El gos Bòxer blanc té un pelatge totalment o majoritàriament blanc, on almenys dos terços del seu pelatge és blanc. Aquesta és una raça de mida mitjana, però de construcció robusta, amb un pes de fins a 75 lliures. El fidel Boxer és atrevit, amable i independent. Els boxejadors són gossos guardians entusiastes i necessiten almenys 60 minuts d'exercici al dia, però solen tenir un abric pràctic i fàcil de netejar. No obstant això, el gos Boxer blanc pot necessitar banyar-se i netejar els ulls més regularment que un Boxer atigrat. Aproximadament una quarta part dels Boxers tenen una bata blanca i, tot i que la seva personalitat és la mateixa que qualsevol altre gos Boxer, poden tenir necessitats de salut diferents a les dels seus amics més foscos.

  El Boxer blanc, com la pròpia raça Boxer, rep el nom de la raça de la tendència d'aquest gos a utilitzar les potes davanteres en el joc, la lluita i la caça. Igual que un boxejador podria lluitar contra un oponent. Es creu que el Boxer és un descendent modern de gossos de lluita més grans de tipus mastí que van ser criats per caçar caça gran com el bisó i els óssos. El boxer blanc pot ser més petit que aquests avantpassats, però encara és un gos molt poderós.

  Aspecte del gos boxer blanc

  Contràriament a la creença popular sobre el boxer blanc, aquest color de pelatge no és realment. rar en Boxers. De fet, s'estima que fins a una quarta part de tots els cadells Bòxer es consideren "blancs".

  Es considera que un cadell Bòxer té una bata blanca quan té més de 30 anys.el percentatge del pelatge és de color blanc. Així que podeu tenir un cadell Bòxer blanc i negre que tingui un 30% o més de taques blanques i aquest cadell encara es considerarà un gos Bòxer blanc.

  Patrons de gossos Bòxer blancs

  A més de tots els -Bòxer blanc, hi ha altres patrons comuns de color d'abric de Bòxer blanc. Aquests inclouen el gos Boxer marró i blanc, el gos Boxer blanc i negre, el atigrat i el cervatillo.

  De nou, si les parts blanques del pelatge equivalen al 30% o més del pelatge total, el Boxer es considerarà que té un color de pelatge Bòxer blanc encara que també hi hagi altres colors o patrons presents al pelatge.

  De quin color són els ulls dels cadells de Bòxer blanc?

  Un dels més Els mites perdurables sobre els cadells Boxer blancs amb ulls blaus és que seran cecs més endavant a la vida. De fet, tant si els ulls del vostre boxer blanc són marrons, blaus o d'un altre color, actualment no hi ha cap investigació definitiva que doni suport a aquesta teoria. Per als boxers blancs d'avui, el blau es considera només un altre color d'ulls possible.

  Vençament i neteja

  El boxer blanc, com tots els boxers, té un pelatge molt curt, net i d'una sola capa. Aquesta és una bona notícia per al vostre departament de neteja i neteja, ja que el vostre Boxer no perdrà gaire ni "soprà" de manera estacional com ho fan moltes races de gossos de doble capa. Tampoc haureu d'invertir en una perruqueria professional per mantenir l'aspecte del vostre gos Boxernet.

  No obstant això, els gossos pàl·lids poden semblar fangosos més ràpidament que els gossos de pèl fosc. Per tant, és possible que hàgiu de raspallar el vostre gos una mica més sovint i també banyar-lo amb més freqüència.

  Són hipoalergènics?

  El Boxer té un abric curt que es desprèn durant tot l'any. Escampen al·lèrgens a través de les proteïnes de la caspa i la saliva i, malauradament, no són una bona combinació per als al·lèrgics humans.

  Quin gran és un gos boxer blanc?

  El boxer blanc sol pesar entre 50 i 80 lliures, i els mascles adults superen les femelles adultes en uns 15 lliures. Un boxer adult pot fer entre 21 i 25 polzades d'alçada (de la pota a l'espatlla).

  Temperament i personalitat

  El boxer blanc té el mateix temperament i personalitat juganer, amable i sociable que el gos Boxer. la raça és coneguda en general. De fet, el boxejador sovint és tan exuberant que necessiten entrenament i reforç continus per no enfonsar-te o saltar sobre tu només per saludar-te. Fins i tot si us acabeu de veure fa cinc minuts!

  Els boxers són bons amb els nens?

  El temperament i la personalitat generals del gos Boxer són ideals per a una mascota familiar. Tanmateix, el Boxer té molta energia i li encanta saltar. També és un gos gran i poderós. Tot i que això pot no presentar problemes com a cadell, un gos Boxer que rebota i salta no és una opció ideal per a famílies amb nens petits.

  De la mateixa manera, el Boxer és alt.La conducció de preses pot posar en risc altres mascotes familiars vulnerables, com ara gats i petits mamífers. No obstant això, la paciència innata, la suavitat i les qualitats protectores d'aquest gos poden convertir el Bòxer en una gran mascota familiar per als nens més grans que no són tan fràgils.

  Els Bòxers solen fer-s'ho bé amb altres Bòxers sempre que siguin oposats. gèneres. Se sap que els bòxers del mateix gènere són una mica intolerants els uns amb els altres.

  Guarding Tendencies

  Tant el mascle blanc com la femella blanca poden ser un bon gos de vigilància familiar. Aquests gossos estan naturalment predisposats a vigilar i protegir "la seva" gent i casa. Per aquest motiu, la formació i la socialització precoç i contínua són una part vital per ajudar el vostre Boxer blanc a aprendre a donar la benvinguda als convidats. I sigueu un membre sa i productiu de la vostra família i de la comunitat local.

  Un gos boxer blanc bordarà molt?

  Un boxer blanc bordarà si cal. Per a un boxejador, sovint això significa bordar per avisar-vos quan hi ha un desconegut o si alguna cosa sembla malament. Massa lladrucs pot indicar que el teu Boxer està avorrit o sol.

  A més dels lladrucs estratègics, pots esperar que el teu Boxer bavegui més d'una mica. Molts propietaris també informen que els Boxers tendeixen a roncar, cosa que pot ser degut a tenir el musell escurçat característic de les races de gossos braquicèfals.

  Ensinistrament i socialització

  El Boxer blanc, com tots els Boxers, pot ser tossuts durant l'entrenament.Això és especialment cert durant la fase de cadell de curta durada d'atenció! Els boxejadors poden ser pensadors independents, i això sorgeix de la història de la seva raça com a gos de caça criat per caçar preses molt per davant de la seva gent.

  Són millor a l'entrenament quan manteniu cada sessió fresca i interessant i eviteu massa. repetició. El Boxer és un esportista caní increïble i gaudirà i destacarà en esports canins com l'agilitat i la recerca i el rescat. Aquests gossos també són els millors per als rols de gossos de servei i K-9.

  Exercici de gos Boxer blanc

  A causa de la llarga història del Boxer com a raça de gossos de treball criada per córrer i perseguir jocs, el vostre El boxejador necessitarà molt d'exercici i activitat diària. A aquests gossos els encanta jugar, saltar, córrer i perseguir i hauríeu d'assegurar-vos que el vostre jardí estigui a prova de fugida abans de deixar sortir el vostre Boxer.

  Els gossos boxer blancs són sans?

  La majoria de races de gossos de raça pura tenen certs problemes de salut associats a la raça. Els gossos boxer no són una excepció. Com que els gossos Bòxer blancs poden tenir una major susceptibilitat a la sordesa, els criadors ètics no utilitzen gossos Bòxer blancs a la seva cria.

  No obstant això, això no vol dir que els gossos pares Bòxer amb altres colors de pelatge no produiran cadells Bòxer blancs. . Mentre totes les altres proves de salut tornin clares, els cadells de Boxer blanc poden ser gossos de companyia meravellosos i tenir la mateixa esperança de vida mitjana de 10 a 12 anys que tots els altres.Gossos boxer.

  Els boxejadors poden ser especialment propensos a desenvolupar malalties del cor, inclosa l'estenosi aòrtica, que sovint es detecta inicialment durant els exàmens veterinaris de rutina quan el veterinari escolta un soplo cardíac. Sovint, els murmuris relacionats amb l'estenosi aòrtica, que són diferents dels murmurs del cor dels cadells que es resolen amb l'edat, no es detecten fins que el Boxer és adult.

  Un altre problema cardíac massa comú és la miocardiopatia, que sovint és detectable. per arítmia cardíaca o ritme cardíac irregular. Els gossos boxer que presenten signes de debilitat, letargia o col·lapse poden patir una miocardiopatia en fase inicial. També són propensos a:

  • Càncer caní
  • Mielopatia degenerativa
  • Diabetis
  • Displàsia de maluc
  • Malaltia renal
  • Disfunció tiroïdal
  • Problemes respiratoris
  • Sordesa, ceguesa i cremades solars

  Síndrome de la via aèria braquicefàlica

  El gos Boxer té una cara més plana que moltes races de gossos. Un gos amb una estructura facial aplanada s'anomena "braquicefàlic". Les races de gossos braquicefàlics poden tenir certs problemes de salut coneguts associats amb aquesta estructura facial, com ara l'amuntegament de les dents i problemes de salut bucal, llagrimeig ocular i dificultats respiratòries.

  La síndrome de les vies respiratòries braquicefàliques és el tipus més greu de complicacions respiratòries associades amb el braquicefàlic. races. Els símptomes poden empitjorar quan els gossos s'escalfen. La braquicefàlia no es pot curar peròes pot alleujar una mica restringint l'activitat quan fa calor i amb cirurgia.

  Els gossos boxer blancs moren?

  Per als boxers blancs, els problemes de sords són més freqüents que els boxers amb altres colors de pelatge. . Algunes estimacions diuen que fins a un 18 per cent dels gossos Boxer blancs són sords. El motiu es relaciona amb la manca de cèl·lules pigmentàries en el revestiment dels conductes auditius.

  Ceguesa en gossos boxer blancs

  Hi ha informes anecdòtics que el boxer blanc pot ser més propens a la ceguesa que els boxers. amb altres colors de pelatge. No obstant això, aquest problema encara necessita més investigació per a la validació.

  Cosmades solars

  El Boxer blanc té la pell molt clara i és més sensible a les cremades solars que els Boxers amb altres colors de pelatge. És recomanable aplicar protector solar caní abans de gaudir de l'aire lliure amb el teu Boxer blanc.

  Cost del cadell de Boxer blanc

  Els preus dels cadells de Boxer oscil·len entre els 600 i els 2.000 dòlars. Pots pagar menys per un boxer blanc, ja que aquests cadells no són elegibles per a l'anell de conformació ni per a la cria.

  Escollir un cadell de boxer blanc

  Ja sigui que cerqueu un blanc Mascle o femella blanca de cadell Boxer, abans que res hauríeu de centrar-vos a escollir el cadell Boxer més saludable possible.

  Busqueu un cadell d'ulls brillants, orelles clares i nas clar, amb pell i pelatge sans. Només aneu amb un criador de Boxer que estigui disposat a demostrar que s'han realitzat totes les proves genètiques de saluti que els cadells han rebut totes les vacunes necessàries.

  A més, un criador de bona reputació us hauria de donar una garantia inicial de salut i una opció de retorn si el vostre nou cadell Boxer blanc no funciona per qualsevol motiu. .

  Adoptar un gos bóxer blanc

  No estem tan lluny dels dies en què els gossos blancs eren abatuts simplement pel fet de ser blancs.

  Sovint es feia això. de la suposició errònia que un gos blanc serà automàticament sord.

  Afortunadament, avui hi ha més informació sobre els gossos blancs en general i els Boxers blancs en particular per evitar que això passi.

  Els grups de rescat de boxers també poden oferir una assistència especial per ajudar els gossos boxer blancs sords a trobar llars amoroses per sempre.