La barreja Lab Pointer combina dues races lleials, intel·ligents i treballadores: el Labrador Retriever de raça pura i el Pointer anglès de raça pura.

Les dues races progenitores són del grup esportiu. Per tant, podeu esperar que la seva barreja necessiti molt d'exercici.

L'aspecte i la personalitat exactes d'una barreja de Lab Pointer variarà en funció del que heretin de les dues races progenitores. Però, per sort, aquestes races comparteixen alguns trets meravellosos.

Vols donar la benvinguda a una barreja de Labrador i Pointer a casa teva?

Contingut de Lab Pointer Mix

  Anem a capbussar-nos per saber més sobre si aquesta raça mixta energètica és adequada per a la vostra família.

  Història de la barreja Lab Pointer

  La barreja Lab Pointer és un gos híbrid força nou i poc comú . Però, les races de disseny estan augmentant en popularitat! Així que potser comencem a veure més barreges de Labrador English Pointer.

  Com que aquesta creu és poc freqüent, no té una història molt documentada. Però, podem mirar la història de les seves races progenitores per saber-ne una mica més.

  Tant el Labrador Retriever com el English Pointer són races esportives, però tenen uns papers originals lleugerament diferents.

  Els avantpassats Labrador van treballar per primera vegada al costat dels pescadors a Terranova, Canadà. La raça es va estandarditzar a Gran Bretanya, on recuperaven caça i altres animals durant les caceres.

  English Pointers va treballar per primera vegada a Anglaterra per trobar iassenyalar llebres per als gossos per perseguir. Més tard van treballar per assenyalar i recuperar ocells de caça, semblant al Laboratori.

  Les dues races progenitores tenen una llarga història com a gossos de guerra. Per tant, espereu que una barreja de Lab Pointer sigui un candidat meravellós per a una raça esportiva.

  Aspecte de la barreja de Lab Pointer

  Els gossos de races mixtes poden heretar qualsevol combinació de trets de les seves dues races progenitores. Per tant, heu d'assegurar-vos que esteu satisfet amb qualsevol resultat potencial.

  És probable que no sapigueu què obtindreu fins que no conegueu el vostre cadell.

  Feu una ullada a els seus pares per predir millor l'aspecte potencial de la seva descendència. Aquí teniu el que podríeu esperar.

  Aspecte del labrador

  Els labradors es presenten en tres colors estàndard: negre, groc i xocolata.

  Aquests gossos tenen les orelles caigudes i un pelatge curt i doble. La majoria tenen una cua ampla semblant a una llúdriga i potes palmejades que els fan nedadors forts.

  Els labradors són gossos grans que poden créixer de 21,5 a 24,5 polzades a l'espatlla. Com a adults, solen pesar entre 50 i 80 lliures.

  Aspecte del punter

  Llevat que s'especifiqui el contrari, Lab Pointer mix fa referència a un punter anglès pare. Aquests gossos són musculosos, prims i alerta.

  Tenen les orelles caigudes, un pelatge curt i fàcil de mantenir i una cua recta i prima.

  Els punters poden venir en un gran espectre de colors. , incloent:

  • Negre
  • Llimona
  • Fetge
  • Taronja
  • Qualsevol d'aquests colors barrejats amb blanc.

  Poden tenir marques o punts marcats.

  Aquesta raça progenitora pot créixer a partir de De 23 a 28 polzades a l'espatlla, amb un pes d'entre 45 i 75 lliures.

  Com seran els cadells Pointerdor?

  Aquestes dues races esportives no semblen gaire diferents entre si.

  Per tant, una barreja de Lab Pointer probablement tindrà un pelatge curt, orelles caigudes i una cua recta.

  Els seus colors variaran en funció dels colors dels pares. Per exemple, si heu barrejat un Lab negre i un punter, és probable que obtingueu cadells negres de Lab Pointer.

  Però, no es pot dir amb certesa quin pare preferirà fins que no siguin aquí.

  Lab Pointer Mix Temperament

  Com que tant les races Lab com les Pointer són gossos esportius, tenen un temperament relativament similar.

  Però, igual que la seva aparença, el temperament de raça mixta pot inclinar-se més cap a qualsevol dels pares. Per tant, assegureu-vos que esteu satisfet amb qualsevol de les possibilitats!

  En general, els labradors són amables, entusiastes i amb ganes de complaure. També són enèrgics i intel·ligents.

  Els punters també són molt enèrgics, alerta i treballadors. Són molt lleials als seus amos, intel·ligents i de temperament igualat.

  Podeu esperar que un cadell mixt sigui lleial, intel·ligent i molt enèrgic. Normalment s'entrenaran molt bé i voldran passar-hi tant de tempsamb els seus propietaris com sigui possible.

  Però, aquesta intel·ligència i energia significa que poden avorrir-se fàcilment si no s'estimulen adequadament. Una barreja de Lab Pointer avorrida pot mostrar comportaments destructius com ara cavar, bordar i molt més.

  La necessitat de socialització

  Els cadells de Lab Pointer s'han de socialitzar bé des de petits. Ambdues races són generalment conegudes per ser amables i lleials, però totes dues s'originen com a races de caça.

  Per tant, poden tenir un instint natural per perseguir animals petits, o fins i tot córrer nens.

  A El gos que estigui ben socialitzat tindrà confiança en situacions noves i serà més probable que sigui amable amb els altres.

  Socialitzar bé un cadell de Lab Pointer des de petit us assegurarà que obtingueu el millor temperament possible.

  Només recordeu que el vostre cadell pot agafar cap a qualsevol dels pares. Fes un cop d'ull als gossos específics que s'utilitzen per criar per tenir una bona idea de com podria ser el teu cadell.

  Ensinistrament de Lab Pointer Mix

  Un cadell de Lab Pointer mix es convertirà en un cadell mitjà. - al gos de gran mida. Per tant, és molt important que els entrenis correctament des de petits.

  La formació bàsica d'obediència és imprescindible. Però, gràcies a la seva intel·ligència i una possible energia il·limitada, aquests gossos es beneficiaran i gaudiran d'un entrenament posterior.

  A més d'estimular la seva ment, l'entrenament també pot oferir al teu cadell un exercici molt necessari.

  Adhereix-te a la recompensa positivamètodes per obtenir els millors resultats amb aquesta raça. Tenen ganes de complaure, i aquests mètodes fomentaran un vincle fort entre vosaltres.

  És possible que vulgueu consultar classes d'entrenament de cadells en línia, assistir a una classe en persona o trobar un entrenador individual si no No sé per on més començar.

  Necessitats d'exercici de Lab Pointer Mix

  Com ja sabem, ambdues races progenitores per a aquesta barreja són molt energètiques. Per tant, està gairebé garantit que un cadell tindrà la mateixa energia.

  Podràs oferir al teu gos una mica d'exercici mitjançant l'entrenament. Però, necessitaran més que això.

  Una barreja de Labrador Pointer necessitarà exercici cada dia. Probablement els agradarà nedar, recuperar-se o tenir l'oportunitat de córrer en un espai obert i segur.

  Assegureu-vos que tingueu una bona memòria, perquè sempre us tornin.

  Aquest híbrid. pot gaudir d'esports canins com el rally, l'obediència, l'agilitat i molt més.

  Però tingueu cura de fer massa exercici al vostre cadell quan sigui petit. Fer-ho pot danyar les seves articulacions.

  Lab Pointer Mix Health and Care

  En general, es tracta de dues races força sanes. Però, encara hi ha una sèrie de problemes que poden transmetre als seus cadells.

  Escollir un criador de bona reputació pot minimitzar el risc d'això. Assegureu-vos de veure proves de proves de salut i comproveu que el gos mare està sa i amable.

  Labrador Health

  Els problemes de salut més comuns que poden patir Labs.de inclouen:

  • Displàsia de maluc
  • Displàsia de colze
  • Artritis
  • Obesitat
  • Infeccions de l'oïda

  Salut del punter

  El punter comparteix molts d'aquests problemes comuns. Aquí n'hi ha alguns a tenir en compte en les barreges de punter.

  • Displàsia de maluc
  • Displàsia de colze
  • Infeccions de l'oïda
  • Dilatació gàstrica canina Volvulus
  • Hipotiroïdisme
  • Problemes cardíacs

  Què significa això per als cadells

  Les races Labrador i Pointer comparteixen una sèrie de problemes de salut comuns. Per tant, és important triar un criador de bona reputació que faci proves als seus gossos.

  Els criadors poden provar les puntuacions de displàsia de maluc i colze per assegurar-se que només es reprodueixen amb els gossos més sans.

  També ho poden fer. prova per problemes cardíacs i hipotiroïdisme.

  Assegura't que el teu criador et mostri proves d'aquestes proves de salut. Un cop tingueu un cadell d'un criador de bona reputació, assistiu a revisions veterinàries periòdiques i assegureu-vos que tingui un estil de vida saludable amb prou exercici i la quantitat adequada d'aliments.

  Cadells Lab Pointer Mix

  Escollir un criador de bona reputació és un pas important per aconseguir un cadell de Labrador Pointer mix sa.

  Només recordeu que els cadells poden agafar a qualsevol dels pares, de manera que heu d'estar contents amb qualsevol combinació de trets.

  Pots fer una ullada a la nostra guia de cerca de cadells per obtenir més ajuda per trobar un cadell sa i un criador de bona reputació.

  Potstambé trobareu més informació en aquesta guia per trobar un criador.

  Com que aquesta raça mixta encara no és molt comuna, és possible que al principi us costa trobar un criador de bona reputació per a la combinació.

  Lab Pointer Mix Rescue

  Una altra alternativa a aconseguir un cadell és buscar un gos de rescat. Els rescats solen ser més antics i tenen històries menys certes, però sovint són més barats.

  Al principi us costa trobar una combinació de Lab Pointer en qualsevol societat de rescat, perquè és força poc freqüent.

  Però, la millor opció és buscar als centres de rescat les dues races progenitores.

  Alguns gossos de rescat poden patir problemes de conducta. Per tant, assegureu-vos que esteu preparat per a aquesta possibilitat i tingueu molt de temps per dedicar-vos a la vostra nova incorporació.

  Races similars

  La barreja Lab Pointer serà una raça fantàstica per a moltes famílies, sobretot aquells que porten estils de vida actius i tenen molt de temps per dedicar-li a un gos.

  Però, no és perfecte per a tothom. Si busqueu alguna cosa semblant, però no esteu segur del punter de Labrador, aquí teniu algunes altres races que us poden agradar.

  • Chesapeake Bay Retriever

  Labrador Pointer Barreja: un resum

  La barreja de Labrador Pointer pot heretar qualsevol combinació de trets de les seves dues races progenitores. La seva aparença i temperament seran relativament impredictibles.

  Però, en general, es tracta d'una persona enèrgica, intel·ligent i uniforme.raça temperada.

  Tens un cadell de barreja de Lab and Pointer a casa? Ens agradaria saber de les vostres experiències!

  Els lectors també han estimat

   Referències i recursos

   • Howell, T. (et al) , 'Puppy Parties and Beyond: The Role of Early Age Socialization Practices on Adult Dog Behavior', Veterinary Medicine: Research and Reports (2015)
   • Farricelli, A. 'Impact of Exercise on Puppy Growth Plates', Daily Dog Discoveries (2016)
   • Xin-Guo, X. 'Risk Factors and Prevention of Canine Gastric Dilatation Volvulus', CNKI (2006)
   • Ginja, M. (et al), 'Diagnosis , Control genètic i gestió preventiva de la displàsia de maluc canina: una revisió', The Veterinary Journal (2010)
   • Requisits de les proves de salut del punter OFA-CHIC