Les races de gossos grocs es presenten en una varietat de tons, des del gairebé blanc fins al cervatatge pàl·lid. Hi ha uns quants cadells que només vénen amb abrics grocs, però molts més dels que poden heretar aquest bell tret. Però el gen que crea un pelatge groc en els gossos és recessiu, un cadell ha d'haver rebut un de cada pare per mostrar-lo.

  Yellow Coat Color Genetics

  Tots El possible color del gos és el resultat d'un dels dos pigments. Eumelanina, que és negra, o feomelanina, que és vermella. El pelatge groc és produït per la feomelanina.

  Una gran quantitat de feomelanina dóna lloc a un gos groc groc de guineu profund, i quantitats molt petites de feomelanina produeixen grocs pàl·lids semblants al xampany.

  El gen que controla la producció de feomelanina és recessiu, el que significa que els cadells només tenen pelatge groc si hereten el gen groc dels dos progenitors. És per això que podeu tenir cadells grocs de dos laboratoris negres, per exemple, ja que el gen negre dominant amagava el fet que la mare i el pare també portaven el gen del groc.

  Són més amigables amb els gossos grocs?

  Els estudis han demostrat que les persones associen el pelatge groc amb personalitats positives en els gossos. Els propietaris consideren que aquest color ve amb una disposició més alegre, però en realitat, el temperament de les races de gossos grocs varia tant com qualsevol altra pell.

  No obstant això, algunes races de gossos són generalment més lleials, amistoses o agressives que altres. I de vegades aquesta raçapodria venir amb un to de pelatge particular, que és com sorgeixen aquestes associacions. Tot i que en realitat l'enllaç és més que a la pell.

  El color està relacionat amb la salut?

  Algunes races són més sanes que altres, amb menys malalties hereditàries o una forma natural més sòlida. Tanmateix, no hi ha cap vincle entre el gen dels abrics grocs i cap malaltia coneguda.

  Labrador Retriever

  El groc és un dels tres colors principals del Labrador Retriever. Els laboratoris són populars com a gossos de treball i mascotes familiars. Això es deu a la seva capacitat d'entrenament, així com a la seva gran personalitat. Els labradors són amables, amb ganes de complaure i enèrgics, sempre que es socialitzin bé des de petits.

  Bulldog francès

  Tots els francesos tenen pelatge curt, però poden venir. en una varietat de colors i patrons. Tot i que mai no tenen aquest to groc veritablement brillant, els trobaràs amb abrics marrons o caves. Normalment amb algunes esquitxades de reflexos blancs o marrons també.

  Soft Coated Wheaten Terrier

  El Soft Coated Wheaten Terrier té un pelatge de color groc/marronatge que cau en un patró ondulat. El seu pelatge és prim i sedós.

  Els terriers de blat són enèrgics, amables i amorosos amb les seves famílies. Però, necessiten molta socialització des de petits per minimitzar qualsevol instint de depredador. Aquesta raça s'adapta millor a una família activa que tindrà molt de temps per fer exercici iinteractuar amb el seu gos.

  Pug

  La raça de gos Pug és una opció groga controvertida! Els colors més populars per a aquest petit cadell són el cadell o negre. Encara que els carlins de color cervatatge solen tenir la cara i les orelles negres.

  Aquest gos té la cara plana, cosa que malauradament provoca tot tipus de problemes de salut. Aquests inclouen problemes dentals, problemes oculars i dificultats per respirar.

  Lhasa Apso

  La raça de gossos Lhasa Apso ve en una varietat de colors, inclòs el cervatillo o el groc! Aquest gos té una pell llarga, però aquest preciós pelatge té un preu!

  Haureu de dedicar molt de temps a preparar el vostre Lhasa Apso. Fins i tot si decidiu tallar-li la pell, haureu de raspallar-lo regularment per desfer-se de qualsevol nus i embolcalls. Però, malgrat tot això, el Lhasa Apso es veu baixa. Aquest gos és conegut per ser enèrgic, intel·ligent i lleial.

  Pastor d'Anatòlia

  El pastor d'Anatòlia és una de les races de gossos grocs més grans de la nostra llista! Un dels molts tons que hi ha és el groc, amb una cara negra. Els pastors d'Anatòlia són gossos de guàrdia efectius. Són coneguts per ser lleials, gentils i afectuosos amb la família.

  No obstant això, aquesta raça pot ser territorial i mostrar agressivitat cap a estranys i altres gossos. Assegureu-vos de socialitzar-los des de ben petit per evitar-ho.

  Cairn Terrier

  El Cairn Terrier és una raça escocesa que pot tenir un color groc i filat.abric. Aquesta pot ser una raça petita, però compensen la seva petita mida amb la seva gran personalitat.

  Són alegres, valents i enèrgics.

  Lbrer afganès

  El gos afganès és una raça que realment fa girar el cap. Tenen un abric llarg i sedós i unes orelles semblants al cabell humà! Si decidiu deixar que l'abric d'afganès creixi llarg, haureu d'assegurar-vos de mantenir-vos al dia amb la neteja cada dia. En cas contrari, es desenvoluparan embolics i nusos.

  Els gos afganesos solen ser distants, però també poden ser força juganers.

  Boerboel

  El Boerboel és una raça de gos gran de Sud-àfrica. Aquest gos té una varietat de colors de pelatge, inclòs un groc vermellós profund amb una cara negra. El propòsit original d'aquesta raça era la guarda i la protecció del bestiar. Per tant, hi ha la possibilitat que un Boerboel sigui agressiu amb els estranys i altres animals. Socialitzeu-los i entreneu-los des de petits per evitar-ho.

  Carolina Dog

  Aquest gos és lleial i independent però molt afectuós amb la seva família. Poden ser reservats i cautelosos amb els desconeguts, per la qual cosa la socialització és molt important. El gos Carolina té un manteniment baix a l'hora de perrucar, ja que tenen un pelatge curt i llis. Però sí que necessiten exercici diari. Són una opció fantàstica si busques un gos que puguis fer senderisme o nedar amb tu.

  Chihuahua

  El Chihuahua és el groc més petit.raça de gossos a la nostra llista, que creix fins a 15 polzades d'alçada i només pesa de 3 a 6 lliures com a adult!

  Black Mouth Cur

  El Black Mouth Cur ve en diversos tons, inclòs el groc amb una boca negra. Aquesta raça de gossos de treball és coneguda per ser lleial, afectuosa i plena d'energia.

  Pembroke Welsh Corgi

  Els Pembroke Welsh Corgi són gossos intel·ligents, curiosos i valents. El seu propòsit original era la pastura, de manera que poden mostrar aquest hàbit quan els porteu a casa. Assegura't d'entrenar-los i socialitzar-los des de ben petit per assegurar-te que tens el millor tarannà.

  Great Dane

  Els Great Dane són gossos tranquils, gentils i afectuosos, de manera que els seus La personalitat s'adapta molt bé a les famílies amb nens. No obstant això, els grans danesos de vegades poden oblidar el gran que són!

  Shar Pei

  El Shar Pei és una raça de mida mitjana amb una pell arrugada distintiva. Aquest abric significa que el Shar Pei té moltes necessitats específiques de neteja. Descuidar-ho pot provocar nafres, irritació i floridura entre els plecs de la pell.