El millor menjar per a gossos per a la salut dels cadells de bulldog francès serà fàcil de mastegar i empassar, a més de ser saborós i complet nutricionalment. Avui compartiré unes fantàstiques fórmules d'ingredients humits, secs, sense gra i limitats. Tots contenen moltes proteïnes i greixos, i són relativament baixos en farcits.

  Els cadells solen menjar amb més freqüència que els gossos adults. De tres a quatre vegades al dia és normal, a més de les quals podeu repartir les porcions de menjar del dia en bols cada matí. A continuació, submergiu-los en aquests bols perquè les croquetes s'utilitzin com a llaminadures durant tot el dia. Això vol dir que no els alimentareu en excés accidentalment, alhora que premieu el seu bon comportament.

  Consideracions especials sobre la salut

  Els bulldogs francesos són gossos de companyia increïblement populars avui dia, però també tenen problemes de salut greus. . Potser el problema més greu al qual s'enfronta aquesta raça és la braquicefàlia, que fa referència a l'aspecte de cara plana del Bulldog Francès. Aquesta característica estructural provoca problemes de trencament i problemes amb la masticació i la deglució.

  Aquests són alguns criteris importants a l'hora de seleccionar el millor menjar per a gossos per als cadells de bulldog francès:

  • Al·lèrgies alimentàries. Els bulldogs francesos poden ser propensos a patir al·lèrgies. Els aliments integrals sense cereals i sense ingredients artificials o farcits poden reduir el risc d'al·lèrgies a l'alimentació.
  • Els ingredients del blat (gluten), en particular, poden causarmés gas. Evitar el gluten pot fer que la teva llar i cadell facin molt millor olor.
  • Blat de moro i alt contingut en proteïnes . Els ingredients de blat de moro o els aliments més proteics poden causar erupcions cutànies o urticària, causant molèsties al vostre cadell i una factura veterinària alta.
  • Greix . A causa dels seus problemes respiratoris, els bulldogs francesos són gossos de poca energia en general, així que eviteu els aliments massa rics en greixos i assegureu-vos de controlar la mida de les porcions.
  • Combinació de menjar sec i humit . Els francesos tindran més facilitat per menjar aliments suaus i humits, però també necessiten la croqueta dura i seca per mantenir netes les seves dents atapeïdes.
  • Durada i disponibilitat d'aliments . Per als cadells, no és estrany que el vostre francès mengi una mica, vagi i torni per acabar de menjar. Això pot ser només per tenir temps per respirar. Així que assegureu-vos de deixar el menjar fora durant almenys 30 minuts abans de treure'l.
  • Mida i forma de les croquetes. Les croquetes més grans i les croquetes estranyes poden ser més fàcils d'agafar i agafar per al francès. mastegar.

  El millor menjar humit per a cadells per a bulldogs francesos

  El menjar humit per a cadells és la millor opció per a molts propietaris de mascotes. Naturalment, ajuda a assegurar-se que el vostre cadell es mantingui hidratat. I tampoc és difícil animar un cadell a menjar-lo. El menjar humit acostuma a ser molt atractiu per a gossos de totes les edats.

  Wellness Core Grain Free

  La fórmula natural per a cadells humits sense gra de Wellness CORE.* és moltMenjar humit natural sense gra, saborós, fàcilment digerible i nutritiu. És una bona opció tant per menjar com per a llaminadures.

  Menjar humit per a cadells sense cereals de Canidae

  Aquesta fórmula humida per a cadells d'ingredients senzills i limitats* inclou proteïnes senceres reals. Es presenta en diverses receptes per acostumar el vostre cadell de bulldog francès a diferents gustos i textures des del principi.

  El millor menjar sec per a cadells de bulldog francès

  Menjar sec o croqueta, és una altra opció popular per als propietaris de cadells. És més fàcil d'emmagatzemar i sovint més barat que els aliments humits o enllaunats. Tanmateix, no ofereix el mateix nivell d'hidratació, per la qual cosa és important vigilar el vostre cadell i assegurar-vos que beu prou aigua.

  Aliment per a cadells de Royal Canin Bulldog

  Aquest El menjar està formulat específicament* per a les necessitats nutricionals i de salut especials dels cadells de Bulldog.

  El menjar sec natural per a gossos Taste of the Wild

  El menjar sense gra de Taste of the Wild* ofereix una magra sencer. nutrició proteica amb probiòtics, superaliments, antioxidants, vitamines i minerals.

  Aliment sec per a cadells de raça petita de Hill's Science Diet

  Aquest menjar sec per a cadells* està creat específicament per a races petites com la francesa. Bulldog. Inclou DHA i altres nutrients essencials per donar suport al creixement saludable. També es presenta en forma de croqueta petita per facilitar que els gossos amb boca petita mengin.

  El millor cadell de bulldog francès sense cerealsAliments

  Hi ha una tendència creixent a oferir aliments sense cereals a tots els nivells: a nosaltres mateixos, als nostres fills i a les nostres mascotes! Els aliments sense cereals poden ser més fàcils de digerir per al vostre gos. I per a un gos petit, això pot ser una gran preocupació.

  Merrick Classic Grain Free Puppy Plate

  Merrick ofereix una fórmula de cadell humida sense gra* molt valorada i popular. Conté proteïnes senceres reals com a ingredient número u.

  Blue Wilderness Puppy Grain Free Kibble

  També vulgueu considerar el menjar per cadells BLUE Wilderness High Protein* com a opció seca. Aquesta és una opció especialment bona per als cadells Frenchie, ja que és una combinació de croqueta normal amb trossos de vitamines i minerals LifeSource que tenen una forma estranya. Això fa que recollir la croqueta sigui més fàcil en general.

  El millor menjar per a cadells de bulldog francès amb estómacs sensibles

  Sembla que els gossos petits tenen un estómac més sensible. I les al·lèrgies alimentàries poden ser una preocupació per a qualsevol raça. Si aquest és el cas del vostre cadell de Frenchie, podeu provar-los amb algunes d'aquestes opcions.

  Fórmula per a cadells d'Orijen

  Aquest menjar per a cadells molt ben valorat* se centra en aliments integrals i proteïna nutritiva que no té càrregues ni subproductes. Aquesta croqueta no inclou cereals per evitar al·lèrgies alimentàries i ingredients limitats per ajudar el G.I. del vostre cadell que encara està en desenvolupament. sistema de digestió amb la màxima facilitat.

  La Terra sencera Granges sense cerealsFórmula per a cadells d'aliments per a gossos en conserva

  Aquesta fórmula de cadells senzilla, rica en proteïnes i sense grans* es presenta en un pa suau i molt agradable al gust. La recepta és ideal per a cadells amb estómacs sensibles.

  Divulgació d'enllaços d'afiliats: els enllaços d'aquest article marcats amb un * són enllaços d'afiliats i és possible que rebem una petita comissió si compres aquests productes. . Tanmateix, els vam seleccionar per incloure'ls de manera independent i totes les opinions expressades en aquest article són les nostres.