Els gossos Chow Chow mix són afectuosos, lleials i intel·ligents. Però la seva personalitat exacta i els seus trets de comportament dependran de qui es va barrejar el seu pare Chow Chow. Tanmateix, aquests gossos de disseny híbrids solen ser bastant grans, segurs i tossuts, igual que els seus avantpassats Chow. Avui compartirem els millors cadells de raça Chow Chow disponibles en aquest moment i us ajudarem a decidir si un Chow Chow és l'opció correcta per a la vostra família i estil de vida.

  El Chow Chow és un gos poderós. Poden créixer fins a 21 polzades d'alçada i pesar entre 44 i 70 lliures. Els Chow Chow necessiten una bona socialització primerenca i un entrenament de reforç positiu. Poden ser de voluntat forta i tenir una història com a gossos de treball. Però si incorpores alguna cosa més a la barreja, els resultats poden ser molt diferents.

  El Chow Chow

  El Chow Chow és un antic gos xinès que treballa. La raça és una de les més antigues del món i fa més de 2.000 anys. Es remunta a l'antiga dinastia Han el 150-206 a.C.! Aquests cadells van ser criats originalment per utilitzar-los com a gos esportiu i els va utilitzar l'aristocràcia xinesa per caçar ocells de caça.

  El Chow Chow és robust i ben construït amb una característica cua alta. Aquests cadells tenen el cap gran i quadrat i el musell curt i profund.

  Una de les característiques úniques del Chow Chow és la llengua blava o negra! Poden ser de color sòlid, o poden tenirDisposicions a la malaltia en gossos i gats. John Wiley & Sons Ltd.

 • Ward, 2018. Entropió de la parpella en gossos. Hospitals VCA.
 • taques de color. Els Chow Chow tenen una capa doble. La capa inferior és suau i la capa superior és rugosa o llisa. Depenent del tipus i els colors de la capa dels seus pares, la vostra barreja de Chow Chow podria semblar moltíssim a un Chow de raça pura.

  Races Chow Chow Mix

  Hi ha diversos gossos de races creuades Chow Chow que estan guanyant popularitat en aquests moments. Avui ens centrem en aquells que és més probable que trobis com a comprador potencial de cadells.

  • Mescla de Chow Chow Lab
  • Mescla de Husky Chow Chow
  • Mescla de Chow Shar Pei
  • Barra de Basset Hound Chow Chow
  • Chow Chow German Shepherd Mix
  • Pitbull Chow Chow Mix

  Lab Chow Chow Mix

  El Lab Chow és un encreuament entre un Chow Chow i un Labrador Retriever. El Labrador Retriever és un gos de mida mitjana amb un gran temperament.

  Amable, tranquil i fàcil d'entrenar, els Labs són mascotes familiars meravelloses i també són gossos de camp de treball increïbles. El Lab Chow és una barreja tranquil·la i igualada que fa un bon gos familiar. Són gossos de guàrdia excel·lents i borden per alertar-te de la presència d'estranys a casa teva.

  Els Lab Chows tenen pelatges densos i esponjosos que requereixen una neteja freqüent. Tenen la melena peluda del Chow Chow amb la cara llarga del Lab.

  Són gossos grans, que pesen fins a 70 lliures. També necessiten molt joc i exercici a l'aire lliure. Si t'enfrontes a un d'aquests cadells, pots esperar el teu nou borroso,amic pelut per estar entre 9 i 12 anys.

  Chow Chow Siberian Husky mix

  El Chusky és una barreja entre un Chow Chow i un Siberian Husky. El husky siberià és un gos de treball tradicional que prové del nord gelat on s'utilitzava per transportar càrregues pesades de mercaderies i provisions entre els assentaments.

  Els huskies fan mascotes devotes, però necessitaran una socialització primerenca si es volen barrejar. bé amb altres mascotes. Els Chuskies són gossos molt intel·ligents i juganers que poden ser molt protectors de la seva família humana. Es porten bé amb altres gossos sempre que estiguin ben socialitzats com a cadells.

  Tant el Chow Chow com el Husky són races de treball, de manera que el Chusky necessitarà molta estimulació i una quantitat moderada d'exercici. Un Chusky adult pot pesar fins a 65 lliures.

  Els Chusky tenen el nas i les cares negres que solen semblar més a un Husky que a un Chow Chow. Prepareu-vos per a un fort vessament! I hauràs de tallar l'abric gruixut del teu Chusky per un perrucador professional durant el temps calorós.

  Has d'estar preparat per netejar el gruixut abric doble del teu Chusky almenys dues vegades per setmana per mantenir-lo en bones condicions. Alguns Chuskies poden patir una afecció dental rara que fa que faltin les dents al centre dels costats de la boca.

  Mixta Shar Pei Chow Chow

  El Chow Pei és un encreuament entre un Chow Chow i un Shar-Pei xinès. ElShar-Pei prové de Canton, Xina. Es creu que el nom deriva de la paraula cantonesa, que significa "pell de sorra", fent referència al pelatge curt i aspre de la raça. Fins i tot podríeu utilitzar-ho com a inspiració per triar el vostre propi nom de Chow Chow!

  El Shar-Pei va ser criat inicialment per ser un gos de pasturatge i guarda. El Chow Pei és un gos intel·ligent amb un personatge real i digne. Aquests cadells són grans gossos de família i són bons amb els nens si se'ls tracten correctament.

  El Chow Pei normalment té un pelatge llarg i suau que requereix un raspallat regular. Aquest encreuament requereix molt d'exercici cada dia, però és igualment feliç de viure a la ciutat o al camp.

  Sovint, aquesta barreja de Chow Chow té una pell solta i arrugada al cap i al coll, semblant a un cap de Shar-Pei. en un cos de Chow Chow! Es tracta de gossos de mida mitjana, que aconsegueixen al voltant de 20 polzades d'alçada i pesen fins a 60 lliures.

  Tot i que el Chow Pei pot arribar als 15 anys, pot patir alguns problemes de salut durant la seva vida. El Chow Pei pot ser propens a l'entropió. Aquesta condició requereix l'atenció d'un veterinari cada poques setmanes, tot i que es pot corregir amb cirurgia.

  Mixta de Chow Chow Basset Hound

  El Chow Hound és un encreuament entre un Chow Chow i un Basset Hound. El Basset Hound, de temperament dolç i afectuós, és de cames curtes i d'orelles caigudes, la qual cosa és una gran mascota familiar. El Basset és un gos d'olor, criat originalment per acaça llebres.

  Aquest cadell de raça encreuada és un gos familiar preciós, i solen estar molt bé amb els nens! El Chow Hound és un gos intel·ligent i simpàtic que és un company perfecte.

  Aquesta raça és de petita estatura, com un Basset Hound. El pelatge és suau com el Chow Chow i necessita una preparació moderada per mantenir-se en bona forma. El Chow Hound pot ser atigrat o marró.

  Aquesta barreja de Chow Chow d'encreuament no sol heretar la cara curta i plana del Chow Chow de raça pura i, en general, gaudeix de bona salut, arribant als 14 anys.

  Mixta de Chow Chow de Pastor Alemany

  El Pastor de Chow és un encreuament entre un Chow Chow i un pastor alemany. Els pastors alemanys eren orgiament gossos de pastor, però ara també són utilitzats per la policia i l'exèrcit.

  El pastor Chow és una personalitat intel·ligent i reservada amb un esperit independent. Aquests cadells són protectors com un pastor alemany, però més amables amb els estranys que amb els de raça pura.

  Si tens altres mascotes, potser un pastor Chow no serà el millor gos per a tu. Aquests cadells poden estar bé amb els nens, però alguns poden ser de caràcter curt i àgil. El Chow Shepherd seria un gos fantàstic per a una sola persona o per a una parella.

  Haureu de raspallar el vostre Chow Shepherd amb regularitat, sobretot quan s'esgoten durant l'estiu i l'hivern. Tenen pelatges llargs i gruixuts que poden ser gruixuts i profus. El Chow Shepherd necessita aproximadament mitja hora d'exercicicada dia.

  Són gossos força grans, que arriben als 23 polzades d'alçada i pesen al voltant de 80 lliures. Són robusts, potents i de complexió musculosa. En general, aquests gossos són sans, amb una esperança de vida d'uns 12 anys.

  Chow Chow Pitbull mix

  El Pitchow és un encreuament entre un Pitbull i un Chow Chow. L'American Pit Bull Terrier va tenir els seus orígens en el britànic Staffordshire Bull Terrier. S'utilitzava a la dècada del 1800 per a esports de sang, com ara l'esquer de toros.

  Quan es van prohibir aquests esports, el Pit Bull es va utilitzar als Estats Units per capturar bestiar semisalvatge i porc, per conduir i caçar bestiar, i com a company de família. Els pitchows solen ser juganers i independents.

  Tot i que són bons amb els membres de la família humana, poden desconfiar dels estranys i no sempre són genials amb altres gossos. En general, no són grans fans dels nens.

  El pelatge de Pitchow pot ser curt o esponjós, depenent del pare que prengui el vostre cadell. El Pitchow és el més adequat per a una casa amb molt d'espai i un pati per córrer. Són gossos grans, que pesen fins a 50 lliures i, en conseqüència, no els va bé en apartaments petits.

  Els pitchows tenen un musell una mica més curt que el d'un pit bull, però no entren a la categoria de raça de cara plana amb els seus problemes de salut associats. La mandíbula del Pitchow és ampla i la seva llengua sovint és llarga i porpra com la d'un pou.Bull.

  Talla de la barreja de Chow Chow

  El Chow Chow tendeix a ser creuat amb altres races relativament grans. Per tant, és probable que la vostra barreja de Chow Chow sigui un gos mitjà o gran quan sigui adult. Podeu predir aproximadament la mida adulta del vostre cadell perquè estarà entre les mides mitjanes de cada raça progenitora.

  Els Chow Chow són gossos amistós?

  El Chow Chow té una llarga història com a gos protector i gos guardià. Tot i que combinar-los amb una altra raça més relaxada pot donar lloc a un cadell amable, aquest no sol ser el cas. La majoria de les mescles de Chow Chow són molt amoroses i lleials a les seves famílies, però desconfien dels estranys. Tanmateix, la socialització primerenca i l'elecció d'un cadell entre pares relaxats amb estranys ajudaran a garantir que el vostre gos es converteixi en un adult amable.

  Ensinistrament i socialització de Chow Chow Mix

  Quan porteu a casa el vostre cadell de Chow Chow Mix a les vuit setmanes d'edat, haureu de passar les properes sis o vuit setmanes centrant-vos en la socialització. Això vol dir portar el vostre cadell allà on vagis i podria anar com a gos adult. Haureu de portar-los fins que s'hagin realitzat les vacunacions.

  També haureu d'assegurar-vos que tingueu molts convidats a la casa també, coneixent el cadell amb afecte i llaminadures.

  L'entrenament d'un gos gran i poderós només s'ha de dur a terme amb mètodes de reforç positiu.No entris en conflicte amb el teu cadell gran i tossut. En lloc d'això, motiva'ls a treballar amb tu i premi els seus esforços.

  Chow Chow Mix Health

  La millor manera de trobar una barreja de Chow Chow saludable és escollir un cadell on l'altre progenitor sigui d'una raça sana i ambdós pares es posen a prova de salut. Com a bona regla general, estructuralment els gossos que s'assemblen més als seus avantpassats llops solen estar més en forma. Però busqueu els problemes de salut del vostre cadell de raça creuada, ja que poden heretar-los tot i ser una raça mixta.

  El Chow Chow té els ulls profunds. Els seus plecs de pell poden causar problemes oculars. Quan compreu una barreja de Chow Chow, també correu el risc d'assumir aquests problemes. Altres problemes de salut comuns que poden afectar aquesta raça inclouen:

  • Displàsia del colze
  • Displàsia de maluc
  • Problemes de tiroides
  • Malaltia cardíaca
  • Luxació rotuliana

  El Chow Chow és una raça braquicèfala. Aquests gossos de cara plana poden patir una respiració compromesa i són propensos a sobreescalfar-se. No obstant això, molts veterinaris classifiquen els Chow Chows com a gossos mesocefàlics. Això vol dir que els seus caps són de longitud mitjana, en lloc de plans.

  És important tenir en compte tots aquests possibles problemes de salut quan escolliu un gos de raça mixta Chow Chow. Les races mixtes poden heretar les característiques i els problemes de salut d'un o dels dos progenitors. No podeu dir exactament com sortirà el vostre cadell, així que aneu molt amb compte de triar un encreuament entre un ChowChow i una altra raça de gos amb una cara plana.

  Barres de Chow Chow

  Tots els gossos de races creuades heretaran alguns dels aspectes, la personalitat i els problemes de salut que afecten els dos pares. . Els chow chows no són els gossos més amables al voltant dels nens petits.

  No els agradaran els jocs rudimentaris i les tombades i són els millors en una llar sense nens o amb nens més grans que entenguin com tractar un gos correctament.

  Tingueu això en compte quan trieu una barreja de Chow Chow si teniu nens a la vostra llar.

  És una barreja de Chow Chow adequada per a mi?

  Moltes mescles de Chow Chow fan grans mascotes, però poden ser intolerants amb els nens petits i altres mascotes.

  La mida, el temperament i l'aspecte de la vostra barreja de Chow Chow dependran de quin dels seus pares prengui més.

  Abans de decidir-te a endur-te un cadell de mescla de Chow Chow a casa, assegureu-vos de demanar a veure els seus pares.

  A més, hauríeu de demanar al criador que us mostri els certificats veterinaris disponibles per a condicions com el maluc. i displàsia del colze.

  Si algun dels pares té antecedents d'alguna d'aquestes condicions, el millor seria mirar a un altre lloc.

  Teniu una barreja de Chow Chow?

  Si ho feu, ens encantaria saber-ne tot sobre ell! Si us plau, comparteix la teva història a la secció de comentaris a continuació.

  Referències i recursos

  • Yuill, 2018. Síndrome de la via aèria braquicefàlica en gossos. VCA Hospitals.
  • Gough, Thomas & O'Neill. 2018 Raça