El Chihuahua blanc és una raça de joguina de raça pura amb un pelatge pàl·lid i nevat. Els colors més comuns de l'espectre de color de Chihuahua són el negre, el blanc, el cervatillo, la xocolata, la crema i l'or, però si us agrada la raça, també haureu notat un o dos cadells blancs per la ciutat. Aquest color de pelatge pot venir amb chihuahuas de pèl llarg o curt, i també tipus de cap de poma o de cérvol. Per tenir un Chihuahua realment blanc, el seu nas i les urpes també han de ser de color més clar. El gen recessiu que produeix un Chihuahua amb recobriment blanc tampoc provoca cap pigment negre a la pell, millorant aquest aspecte pàl·lid.

  La història

  Tot i que el Chihuahua és famós per sent el gos nacional de Mèxic, una sèrie d'artefactes antics representen un gos similar al Chihuahua existent a tot el món. Als asteques se'ls atribueix la cria del gos fins a la seva petita mida que avui coneixem i estimem.

  Sempre han vingut en una varietat de colors, i no es requereix cap encreuament per aconseguir un gos totalment blanc, tot i que a causa de la genètica recessiva són força rars.

  A mesura que es van crear estàndards de cria. i el Chihuahua va ser acceptat per certs clubs de raça, certs aspectes com la constitució física i el color del pelatge van ser refinats pels criadors. Avui, totes les qualitats distintives del teu Chihuahua dependran de la genètica.

  Crear un veritable chihuahua blanc pot trigar generacions a perfeccionar-se, a causa de la barreja dediferents gens que poden aparèixer i dominar aquest tret recessiu.

  Variacions en les aparences

  Hi ha dos tipus de Chihuahua, però tots dos poden tenir una bata blanca.

  El cap de poma Chihuahua té un angle dur des del musell fins al front, amb ulls abombats i orelles grans. El chihuahua cap de cérvol té els ulls grans, el musell més estret i la cara més llarga.

  Els gossos blancs semblen boigs?

  Els gossos blancs tenen un aspecte increïble quan estan ben cuidats, però aquest tipus de pell està bé. conegut per mostrar el fang.

  Després d'haver fet una córrer pel parc de gossos, trobareu que estan coberts de fang i runes des dels peus fins al ventre. Els chihuahuas de pelatge curt els podeu netejar fàcilment amb un raspall de truges, els gossos amb pelatge més llarg necessiten una mica més d'ajuda i banys més freqüents. També és probable que s'enganxin al voltant de les cames i les orelles si no us quedeu a la part superior del pentinat.

  L'altre problema és la taca. Les taques de llàgrimes al voltant dels ulls i les taques de menjar al voltant de la boca poden donar a aquest pelatge net un aspecte brut, fins i tot quan en realitat està força acabat de netejar.

  El color canvia de temperament?

  No hi ha cap diferència entre el temperament d'un chihuahua com a resultat del seu color. Són descarats, plens d'energia i volen ser la nineta dels teus ulls.

  Aquests gossos són els més adequats per a cases amb nens més grans i més respectuosos. Aquest és un gos petit i pot ser-hoes lesiona fàcilment si es juga amb massa duresa i pot ser propens a trencar-se. Tot i així, amb un entrenament i una socialització adequats, el Chihuahua pot ser un excel·lent company per a la persona o la família adequada.

  Gossos petits adaptables i resistents, ho fan bé en apartaments petits però també poden prosperar en grans finques. No obstant això, preferirien ser l'únic gos de la llar.

  Els chihuahuas ho faran millor amb els propietaris que estan sovint a casa amb ells. Poden enganxar-se molt a la seva família i patir ansietat per separació. Tot i així, són petits amics encantadors. Amb una socialització adequada i un entrenament coherent, segur que us robaran el cor!

  Els gossos blancs no són saludables?

  En la seva majoria, la vida mitjana d'un chihuahua és d'entre 14 i 16 anys. Són cadells petits, però tenen possibles problemes de salut. Tanmateix, només un està vinculat al color. Com més gran és el nombre de pèls blancs que té un gos al seu pelatge, més probabilitats és que sigui sord.

  Cadells de chihuahua blanc

  Les pràctiques de cria adequades marquen la diferència per a la salut i la felicitat futures del vostre cadell. Els criadors de renom tindran certificats i documentació que demostrin que els seus gossos han estat controlats per la salut, així que no tingueu por de demanar proves.