He estat criant, criant i entrenant gossos Weimaraner durant més d'una dècada. Ho tenen tot, un aspecte únic amb una personalitat meravellosa, encara que de vegades desafiant. Com a entrenador de gossos amb experiència, em sembla molt divertit treballar amb ells. Si seguiu mètodes de reforç positius i apreneu a relacionar-vos amb el vostre gos a mesura que creix, aquesta és una raça que té el potencial de ser una increïble mascota familiar i també un company de treball.

Aquests bonics gossos amb revestiment de plata són intel·ligents, divertits i plens de carisma. Però també poden patir ansietat per separació i tenir grans necessitats d'exercici. Així que anem a esbrinar si aquesta és la raça adequada per a tu!

  El Weimaraner és un gos de raça pura de color gris platejat mitjà a gran. Aquesta raça és amorosa, enèrgica i intel·ligent. Pesen entre 55 i 90 lliures i mesuraran fins a 27 polzades quan estiguin completament grans. Avui us compartiré d'on prové aquest preciós gos platejat i què necessiten per fer exercici i entrenament. Exploraré el color de l'abric i els Weimaraner de pèl llarg, parlaré d'opcions de rescat i compartiré algunes fotos boniques amb tu també

  Aquests cadells de Weimaraner nadons s'estan divertint al seu corral!

  D'on provenen els Weimaraners?

  Els Weimaraners són una gran raça de gossos esportius. Coneguts com a gossos d'armes "versàtils" als EUA i Hunt Point Retrievers al Regne Unit, són excel·lents companys de caça si es trien entre les línies de treball.s'ha puntuat el maluc amb una mitjana igual o inferior a 10.

  Els Weimaraner són endogàmics?

  Per reduir la incidència de problemes de salut del Weimaraner, també és important comprovar el COI (coeficient de consanguinitat) sobre qualsevol camada que considereu.

  Això us permetrà saber com de relacionats estaven els pares del vostre cadell. El COI mitjà dels Weimaraners és del 7,5%. Hauríeu d'assegurar-vos que qualsevol brossa que considereu tingui un COI igual o inferior al 7,5%. Preferiblement busqueu camades amb un COI igual o inferior al 5%, ja que el 5% és el punt en què es comencen a veure els efectes indesitjables de la consanguinitat.

  Als EUA caldrà demanar documentació al criador. per donar suport a això. Al Regne Unit, si coneixeu els noms registrats de KC del pare i la mare d'una camada, podeu comprovar tant els resultats de la seva puntuació de maluc com el COI de l'aparellament proposat.

  Esperança de vida del Weimaraner

  La vida mitjana del Weimaraner és de 10-12 anys. Tot i que el nostre Weim ara té 12,5 anys. I la seva mare va morir recentment als 15 anys!

  Els Weimaraners fan bones mascotes familiars

  Si busqueu un familiar esportiu, intel·ligent i amb molta energia per compartir una vida activa amb. I/o sou un entusiasta de l'esport de gossos (o preparat per ser-ne!). Aleshores, un Weimaraner podria ser una opció fantàstica.

  Si voleu treballar amb el vostre Weim com a cadell, haureu de buscar un cadell amb cura.

  No obstant això, no us oblideu del seu cadell.predisposició a l'ansietat de separació. Si treballes fora de casa a temps complet, probablement un cadell de Weimaraner no sigui la millor raça per a tu.

  Aquests gossos no es recomana habitualment com a raça per a cases sense experiència o per a propietaris de gossos per primera vegada. Però els propietaris compromesos per primera vegada poden i han tingut èxit aquests gossos. Així que si estàs especialment decidit, no deixis que ser el primer propietari d'un gos et dissuadi.

  Rescatar un Weimaraner

  Un rescat de Weimaraner és una bona opció si vols evitar les dificultats. de cadell.

  Amb un gos de rescat, sabràs què estàs rebent. Ja seran el seu jo adult.

  A més, molts gossos de rescat Weimaraner tenen més de 6 anys. Encara prou jove per tenir energia i definitivament no geriàtric. Però prou edat com per haver disminuït lleugerament des de l'adolescència.

  Per tant, si els requeriments energètics d'un atac, el jove Weim són una mica desagradables, però encara us encanta la raça, un rescat podria ser una bona opció . Si tens el cor posat en un gos de rescat de Weimaraner, hauràs de trobar un refugi a prop teu.

  Trobar un cadell de Weimaraner

  Sempre hi ha hagut un petit cohort de criadors dels Estats Units produint amb èxit excel·lents Weimaraners que treballen que són competitius en competicions de totes les races.

  Aquest grup es va formalitzar en un grup anomenat Hunting Weimaraner Alliance, que porta llistats de brossa on tots dos pares han detenen certes qualificacions de camp per ser enumerades.

  Mentrestant, tal com assenyala aquest excel·lent article de Craig Koshy, hi ha uns 550 cadells de Weimaraner que neixen a Alemanya cada any, gairebé tots criats per criadors de Weim que són caçadors, i per a les cases de caça.

  També hi ha alguns bons Weimaraners de caça produïts per criadors de Weimaraner suecs/escandinaus.

  Si busqueu un Weim per a la caça, hi ha algunes cames excel·lents. – però potser haureu de buscar més i més temps que amb altres races per trobar-ne una.

  Potser haureu d'importar un cadell de l'estranger, per donar-vos les millors oportunitats d'un bon gos de treball. O és possible que trobeu una camada del Regne Unit generada o fora d'una importació.

  Creadors de Weimaraner

  Quan obteniu un cadell de Weimaraner, assegureu-vos d'adherir-vos a criadors de bona reputació. Eviteu les fàbriques de cadells que utilitzen pràctiques de cria poc ètiques. Aquests cadells solen ser més barats. Però amb els cadells, acostumes a obtenir el que pagues. Les botigues d'animals solen comprar els seus cadells a les fàbriques de cadells, així que també hauríeu d'intentar evitar-los.

  Els criadors de renom s'asseguren que els seus cadells estiguin sans, feliços i tan preparats com puguin per a una nova família.

  Bons criadors

  Assegureu-vos que ambdós pares tinguin les proves de salut pertinents.

  Per a finalitats de socialització, sempre és millor trobar un criador que hagi criat una camada a casa. . En un entorn estimulant, més que acriador amb una camada a l'aire lliure en gosseres o en una dependència.

  Els bons criadors us faran moltes preguntes sobre vosaltres mateixos i les vostres circumstàncies, i haurien d'estar oberts a ser qüestionats a canvi.

  Weimaraner Cost.

  Als EUA podeu esperar gastar entre 600 i 1.000 dòlars en un Weimaraner. Al Regne Unit, els cadells de Weimaraner estan a la venda actualment entre 800 i 900 £. El preu del nen Weimaraner i el preu de la noia haurien de ser el mateix: un criador no hauria de cobrar més per les femelles.

  Crear un cadell de Weimaraner

  A causa de la predisposició de la raça a l'ansietat per separació, si treballeu ple. -a temps (potser fins i tot a temps parcial!), un cadell de Weimaraner no és el cadell per a tu.

  És quan són cadells quan aquests gossos han d'aprendre que, quan la gent surt de casa, sempre torna. Així aprenen a sentir-se segurs i segurs quan estan sols. No ho aprendran si estan separats de tu.

  La nit també pot ser un repte pel mateix motiu. Moltes altres races de cadells estarien bé deixades soles amb només un soroll menor. Un Weim haurà de quedar-se al vostre llit durant unes quantes nits. A continuació, s'introdueix gradualment en la idea d'estar en caixes en una habitació separada.

  Comportaments dels cadells

  Els cadells de Weimaraner tindran un desig imparable de recollir qualsevol cosa a terra. Mentre estàs fora, però també a casa.

  Si bé això és una característica dels cadells en general, al Weimaraner la necessitat defer això és normalment més gran que la majoria de les altres races. Puppyhood es converteix en una seqüència interminable d'eliminar coses de la boca del teu cadell. Recordeu canviar-lo per menjar, per evitar que us quedeu lluny! I movent-ho tot del terra fins a un lloc inaccessible.

  Si un article cau al terra, el teu cadell estarà allà. Sigui quin sigui l'objecte i si estaven a l'altre costat de l'habitació, o dormint, quan va caure.

  Mossegar cadells també és difícil amb Weims, per les mateixes raons, però aquesta fase passarà. .

  Aspecte dels cadells de Weimaraner

  Els cadells de Weimaraner neixen amb ratlles de tigre gris fosc al pelatge, que s'esvaeixen després de la primera setmana. Quan els seus ulls s'obren, són d'un blau profund. Després canviaran a blau-verd en la maduresa i, a mesura que el gos envelleix, als ulls grocs/taronges.

  Qualsevol cadell de Weim pot estar atracat als EUA. Però al Regne Unit hi ha algunes lleis noves que impedeixen l'acoblament tret que els cadells estiguin destinats a la feina.

  Els cadells de Weimaraner al Regne Unit poden ser atracats legalment si tenen menys de 5 dies. Però només si els cadells estan destinats a la feina. El cadell ha de venir amb un certificat d'exempció. Això vol dir que podeu demostrar que estava atracada legalment.

  Docked Puppies

  Docked Weims no es pot exposar a les exposicions de gossos al Regne Unit si els membres del públic paguen una quota per entrar a l'espectacle. Això limita enormement el nombre d'exposicions canines accessibles als Weims atracats. Així que si ho tensamb l'esperança d'exposar el vostre cadell, és possible que no vulgueu un Weimaraner atracat.

  Si teniu intenció de treballar el vostre gos, potser voldreu molt un Weimaraner atracat.

  Quan els cadells de Weimaraner estiguin atracats, els seus Les urpes de rosada també s'eliminen convencionalment. Aquests es poden eliminar fins i tot si un cadell no està atracat (ja que no hi ha cap legislació sobre l'arpadura de rosada, a diferència de l'acoblament). forts sentiments sobre aquest tema.

  S'anomenen "Weimaraners" perquè es diu que són originaris de Weimar, Alemanya. La història registrada del gos Weimaraner es remunta a 1897, quan es va formar per primera vegada un club per a la raça a Alemanya. Hi ha registres fiables disponibles a partir d'aquesta data. No obstant això, la història anterior a 1897 es descriu millor com a rumores tèrboles i mítiques.

  És segur dir que realment no sabem gaire res sobre abans de 1897. I que totes les fonts que pretenguin saber estan utilitzant informació poc fiable. Curiosament, el que sí sabem és que, des de 1897 fins a 1922, els Weimaraners van figurar al llibre genealògic de German Shorthaired Pointer (GSP) i no tenien el seu propi registre.

  Els partidaris de la raça van haver de lluitar molt per veure-ho. gos reconegut com una raça separada. No només una versió grisa del GSP (Koshyk 2011). Pel que fa al passat recent, doncs, podem veure que el Weimaraner està més estretament relacionat amb el GSP.

  Aspecte del Weimaraner

  Els Weimaraner són realment gossos impressionants, que dibuixen mirades d'apreciació. allà on van. Tradicionalment, aquesta és una raça atracada, però ara els gossos desacoblats també es veuen habitualment, especialment com a mascotes.

  De mitjana, el pes mitjà dels mascles de Weimaraner serà més gran que les femelles. Les femelles de Weimaraner oscil·len entre 25 i 35 kg (55-77 lliures) i fan 56-64 cm (22-25 polzades) d'alçada. Els mascles de Weimaraner oscil·len entre 30 i 40 kg (66-88 lliures) i entre 61 i 69 cm (24-27 polzades).

  Aquests gossos tenenpits profunds i considerables 'recobertes' després de la caixa toràcica. Haurien de semblar molt atlètics.

  El meu Weimaraner és massa prim?

  De vegades la gent té, en la seva ment, la forma del cos d'un labrador criat en exhibició i intenten alimentar els seus Weimaraner per aconseguir això. Aquest no és el que hauria de ser el tipus de cos d'un Weimaraner. Un gos de Weimaraner amb aquesta forma corporal tindria molt sobrepès.

  Els Weimaraners adolescents, especialment els mascles, sovint passaran per una fase "prima" quan sembla difícil mantenir-los pes, però sortiran d'això. . Així que intenta no preocupar-te si el teu Weimaraner adolescent és prim!

  Tipus d'abric de Weimaraner

  La seva característica més distintiva és probablement el seu sorprenent pelatge gris platejat. Curiosament, aquesta aparença s'aconsegueix mitjançant una intercalació molt ajustada de pèls blancs i marrons, no d'un pelatge que en realitat és plata.

  El Weimaraner de pèl curt és el tipus més comú, amb un pelatge semblant al de pèl curt alemany. Abric punter. Això necessita molt poc o cap neteja. També hi ha un Weimaraner de pèl llarg, que necessitarà un raspallat regular.

  Colors oficials

  Hi ha tres descripcions diferents i igualment acceptables del color gris platejat reconegut per l'AKC. També es pot descriure com a blau o gris. Per tant, sentireu que algunes persones es refereixen als Weimaraners blaus.

  Controvertidament, també hi ha un Weimaraner blau més foscabric que sembla un gris acer molt fosc. Aquest color està fora de l'estàndard de la raça i es considera indesitjable.

  Controvèrsia del Weimaraner blau

  Per tant, segons l'estàndard de la raça, només s'accepta el Weimaraner gris platejat suau. Malgrat això, alguns criadors, potser motivats pel benefici, estan criant deliberadament el Weimaraner blau, anomenant-los "rars", i cobren el doble del preu d'un Weim de plata.

  Si busqueu un cadell de Weimaraner, és mai no és aconsellable escollir un criador els motius del qual siguin exclusivament per obtenir beneficis.

  I, com que el Weimaraner blau no es pot exhibir i és considerat inacceptable pels entusiastes de la raça, no hi ha moltes altres raons per produir deliberadament el Weimaraner blau.

  Als EUA, hi ha un petit grup d'entusiastes que estan intentant establir el Weimaraner blau com una raça separada legítima. Aquests criadors serien més reputats i tindrien millors objectius.

  Per tant, si busqueu un Weimaraner blau als EUA, serien els primers a contactar.

  Weimaraner de pèl llarg

  El gos Weimaraner de pèl llarg és diferent pel seu pelatge més llarg. Però el temperament i altres característiques són les mateixes. El raspallat regular ajuda a evitar que el seu pelatge s'embolli.

  Temperamental de Weimaraner

  Sempre hi ha excepcions a qualsevol regla, i gossos individuals que quedaran fora d'aquesta.descripció. La personalitat de Weimaraner té algunes qualitats fantàstiques, però els Weimaraner tampoc són gossos fàcils. S'enganxen molt als seus amos.

  De vegades anomenat "gos de velcro", aquesta raça voldrà estar a prop teu i, malgrat la seva mida, amb tu, i la personalitat del Weimaraner es podria descriure com emocionalment "necessària". '.

  Ansietat per separació

  Aquest afecte i implicació forma part del que els amos estimen d'ells. Però l'inconvenient d'aquest aspecte del temperament de Weimaraner és l'alta incidència d'ansietat per separació a la raça. Molts Weimaraners es deixen de rescatar a causa d'això.

  Tampoc per aquest motiu, no són adequats per viure en gosseres i necessiten viure a casa. Al costat d'aquest intens vincle amb els seus amos, la personalitat de Weimaraner sovint és força distant i desinteressada cap als estranys.

  Si vols un gos que sigui immediatament el millor amic de tots, potser el Weim no és per a tu.

  Nivells d'energia

  Els Weimaraners són gossos molt ocupats, amb molta energia. Com qualsevol cadell de raça gran, no s'ha de fer massa exercici quan és jove. Però com a Weimaraner, de gran edat, necessitaran un exercici considerable (preferiblement que impliqui entrenament al mateix temps).

  Poden ser una gran opció de raça si esteu interessats en un esport actiu de gossos, com l'agilitat. o proves de treball o canicross – tots els esports on la seva energia il'atletisme brillarà.

  Són gossos destructius?

  Però si els Weims no reben prou estimulació mental o física, "faran" el seu propi entreteniment, sovint sent destructius a casa. .

  Si bé això és cert per a moltes races, el temperament de Weimaraner ho porta a un nivell completament nou: el grau en què no podreu fer res més amb un Weimaraner sense exercici, us portarà tampoc. per exercitar-la més o lliurar-la al rescat. On, lamentablement, acaben molts.

  El més frustrant dels alts nivells d'energia del gos Weimaraner, és que no es tradueixen en caçar o "córrer": la majoria dels Weimaraner moderns són gossos de caça pobres a causa de Els criadors de Weimaraner crien principalment per a cases d'exposició o per a mascotes.

  Weimaraner Prey Drive

  Els Weimaraner estan molt orientats a la boca. Podríem dir que la personalitat de Weimaraner està fixada oralment (!). Aquest aspecte del temperament de la raça es manifesta de diferents maneres.

  Tot i que l'impuls de la caça ha desaparegut en gran part de la majoria de les línies de Weimaraner al Regne Unit i als Estats Units, el desig de recuperar-se encara hi ha: els Weimaraners normalment tenen una gran recuperació natural, a causa d'un fort impuls de posar gairebé qualsevol cosa a la boca. Això és positiu.

  També hi ha un fort desig de jugar al remolcador (prey drive), que és realment útil com a eina d'entrenament per utilitzar.al costat dels aliments. (Que, sense sorpreses, també estan molt motivats!)

  Mastegar

  Com a inclinació negativa d'aquest element del temperament de Weimaraner, estrès o nàusees en molts d'aquests gossos. sovint s'expressa a través d'activitats "enfocades a la boca": intents de menjar coses no comestibles.

  Necessitaré il·lustrar-ho amb alguns exemples del nostre propi gos: si el nostre Weimaraner té una trobada difícil amb un altre gos, llavors girarà cap al pal més proper i intentarà mastegar-lo, redirigeix ​​el seu estrès cap a aquesta activitat.

  Una vegada a la platja, assetjada per un altre gos, va menjar embotits de sorra i va necessitar una cirurgia d'emergència per rentar-li els intestins.

  Quan té nàusees, s'ha menjat forats en nombroses mantes al llarg dels anys. I de tant en tant, li agrada bastant mastegar-se les ungles dels peus, d'una manera gairebé obsessiva, que és difícil d'interrompre o redirigir.

  Ara mateix (12 anys), està prenent antibiòtics i porta un botí perquè s'ha arrencat. un clau fins al ràpid, mentre es mossegava les ungles dels peus, i es va infectar!

  Aquest comportament pot ser perjudicial!

  Així que aquest aspecte del temperament de la raça no només és inconvenient, sinó que també pot ser perjudicial. ser també un perill per a la salut. El nostre gos és només un exemple de la raça, i és poc probable que totes les persones responguin a l'estrès d'aquesta manera, però esmento aquests exemples perquè he sentit parlar de molts altres Weimaraners.amb problemes similars.

  I he parlat amb diversos propietaris els Weim dels quals porten morrió a les passejades per evitar que mengin coses.

  Els Weimaraners són bons amb altres gossos?

  Els Weimaraners poden estar "apagats" amb altres gossos. L'agressivitat extrema de nivell perillós, no és habitual en la raça. Però tot el gos Weimaraner pot ser molt freqüentment reactiu cap a altres mascles sencers, d'una manera "tot soroll".

  Les femelles de Weim poden no agradar cap gos o sentir molta necessitat de "deviar" a un altre gos.

  Definitivament, és possible mantenir aquesta raça en llars amb diversos gossos amb gossos del mateix sexe (nosaltres ho fem!), però no esperis un amor gairebé de Labrador de tots els altres gossos amb temperament Weimaraner. . Pot ser que aquesta no sigui la raça per a tu si vols un gos de papallona social.

  Ensinistrar i fer exercici del teu Weimaraner

  A causa dels seus alts nivells d'energia, l'entrenament d'un gos Weimaraner és essencial. Aquesta no és una raça per a aquells que no volen invertir molt de temps, entrenant. No obstant això, si inverteixes aquest temps, probablement en recolliràs els fruits.

  L'entrenament de Weimaraner té un gran potencial perquè aquests gossos estan molt motivats per l'alimentació i també per l'estiró i això significa que són gossos ideals per a gossos. cases esportives. Són intel·ligents i aprenen noves habilitats ràpidament.

  No obstant això, si t'interessa caçar amb el teu Weim, hauràs de tenir cura d'on treus un cadell. (Mésa sota!)

  Caçant amb Weimaraners

  Els Weimaraners haurien de caçar per trobar caça; punt en trobar joc; joc de ras a comandament; ser constant per rentar; i recuperar quan se li demana. També han de nedar. A la seva Alemanya natal, el seguiment de la caça més gran ferida també és una tasca important.

  L'estàndard de la raça estableix que "la capacitat de caça del Weimaraner és una preocupació primordial", encara que no està clar com es pot avaluar aquest aspecte de l'estàndard de la raça. en un anell de conformació, on no es produeix la caça...

  Potser a causa d'això, la capacitat de caça s'ha obtingut gairebé completament de la majoria de les línies de Weimaraner al Regne Unit i als Estats Units.

  Aquesta raça. s'ha convertit en una víctima del seu propi èxit: molt desitjat pel bonic abric platejat i els ulls penetrants, l'aparença es va popularitzar encara més per la fotografia de William Wegman, augmentant encara més la demanda de Weims com a mascotes.

  Amb el resultat final que el mercat ha estat inundat pels criadors que venen a mascotes i cases d'exhibició durant dècades, tant al Regne Unit com als Estats Units.

  Salut i atenció

  No hi ha massa problemes de salut de Weimaraner, en comparació amb moltes altres races.

  L'única prova de salut que hauríeu d'esperar que s'hagin fet als pares de qualsevol camada que considereu, és la puntuació de maluc.

  Els dos pares han de tenir una bona puntuació. malucs a les proves dels EUA. La puntuació mitjana (mediana) de maluc d'aquests gossos al Regne Unit és de 10. L'ideal seria que els dos pares haurien de tenir