Un mini bulldog francès no és una raça oficial, sinó una versió del bulldog francès estàndard criat per ser més petit del normal. Els bulldogs francesos de tassa de te són més fàcils de cuidar, entrenar i mantenir que els cadells de mida completa. Tot mantenint la mateixa personalitat, aparença i cara simpàtica. Els mini bulldogs francesos de mida completa creixeran fins a menys de 11 polzades d'alçada, amb un pes inferior a 28 lliures com a adults. Tanmateix, malauradament, aquest és un gos bastant poc saludable.

  Els bulldogs francesos de tassa de te pateixen els mateixos problemes de conformació que el Frenchie estàndard, però també tenen problemes addicionals relacionats amb la seva mida. Continueu llegint per obtenir més informació sobre aquests problemes i com trobar la tassa de te més saludable.

  D'on provenen els mini bulldogs francesos?

  Com hem esmentat, no hi ha cap versió de joguina del Bulldog francès, de manera que no hi ha una raça oficial de mini bulldog francès. Aleshores, què és exactament un bulldog francès en miniatura? Com creen els criadors una versió en miniatura del Frenchie? Hi ha tres maneres de fer un mini bulldog francès, cadascuna amb els seus pros i contres. Fem una ullada breu.

  Barres de mini bulldog francès

  La primera manera que algú pot intentar crear una tassa de te de bulldog francès és creuar un bulldog francès estàndard amb un gos de raça més petit i diferent.

  Aquest mètode és la millor manera de crear un gos més petit i saludable. Amplia la diversitat genètica en el fons genètic. No obstant això, de raça mixtaels cadells poden heretar qualsevol combinació de trets dels seus dos pares.

  Per tant, un bulldog francès de tassa de te creuada pot ser més semblant a l'altra raça més petita utilitzada, en temperament o aparença. Aquests són alguns exemples de mescles de Frenchie comuns que poden crear una raça més petita.

  Barreja de Caniche Bulldog Francès

  El Boodle Francès és un Bulldog Francès creuat amb un Caniche. L'elecció d'un pare de caniche en miniatura o de joguina pot augmentar les possibilitats que el vostre cadell sigui petit.

  El nas i la cua més llargs del caniche poden reduir la gravetat de la braquicefàlia i les hemivèrtebres en un cadell Boodle, encara que no hi ha garanties amb la barreja mixta. cria gossos. Com que els caniches poden patir un conjunt diferent de problemes de salut genètica, és important que el vostre criador utilitzi només reproductors de caniches saludables.

  Mixtura de bulldog francès Yorkshire Terrier

  De vegades també es creua amb el bulldog francès. amb el Yorkshire Terrier, una de les races de joguina més petites. Aquest encreuament pot ser una bona opció si esteu interessats en una barreja de mini bulldog francès de mida més petita.

  Recordeu que quan mireu tots els encreuaments de Frenchie, és important escollir un criador responsable que faci proves de salut tant a les races progenitores com a les accions. tots els resultats de les proves amb tu.

  Cadells de mini bulldog francès nans

  El segon mètode per crear gossos en miniatura o tassa de te és conrear la mutació genètica del nanisme caní. En la investigació de laOFA, més de la meitat dels francesos estudiats ja pateixen condrodistròfia, una forma de nanisme.

  Aquesta forma de nanisme crea un aspecte que és popular entre els propietaris i criadors. Inclou caps grans i pelvis estretes. Malauradament, això comporta una sèrie de problemes de salut als francesos.

  Els criadors poden intentar introduir una forma diferent de nanisme per fer que els francesos siguin encara més petits. Això vol dir que alguns gossos poden acabar amb dos tipus d'aquest problema conformacional.

  Crea per a cadells de mini bulldog francès

  El mètode final per crear una tassa de te de bulldog francès és criar cadells de ventrada a cadascun. altres. Aquest mètode pretén que els cadells més petits transmetin la seva petita mida a les generacions futures.

  Els cadells són els animals més petits d'una camada. A més de la mida petita, la mala salut pot ser un problema amb les runes. Els companys de camada més grans i forts d'un runt poden impedir que tingui prou accés a la llet materna, provocant desnutrició i un sistema immunològic poc desenvolupat.

  Crear repetidament els animals més petits i més febles de les camades pot provocar una mala salut en el descendència. D'altra banda, un criador sense escrúpols amb una camada de francesos "normals" podria intentar monetitzar un runnt que no prospera descrivint-los com a miniatura i intentant que sonin especials.

  Aspecte del bulldog francès de la tassa de te

  L'aspecte d'un mini bulldog francès variaràsegons el mètode utilitzat per crear-lo. Els que s'utilitzen barrejant un Frenchie estàndard amb una altra raça poden semblar un Frenchie estàndard o com l'altra raça de gossos utilitzada. Alternativament, podrien semblar una barreja única de les dues races.

  Els amb nanisme poden tenir potes més curtes que un francès estàndard. Els seus caps ja sobredimensionats i els seus malucs estrets poden ser encara més exagerats, donant lloc a més problemes de salut.

  Els francesos de tassa de te criats a partir de runts són els més propensos a semblar una versió reduïda del francès estàndard. Però dependrà dels problemes de salut que tinguin. Els francesos estàndard tenen cares planes, cossos petits i tenen una varietat de colors.

  Quan grans són els mini francesos?

  Un bulldog francès de mida estàndard fa entre 11 i 13 polzades. d'alçada a l'espatlla i hauria de pesar menys de 28 lliures. La mida del mini bulldog francès normalment serà més petita que aquesta. Però, la seva mida variarà segons el mètode que utilitzen els criadors per crear-los.

  Mini temperament de bulldog francès

  Igual que l'aparença, el temperament d'un mini Frenchie variarà segons el mètode utilitzat per criar-lo. . En general, el bulldog francès és amable, amorós i lleial. Originalment es van criar com a gossos faldissos, així que gaudiran d'arrossegament al sofà amb tu.

  Els francesos també són intel·ligents. Tot i que els mini bulldogs francesos són petits, és important que estiguin socialitzats a fonsgaranteix el millor temperament. Les races lleials com aquesta poden mostrar tendències de guarda si no estan ben socialitzades.

  L'atractiu dels mini bulldogs francesos

  Els gossos en miniatura són una tendència en aquests moments. Els gossos petits són ideals per a les persones que viuen a les ciutats. En general, necessiten menys espai, menys menjar i menys exercici que les races de gossos grans. Però això no vol dir que no tinguin necessitats de cura.

  Els gossos petits com el bulldog francès necessiten molta estimulació mental. Necessiten molt exercici i entrenament, i exercici regular. No obstant això, no s'haurien de sobreexercir, en part a causa de les seves cares planes. Això pot causar problemes per respirar i un sobreescalfament fàcil.

  Problemes amb els mini bulldogs francesos

  És fàcil creure que els minigossos no tenen necessitats de cura. Però, les races de gossos de joguina no són joguines reals. Encara són petits animals complexos amb moltes necessitats de cures. Les races en miniatura necessiten una nutrició adequada, exercici i estimulació mental.

  Són més fràgils que les races més grans, de manera que els propietaris sempre han d'actuar amb cura quan manipulen els seus cadells. Aquests gossos petits no sempre els va bé a les cases amb nens o altres mascotes, simplement perquè són tan petits i delicats.

  Mini Bulldog Francès Salut

  Lamentablement, la tendència de la miniaturització en gossos la cria comporta certs riscos per a la salut.

  És possible que hagis sentit parlar d'alguns estudis de salut recents sobre el bulldog francès que hanva identificar diversos problemes de salut heretats comuns a la raça.

  Una enquesta a gran escala sobre la salut del bulldog francès al Regne Unit va trobar que gairebé tres quartes parts de tots els francesos sota l'atenció d'un veterinari tenen almenys un trastorn de salut identificat. Quins són els problemes de salut més importants dels quals hauria de conèixer un possible propietari de bulldog francès o mini bulldog francès?

  Síndrome de la via aèria braquicefàlica

  El musell escurçat del bulldog francès pot causar un conjunt de problemes de salut crònics coneguda com a síndrome de la via aèria obstructiva braquicefàlica.

  Els gossos amb BOAS poden patir dificultats per respirar, nàusees/vòmits, col·lapse induït per l'exercici i una manca crònica d'oxigen a la sang. Els musells aplanats també poden provocar problemes a la pell si els plecs facials no es cuiden adequadament, així com problemes oculars perquè poden sobresortir i esdevenir vulnerables a lesions.

  Hemivèrtebres

  Cargol del bulldog francès. la cua s'associa amb una greu deformitat de la columna coneguda com hemivèrtebres. A les hemivèrtebres, els ossos de la columna estan malformats, cosa que provoca una compressió dolorosa i debilitant de la medul·la espinal.

  En casos greus d'hemivèrtebres, un gos pot quedar incontinent o paralitzat. El tractament quirúrgic per a aquesta condició és possible però costós. En casos greus, pot ser necessària l'eutanàsia. Un mini bulldog francès pot patir qualsevol de les malalties hereditàriesproblemes comuns als bulldogs francesos de mida completa, a més d'altres relacionats amb la seva mida inusualment petita.

  Preocupacions per a la salut del mini bulldog francès

  Els dos problemes anteriors estan relacionats amb la conformació de la Raça Bulldog Francès. Però hi ha altres problemes que afecten la raça en el seu conjunt. Els propietaris haurien de vigilar el següent:

  • Problemes oculars, com ara cataractes
  • Malaltia de Von Willebrand
  • Displàsia de maluc i colze

  El nanisme en els mini bulldogs francesos

  La mutació genètica del nanisme caní també pot provocar problemes de salut en el mini bulldog francès. El nanisme és un trastorn de l'esquelet que provoca malformacions òssies i sovint provoca dolor crònic en els gossos. És comú als francesos estàndard, però també es pot utilitzar per crear gossos més petits.

  A més de les cames escurçades i inclinades, els gossos amb nanisme també poden patir problemes relacionats amb les vèrtebres espinals escurçades, el crani anormal i l'estructura òssia facial. .

  Com que els bulldogs francesos de mida normal ja pateixen braquicefàlia i hemivèrtebres, la cria de mida extremadament petita pot empitjorar aquestes condicions.

  Problemes relacionats amb els mini Frenchies

  Hem ja s'ha esmentat que les races en miniatura són més delicades que les versions estàndard. Això significa que poden patir fàcilment fractures òssies i altres lesions. Els propietaris de mini Bulldogs francesos també haurien de tenir en compte els problemes següents abansobtenint aquesta raça.

  • Bufetes petites (problemes d'entrenament de l'orinal)
  • Inflamació cerebral
  • Líquid al cervell
  • Problemes psicològics
  • Problemes del fetge i del cor

  Exercici i cura

  Els gossos petits com el bulldog francès necessiten un menjar de bona qualitat i revisions veterinaris periòdiques per mantenir-los tan sans com possible. Tots els francesos necessiten exercici. Però els bulldogs francesos en miniatura poden necessitar menys d'una versió de mida estàndard.

  Quan feu exercici amb un mini Frenchie, aneu amb compte que no s'escalfin. Els gossos braquicèfals poden patir fàcilment un cop de calor si fan exercici excessiu quan fa calor.

  Tingueu molta cura de mantenir fresc un Frenchie o un Bulldog francès en miniatura quan fa calor. Això també pot significar controlar acuradament el seu menjar perquè no tinguin sobrepès.

  Mini Bulldog Francès Rescue

  Les consideracions de salut són un dels principals motius pels quals hauríeu de considerar triar un gos de rescat si voleu Estem intentant trobar un bulldog francès en miniatura. Moltes persones troben que han de lliurar gossos als centres de rescat si ja no poden pagar-se la cura.

  Per tant, no tots els minifrancesos dels centres de rescat hi són per problemes de comportament. De fet, fins i tot podríeu trobar cadells als centres de rescat. Insereix un marcador de posició abans de l'última frase. Sovint són més barats per endavant que els cadells dels criadors. A més, sabreu una mica més sobre la personalitat del vostre gosabans de portar-lo a casa.

  Els mini bulldogs francesos són bones mascotes familiars?

  El bulldog francès és una raça popular que, malauradament, pot patir greus problemes de salut crònics.

  Tot i que és miniatura. els gossos són atractius, un mini bulldog francès pot patir no només els problemes de salut d'un Frenchie de mida estàndard, sinó també els problemes associats a la miniaturització.

  Qualsevol persona amb el cor posat en un Frenchie o mini Frenchie hauria de ser conscient de aquests problemes de salut i els costos potencials de l'atenció veterinària de tota la vida.

  Per a una alternativa més saludable al mini bulldog francès, considereu una barreja de bulldog francès o una altra raça similar en mida i temperament al Frenchie, amb menys problemes de salut heretats. .