La barreja de Doberman Pitbull, també coneguda com a Dober Pit o Pit Pinscher, és el resultat de l'encreuament d'un Doberman Pinscher amb un Pitbull americà. Ambdues races tenen mala reputació de comportament agressiu i sovint reben mala premsa, però són intel·ligents, lleials i amorosos. Aquesta raça mixta té el potencial de ser un gran company, però requereix un propietari amb coneixements i experiència per oferir una formació excel·lent. Necessitareu un espai de vida adequat amb un pati del darrere segur i el temps per exercir aquest gos enèrgic. Com que molts Dobermans i Pitbull experimenten ansietat per separació, els seus cadells prosperen millor a les llars on algú és a casa durant la major part del dia. Tot i que la barreja de Doberman Pitbull és bona amb els nens, és possible que no es porti bé amb altres mascotes a causa de les arrels de lluita del Pitbull.

  Orígens protectors

  Podem obtenir més informació sobre aquesta barreja de gos de treball mirant la història dels seus pares.

  El Doberman Pinscher va ser desenvolupat per Karl Friedrich Louis Dobermann a Apolda a Alemanya a finals del 1800. Dobermann, un recaptador d'impostos, volia produir un gos d'aspecte intimidatori, prou agressiu com per protegir-lo en barris perillosos.

  Molts creuen que el Doberman es va desenvolupar a partir de gossos pastor de pèl curt, terriers negres i marrons, rottweilers, Pinscher alemanys, llebrers i Weimaraners. El Doberman va treballar en tots dosGuerres mundials, cercant i rescatant soldats ferits i detectant llocs enemics.

  El Pitbull va ser desenvolupat a partir de Bulldogs Anglès antics i s'utilitzava per a caçar toros. L'agressivitat va ser criada en aquests gossos, però juntament amb això hi havia una falta de voluntat per mossegar la gent. Els immigrants als EUA van portar aquests Pitbulls amb ells. S'utilitzaven per treballar a les granges, protegir la propietat i com a gossos de companyia.

  Els pitbulls representaven les forces nord-americanes en cartells durant la Primera Guerra Mundial i van servir al camp amb l'exèrcit.

  Com és el Doberman Pitbull Mix?

  Aquest híbrid fort i musculós té una complexió mitjana i pesa al voltant de 90 lliures a l'edat adulta. Sovint tenen un gran cap en forma de falca amb lleugeres arrugues, orelles caigudes i una cua afilada.

  Tenen pelatges curts, que poden tenir les marques negres i marrons del Doberman, però també poden mostrar flaixos vermells. blau, cervatillo o fins i tot blanc.

  Ambdues races perden moderadament durant tot l'any i requereixen poca preparació. Raspallar els seus abrics una o dues vegades per setmana per eliminar el cabell solt. Una raça de barreja de Doberman i Pitbull tindrà els mateixos requisits de perruqueria.

  Teixits de temperament heretats

  És probable que el vostre cadell formi un vincle molt estret amb vosaltres i la vostra família. La socialització primerenca pot ajudar a evitar que això es converteixi en sobreprotecció, però no està garantit. Lladraran per avisar-vos dels visitants i podrien desconfiar dels estranysa la llar.

  L'ansietat per separació té el potencial de fer pujar el cap, i aquesta raça ho fa millor quan està amb el seu principal responsable durant la major part del dia. Si treballes des de casa o pots portar el teu gos amb tu durant el dia, no et preocupis. Tanmateix, si teniu previst deixar-los durant períodes de temps més llargs, és probable que siguin forts i potencialment destructius.

  Aquesta és una barreja amb una bona part de mala premsa a banda i banda de la família, però un entrenament de reforç positiu i un maneig tranquil els ajudaran molt a encaixar-los.

  Com serà el teu. La barreja de Doberman Pitbull resulta?

  La vostra barreja de Doberman Pitbull pot heretar qualsevol dels trets de personalitat esmentats de les races progenitores. Aquesta incertesa és emocionant per a molts propietaris de mestissatge, però cal estar segur que podeu gestionar qualsevol resultat.

  Com que ambdues races corren el risc de patir ansietat per separació, els seus cadells necessiten un manipulador amb coneixements i experiència.

  Durant generacions, ambdues races se'ls va ensenyar a respondre a algunes situacions de manera agressiva. Necessitaran molta socialització i reforç positiu per créixer tranquils i segurs, de manera que no tornin a recórrer a l'agressivitat.

  Requisits d'exercici i entrenament

  Com a gossos de treball, tant el Doberman com el Els pitbulls tenen alts nivells d'energia. Un cadell mixt de Doberman i Pitbull tindrà els mateixos requisits d'exercici que els seus pares.

  Això significa almenys dues passejades.per dia i accés a un pati del darrere segur on pot córrer solta i jugar a jocs com buscar. La millor manera d'evitar que un gos avorrit tregui la seva frustració amb els mobles és cremant-li l'energia.

  A un gos mixt Doberman Pitbull li agraden molts treballs de gossos per canalitzar aquest enfocament i sentir-se decidit. Si podeu trobar classes de gossos a prop vostre especialment adaptades a les races de treball, aquest és un bon lloc per començar!

  Finalment, algunes persones encara tenen la impressió errònia que els gossos criats històricament per a l'agressivitat han de ser "dominats" per el seu propietari per mantenir-los en línia. Aquest no és categòricament el cas. La teoria del domini s'ha desacreditat àmpliament i de manera concloent.

  Com tots els gossos, la vostra barreja de Doberman Pitbull respondrà millor a l'entrenament de la paciència, l'amabilitat i el reforç positiu.

  Problemes de salut de Doberman i Pitbull.

  El Doberman té una vida útil d'entre 10 i 12 anys, bastant mitjana per a un gos de la seva mida. Tanmateix, com tots els pedigrís, hi ha algunes condicions de salut que afecten els dobermans amb més freqüència que la població canina en general. Les malalties del cor i la tiroide són possibilitats, juntament amb la displàsia de maluc i la malaltia de von Willebrand.

  La vida útil del Pitbull és d'una mitjana de 12 a 14 anys. Aquesta raça també és generalment sana, però propensa a patir displàsia de maluc i colze, malalties de la tiroide i mielopatia degenerativa.

  És especialment important quetots dos pares dels cadells mixtes de Pitbull Doberman han estat examinats per les malalties que tenen en comú: malaltia de la tiroide i displàsia de maluc. El criador ha d'organitzar proves per a tots dos amb el seu veterinari.

  També hi ha proves senzilles disponibles per identificar els dóbermans que porten el gen von Willebrands i els pitbulls que porten el gen de la mielopatia degenerativa.

  L'encreuament fa gossos més sans?

  A causa de les pràctiques de consanguinitat, moltes races de raça pura són ara propenses a problemes de salut hereditaris generalitzats. És probable que els gossos de races mixtes siguin més forts, més sans i menys propensos a heretar trastorns genètics, ja que provenen d'un conjunt de gens més gran. Això es coneix com a vigor híbrid.