Quant de temps viuen els Golden Retrievers i com pots ajudar-los a viure el màxim de temps possible? La vida útil del Golden Retriever solia ser d'uns 16 anys, però ara, malauradament, sol ser més aviat de 10 a 12 anys. Això es deu principalment a l'augment dels casos de càncer en aquesta raça simpàtica i afectuosa. Però també hi ha altres factors. Avui analitzarem la vida mitjana d'un Golden Retriever, els Golden Retriever més llargs i com podeu ajudar el vostre cadell Golden Retriever a arribar a la major edat possible mentre es manté sa.

  Si teniu un Golden Retriever o esteu pensant a adoptar-ne un, probablement us preguntareu quant de temps viuen els Golden Retrievers. En aquest article fem una ullada detallada a la vida útil típica d'un Golden Retriever i com podeu ajudar el vostre Goldie a viure una vida tan llarga i feliç com sigui possible.

  Golden Retrievers com a mascotes

  Golden Retrievers són un gos molt popular. Sens dubte, aquesta popularitat prové del fet que són mascotes extremadament adequades. Són amables, intel·ligents i extremadament dedicats als seus propietaris. Tanmateix, una de les primeres coses que hauríeu d'esbrinar abans d'adoptar una nova mascota és la seva vida útil.

  Després de tot, la vostra mascota dependrà de la vostra cura durant tota la vida, i heu d'assegurar-vos que podeu de fet, proporcionar cura de l'animal durant tot el temps que estigui viu. En aquest article, respondremla pregunta: "Quant de temps viuen els Golden Retrievers?" i discuteix quins factors afecten la vida d'un Golden Retriever.

  Quant de temps viuen els Golden Retrievers?

  Avui dia, la vida mitjana d'un Golden Retriever és d'entre 10 i 12 anys. No obstant això, fa només dècades, els Golden Retriever vivien molt més grans, normalment entre 16 i 17 anys.

  Durant molt de temps, els científics es van quedar desconcertats per què la vida útil de la Golden Retriever disminuïa tan ràpidament sense una causa aparent.

  Per esbrinar per què els Golden Retrievers han començat a morir abans que fa només dècades, els científics van dissenyar una enquesta que té en compte els factors ambientals, els gens i les condicions de salut que podrien afectar la vida útil d'un Golden Retriever. Discutirem aquesta enquesta i les implicacions més endavant al nostre article. De moment, mirem com afecta específicament el càncer a la vida del Golden Retriever.

  Esperança de vida i càncer del Golden Retriever

  Els Golden Retriever moren de càncer d'os, limfoma i càncer de sang més que qualsevol altra raça. . I ningú sap per què. Els Golden Retrievers també són més propensos a altres tipus de càncer, fins i tot a una edat primerenca. Per exemple, a un Golden Retriever se li va diagnosticar un carcinoma uterí, o càncer de l'úter, amb només 10 mesos d'edat!

  Aquest és el cas més jove d'aquest tipus de càncer que s'ha informat. Alguns factors s'han relacionat amb aquest augment del risc de càncer.Segons un estudi, la castració precoç dels Golden Retriever va provocar un augment de l'aparició de certs càncers i problemes de maluc.

  No obstant això, la investigació sobre els factors que contribueixen a la curta vida útil del Golden Retriever és primerenca i poc concloent. No sabem exactament per què els Golden Retriever moren de sobte abans que fa només dècades. Tanmateix, hi ha un estudi que vol canviar-ho.

  Quant temps viuen els Golden Retrievers

  La Morris Animal Foundation està duent a terme un estudi que acaba de començar el 2015. Aquest L'estudi està analitzant una sèrie de factors, des dels metalls pesants que es troben a l'aigua fins a la rutina de la mascota i fins i tot els trets físics, per descobrir si hi ha alguna correlació entre aquests factors i el càncer.

  L'objectiu principal, segons Veterinary. News, és crear una base de dades completa de més de 3.000 Golden Retrievers de raça pura. A continuació, aquesta base de dades s'utilitzarà per avaluar si hi ha condicions i estils de vida que es correlacionin amb l'aparició de càncer.

  Tot i que l'enquesta està lluny d'haver acabat i probablement trigarà una dècada més a completar-se, els científics esperen que descobrirà la causa que hi ha darrere de l'augment de la taxa de càncer d'aquests gossos estimats i la ràpida disminució de la vida útil. Mentrestant, és probable que la vida dels Golden Retriever continuï disminuint.

  Quant de temps viuen els Golden Retrievers altres factors

  Per descomptat,hi ha altres factors que també contribueixen a la vida útil del Golden Retriever. Els Golden Retrievers són propensos a problemes de maluc i articulacions. Tot i que probablement no causin la mort d'un Golden Retriever, el dolor en les articulacions i el maluc pot reduir considerablement la seva qualitat de vida.

  Afortunadament, hi ha algunes coses que podeu fer per augmentar la probable vida útil del vostre Golden Retriever. Mantenir el vostre gos amb un pes saludable pot disminuir el seu risc de patir problemes d'articulacions i malucs, i fins i tot també pot reduir el risc de càncer.

  Un estudi va trobar un vincle entre les dietes comercials sense cereals i problemes de salut com la taurina. deficiència i miocardiopatia dilatada en Golden Retrievers. El seu desenvolupament sovint és multifactorial i està influenciat per una sèrie de coses. Però encara és important assegurar-se que el vostre Golden tingui una dieta sana i equilibrada.

  També pot ajudar escollir un cadell Golden Retriever que no estigui genèticament disposat als problemes de salut. Tot i que de vegades és difícil identificar gossos amb gens sans, sempre hauríeu de comprovar la salut dels avantpassats recents d'un cadell per assegurar-vos que no tinguin problemes de maluc. És més probable que un cadell els pares tinguin malucs malucs.

  El Golden Retriever viu més vell

  El Golden Retriever més vell que ha viscut mai tenia 20 anys quan va morir.

  Quant de temps pot viure un Golden Retriever?

  La majoria dels Golden Retrievers viuen entre10 i 12 anys. Els factors genètics tenen un paper important en la vida d'un caní en particular. És probable que els factors genètics tinguin un paper en la susceptibilitat d'una mascota al càncer, la qual cosa pot reduir la seva vida útil considerablement.

  Els problemes de maluc i ossos també poden influir en la qualitat de vida d'un gos a mesura que envelleix. Els factors genètics també juguen un paper en aquests trastorns, tot i que el sobrepès també és un factor important en la vida útil del Golden Retriever.

  Tens un Golden Retriever? Feu-nos saber quants anys tenen als comentaris a continuació!

  Als lectors també els va agradar

  • Quant alimentar un cadell Golden Retriever
  • El millor menjar per a gossos per a la salut de Goldendoodles i la felicitat

  Referències i lectura addicional

  • “Preguntes freqüents”. Goldheart Golden Retrievers.
  • Smith, Gail. "Avaluació dels factors de risc per a la malaltia articular degenerativa associada a la displàsia de maluc en gossos de pastor alemany, Golden Retriever, Labrador Retriever i Rottweiler". Revista de la American Veterinary Medical Association. 2001.
  • “Problemes de benestar genètic dels animals de companyia”. Federació d'Universitats pel Benestar Animal.
  • Vogelsang, Jessica. "L'estudi del Golden Retriever s'enfronta a la desgràcia del càncer amb un esforç d'investigació veterinària sense precedents". Notícies Veterinàries. 2014.
  • “Estudi de tota la vida del Golden Retriever”. Morris Animal Foundation.
  • Riva, Gretel. "Castrar gossos: efectes sobre trastorns articulars i càncers a GoldenRetrievers.” PLOS One. 2013.
  • Cova. "Carcinoma uterí en un golden retriever de 10 mesos". Revista de pràctica d'animals petits. 2006.
  • “Per què els Golden Retriever tenen més probabilitats de morir de càncer que qualsevol altra raça?” Correu diari. 2015.
  • “Golden Retriever”. American Kennel Club.
  • Kaplan, Joanna (et al). "Dèficit de taurina i miocardiopatia dilatada en dietes comercials alimentades per Golden Retrievers". PLOS One. 2018.