Els gossos Pomapoo són intel·ligents, afectuosos i lleials, amb un caràcter independent i tossut. Una barreja de Toy Poodle Pomeranian, només creixeran entre 6 i 10 polzades d'alçada i pesaran fins a 9 lliures. Aquest gos d'ós de peluix és una petita mascota de companyia o un gos faldill, adequat per als nous propietaris i fins i tot per viure en un apartament. Els pomapoos són gossos actius, juganers i intel·ligents que necessiten molta atenció, entrenament i exercici per mantenir-se feliços i sans.

  També conegut com a Pooranian, Pompoo i Pomeroodle, l'aspecte i el temperament de la barreja de Caniche de Pomerania poden variar d'un gos a un altre. Solen ser més adequats per a famílies amb nens més grans a causa dels seus cossos fràgils i de les respostes defensives davant lesions accidentals.

  Història de Pomapoo

  Les races mixtes han existit des de fa tant de temps com els gossos de raça pura. I com que els gossos de disseny són essencialment només races mixtes de primera generació, realment no són res de nou. No obstant això, la barreja de dues races diferents per crear un nou tipus de gos és una cosa que ha guanyat popularitat durant els darrers 20 anys aproximadament.

  El caniche de joguina és una branca de la raça bàsica de caniche que s'ha reconegut des de llavors. els anys 1800. El caniche es va desenvolupar com a caní per caçar aus aquàtiques, com molts dels canins més antics. Es van criar selectivament per crear versions més petites del caniche més gran, i d'aquí obtenim el caniche de joguina. Per tant, no és una raça pròpia, sinó una versió petitael Caniche estàndard.

  El Pomeranian és una raça de gossos de joguina que es va originar a la dècada del 1800 a partir del caní Spitz alemany. Els gossos eren originalment més grans i semblants a l'Spitz alemany, utilitzat per protegir el bestiar i el ramat d'ovelles. Tanmateix, la reina Victòria tenia un petit Pomeranian i la versió de joguina del gos es va fer força popular.

  Els Pomeranians, molt més petits, són ara els més comuns. Durant els darrers 20 anys, la propietat de Poms ha augmentat substancialment, la qual cosa ha convertit la raça en una de les més populars dels Estats Units.

  Com és un Pomapoo?

  Els pomeranians tenen un musell estret. , cara petita i orelles petites que s'asseuen ben alt al cap i es posen dretes. Els caniches Toy tenen els musells més llargs i punxeguts amb cares petites, i les orelles són llargues i s'enfonsen al costat del cap. Sovint, els pomapoos també tenen orelles caigudes, però són una mica més petites que les d'un caniche.

  Els adults de pomapoo, com altres tipus de gossos de disseny, poden tenir un aspecte mixt. Els atributs provenen del caniche Toy o dels pares de Pomerània, el que significa que varien bastant. El que sí que sabem amb seguretat és que són petits!

  Mida de Pomapoo

  Quan es tracta de mida, els Pomeranians només mesuren entre 6 i 7 polzades d'alçada i entre 3 i 7 lliures. Els caniches Toy fan 10 polzades o més curts, més grans i es classifiquen com a miniatura. Pesen entre 6 i 9 lliures.

  Així que el teu Toy PomapooEl creixement complet tindrà entre 6 i 10 polzades d'alçada i entre 3 i 9 lliures. Bàsicament, el teu cadell serà de mida joguina, igual que els seus pares.

  Una tassa de te Pomapoo és una versió petita del Pomapoo. Criat a partir de runes de la ventrada o barrejant una altra raça més petita. Són increïblement simpàtics i portàtils, però us recomanem que eviteu aquestes varietats excepcionalment minúscules.

  Tant els caniches de tassa de te com els de pomerania tenen molts problemes de salut, no només problemes potencials de temperament. Els gossos petits poden actuar de manera més agressiva que els més grans. Però la socialització ajudarà a reduir les possibilitats d'això.

  Tipus de pelatge

  Tant els Pomeranians com els Caniches Toy tenen capes de pell inconfusibles que sens dubte destaquen. Llavors, com és l'abric de Pomapoo? Bé, realment pot assemblar-se al del Pom o al Caniche, o potser veieu una barreja.

  El Pomeranian, tot i que normalment és de color bronzejat, ve en molts colors. Igual que el caniche. El teu cadell podria tenir qualsevol d'aquests, o una barreja bonica!

  El Pomeranian té un pelatge suau cobert per un pèl més texturat i té una pelusa notable. El caniche Toy té un pelatge gruixut, dens i arrissat que sovint es manté tallat a prop del cos.

  Els caniches tenen fama de baixar. Els pomeranians, en canvi, poden perdre's com ningú. Malauradament, és probable que el petit Pomapoo també sigui un vessador. I no ho sónhipoalergènic.

  Cuina i talls de cabell

  Independentment del pare que tingui el vostre gos Pomapoo, haureu d'invertir en una mica de perruqueria. La majoria dels gossos tindran un pelatge híbrid que requereix raspallar-se amb un raspall més llis si el pèl és més arrissat i un pinzell si és recte. Raspallar-se cada dia és aconsellable.

  A més, hauríeu de pensar en un tall de cabell de Pomapoo cada pocs mesos per reduir alguns dels mals de cap i arreglar-se.

  Els talls de cadells, lleons i ós de peluix són tots. varietats comunes a tenir en compte i reduiran la vessament de Pomapoo. Tingueu en compte que les retallades requereixen l'experiència d'un perruquer, i això pot augmentar substancialment els vostres costos generals de neteja de Pomapoo.

  Teramant i nivell d'activitat de Pomapoo

  Els Pomapoo són intel·ligents i lleials. i entrenable. De vegades tenen una mica de tossut, i els gossos són coneguts pel seu vincle estret amb els membres de la família.

  Com que són gossos intel·ligents, necessiten fer exercici i altres activitats que els mantinguin compromesos. . Es requereix una hora d'exercici, com a mínim, i s'han de fomentar jocs com el fetch durant les sessions d'exercici.

  És probable que el vostre Pomapoo estigui actiu, com el Pomeranian i el Toy Poodle amb necessitats diàries d'exercici d'aproximadament un hores. També podeu esperar veure una mica de lleialtat i intel·ligència. Heu de saber que els caniches Toy són excel·lents gossos de família. Malgrat això,Els pomeranians sovint afavoriran un sol membre de la família. Tampoc els agrada que els tractessin àmpliament, sobretot si no és "la seva idea". Per tant, el Pomapoo pot ser que no sigui la millor opció per als nens petits.

  Són bones mascotes familiars?

  Aquesta bonica barreja de caniche de Pomerània pot encaixar bé en algunes famílies. Són lleials, amorosos i intel·ligents. Però també són molt petits.

  Això no els fa ideals amb famílies amb nens petits que accidentalment són rudes o ensopeguen amb ells. Els nens majors de 12 anys haurien de funcionar bé amb la supervisió. Només recorda donar espai al teu cadell i no deixar que es cansin massa.

  Ensinistrar la teva barreja de caniche de Pomerània

  Els gossos petits solen trigar una mica més a entrenar-se a l'orinal. Això es deu en part a la petita mida de la bufeta. Però amb perseverança i una bona rutina arribaran al final.

  Com qualsevol altre gos intel·ligent i segur, es beneficiaran enormement de l'entrenament de reforç positiu. Configureu-los per guanyar, feu que l'entrenament sigui gratificant i serà una experiència divertida i de vincle per a tots dos. Fins i tot us podeu divertir ensenyant-los trucs!

  Exercici

  Aquests gossos petits encara són força animats i necessiten passejades regulars i molt temps de joc. Se'ls pot ensenyar a buscar i fins i tot a participar en esports de gossos com l'agilitat, igual que els seus homòlegs més grans. Tanmateix, haureu d'anar amb compte, com amb la seva petita estaturapoden ser vulnerables als accidents.

  Pomapoo Health

  Per assegurar-vos que el vostre Pomapoo sigui el més saludable possible, assegureu-vos que cada progenitor es faci proves de salut per a les condicions rellevants per a la seva raça. Si són una barreja de segona generació dels pares de Pomapoo, cal comprovar-los tots dos. Això es deu al fet que, com que es tracta d'una barreja tan nova, no tenim estudis per descartar possibles problemes hereditaris.

  Rescatar un Pomapoo

  Els pomapoos no apareixen sovint als centres de rescat, però és possible trobar-ne un que necessiti reallotjament. Amb gossos més grans, és possible que tingueu o no una història per continuar. Podrien haver vingut d'una ruptura matrimonial o de la trista marxa d'un propietari, o haver estat rebutjats per problemes de temperament.

  Tot i que pot ser arriscat tornar a casa, també és una gran cosa per al gos. I els centres de bona reputació t'ajudaran a seleccionar un gos que s'adapti a tu i a la teva família.

  Cadells de Pomapoo

  Trobar un criador de gossos de disseny no és difícil, però cal que ho facis. segur que en trobeu un de bona reputació. Abans de comprometre's amb un cadell, assegureu-vos que qualsevol criador de Pomapoo que considereu pot proporcionar els registres veterinaris complets per a la mare i el pare.

  També s'hauria de proporcionar un llinatge i, idealment, el criador hauria d'estar més que encantat de subministrar registres de proves d'ADN. Aquest tipus de proves mostrarà si els gossos de cria tenen o no gens hereditarismalalties. Els problemes oculars, ossis, dentals, cabells o gastrointestinals són especialment rellevants amb aquesta barreja.

  Normalment, podeu esperar pagar entre 500 i 2.000 dòlars per un cadell. Notaràs costos més elevats si el criador proporciona la història clínica completa i les proves d'ADN per a la mare i el pare. Val la pena el cost sabent que el vostre nou cadell pelut és més probable que estigui sa.