El pitbull de nas vermell té fama de poder, agressivitat i tenacitat. Se suposa que són criats d'antigues línies familiars, són famosos com a gossos de guàrdia i adorats per la seva naturalesa protectora. Però la realitat és que molts dels seus trets s'alineen perfectament amb tots els altres colors de Pitbull. Són gossos guardians naturals amb un mètode de mossegada que cal prendre seriosament, però amb un entrenament positiu i molta socialització encara poden ser grans mascotes familiars.

  El que la majoria de la gent als EUA anomenen Pitbull de raça pura, es pot registrar amb dos noms diferents. L'AKC (American Kennel Club) anomena a aquesta raça American Staffordshire Terrier, i l'UKC (United Kennel Club) l'anomena American Pitbull Terrier.

  Tot i que són dos registres de races diferents, tots dos provenen del mateix línies. Així, un gos podria adaptar-se fàcilment a les dues races. Tant els American Staffordshire Terriers com els Americans Pitbull Terriers es poden anomenar Pitbulls.

  D'on venen?

  Les races "Bully" sovint es remunten a l'època de l'esquer dels óssos i altres "esports" similars. Tot i que aquesta tradició s'ha extingit gairebé completament, les baralles entre gossos (encara que il·legals) encara continuen sota terra.

  Aquest gos robust i poderós té un gran cap cisellat i una boca ampla. Els nassos de pitbull vénen en una varietat de colors, sobretot el blau i el vermell. La idea del vell Pitbull de nas vermell de la família ha tingut una gran forçaencara més pertinent.

  La cria a partir d'un grup de gens més petit dins d'una raça significa que la malaltia hereditària es fa encara més probable. Els criadors destacats prendran mesures contra això i intentaran afegir una mica de varietat genètica a les línies del seu gos. Com amb qualsevol gos buscat, sempre hi haurà criadors que sacrifiquen la salut dels seus gossos amb ànim de lucre.

  Els pitbulls de nas vermell ben criats com Blaze són excel·lents companys. Crèdit fotogràfic: John Miano.impacte en la popularitat d'aquesta varietat en particular. La teoria diu que els pitbulls de nas vermella són més semblants a l'antiga soca familiar de la raça que es va importar als Estats Units.

  Aquesta antiga soca familiar es va originar a Irlanda, on es consideraven els millors gossos de lluita. Això s'utilitza per justificar la idea que els Pitbull terriers americans amb nas vermells estan més a prop d'aquests orígens, i d'alguna manera millors. Dit això, els pitbulls de nas vermella no són una raça per dret propi. Però hi ha diferències clau entre les varietats de nas vermell i de nas blau?

  Old Family Pitbulls

  L'antiga família Pitbull original té un pelatge vermellós, però avui dia també pots trobar un Pitbull blanc de nas vermell . La raó de la popularitat de l'antiga varietat de Pitbull de nas vermell de la família va ser la seva "gacitat", un atribut que veurem una mica més endavant. La veritat és que s'ha demostrat que aquest gen del nas vermell es presenta en Pitbulls de totes les formes i mides. S'ha destacat com a marcador genètic, però realment no sembla tenir cap efecte. És probable que el nas vermell aparegui de tant en tant perquè un gos pot tenir en la seva ascendència un membre de l'antiga soca vermella de la família.

  Hi ha molt d'exageració al voltant dels pitbulls del nas vermell de la vella família, potser merescudament. Malauradament, el fet que un Pitbull tingui el nas vermell no el fa necessàriament més proper a aquesta varietat que un altre Pitbull.

  PreciósAli amb 5 mesos. Crèdit fotogràfic: Julie Johnson.

  Color de pelatge i marques

  Els pitbulls tenen una gran varietat de colors diferents, com ara negre, blanc, marró i tres colors. Hi ha pitbulls blancs de nas vermella, però els pitbull terriers blancs també poden venir amb morros negres o blaus.

  També hi ha diversos tons de pitbull marró, inclòs el color de pell de daví que es veu habitualment i diversos tons de cervatillo. No tots els cadells de pitbull marrons són un fossat del nas vermell. El pitbull americà del nas vermell sol presentar-se en un ric color marró vermellós castany.

  Els abrics de pitbull també poden tenir diferents marques. Pot ser sòlid o de color propi, o el color es pot dividir en taques, generalment taques marrons sobre un fons blanc. Els pitbull terriers també porten el gen d'un abric atigrat, on hi ha ratlles d'un color més fosc sobre un fons més clar. El nas vermell del pitbull sovint s'acompanya d'un pelatge vermell sòlid, però també podeu obtenir un pitbull atigrat del nas vermell.

  Els pitbulls del nas vermell són perillosos?

  Possiblement no hi ha cap gos més controvertit que el Pitbull Terrier. Les respostes a aquest gos van des de l'admiració fins a la por pura! La gent pot creuar el carrer per evitar passar per davant d'un, o creuar el carrer per preguntar si en poden acariciar.

  El seu ús com a gossos de lluita i de guàrdia ha acolorit clarament la vista pública de tots els Pitbull Terriers o gossos. que s'assemblen a ells. Però encara hi ha molta genttenen un lloc especial en el seu cor per a aquest poderós company. Aleshores, com separem el fet del mite? Com pots estar segur que el cadell que estàs a punt de portar a casa teva no es convertirà en un perill per a la teva família i amics? El fet és que molts gossos grans tenen el potencial de ser perillosos, independentment de la raça.

  Les primeres experiències en la caputxa i l'adolescència dels cadells tenen una profunda influència en el temperament. Però també és cert que algunes races tenen més probabilitats de reaccionar a la provocació amb agressivitat que d'altres a causa de tendències de temperament heretades. I hem de tenir en compte que alguns gossos tenen més probabilitats de causar danys si es tornen agressius a causa de la forma en què mosseguen i el poder d'aquesta mossegada.

  Agressivitat vs color

  Pitbulls. en general s'han rebut molt de la gent pel seu temperament. Sembla, però, que això no és del tot merescut. En un estudi sobre l'agressió dels Pitbulls cap a les persones, eren lluny de ser la raça més probable per atacar. Tanmateix, es va trobar que eren molt més propensos que altres races a atacar altres gossos.

  Això sembla tenir molt de sentit, ja que històricament els pitbulls van ser criats per lluitar contra animals grans i altres gossos, no amb persones. És important assenyalar davant les crítiques generalitzades que molts Pitbulls viuen com a gossos de família sense cap problema. Aleshores, què ha preocupat tant la gent? I d'on va venir la fama de perill?de? Bé, és probable que el problema no sigui la freqüència de les mossegades, sinó la naturalesa de les mossegades que es produeixen. No totes les mossegades de gossos són iguals.

  Com mossega un pitbull

  Potser el cas més rellevant contra els pitbulls no és la freqüència amb què mosseguen, sinó la manera com mosseguen. No és que els gossos pitbull de nas vermell tinguin la mossegada més dura de qualsevol caní. És que presenten un estil característic de mossegar i sacsejar, mentre que l'instint de la majoria dels gossos és trencar i retirar-se.

  Aquesta tendència a agafar-se amb força i enganxar-se, es va criar als Pitbull Terriers per ajudar-los a enderrocar-se. animals més grans que ells en boxes de lluita. El resultat final d'aquest estil de mossegada, juntament amb la boca ampla del gos, és que és probable que la lesió resultant sigui més greu que els gossos amb un estil de mossegada o picadura. Un estudi del 2011 sobre els ingressos en un centre de trauma de nivell 1 com a resultat d'atacs de gossos va mostrar aquest potencial de dany molt clarament.

  Tipus de mossegada vs freqüència de mossegada

  La taxa de mortalitat per atacs de Pitbull va ser de 10. %, on no hi va haver mortalitat per atacs d'altres races. Està molt clar que, tot i que els Pitbulls rarament ataquen a la gent, quan ho fan pot ser un desastre.

  L'important és recordar que els gossos es tornen agressius i, finalment, mosseguen perquè tenen por. Criar un gos amable i segur ajuda a assegurar-se que el teu pitbull mai es posi en una situacióon ell o ella té por. Les dues claus són l'entrenament i la socialització

  Mètodes d'entrenament moderns

  Els estudis han demostrat que l'entrenament i la socialització ajuden a reduir la por dels gossos als estranys. L'entrenament és important per a qualsevol gos, però la manera com entrenes el teu Pitbull és important. Els pitbulls són gossos intel·ligents i capaços, però també són durs.

  La capacitat d'evitar la intimidació i les lesions, coneguda com a joc, s'associa amb el seu passat de lluita. I entrar en una batalla de voluntats amb un Pitbull és una mala idea. És obvi per què es va fomentar aquesta actitud en els gossos de lluita, però pot significar que el vostre treball està fet per a vosaltres si voleu utilitzar el càstig i la disciplina. Els pitbulls abandonats sovint acaben en refugis simplement perquè els propietaris no són capaços de controlar-los. I un vell Pitbull de nas vermell de la família pot ser un repte per a tu si fas servir mètodes d'entrenament tradicionals.

  Reforç positiu

  El secret és utilitzar mètodes d'entrenament moderns sense força que no et posen en perill. i el teu gos en conflicte. Utilitzen incentius i recompenses per ajudar a seguir entrenant alguna cosa que el gos no només tolera. Ell gaudeix. És una bona idea utilitzar aquests mètodes amb un pitbull de nas vermella, si voleu treure el millor d'ell. Involucrar el vostre gos en situacions socials des del principi i entrenar-lo amb mètodes de reforç positius només pot ajudar a prevenir l'agressió.

  Els cadells ben socialitzats com l'Ali poden ser animals de companyia fantàstics i amables. Crèdit fotogràfic: Julie Johnson.

  Socialització

  La clau per criar un cadell Pitbull de nas vermell alegre i sociable és la socialització extensa. Ajudeu-lo a veure el món sencer com el seu millor amic, presentant-li una varietat d'experiències des del mateix dia que porteu el vostre cadell a casa a les 8 setmanes. Assegureu-vos de tenir una varietat de visitants, d'orígens diversos, tant homes com dones. Cada visitant hauria de donar-li una delícia al cadell i una interacció positiva gratificant.

  Porteu el vostre cadell a tots els llocs possibles que vulgueu visitar. Feu que els estranys acaricien el vostre Pitbull de nas vermell americà i feu-li un regal si podeu. Posa't fora de les portes de l'escola local i fes que els nens diguin hola al teu cadell. Porteu-lo per estacions concorregudes i botigues que admeten gossos, fins i tot abans dels seus segons cops i ja està a punt per ser posat a terra. Feu que aquest sigui el vostre únic propòsit fins que el vostre cadell tingui unes 16 setmanes. Feu alguna cosa que impliqui desconeguts fora i dins de casa vostra cada dia fins a aquest punt. A continuació, manteniu-ho com una activitat habitual a partir d'aleshores. Un gos segur és un gos més segur.

  Els pitbulls de nas rosa són més saludables?

  Tot i que és clarament més sòlid físicament que algunes altres races, els pitbulls de nas vermella, lamentablement, no estan exempts de problemes de salut. La seva postura de signatura pot tenir un efecte advers en les seves articulacions. Juntament ambels seus quadres sovint pesats, la posició real de les cames posa tensió als seus lligaments.

  El lligament creuat cranial està especialment afectat, el dany crònic a aquest lligament pot causar coixesa de les potes posteriors més tard a la vida. Per tant, és important assegurar-se que el pitbull del nas vermell no tingui sobrepès, per no agreujar aquesta condició. L'exercici regular i una dieta ben equilibrada poden tenir un paper crucial.

  Els pitbulls també semblen tenir problemes amb els ulls més que altres races. La probabilitat que un Pitbull pateixi una degradació de la retina fa que sembli probable que s'hereta de gos a gos. Els problemes amb la visió poden fer que un gos es confongui més fàcilment i, sens dubte, pot equivocar un joc de buscar.

  Els terriers en general tenen més probabilitats de patir malalties de la pell. Les al·lèrgies al pol·len en particular són motiu de preocupació. No sembla greu, però aquestes al·lèrgies sovint es presenten com a dermatitis en els gossos. La irritació de la pell pot provocar infeccions secundàries que si no es tracten podrien tenir greus ramificacions per a la salut del teu gos.

  La dieta pot fer molt per minimitzar el dany causat per les al·lèrgies. No sembla que hi hagi cap malaltia específica de Pitbull de nas vermella. Però totes les condicions que afecten els pitbulls en general poden suposar un risc per a ells.

  Cadells de pitbull de nas vermella

  La majoria dels criadors de pitbulls de vegades tindran el nas vermell.cadells, i alguns afirmen ser criadors de pitbulls de nas vermella de la família. És important repetir que només perquè un Pitbull tingui el nas vermell no vol dir que estigui més relacionat amb l'antiga varietat de la família que un Pitbull amb un nas de color diferent. Per aquesta raó, el preu d'un pitbull de nas vermella pot ser el mateix que qualsevol pitbull.

  Sovint el preu d'un pitbull de nas vermell depèn del que estan destinats. Els gossos de protecció criats amb finalitats de vegades poden arribar als sis dígits! Hi ha alguns criadors que continuen criant gossos directament relacionats amb l'antiga soca familiar i les seves credencials s'han d'avaluar cas per cas. A causa de l'oferta limitada i la raresa d'aquests gossos, poden ser més cars, però com passa amb altres Pitbull els preus varien.

  És molt important investigar la reputació del criador que voleu utilitzar. Alguns Pitbulls es crien específicament per a la defensa, i també poden incloure qualitats com l'agressivitat. La teva millor aposta per a una mascota familiar pot ser amb un gos criat per a l'exposició.

  Crear gossos saludables

  Assegura't de conèixer els dos pares i que tots dos estiguin relaxats a la teva companyia. Igual que amb qualsevol gos de raça propera, les malalties hereditàries poden ser un problema.

  Assegureu-vos que el vostre criador garanteixi la salut del vostre cadell i porteu el cadell al vostre veterinari el primer dia o dos, per netejar-lo. factura de salut. En el cas dels vells Pitbulls de nas vermell de la família, això és