hereten gens de taques blanques d'ambdós pares tenen taques blanques molt més grans. De fet, poden tenir tant de blanc que comencen a semblar gossos blancs amb taques de colors!

  Els gens de taques blanques estan presents a la població de Mini Schnauzer perquè els Schnauzer miniatura erencreat originalment encreuant schnauzers estàndard amb pomeranians i caniches miniatura (entre altres races).

  Els pomeranians i els caniches miniatura són tots dos acceptats al banc de l'exposició amb abrics de colors parcials.

  Per tant, van ser individus d'aquestes races els que van aportar gens de taques blanques a la fundació. de la raça Schnauzer miniatura.

  Son rars els schnauzers en miniatura?

  Tot i que es van utilitzar gossos de colors en la creació dels schnauzers miniatura, els mateixos schnauzers miniatura tenien la intenció de ser una rèplica a escala perfecta dels seus cosins de mida estàndard.

  Per tant, els abrics de particolor no es consideraven desitjables. Els individus coneguts per portar gens de taques blanques van ser eliminats de molts programes de cria.

  Però, els gens continuen existint legítimament a una freqüència baixa a la població de Schnauzer miniatura.

  Així, tot i que no és un schnauzer miniatura. patró oficial de la raça, els cadells de parti Mini Schnauzer encara poden tenir pedigrís impecables.

  Però són menys comuns que els gossos amb colors oficialment acceptats.

  Temperament de Parti Miniature Schnauzer

  Un Schnauzer de color partidrà tindrà el mateix temperament que la resta de la raça Schnauzer miniatura. Són simpàtics, juganers i afectuosos. També són intel·ligents i responen ràpidament a l'entrenament de reforç positiu.

  Els mini schnauzers moderns són més coneguts com a mascotes i gossos de companyia. Peròoriginàriament es van desenvolupar com a gossos de treball versàtils a les granges.

  La qual cosa significa que alguns d'ells encara conserven un gran impuls de preses (ideal per capturar i despatxar insectes com rates i ratolins).

  I alguns d'ells també són petits gossos guardians molt vocals.

  No oblideu que el temperament d'un Mini Schnauzer és només en part un producte genètic de pertànyer a la raça Schnauzer miniatura.

  També és com es crien. important. Així que insistiu a conèixer els cadells amb la seva mare i pregunteu al criador quins trets tenen la mare i el pare que els fan prou especials per reproduir-se.

  Pregunteu també al criador quins passos farà per començar a socialitzar els cadells abans que vinguin. a casa i feu un pla per acabar el procés un cop els tingueu amb vosaltres.

  Salut del schnauzer miniatura de partit

  És probable que la salut d'un schnauzer miniatura de diferents colors estigui en línia amb la resta de la seva raça.

  En general, es considera que els Schnauzers miniatura són robusts i sans, i relativament lliures de malalties hereditàries.

  Però, tenen una mica de risc de desenvolupar la condició neurològica, mielopatia degenerativa i el trastorn articular del colze. displàsia.

  Viuen entre 12 i 13 anys de mitjana, però amb una mica de sort i una bona atenció, algunes persones arriben fins a la seva adolescència.

  Per mantenir el Mini La raça de Schnauzer amb una salut tan bona, ho recomana la Fundació Ortopèdica per a AnimalsEls gossos reproductors són examinats per les amenaces següents:

  • Malalties oculars
  • Malalties del cor
  • Miotònia congènita, un trastorn muscular
  • Mycobacterium Avian Complex, una infecció bacteriana que afecta els pulmons
  • Atròfia progressiva de la retina

  Un criador de bona qualitat organitzarà proves per a totes aquestes condicions i tindrà a mà proves dels resultats per compartir amb el futur cadell. pares.

  Aneu amb compte amb els criadors que intenten molestar-vos o que continuen donant excuses per retardar el compartir els certificats amb vosaltres.

  El vincle entre els abrics de color parcial i la pèrdua auditiva

  En algunes races, el gen de les taques blanques està relacionat amb un major risc de sordesa.

  Això es deu al fet que el gen de les taques blanques afecta les cèl·lules anomenades melanòcits. Els melanòcits estan implicats tant en la producció de pigments com en la funció de l'oïda interna.

  Els gossos de colors parcials tenen més probabilitats de tenir pèrdua auditiva si una o les dues orelles també són blanques.

  És probable que això també sigui cert per als Mini Schnauzers particolors. Però com que són força inusuals, actualment no tenim coneixement de cap dada específica relacionada amb ells.

  Cuina del Schnauzer miniatura Parti

  Els Schnauzer miniatura tenen un pelatge molt baix.

  Això els converteix en una opció popular per a les persones a qui no els agrada veure la pell coberta als seus pisos i mobles.

  No obstant això, no els fa hipoalergènics.

  Parti.Els Schnauzers miniatura necessiten raspallar-se cada dia per evitar que es formin estores i embolics al seu pelatge.

  També s'han de tallar o pelar cada 5 a 8 setmanes per mantenir-los en un estat còmode i ordenat.

  El vostre Schnauzer miniatura Parti

  Els Schnauzer miniatura han gaudit d'una popularitat duradora a tot tipus de cases perquè tenen els avantatges de ser bastant petits (caben fàcilment a la majoria de cotxes, el seu llit no ocupa espai al terra, les factures d'alimentació són moderades), però també són robustes i robustes.

  Sant simpàtics i afectuosos, però menys fràgils que altres races de la mateixa alçada, són una opció popular entre les famílies.

  La seva mida els fa molt adequats per als apartaments, però també poden mantenir-se al dia amb els propietaris que gaudeixen de llargues caminades i excursions.

  Tenen molta energia, així que si no teniu un gran pati posterior per juga, pensa com els donaràs accés a prou espai exterior. Els Schnauzers miniatura que no fan prou exercici són més propensos a recórrer a comportaments destructius a casa, per avorriment.