El millor raspall per als gossos Yorkie és suau però eficaç en el seu pelatge delicat. Redueix el canvi de trencament del cabell, i protegeix la seva pell sensible. Els Yorkshire Terriers poden tenir tres tipus de pelatge diferents: sedós, suau i de filferro. Cadascun d'aquests tipus s'haurà de netejar amb una combinació d'una pinta, un raspall i un raspall. Però com més llarg sigui el pèl del vostre gos, més haureu d'estar en guàrdia contra els pèls trencats, els embolcalls i les estores.

  Tipus de pell

  Un pelatge sedós es considera mostra- qualitat i apte per a l'anell d'espectacle. En els Yorkies de l'abric de seda, l'abric llarg i luxós es considera realment "cabell" en lloc de "pell" a causa de la qualitat fina i suau que té. També és només una sola capa i no té una capa inferior aïllant.

  Els Yorkies suaus i recoberts de filferro poden tenir els cabells més curts o més llargs, i el cabell és més gruixut i dens. Aquests Yorkies també poden tenir un pelatge parcial o complet.

  Si teniu previst mostrar el vostre Yorkie, és possible que vulgueu mantenir el vostre cadell amb un abric llarg. Aquest és el clip que requereix més manteniment, però és perfecte per a l'espectacle. Tanmateix, si el vostre Yorkie està destinat a la vida de la mascota mimada, pot ser més fàcil mantenir una pinça curta per a cadells.

  Quin tipus de pelatge hereta el vostre Yorkie i quina pinça per a cabells seleccioneu poden influir en el millor raspall per al raspallat Yorkie. i perruqueria.

  Escollir el millor raspall per als cabells de Yorkie

  El millor raspall per a gossosperquè els iorquesos sempre reflectiran la singularitat de l'abric espectacular de la raça Yorkshire Terrier. El veritable abric d'un Yorkie és d'una sola capa, llarg i fi, més semblant al cabell humà que al cabell de gos! L'abric de Yorkie necessita un maneig especial per evitar el trencament del cabell i l'abrasió de la pell. Escollir el millor raspall per als abrics de Yorkie ajudarà a protegir i preservar la bellesa del pelatge del vostre gos.

  El millor raspall per a cadells de Yorkie

  El millor raspall per a gossos de cadell de Yorkie serà aquell que està fet només per a cadells. Tots els cadells tenen la pell més sensible i delicada.

  Els abrics dels cadells són generalment més suaus i més dispersos del que ho seran a l'edat adulta. Voleu que el vostre cadell de Yorkie tingui una gran experiència sent raspallat durant la criatura. Aquests suaus raspalls per a cadells ajudaran a que això passi! Aquest raspall de Lilpals* està dissenyat específicament per a cadells de raça joguina.

  Té unes truges molt suaus, suaus i curtes. Aportaran brillantor i ajudaran a fer massatges a la pell del teu cadell i a distribuir els olis naturals de la pell.

  Aquest suau pinzell de mida petita* amb extrems arrodonits és de Safari. Ajudarà a aixecar i separar el cabell i identificar estores. No estirarà ni estirarà ni rasparà la delicada pell del teu cadell.

  El millor raspall per a gossos adults de Yorkie

  Com amb totes les coses relacionades amb la cura de gossos, perruqueries, criadors i Yorkie. els propietaris tenen algunes diferències d'opinió sobre quin raspall és realment el millor raspall de neteja per als Yorkies. Algunsla gent prefereix un pin i un raspall de truges. Altres pensen que el millor raspall per a un Yorkie és un raspall suau.

  En aquesta secció, presentem els nostres millors raspalls més llis per al millor raspall per a gossos Yorkie. Aquest raspall suau i petit amb agulles curtes de punta rodona* de Glendan és una opció perfecta per treballar estores i embolics en un gos adult de Yorkie. Les agulles estan prou ben espaiades per aixecar i suavitzar cada cabell sense abrasar la pell sensible. Trieu entre el blau o el rosa

  Aquest raspall suau i petit i suau de Miracle Care contender* en curs per obtenir el millor raspall per a gossos Yorkie en general. Aquest raspall inclou unes agulles angulades úniques que es mouen amb els contorns de la pell del teu gos per aixecar i netejar cada pèl fi i delicat.

  Aquest raspall de lilpals* és ideal per a cadells de Yorkie i gossos adults. Les truges estan angulades i amb punta de bola per assegurar-se que no es produeixi cap abrasió a la pell a mesura que el pelatge del vostre cadell passa de l'edat adulta a l'edat adulta.

  El millor raspall de pins per a Yorkie

  Per a alguns perruquers i criadors professionals, el millor raspall de mà per a gossos Yorkie és un pinzell. De vegades, aquests també s'anomenen raspall de pins i truges.

  Aquest raspall té unes dents fines de punta arrodonida a un costat i unes truges suaus a l'altre costat. L'avantatge d'un pinzell de pin és que podeu resoldre suaument qualsevol embolcall amb el costat del pin. A continuació, raspalleu l'abric de Yorkie per afegir brillantorcostat de truges.

  Aquest raspall de GoPets* té un suport de goma i té un mànec de silicona. Hi ha truges suaus a un costat i agulles arrodonides a l'altre costat. És una eina de neteja perfecta per a l'abric llarg i sedós del teu Yorkie.

  Aquest pinzell petit de Boshel* té agulles de punta rodona a un costat. Hi ha una part posterior de goma i una eina especial de neteja per a la depilació a l'altre costat.

  Els millors pintes Yorkie

  L'ús d'un joc de raspalls i pintes Yorkie us donarà el màxim control. en preparar un cadell tan petit! Les pintes ideals de Yorkie seran d'acer inoxidable (durables i no es dobleguen ni es deformen). Haurien de tenir dents més estrets en un extrem en comparació amb l'altre.

  També busqueu dents arrodonits: això és per protegir la pell extradelicada del vostre Yorkie de l'abrasió. Creiem que aquests són alguns dels millors combos de raspalls i pintes de Yorkie a tenir en compte. Aquesta pinta* d'acer inoxidable de Lil Pals és molt versàtil. Pots canviar d'adherència per utilitzar el costat més estret o més ample en funció de la zona en què estiguis treballant.

  Aquest conjunt de dues pintes de Hertzko* té una pinta petita amb dents estrets i amples i una pinta més gran. amb el mateix. Això us proporciona versatilitat de preparació durant la criatura i quan el vostre Yorkie creix. El mànec és una bonica silicona antilliscant i les puntes arrodonides són d'acer inoxidable.

  Aquesta pinta de llàgrimes o pinta de puces* de Mindful Pets és perfecta per anetejar suaument la cara, les cames i la zona de la cua.

  Consells de neteja de Yorkie

  Desaconsello l'ús de raspalls de truges naturals o de niló amb mànecs inflexibles. Aquest tipus de raspalls poden trencar el delicat cabell del vostre Yorkie. Això és menys preocupant si manteniu el vostre Yorkie amb un clip per a cadells que si intenteu mantenir un abric llarg i complet. Trieu raspalls de mida petita dissenyats per a cadells, gats o races de joguina i mascotes en miniatura.

  No et raspallis

  Els perruquers suggereixen que no raspallis mai el pelatge del teu Yorkie quan estigui sec. En lloc d'això, sempre comenceu ruixant algun tipus d'esprai condicionant o desenredant a l'abric del vostre Yorkie abans de començar a raspallar-lo. D'aquesta manera, si trobeu restes atrapades o embolcalls o estores, tindreu una mica de crema hidratant que us ajudarà a treure'ls del pelatge del vostre gos.

  Comenceu pentinant

  Primer feu servir una pinta. és la millor manera d'evitar estirar qualsevol embolcall o estora que trobeu. A continuació, podeu utilitzar un raspall de pins, un raspall de truges o un raspall llis depenent de les vostres preferències personals i del tipus de cabell que tingui el vostre Yorkie. Finalment, acabeu amb un altre pentinat per assegurar-vos que heu resolt tots els embolics i estores.

  Divulgació d'enllaços d'afiliació: els enllaços d'aquest article marcats amb un * són enllaços d'afiliats i és possible que rebem un petita comissió si compra aquests productes. Tanmateix, els vam seleccionar per incloure'ls de manera independent i totsles opinions expressades en aquest article són les nostres.