La barreja de pastor australià Beagle té un progenitor de pastor australià de raça pura i un altre progenitor de beagle. Aquest gos de disseny híbrid combina dues races de treball dur, la caça i la ramaderia. Són molt intel·ligents, increïblement actius i fan bosses per divertir-se a les cases familiars adequades. A part de la seva personalitat amant de la diversió i d'alt octà, una barreja dels deliciosos panys del pastor australià i l'aspecte clàssic de gos de llebre del Beagle, fan que sigui un gos molt bonic. Avui compartirem els trets, característiques i comportaments típics d'un híbrid de pastor australià Beagle. També analitzarem la cura necessària per criar una barreja de pastor australià Beagle feliç i saludable.

  D'on ve The Australian Shepherd Beagle Mix?

  Com passa amb moltes races mescles, la informació sobre on va tenir els seus inicis aquesta barreja és escassa. Tanmateix, podem esbrinar moltes coses sobre les races progenitores, el pastor australià i el beagle.

  El pastor australià no és realment tan "aussie", la raça va tenir els seus inicis a Europa, on es va utilitzar. pels ramaders locals dels Pirineus. A la dècada de 1800, aquests gossos van ser portats a Austràlia i van passar una estona allà on la seva increïble capacitat de pastoreig i ètica de treball es van perfeccionar encara més. A partir d'aquí, el pastor australià va fer un viatge a Amèrica on aquest gos treballador i talentós va ser encara més admirat irefinat per convertir-se en el "australià" que coneixem avui.

  La història del Beagle és tan llarga que els seus orígens exactes són tèrbols. Hi ha informes de gossos que bé podrien haver estat els predecessors del Beagle des de l'any 55 aC a Anglaterra. Els gossos petits, probablement aquests primers Beagles hagin tingut un lloc a la història d'Anglaterra des d'aleshores, a causa de la seva capacitat per caçar conills a peu, sense necessitat de cavalls.

  Dats curiosos sobre la barreja de beagle de pastor australià

  • Els beagles australians tenen talent i fama en el seu acervo genètic.
  • Snoopy, el company de confiança de Charlie Brown, és de fet un beagle!
  • Pel que fa al costat del pastor australià del família, un pastor australians dels anys 70 anomenat Hyper Hank era un talentós intèrpret de frisbee.
  • Fins i tot va actuar a l'obertura del Superbowl XII i va poder visitar el president Carter i la seva família a Whitehouse.

  Mida de la barreja de pastor australià Beagle

  Com amb qualsevol raça mixta, aquests gossos poden agafar cap a qualsevol dels pares. Per tant, podríeu acabar amb un gos més curt i gruixut com el Beagle, o una mica més fi com el pastor australià.

  Podeu esperar que un Beagle australià creixi fins a ser un gos de mida mitjana, arribant a qualsevol lloc. entre 13 i 20 polzades a l'espatlla i un pes de 20 a 60 lliures.

  Colors i tipus de pelatge

  El pastor australià té un pelatge més llarg i doble que es presenta en gris, negre, blanc i caramel. . Sovint els seus abricssón "merles", o marbres, en aparença. El Beagle té un pelatge més curt i es presenta en una gran varietat de colors i combinacions de colors. Els colors inclouen:

  • Blanc
  • Cervat
  • Negre
  • Llimona
  • Vermell
  • Marró
  • Carretra blava
  • Carretra vermella
  • Blau i
  • Bronjada.

  No és estrany veure pastors australians amb un ull que no coincideix colors. Una barreja de Beagle Aussie pot fins i tot produir un gos amb els ulls blaus penetrants comuns entre els pastors australians, juntament amb el "delineador d'ulls" del Beagle.

  Cuina, vessament i al·lèrgies

  Aquesta barreja es beneficiarà des de la preparació almenys dues vegades per setmana. Si un cadell ha pres el seu progenitor, un pastor australiano, caldrà tenir una mica més de cura amb la preparació a causa del doble pelatge gruixut.

  Són grans excretors i mudaran tot l'any. El raspallat reduirà això, però encara necessitareu una bona rutina d'aspiració. Malauradament, aquest encreuament no és una opció ideal per a aquells amb al·lèrgies a gossos.

  Temperatura mixta de pastor australià Beagle

  És important estar familiaritzat amb els trets dominants de les dues races progenitores, ja que hi ha un Moltes oportunitats que el teu cadell en reculli alguns. El pastor australià és un treballador intel·ligent i incansable que li encanta pasar. Com a resultat, heu de mantenir aquests gossos ocupats, o s'avorriran i s'inquieten.

  Els australians també són companys lleials, així que una vegada que tingueu un vincle amb aquests gossos, espereu-ho.voldran acompanyar-te a qualsevol lloc. Els beagles són gossos de caça i, com a tal, també són enèrgics i necessiten molt de temps per jugar. Són intel·ligents igual que els australians i s'entrenen fàcilment. Els beagles també són coneguts per la seva personalitat alegre i extrovertida.

  Qualsevol combinació d'aquestes dues races no serà una patata de sofà, i és probable que siguin intel·ligents. Aquesta intel·ligència significa que és probable que un Aussie Beagle Mix sigui fàcil d'entrenar i prosperi amb l'atenció i el repte mental.

  Ensenyament del vostre pastor australià Beagle Mix

  Abans de començar a ensenyar la fantasia del vostre cadell trucs, és probable que tingueu ganes d'entrenar-los a l'orinal. Si no saps ben bé per on començar amb l'entrenament de l'orinal, fes una ullada a aquest article, que inclou un programa d'entrenament pràctic.

  Aquests dos gossos van ser criats per treballar i tenen alts nivells d'energia, de manera que un Beagle australià ho farà. necessita 1-2 hores d'exercici al dia. I per ser clar, deixar-los al pati tot el dia no comptarà com a "exercici": aquests gossos han d'estar compromesos.

  Els beagles són gossos d'olor i, si estan avorrits, s'ocuparan seguint qualsevol cosa. les olors que es troben. Això els ha deixat la reputació de ser artistes d'escapament altament qualificats.

  Un pastor australià, un cop ha crescut, és un gran company de córrer o de senderisme, perquè et mantingui en forma i el teu gos sigui feliç. Si no tens temps per gastar 1-2hores cada dia jugant, entrenant i interactuant amb un Beagle australià, un d'aquests gossos potser no és la millor opció per a tu.

  Pastor australià Beagle Mix Health

  Ambdues races de gossos gaudeixen un nivell de salut relativament bo. Tanmateix, com passa amb la majoria de races pura, hi ha alguns problemes de salut que poden sorgir.

  La displàsia de maluc és un problema comú en moltes races de gossos. És el resultat de l'os gran de la part superior de la cuixa que no encaixa correctament a la cavitat del maluc. Això provoca artritis i problemes de mobilitat. Recomanem que tant els Beagles com els Aussie Shepherd es facin proves per detectar la displàsia de maluc.

  De la mateixa manera, ambdues races progenitores tenen una predisposició a l'epilèpsia. És important que els dos gossos progenitors siguin controlats per aquesta malaltia potencialment greu.

  Se sap que els beagles tenen problemes amb la seva tiroide, sobretot hipotiroïdisme. Això provoca un augment de pes i la pèrdua de pell. Els beagles també poden desenvolupar problemes oculars, la síndrome de Musladin-Lueke, i també poden patir problemes amb la luxació de les ròtules.

  Els pastors australians poden ser susceptibles a algunes formes de càncer i cataractes. Els dos gossos haurien de revisar-se les orelles periòdicament per detectar infeccions i cossos estranys.

  Quant de temps viuen les mescles de pastor australià Beagle?

  Si estan sanes, ambdues races viuen fins als 15 anys d'edat.

  Les races mixtes són més sanes?

  Apunten a estudis científics queindiquen que els gossos amb antecedents genèticament diversos són més sans que els de raça pura. També afirmen que els estàndards de raça, que dicten els atributs físics desitjables dels gossos de raça pura, sovint tenen més a veure amb l'estètica que no pas amb el benestar del gos.

  Això ha provocat gossos amb cares aplanades i dificultats per respirar, esquena. i problemes articulars, i dificultat per donar a llum. Pel que fa a la millora de la raça, els defensors de les races mixtes afirmen que un criador veritablement responsable fomentarà trets que facin que el gos sigui més saludable i feliç. Fins i tot si això vol dir que el gos s'allunya dels estàndards esperats de la raça.

  La barreja de pastor australià Beagle fa bons gossos de família?

  Una barreja de Beagle australià pot ser un bon gos familiar, però no per a totes les famílies. Aquests gossos són el producte de dues races d'alta energia a les quals els agrada treballar.

  Per a una família activa que tingui molt de temps per jugar i entrenar el seu gos, una barreja d'Aussie Beagle podria ser una gran mascota. Tanmateix, si formeu part d'una família ocupada amb poc temps que busca un gos relaxat, aleshores aquesta no és la raça mixta per a vosaltres.

  Pros i contres d'obtenir una barreja de pastor australià Beagle

  Contres

  • Necessitarà dedicar molt de temps a l'entrenament i a l'exercici.
  • Pot arribar a ser avorrit i destructiu.
  • Poden ser artistes d'escapament.

  Pros

  • Ideal per a persones actives que volen un acompanyant per viure aventures.
  • Divertir-se.amorós, amable i lleial.
  • Fàcil d'entrenar.
  • Races i mescles de pastor australià beagle semblants

  Si t'agrada el so d'aquests gossos, però no ho són Segur que en trobareu un a la vostra zona, aquí teniu algunes altres races o barreges que us poden agradar:

  • Aussiedoodle – (mescla de caniche pastor australià)

  Rescatar un Australian Shepherd Beagle Mix

  Com que és una raça mixta relativament poc comuna, és possible que no trobeu cap grup de rescat dedicat específicament a l'encreuament Aussie Beagle. Tanmateix, si voleu rescatar un d'aquests gossos, consulteu els grups de rescat locals dedicats a les races progenitores. De vegades, aquests grups ajudaran a trobar llars per a encreuaments, així com per a races pura.

  Cadells de pastor australià Beagle Mix Puppies

  Quan busqueu un cadell de raça mixta, allunyeu-vos de les granges de cadells. Els gossos d'aquests establiments estan allotjats en condicions espantoses i sovint pateixen lesions no tractades i problemes de salut.

  Sovint no només se'ls descuida físicament, sinó també mentalment aquests gossos es veuen privats de l'oportunitat de socialitzar i jugar. Malauradament, aquests cadells simpàtics que veus a l'aparador de la botiga de mascotes també provenen de fàbriques de cadells. Si voleu saber com evitar tenir un cadell d'una fàbrica de cadells, consulteu aquest article.

  Crear un cadell mixt de pastor australià

  Si esteu preparat per presentar un nou membre a la teva família en forma de creu de Beagle australianacadell, aleshores trobareu aquests recursos útils a l'hora de criar i entrenar el vostre nou cadell.

   Rescats mixtos de pastor australià Beagle

   Si heu llegit i considerat detingudament la informació d'aquest article i penseu que aquest és el gos adequat per a vosaltres, a continuació, considereu rescatar-ne un.

   Aquí teniu una llista d'organitzacions de rescat dedicades a les races progenitores.

    És adequat per a mi una barreja de pastor australià Beagle?

    Aquests gossos poden ser grans companys per a la família o l'individu adequat. A jutjar per les característiques dels seus pares, podeu esperar que els Aussie Beagles siguin gossos intel·ligents, lleials enèrgics, treballadors i amants de la diversió. No obstant això, ambdues són races d'alta energia que necessiten dedicar temps al seu entrenament.

    Les dues races s'avorriran fàcilment si es deixen a les seves pròpies mans. Si teniu el temps i l'energia per dedicar-vos a l'entrenament i a l'exercici de l'Aussie Beagle, segurament trobareu que són un complement molt estimat per a la vostra família.

    Tens un pastor australià. Barreja de beagle? Ens agradaria saber sobre ell o ella als comentaris següents!

    Referències i recursos

    • Manual veterinari MSD
    • Beuchat, C. “ El mite del vigor híbrid en els gossos és un mite". Institut de Biologia Canina.
    • Ekenstedt i Oberbauer. 2013. "Epilèpsia heretada en gossos". Temes en medicina animal de companyia.
    • Benjamin et al. 1996. “Associacions entreTiroiditis limfocítica, hipotiroïdisme i neoplàsia tiroïdal en Beagles. Patologia Veterinària.
    • Bloeme i Perry. 2008. "Disc Dogs - La guia completa". Hyperflite.