Pastor alemany vs Labrador? L'enigma definitiu! Tots dos són personalitats força diferents, però igualment atractives a la seva manera única. El debat German Shepherd vs Labrador implica els dos gossos de companyia més populars dels EUA, any rere any. Durant gairebé 30 anys, el Labrador Retriever ha mantingut el lloc número u tot cosit. El pastor alemany es troba en la posició número dos.

Sens dubte, el pastor alemany o el labrador retriever són una gran opció per a un caní de companyia. Simplement no us podeu equivocar triant un gos ben criat, sa i feliç de qualsevol de les dues races! Tanmateix, quina raça és la millor opció per a la vostra vida, el vostre horari diari i què heu d'oferir a un gos de companyia ara mateix? Hi ha algunes diferències importants que et poden ajudar.

  El gos pastor alemany és un gos de mida gran amb un nivell d'energia mitjà. Això vol dir que el pastor alemany prosperarà amb activitats concentrades i energètiques, com ara el temps de joc i les passejades diàries, però després esperarà descansos agradables entremig, incloses migdiades i una llarga dormida al vespre.

  Per contra, el pastor alemany prosperarà amb activitats concentrades i energètiques. El Labrador Retriever és un gos de mida mitjana amb un alt nivell d'energia. El laboratori necessita molta interacció diària, temps de joc i caminades (o córrer o nedar o tot allò anterior) per mantenir-se feliç i saludable. Les migdiades són de menor prioritat. Això pot significar un gos de companyia més exigent per cuidar, almenys en elEl centre manté una llista de proves genètiques disponibles que podeu demanar per descartar problemes greus de salut quan escolliu un cadell de Lab.

  Labrador Retriever vs pastor alemany

  Ja heu decidit si voleu trieu un cadell de pastor alemany o de labrador?

  Esperem que aquesta comparació paral·lela de les dues races de gossos us sigui útil en el vostre procés de presa de decisions!

  Quan decidiu, ho faríem. M'encanta escoltar la teva història de com vas triar el teu nou cadell!

  cadell fins a anys d'adults mitjans.

  Aquesta diferència, i altres que tractarem aquí, poden significar que una raça pot encaixar millor a la vostra vida diària.

  Talla de pastor alemany vs labrador

  El pastor alemany es classifica com a "gos de raça gran" i el Labrador Retrieveris es classifica com a "gos de raça mitjana". Tanmateix, les estadístiques poden veure que no hi ha una gran diferència d'alçada o de pes entre les dues races.

  Mida del pastor alemany:

  • Alçada: de 22 a 26 polzades ( els mascles adults són de mitjana 2 polzades més alts que les femelles adultes).
  • Pes: de 65 a 90 lliures (mascle adult); De 50 a 70 lliures (femella adulta).

  Mida del Labrador Retriever:

  • Alçada: de 21,5 a 24,5 polzades (els mascles adults són de mitjana 1 polzada més alts que les femelles adultes).
  • Pes: de 65 a 80 lliures (mascle adult); De 55 a 70 lliures (dona adulta).

  A partir d'una comparació pura d'alçada i pes, probablement no trobareu molta informació útil per ajudar-vos a decidir entre un GSD i un Labrador. No obstant això, és bo conèixer l'alçada i el pes d'adults potencials d'ambdues races de gossos abans de comprometre's amb qualsevol!

  Aspecte pastor alemany vs labrador

  Tant el laboratori com el pastor alemany són molt bons canins! Tanmateix, la seva aparença i comportament generals es consideren força diferents.

  El pastor alemany és un mestre de la confiança tranquil·la. Des de les seves orelles alerta aixecades fins a les seves potes perfectament posicionades,d'alguna manera, un GSD encara sembla ben posat fins i tot després d'una revolta pel raspall o un bany al llac!

  Un tret inconfusible que diferencia els gossos de pastor alemany és la seva postura erecta. Simplement semblen incapaços d'ajupir-se! El cos d'aquest gos és bastant llarg i és prim i elàstic malgrat el pelatge gruixut de dues capes i la cua tupida.

  Si alguna vegada has vist un atleta que simplement sap que és ràpid, àgil i fort, això pot ser que et recorda a un pastor alemany. Aquest gos coneix els seus punts forts i no té por d'utilitzar-los. De fet, el comportament compost forma part del que fa que el pastor alemany sigui un gos de treball tan excel·lent.

  Els pastors alemanys poden tenir molts colors de pelatge diferents, des del marró clar i gris fins a marrons profunds i rics amb accents negres. El color del pelatge negre i marró és la combinació més coneguda per a aquesta raça.

  Variacions de Labrador Retriever?

  Després de la primera visió d'un Labrador Retriever, és probable que hagis sortit amb una imatge d'aquest la cara i els ulls ansiosos i amables del gos. La cara d'un laboratori sovint sembla somriure simplement per l'alegria d'estar viu!

  El laboratori és un gos fort, sòlid i perfectament capaç de semblar un gos d'exposició perfecte. No obstant això, l'afany natural i l'entusiasme per la vida d'aquesta raça normalment es tradueix en un aspecte diari menys polit!

  El Lab és el gos de companyia més estimat dels EUA per 26è any consecutiu per una raó. Aquests sóngossos que poden fer que el dia més desolador se senti assolellat i ple de diversió.

  En general, el cos del Labrador es descriu normalment com a sòlid, però no robust. El pelatge és curt, de doble capa i impermeable, amb una sorprenent cua "semblant a una llúdriga" feta per a la natació.

  Els Labradors avui en dia solen caracteritzar-se com a Labrador groc, Labrador negre o Labrador xocolata (marró). Curiosament, si esteu intentant decidir entre un laboratori negre i un pastor alemany, hi ha una línia GSD més nova amb un abric totalment negre. Són gossos molt bonics!

  Labrador vs pastor alemany: perruqueria i vessament

  Bufant pelatge, vessament, muda. Aquests són només alguns dels termes que utilitzen habitualment els amants del pastor alemany i del labrador per descriure les seves batalles diàries amb el pèl de les seves mascotes.

  La veritat és que ambdues races solen perdre més que menys. i més sovint que de tant en tant. En altres paraules, si cerqueu una raça "hipoal·lergènica" que no desencadeni les al·lèrgies a la caspa de les vostres mascotes, cap d'aquestes és l'opció ideal!

  Fem una ullada a algunes diferències més subtils entre els les necessitats de perruqueria i perruqueria del pastor alemany enfront del labrador.

  Cuina del pastor alemany

  Part del que és tan conegut el pastor alemany són els seus abrics gruixuts i luxosos. Tot i que això fa que sigui un gos d'exposició sorprenent i, sens dubte, és càlid i acollidor, no sempre és divertitl'amo!

  Després de tot, algú ha d'escombrar o passar l'aspiradora tot aquell pèl de gos! A més, els pastors alemanys no només perden de manera estacional, tot i que acostumen a perdre més durant el canvi de pelatge semestral que els obliga biològicament.

  No obstant això, els pastors alemanys perden cada dia. Part del motiu és que aquests gossos tenen una capa exterior de pelatge més llarga i molt gruixuda, i una capa inferior aïllant més curta igualment gruixuda. Les dues capes s'han d'eliminar contínuament els cabells vells i créixer en pèl nou com ho mana la natura.

  A menys que us agradi viure en un mar de pèls de gos, hauríeu de raspallar el vostre pastor alemany almenys tres vegades per setmana, amb una sessió de perruqueria més intensiva setmanalment. També pot ser aconsellable invertir en una aspiradora resistent. Per obtenir més informació sobre els abrics de pastor alemany, us recomanem aquesta publicació informativa.

  Vés de labrador retriever

  Per dir-ho simplement: cobert de labradors. S'escampen al matí, al migdia i a la nit, a l'estiu i a l'hivern. Els laboratoris solen perdre més durant els canvis de pelatge estacionals (anomenats "muda"), però no hi ha cap època de l'any en què s'acabin d'eliminar.

  La muda és un assumpte de tot l'any. Una gran part del motiu és perquè el laboratori té una capa de dues capes. La capa superior és gruixuda i impermeable. La capa inferior és curta i gruixuda per servir d'aïllament per a aquests gossos amants de l'aigua. Les dues capes s'han d'eliminar regularment per quedar-seeficaç en la seva feina. Això s'aplica tant si el vostre laboratori està nedant a les aigües gelades del llac com ho feien els seus avantpassats!

  Així que aquesta és la mala notícia. El teu laboratori s'esgotarà i realment no hi pots fer res.

  No obstant això, fa dècades que altres amants del laboratori treballen per abordar el problema de la vessament. Pots trobar consells sobre com fer front de manera eficaç a la mudança del teu Labrador aquí.

  En última instància, si decideixes compartir la teva vida amb un laboratori de qualsevol color, hauràs de comprometre't amb el raspallat i la neteja setmanal gairebé diaris. (per no parlar de la neteja de la casa i el cotxe) per mantenir sota control la caiguda del pèl del teu Labrador.

  Pastor alemany vs temperament de Labrador

  No hi ha cap raça de gos en aquest planeta que pugui Aconseguiu els números un i dos, respectivament, a la llista de "gos de companyia més populars" de l'American Kennel Club any rere any sense tenir un temperament bastant estel·lar!

  Ja sigui que seleccioneu un GSD o un laboratori per al vostre proper gos de companyia, obtindrà un gos que literalment ha estat criat per estimar-se i mantenir-se lleial a vostè i a la seva família. Els dos gossos també tindran les mateixes ganes d'agradar-te, cosa que pot fer que l'entrenament sigui molt més fàcil.

  En el debat d'intel·ligència Labrador i pastor alemany, tots dos gossos puntuen igual d'alt. Tanmateix, la seva intel·ligència sovint es manifesta de diferents maneres en funció del seu temperament únic.

  Tot i que tots dos gossos són gossos de companyia molt populars iTeniu tot per ells, hi ha algunes advertències a tenir en compte. Això us pot facilitar la decisió entre un pastor de laboratori i un pastor alemany per al vostre proper gos.

  Personalitats del pastor alemany

  Si busqueu un veritable gos guardià per a la vostra família, el pastor alemany és per a tu. Els pastors alemanys s'han distingit en pràcticament tots els tipus de treballs de servei, des de l'exèrcit de combat fins al servei secret, passant per la policia i els animals de servei personal.

  Una gran part de la raó d'això es deu al comportament tradicional de guàrdia dels pastors alemanys. . Els gossos de pastor alemany s'inclinen naturalment a unir-se fortament amb la persona que consideren el seu principal cuidador o entrenador. Estaran intensament motivats per obeir i protegir aquesta persona.

  Com a gos de família, el pastor alemany ampliarà aquestes mateixes qualitats a tota la teva família, inclosos els nens petits. Això inclou, amb una formació acurada, altres mascotes de la família.

  No obstant això, el comportament de guàrdia d'un GSD pot posar-li problemes amb membres que no són de la família, desconeguts i animals desconeguts, incloses les mascotes del veí. Amb aquestes persones, un pastor alemany pot ser apartat, reservat i, ocasionalment, hostil.

  L'entrenament i molt exercici i temps de joc són essencials per mantenir el vostre pastor alemany feliçment compromès en el "treball", que aquesta raça de gossos. està cablejat genèticament. Moderarà qualsevol basat en l'avorrimentcomportaments que poden semblar agressius.

  Trets del Labrador Retriever

  Si hi ha un tret del qual normalment no us haureu de preocupar en el vostre gos Labrador Retriever, és l'indignació. Aquests gossos solen estimar a qualsevol. Si som sincers, en ocasions una mica massa!

  És important saber que els laboratoris solen mantenir un comportament semblant a un cadell durant uns tres anys.

  Això pot ser menys cert. amb els “working Labs” nord-americans que amb els seus cosins anglesos “show Lab”, tal com destaca aquest article informatiu.

  Els laboratoris també estan intensament impulsats pels aliments, i els investigadors han trobat una possible explicació genètica. Pel que sembla, molts Labs neixen amb una mica d'ADN que falta en un gen anomenat POMC.

  Aquest gen minúscul però important és l'encarregat de fer saber als Labs quan se senten plens després d'un àpat.

  En cas contrari, els laboratoris tendeixen a tenir molta energia des de la criança fins als anys d'adult mitjà, i es tornen gradualment més relaxats amb l'edat. L'entrenament serà essencial per mantenir mentalment i físicament satisfet aquest gos de treball per excel·lència i ajudar a mantenir els quilos!

  Salut pastor alemany vs labrador

  Tant els pastors alemanys com els labrador retriever són canins de doble propòsit: es crien per a l'espectacle i es crien per treballar. Ambdues races són de raça pura amb llinatges que es remunten als primers dies dels clubs canins.

  Aquesta és una bona notícia si busqueu raça pura.Cadells de labrador o pastor alemany amb el tarannà i la personalitat per fer grans gossos d'exposició, gossos de treball o gossos de companyia.

  No obstant això, pel que fa a la salut, la notícia no és tan bona. A mesura que compareu el pastor alemany amb el Labrador, notareu que cada línia de raça pura té certs problemes de salut notables. Això és força comú a les races de gossos de raça pura i és una cosa que cal tenir en compte a l'hora de seleccionar el vostre proper gos!

  Salut del pastor alemany

  Els pastors alemanys tendeixen a problemes amb la displàsia de maluc i colze, la mielopatia degenerativa ( afecta els quarts posteriors), afeccions cardíaques, inflor i certes afeccions oculars.

  Una preocupació de salut més recent que també ha sorgit a la línia de pastor alemany de raça pura són els problemes d'esquena. Aquests provenen de la cria de gossos intencionadament per a un pendent a l'esquena, que pot causar dificultat i dolor a l'hora de caminar.

  El Centre d'Informació Sanitària Canina manté una llista de proves genètiques disponibles que podeu demanar per descartar problemes greus de salut quan escollint un cadell de pastor alemany.

  Salut del labrador retriever

  Els laboratoris estan especialment predisposats a la displàsia del maluc i el colze, així com a certs problemes oculars i cardíacs.

  Emocionantment. , els investigadors han descobert recentment el gen responsable d'un problema de salut de Labrador conegut, el col·lapse induït per l'exercici (EIC). Això afecta especialment els laboratoris d'adults joves.

  The Canine Health Information