Els gossos pastor alemany en miniatura són versions més baixes i lleugeres del pastor alemany lleial i protector estàndard, amb un pes inferior a 65 lliures. Tenen el coratge, la intel·ligència i la naturalesa afectuosa d'un pastor alemany estàndard, en un cos més manejable. Però fer que aquest gran gos militar, policial i de servei sigui més petit té els seus inconvenients. Els pastors alemanys en miniatura es crien barrejant-se amb una altra raça, introduint un gen del nanisme o reproduint-se a partir de runes de la ventrada.

  Les mescles de Corgi, Caniche miniatura, Spitz, Chow, Pomeranian i Border Collie es poden anomenar pastors alemanys en miniatura.

  Gossos de pastor alemany estàndard

  A finals del segle XIX, es van combinar diverses varietats de gossos alemanys per crear el millor gos de pastor. Avui la raça és més coneguda pel seu treball militar, policial, de protecció i gossos de servei. Un gos pastor alemany ben socialitzat és una mascota familiar meravellosament lleial.

  Aquest és un gos ben musculat, amb un pit profund i uns quarts posteriors forts, i és més llarg que alt. La seva doble capa de longitud mitjana es presenta en una varietat de colors. Tenen el morrió llarg, el cap segur i les orelles punxegudes.

  Atractiu del pastor alemany en miniatura

  No hi ha dubte que els gossos més petits solen ser més adorables. Per tant, això els fa més atractius per a moltes persones. El cap rodó sobredimensionat i els ulls gransassociada amb gossos petits genera un sentiment de comportament de cura en les persones. Aquest fenomen es coneix com a esquema del nadó.

  Són reals els pastors alemanys en miniatura?

  En primer lloc, és important entendre que no hi ha cap raça de pastors alemanys en miniatura. La miniaturització en la cria de gossos s'aconsegueix d'una de tres maneres.

  Un pastor alemany estàndard es pot creuar amb una raça de gossos més petita. Poden posseir el gen del nanisme. L'última manera de miniaturitzar és criar junts dos pastors alemanys de raça pura excepcionalment petits. Cadascun d'aquests mètodes té inconvenients que analitzarem.

  Barreja de pastor alemany en miniatura

  Crear una femella de pastor alemany amb el mascle d'una raça més petita produeix un gos de raça mixta. Aquesta és la forma més humana de miniaturitzar. Tanmateix, quan es barregeu amb una altra raça, no hi ha manera de saber quin pare prendran els cadells.

  Poden ser més petits però no semblar ni comportar-se com un pastor alemany. També hi ha la possibilitat que els mini cadells de pastor alemany siguin una mica més petits.

  L'avantatge del mestissatge és que pot reduir la incidència de transmissió de problemes de salut genètica. Per descomptat, això és si els dos pares no són propensos a la mateixa condició. Aquí hi ha algunes races que els criadors solen barrejar amb el pastor alemany.

  Barreja de corgi de pastor alemany

  Barreja del pastor alemany i el pastor alemany.Corgi produeix la barreja de pastor alemany Corgi. Mesuen només de 10 a 12 polzades i pesen de 25 a 30 lliures. Malgrat la diferència de mida, totes dues són races de ramat que són intel·ligents i aptes per entrenar.

  Podeu esperar que aquesta barreja tingui entre 12 i 15 polzades i pesi entre 25 i 65 lliures. El pastor Corman serà un gos atlètic que necessita molta activitat.

  Mixta de caniche de pastor alemany

  La barreja de caniche de pastor alemany creua el GSD amb un caniche. Es tracta d'una barreja molt intel·ligent, lleial i amorosa.

  En aparença, aquestes dues races són molt diferents, de manera que l'aspecte pot variar en funció del pare que prenguin els cadells. El caniche estàndard fa més de 15 polzades i pesa entre 40 i 70 lliures. Podeu esperar que el Shepadoodle oscil·li entre 15 i 26 polzades d'alçada i pesi entre 40 i 90 lliures.

  Barreja de Pastor Alemany Border Collie

  La barreja de Pastor Alemany Border Collie combina la Border Collie amb el GSD. Segur que serà un gos intel·ligent i molt enèrgic.

  Necessitarà molta activitat física i estimulació mental. El Shollie serà molt entrenable. Però la tendència a ser protectora potser no els converteixi en la millor opció per a llars amb nens petits. El Border Collie fa entre 18 i 22 polzades i pesa de 30 a 55 lliures.

  El pastor alemany en miniatura i el nanisme

  El nanisme pituïtari és un genètic autosòmic.trastorn recessiu que afecta el GSD. Les característiques físiques d'aquesta condició inclouen cames curtes inclinades, cos més llarg i problemes amb el desenvolupament del pelatge.

  Aquest seria realment un pastor alemany en miniatura en termes de temperament i comportament. No obstant això, el nanisme pituïtari pot tenir efectes força greus per a la salut.

  El pastor alemany en miniatura criat a partir de Runts

  El terme runt pot referir-se al cadell més petit de la camada. Per a un criador, vol dir cadells el pes dels quals en néixer és anormalment baix. Per aclarir, definits d'aquesta manera, podríeu tenir una camada sencera de runts.

  Desafortunadament, els cadells que neixen amb un pes extremadament baix és probable que s'enfrontin a molts problemes de salut al llarg de la seva vida. I com més baix pes tenen, més risc corren.

  La cria de dos GSD de raça pura és una altra manera d'aconseguir un pastor alemany en miniatura. Alguns criadors trien aquest mètode perquè les altres característiques de la raça es transmetran als cadells. Tanmateix, quan es crien junts dos gossos que estan molt per sota de la mida estàndard, també augmenta la possibilitat de transmetre problemes de salut.

  Mida del pastor alemany en miniatura

  El gos pastor alemany masculí estàndard. fa de 24 a 26 polzades i pesa de 65 a 90 lliures. La femella estàndard de pastor alemany és una mica més petita, fa entre 22 i 24 polzades i pesa entre 50 i 70lliures.

  Per ser un mini pastor alemany, has de tenir menys de 22 polzades d'alçada i menys de 50 lliures. Però els pastors alemanys en miniatura poden ser considerablement més petits que això, depenent de com siguin criats.

  Quin gran tenen els pastors alemanys en miniatura?

  La mida dels pastors alemanys en miniatura dependrà de diversos factors. Si es creuen amb una altra raça, podrien estar més a prop de la mida de l'altre progenitor. Així que encreuar-se amb un collie faria un gos més gran que un barrejat amb un Yorkie.

  Un pastor alemany en miniatura que creix amb el gen del nanisme tindria potes molt curtes i pesaria aproximadament 30 lliures. La cria de dos GSD de raça pura amb un pes molt baix podria fer un gos encara més petit, però a quin preu?