El Bernedoodle F1b és un error entre un Bernedoodle de primera generació i un caniche de raça pura. Aquesta barreja de segona generació tindrà un 75% d'ADN de caniche. És més probable que els gossos Bernedoodle F1b tinguin la capa baixa del caniche. Però, la seva aparença i trets encara són impredictibles fins a cert punt. Tot i que trobar cadells pot ser difícil de moment, aquesta raça està en augment.

  Què vol dir F1b Bernedoodle?

  Els F1b Bernedoodle també es coneixen com a mescles de segona generació. . Són el resultat de la cria d'un Bernedoodle de primera generació amb un Caniche de raça pura.

  Els Bernedoodles de primera generació són 50% Poodle i 50% Gos de muntanya de Berna. Però, en una segona generació, aquests límits canvien. Els F1b són un 75% caniche i només un 25% un gos de muntanya de Berna.

  Encara és difícil predir els trets exactes que heretarà un Bernedoodle f1b. Però, és probable que s'assemblin molt més a la raça Poodle que al gos de muntanya de Berna.

  El tret principal que la majoria dels criadors esperen aconseguir en una segona generació de Bernedoodle és el pelatge baix del caniche.

  Aspecte de F1b Bernedoodle

  Dos Bernedoodles individuals de F1b poden semblar força diferents entre si. La millor manera de predir com es veuran els cadells és examinar els dos gossos progenitors que s'utilitzen.

  Recordeu que un dels pares serà un Bernedoodle de primera generació i l'altre serà de raça pura.Poodle.

  Els Bernedoodles de primera generació tenen la mateixa influència del Poodle i el Bernedoodle. Per tant, poden semblar molt diferents. Alguns ja poden semblar molt semblants als caniches, però d'altres poden assemblar-se més al seu progenitor de gos de muntanya bernès.

  L'objectiu d'un Bernedoodle f1b és assemblar-se més al progenitor Poodle, especialment pel que fa al tipus de pelatge. Però això no està garantit.

  En general, les barreges de segona generació tindran un pelatge més arrissat i estaran més a prop de la mida del caniche que de la mida del Bernedoodle gegant.

  Què són grans. Ho tens?

  Els gossos de muntanya de Berna de pura raça són una raça gegant. Normalment creixen de 23 a 27 polzades d'alçada, amb un pes de 70 lliures a fins a 115 lliures.

  La majoria de les barreges de Bernedoodle utilitzaran un caniche estàndard de raça pura. Aquesta varietat creixerà fins a almenys 15 polzades a l'espatlla, amb un pes de 40 a 70 lliures de mitjana.

  Els Bernedoodles de primera generació es trobaran entre aquestes dues mides. Dependrà totalment dels trets que heretin de les dues races progenitores.

  En general, seran més grans que el vostre caniche mitjà, però més petits que els vostres gossos de muntanya berneses.

  Excés de caniche. DNA

  Un Bernedoodle f1b barreja aquesta primera generació amb un altre caniche de raça pura. Per tant, és probable que aquesta barreja s'acosti més a la mida del caniche.

  És possible que encara siguin més grans que el vostre caniche estàndard mitjà, sobretot siel teu Bernedoodle f1 estava més a prop de la mida del gos de muntanya de Bern.

  Per aconseguir un Bernedoodle f1b més petit, cria el teu caniche amb un Bernedoodle de primera generació més petit.

  Colors de Bernedoodle F1b

  Hi ha una gran quantitat de colors que podria ser el vostre Bernedoodle f1b. Però, encara estarà influenciat pels pares. Els gossos de muntanya de Berna poden venir en les següents combinacions de colors:

  • Negre, rovell i blanc
  • Negre, marró i blanc
  • Rovell i blanc
  • Blanc i negre
  • Negre i rovell

  Què passa amb el caniche?

  Els caniches tenen un espectre de color una mica més gran:

  • Albercoc
  • Negre
  • Blau
  • Marró
  • Crema
  • Gris
  • Vermell
  • Plata
  • Plata Beix
  • Blanc

  I qualsevol combinació dels tons anteriors! Per tant, un Bernedoodle F1b pot variar realment en termes de color.

  Els Bernedoodles F1b són hipoalergènics?

  No hi ha cap garantia que els Bernedoodles F1b siguin hipoalergènics, però és probable que tinguin un nivell més baix. vessament de pelatge que un Bernedoodle de primera generació.

  Els estudis han demostrat que cap raça de gos es pot descriure realment com a hipoalergènica.

  Però, els gossos de baixa vessament poden reduir els símptomes d'al·lèrgia en els propietaris que solen mostrar-los.

  Els Bernedoodles F1b tenen més ADN de caniche que el gos de muntanya bernès. Solen tenir un pelatge lleugerament arrissat o ondulat que perd menys d'una barreja f1, i sens dubte deixarà menys que una raça pura.Bernedoodle.

  Si solen patir al·lèrgies, val la pena passar una estona amb un cadell de Bernedoodle abans de comprometre's amb ells. Això us ajudarà a veure si desencadenen les vostres al·lèrgies abans de portar-los a casa.

  F1b Bernedoodle Temperament

  F1b Bernedoodles solen tenir un temperament que s'assembla més al Poodle, ja que són un 75% Caniche! Però, alguns encara poden expressar trets típics del gos de muntanya de Berna. En general, un Bernedoodle f1b serà molt intel·ligent, alerta i amable, sobretot amb els familiars propers.

  Són gossos bastant enèrgics, gràcies a tota aquesta influència del caniche. Necessiten molta estimulació mental i física cada dia.

  L'entrenament és una manera fantàstica d'aconseguir una mica d'ambdues coses i fomentarà un vincle fort entre tots dos. Aquests gossos tenen ganes de complaure i aprenen ràpid. L'entrenament de recompensa positiva és una bona manera d'ensenyar-los nous trucs.

  Com l'aparença, el temperament pot variar. Per tant, per tenir una millor idea de com sortirà un cadell, fes una ullada als gossos pares que es crien. A més, assegureu-vos de socialitzar bé el vostre cadell des de petit per fomentar el millor temperament absolut a la vostra barreja f1b.

  F1b Bernedoodle Health

  F1b Bernedoodles tenen una diversitat genètica més gran que les barreges de primera generació. Però encara estaran en risc de patir problemes de salut hereditaris. Trieu el vostre cadell d'un criador de renom queLa salut analitza els gossos potencials pares abans de criar-los. Això millorarà molt les vostres possibilitats d'aconseguir un cadell sa.

  Els Bernedoodles F1b seguiran sent gossos bastant grans, independentment de la influència dominant del Caniche. Per tant, tingueu en compte problemes com la inflor canina (dilatació gàstrica-vòlvuls), que se sap que afecta les races grans. Alguns altres problemes de salut que cal tenir en compte inclouen:

  • Displàsia de maluc i colze
  • malaltia de von Willebrand
  • Mielopatia degenerativa
  • Càncer
  • Atròfia progressiva de la retina
  • Epilèpsia
  • Malaltia d'Addison
  • Problemes de tiroides

  Proves de salut

  Alguns d'aquests problemes es pot provar. Intenta conèixer l'historial de salut dels pares dels teus cadells i de les generacions anteriors per conèixer qualsevol problema de salut als quals puguin ser propensos.

  El teu veterinari serà la millor persona per assessorar-te sobre la salut i la cura general del teu cadell Bernedoodle.

  Quant de temps viuen els F1b Bernedoodles?

  La vida útil de f1b Bernedoodle variarà en funció de la seva atenció general, d'on siguin i de qualsevol possible problema de salut. Un estudi va trobar que la vida útil mitjana d'un caniche estàndard era de 12 anys, mentre que la vida mitjana dels gossos de muntanya de Bernese estudiats era de només 8 anys.

  En general, els gossos més petits solen viure més temps que els gossos més grans. Per tant, és probable que un Bernedoodle f1b perduri més que un gos de muntanya bernès de raça pura.

  En general, tuPot esperar que aquesta barreja visqui a dues xifres, amb alguns que viuen fins a l'adolescència.

  Podeu fomentar la vida útil més llarga de la vostra combinació fent-los exercici regularment, assistint a viatges veterinaris regulars i alimentant-los d'alta qualitat. aliments en la quantitat adequada i escollir el vostre cadell d'un criador de bona reputació.

  Cadells de Bernedoodle F1b

  Trobar cadells de Bernedoodle de F1b a la venda és cada cop més fàcil a mesura que la barreja és cada cop més popular. Però, això ve amb desavantatges. A mesura que la barreja guanya popularitat, les fàbriques de cadells i les granges de cadells augmentaran la tendència de produir cadells ràpidament amb beneficis.

  Aquests cadells sovint es criaran sense tenir en compte la salut i es vendran a preus molt més barats que els de criadors de renom. Aquest menor cost inicial no valdrà la pena a la llarga. Sempre heu d'evitar les fàbriques de cadells i les botigues d'animals.

  Descubrir criadors de renom

  Els criadors de bona reputació normalment us permetran visitar els cadells que esteu considerant. Assegureu-vos de fer moltes preguntes i, si és possible, reuniu-vos amb els dos pares per veure el temperament potencial que pot tenir el vostre cadell.

  Si els cadells o els gossos pares semblen desnodrits, agressius o gens insalubres, aneu-hi. a un criador diferent.

  Els criadors de renom donaran als seus gossos i cadells un alt nivell de cura i s'especialitzaran en la seva raça, de manera que aquest és un signe potencial de granges de cadells.

  Els bons criadors ho faran.També podreu mostrar-vos proves de proves de salut.

  Quant costen els cadells F1b Bernedoodle?

  A mesura que augmenta la demanda d'aquestes barreges de segona generació, és probable que el preu dels cadells augmenti. També pot variar en funció del lloc on viviu, de manera que aquests preus només haurien de ser una guia general.

  Podeu esperar pagar més de 3.000 dòlars per un cadell de Bernedoodle f1b. Alguns poden ser molt més que això.