El Pomeranian adult adult encara és un gos molt petit. Un que encaixa fàcilment a la volta més petita. Avui us ajudarem a esbrinar la mida que creixerà el vostre cadell de Pomerània i com saber quan ha arribat a la seva alçada i pes adult complet.

  Pomerània adulta. Puppies

  L'ordinador portàtil esponjós definitiu, un cadell de Pomerània acabat de néixer comença la vida amb uns 2-5 oz increïblement petits. No gaire més que un grapat! Les races petites de gossos solen créixer relativament més ràpid que els seus cosins de raça més gran.

  Podeu esperar que el vostre Pomeranian estigui a la seva alçada adulta quan tingui un any. Tot i que probablement seran una mica més prims i amb cames en aquesta etapa. Un cop tinguin 18 mesos, és probable que arribin a la seva alçada final i, idealment, el pes en què es mantindran la resta de la seva vida.

  Però la vida no sempre és tan senzilla, oi!

  Mida de la Pomerania

  Quan un Pomeranian creixi completament, no pesarà més de 7 lliures amb un pes saludable. I no més de 7 polzades d'alçada! Però alguns Poms seran considerablement més petits que això, i això no és necessàriament una bona cosa.

  Tassa de te Pomeranian Mida adulta

  Una tassa de te Pomeranian adulta pot tenir 5 polzades d'alçada o fins i tot més curta quan totalment crescut i podria pesar menys de 5 lliures. Però un gos petit com aquest, tot i que adorable, no està construït tan bé com el seu més grangermans i germanes.

  En aquests moments hi ha una veritable tendència de miniaturitzar fins i tot els gossos naturalment més petits. I tot i que poden ser increïblement simpàtics, lamentablement estan plagats de problemes de salut. Fins i tot la petita alçada del Pomeranian normal comporta alguns problemes de salut com a efecte secundari de la seva mida. Incloses les genolleres soltes i problemes relacionats amb la mida reduïda del seu crani. Els problemes dentals són abundants, i fins i tot alguns problemes neurològics desagradables els poden sorgir de tant en tant.

  Ens sentim fermament que la mida súper petita fins i tot d'una tassa de te de Pomeranian adulta no és un bon auguri per a la seva salut futura. És millor evitar els criadors de tasses de te, i els criadors que només s'utilitzen per als Pomeranians adults més sans per reproduir-se són el camí a seguir.

  Pes de Pomeranians adults

  La majoria dels Pomeranians adults pesen entre 3 i 7 lliures. . Però la millor manera de saber si el teu cadell té massa o menys pes és mirar-los i sentir-li les costelles. A causa del seu pelatge esponjós, pot ser difícil mesurar la seva mida quan estigui sec, així que és millor fer-ho quan estiguin mullats!

  Mirant des de dalt, la seva cintura hauria d'anar abans dels malucs. No de manera espectacular però amb una corba elegant. Quan passeu les mans pels seus costats, hauríeu de poder sentir on són les costelles, però no haurien de sobresortir. Les costelles no han de ser visibles als ulls.

  Si us preocupa el vostre gospes, o han perdut o augmentat de sobte, després feu una revisió amb el vostre veterinari. Assegureu-vos de descartar qualsevol problema de salut abans d'avançar amb un pla de pèrdua o augment de pes.

  Entrenament i exercici

  La forma física és una part increïblement important de la cura d'un Pomeranian adult. Tot i que són petits, encara necessiten exercici regular com ho fa un gos més gran. Només has de tenir en compte que les seves petites cames han de treballar una mica més per mantenir-se al dia.

  Tot i que l'exercici és important per a la salut general del teu gos, mantenir-los amb el pes adequat s'aconsegueix millor amb la dieta.

  Dieta i alimentació

  És fàcil sobrealimentar les races de joguina de gossos, perquè les porcions que necessiten són proporcionalment més petites que el teu cadell mitjà. Si el vostre Pom adult comença a augmentar de pes, primer talleu els aperitius o llaminadures que tingui entre àpats.

  Un cop s'eliminin, si el seu pes continua augmentant, haureu de reduir-ne diàriament. racions de croqueta. Proveu de tallar-lo un terç cada dia, fins que comenceu a veure que el vostre gos s'aprima. Un cop tinguin el pes o la complexió adequats, podeu afegir gradualment una mica d'aliment cada dia fins que s'estabilitzi a la mida que han de tenir per mantenir-se sans.

  Quina mida tindrà la meva Pomerània adulta?

  Quan el teu Pomeranian sigui gran, no farà més de 7 polzades d'alçada i 7 lliures de pes. Ella encaixarà perfectament a la teva falda pertota la seva vida, sempre que sigui allà on vulgui passar l'estona!

  Tot i que és temptador tractar gossos petits com els Pomeranians com si fossin més un accessori que un gos més gran, intenta recordar que el teu petit amic és encara un caní. El meu Pom preferit (el que es diu encertadament Handsome) és un personatge meravellós. Genial a l'hora de buscar i li encanta estar junts, però li agradaria molt si no intentes posar-lo a la falda. O a la teva bossa!

  Articles relacionats