La millor mida de caixes de pastor alemany per a un adult sol ser de 42 "o 48". Però dependrà de la mida del vostre GSD individual. Com qualsevol raça, els mascles de pastors alemanys solen ser més grans que les femelles. Per tant, els mascles sovint necessitaran un espai una mica més gran. El millor és comprar la caixa d'adults de la mida adequada, fins i tot de cadell. Simplement podeu utilitzar un divisor de caixes mentre el vostre gos creix fins a la seva mida completa.

  Mida del pastor alemany

  Els pastors alemanys són una raça de gossos gran que no arriben. el seu pes adult fins als 36 mesos. Poden créixer de 22 a 26 polzades d'alçada a l'espatlla i pesar entre 50 i 90 lliures.

  Els pastors alemanys mascles solen ser més pesats que les femelles, i alguns individus poden caure una mica fora d'aquest rang de mida. La millor manera d'estimar el gran que serà el vostre cadell quan estigui completament gran és fer una ullada als seus pares.

  Mesurant

  Les caixes per a gossos no són com les gàbies de hàmster, el vostre El cadell només ha de passar-hi temps durant la nit o durant períodes curts durant el dia. La mida de la caixa del teu gos ha de ser prou gran perquè el teu gos pugui:

  • Gir-se completament.
  • Aixecar-se sense ajupir-se el cap.
  • Estreu a sobre. costat amb les potes esteses.

  Per tant, necessitareu una caixa força gran per a un pastor alemany. Com a mínim, és probable que necessiteu una caixa de 42 polzades. La majoria de la gent troba que 48" és el millor. Sobretot si tenen un mascle o més granPastor alemany.

  El gran sempre és el millor?

  Fins i tot potser haureu de buscar una opció una mica més gran. Les caixes per a gossos tenen una gran varietat de mides, fins i tot fins a 72 ". Per a algunes persones, és una qüestió d'espai. Com més gran sigui la caixa del gos, més difícil serà trobar-hi espai a casa teva.

  No obstant això, una caixa massa gran per al teu gos pot ser problemàtic per altres motius. Si esteu entrenant el vostre gos, pot utilitzar la meitat d'una gran caixa com a vàter, en lloc d'utilitzar-lo només per dormir. Ensinistrar el vostre gos amb caixes serà molt més fàcil si en trieu una que s'ajusti correctament a ell.

  Mida de la caixa del cadell de pastor alemany

  Els cadells del pastor alemany necessiten una caixa de la mida adequada per a ells. Massa petits i seran incòmodes i infeliços. Massa grans i embrutaran el seu espai.

  Els cadells creixen ràpidament. Per tant, aconseguir la mida exacta de la caixa us resultarà car si l'heu de canviar cada poques setmanes.

  La millor solució és començar amb la mida que creieu que necessitareu quan el vostre GSD hagi crescut completament. . Moltes caixes vénen amb un divisor de caixes que podeu utilitzar fins que siguin adults.

  Per què utilitzar un divisor?

  No començo mai els cadells en caixes petites, sempre vaig directament a la mida final. Això vol dir que els divisors els faig servir molt durant els primers mesos. Els separadors solen ser làmines de plàstic o gàbies metàl·liques que es poden utilitzar per separar la caixa del vostre gosen seccions més petites. L'ús d'un us permetrà adaptar la vostra caixa a la mida exacta que necessiteu. I per canviar-lo en conseqüència a mesura que el vostre gos creixi!

  La millor caixa per a pastors alemanys

  La meva caixa preferida per als nostres gossos de races grans és la línia MidWest Homes. Fan aquesta versió de caixes de 48 polzades, amb la qual estic molt content i la nostra fa anys que dura. Fan separadors per adaptar-se quan el vostre cadell és jove, i resisteixen a rascar-se i s'eixuguen fàcilment si hi ha accidents. Folrem els nostres amb roba de llit per a veterinaris, però també podeu trobar llits per a gossos més tradicionals per adaptar-s'hi.

  La caixa per a gossos Kelixu també és ideal per a gossos grans*. Es presenta en mides de 42, 46 o 48 polzades. Aquesta opció es construeix a la part superior de les rodes de bloqueig. Per tant, és fàcil moure's per casa teva, sobretot si et costarà aixecar una caixa pesada! Té una safata de plàstic lliscant per facilitar la neteja.

  L'EliteField té una mida de 42"* i està fet d'un teixit suau sobre un marc bàsic. És fàcil de plegar i emmagatzemar, de manera que seria una gran caixa de viatge. Té tres portes, de manera que el podeu posar pràcticament a qualsevol lloc i el vostre gos encara el pot utilitzar.

  No obstant això, només us recomanem com a opció de viatge, sobretot si el vostre GSD és propens a mastegar o excavant. La tela serà bastant fàcil per al vostre gos de passar si l'utilitzeu com a caixa principal, de manera que és possible que s'hagi de substituir sovint.

  Afiliat.Divulgació d'enllaços: els enllaços d'aquest article marcats amb un * són enllaços d'afiliació i és possible que rebem una petita comissió si adquireix aquests productes. Tanmateix, els vam seleccionar per incloure'ls de manera independent i totes les opinions expressades en aquest article són les nostres.