Els gossos Jack Chi són una raça mixta de Jack Russell Terrier Chihuahua, també conegut com Jack Chihuahua i Jackhuahua. Aquest petit gos híbrid de disseny és animat, enèrgic, afectuós i lleial. Un Jack Chi adult pot variar de mida de 8 a 18 lliures i créixer fins a 15 polzades d'alçada. És un gos relativament sa, amb una vida útil d'entre 12 i 16 anys. Malgrat la seva petita mida, tenen una gran personalitat, i poden ser gossos guardians sorollosos, així com gossos faldillers i fins i tot ser bons animals de companyia. Tot i que el seu temperament fràgil i lluitador ho fa millor amb nens més grans o cases només per a adults. Avui veurem com trobar, criar i cuidar un cadell de Jack Chi. Veurem els estils de vida d'aquest bonic vestit creuat i t'ajudarem a decidir si són adequats per a la teva família.

  Esteu pensant en aconseguir una barreja de Jack Russell Chihuahua? Aquesta raça mixta animada, amable i juganera és un encreuament entre el popular Jack Russell Terrier i el Chihuahua. També es coneixen com el Jack Chi. En aquest article, parlarem de tot el que necessites saber sobre el Jack Russell Terrier Chihuahua Mix, des de les seves característiques físiques i problemes de salut fins al seu temperament i comportament.

  Què és un Jack Chi?

  Un Jack Chi és un gos de disseny híbrid amb un pare Jack Russell Terrier i un pare Chihuahua de raça pura. Són gossos petits amb molta energia iChihuahuas

  • Examen cardíac
  • Examen oftalmològic
  • Avaluació de la ròtula

  Proves recomanades per a Jack Russell Terriers

  • Atàxia d'inici tardà (LOA)
  • Luxació primària del cristal·lí (PLL)
  • Atàxia espinocerebel·losa (SCA)
  • Avaluació ocular

  Recordeu quan Esteu mirant el preu de Jack Russell Chihuahua, esteu pagant per un gos de disseny. Ve amb la tranquil·litat d'utilitzar un criador responsable. En comprar a una botiga d'animals o a un anunci en línia mai saps què estàs rebent i, malauradament, hi ha moltes pràctiques de cria poc ètiques. Els gossos de botigues de mascotes i de fàbrica de cadells solen tenir més problemes de salut i temperaments més difícils.

  Crear un cadell mixt de Jack Russell Chihuahua

  Crear el vostre cadell de Jack Chi probablement serà una mica una aventura . T'enfrontes a un gos intel·ligent, tenaç i enèrgic. Per tant, comença a entrenar i socialitzar des del primer dia. Per ajudar-vos a assolir els reptes d'entrenament d'aquesta raça, aquí teniu uns quants articles per consultar:

  • Ensenyament positiu de cadells: realment funciona?

  Jack Russell Chihuahua Mix Productes i accessoris

  El vostre Jack Chi ha de mantenir-se actiu, calent i entretingut pel vostre bé. Aquí teniu algunes idees sobre com mantenir el vostre gos feliç, ocupat, elegant i sense problemes. Com a gos intel·ligent i fàcil d'avorrir, les joguines interactives i trencaclosques poden funcionar béel Jack Russell Terrier Chihuahua Mix. I no us oblideu de vestir el vostre Jack Chi quan fa més fred.

  • Les millors joguines indestructibles per a gossos
  • Les millors joguines interactives per a gossos

  Races semblants

  Si esteu interessats en el Jack Chi, aquí teniu algunes altres races mixtes de Chihuahua i Jack Russell que podeu tenir en compte:

  • Cocker Spaniel Chihuahua Mix
  • Dachshund Jack Russell Mix
  • Corgi and Jack Russell Mix
  • Miniature Boxer

  Per obtenir més Chihuahua i Jack Russell Terrier, les races mixtes doneu un cop d'ull a aquests articles:

  Rescats de races mixtes de Jack Russell Chihuahua

  La majoria de races mixtes no tenen les seves pròpies societats de rescat específiques, però sovint els rescats de races progenitores també inclouran races mixtes relacionades.

  Rescats dels EUA

  Rescats del Regne Unit

  Rescats del Canadà

  Rescats d'Austràlia

  Si us plau, comenta a continuació si estàs interessat en unir-te a una d'aquestes llistes.

  La barreja de Jack Terrier Chihuahua és adequada per a tu?

  Només tu pots saber-ho. Si busqueu un gos amorós però valgut amb molta energia, la resposta pot ser que sí. Recordeu que aquesta raça petita pot no ser el millor gos per als nens petits o altres mascotes petites. La casa ideal del Jack Chi és amb un propietari actiu que té el temps i l'energia per donar molta atenció i exercici al seu company fidel!

  Tens un Jack Chi? Fes-nos-ho saber als comentaris i siguessegur que ens parlarà de les seves divertides travessias.

  Referències i recursos

  • Clínica de salut animal. 2019. “Jack Russell Terrier.”
  • Bellumori, T. et al. 2013. "Prevalència de trastorns hereditaris entre gossos de raça mixta i de raça pura". Journal of the American Veterinary Medical Association.
  • Capík, I. 2010. “Periodontal Health vs. Various Preventive Means in Toy Dog Breeds”. Acta Vet.
  • Comito, B. et. al. 2012. "La sordesa congènita en els terriers de Jack Russell: prevalença i associació amb el fenotip". The Veterinary Journal.
  • Farrell, L. et. al. 2015. "Els reptes de la salut dels gossos pedigrí: enfocaments per combatre les malalties hereditàries". Genètica canina i epidemiologia.
  • Gendler, A. et. al. 2007. "Distocia canina: gestió mèdica i quirúrgica". Compendi d'educació contínua per al veterinari en pràctica (edició nord-americana).
  • Harasen, G. 2006. "Luxació rotuliana". The Canadian Veterinary Journal.
  • El Jack Russell Terrier Club of America. 2019. “History of the Jack Russell Terrier.”
  • Nilsson, K. et al. 2018. "Heretabilitat de la luxació rotuliana a les races de gossos Chihuahua i Bichon Frise i eficàcia d'un programa de cribratge suec". The Veterinary Journal.
  • Oberbauer, A. M. et. al. 2008. "Herència de cataractes i luxació primària del cristal·lí en Jack Russell Terriers". American Journal of Veterinary Research
  • Regne Unit KennelClub. Accés el 2019. "Centre d'informació de la raça Jack Russell Terrier Health."
  esperit.
  • Popularitat : raça de gossos de disseny popular
  • Propòsit : mascota (gos faldó)
  • Pes : de 8 a 18 lliures
  • Temperament : molt enèrgic i devot

  Història de la barreja de Jack Russell Chihuahua

  El Jack Chi és un nou híbrid com molts gossos de disseny, de manera que no hi ha molta informació històrica disponible sobre ells. Probablement es van originar als Estats Units als anys 80 o 90. Va ser una època en què el mestissatge va recuperar la popularitat i molts gossos de disseny van aparèixer en escena.

  El Jack Russell Terrier es va desenvolupar a Anglaterra específicament per a la caça de guineus a principis del 1800. Aquests gossos són originaris del grup Fox Terrier. Un cos robust i compacte, unes cames fortes i un petit pit els van permetre seguir les seves preses cap als forats i moure's sota terra. També s'utilitzaven per al control d'insectes i tenen una tendència molt forta a cavar. Van ser nomenats en honor al reverend Jack Russell. Va ser l'entusiasta de la caça que es creia que va criar dos tipus diferents de terriers junts per crear aquesta raça particular de terriers.

  El petit Chihuahua és una de les races més antigues d'Amèrica amb un llinatge que s'estén fins a pre- Temps colombians. Semblaven ser els companys preferits dels asteques. I es creu que originàriament descendien de la raça Techichi. El Techichi és una raça una mica més gran que va ser domesticadael poble tolteca. El Chihuahua va arribar a Amèrica a mitjans del 1800.

  Aspecte del Jack Chi

  L'aspecte dels cadells de Jack Chi pot variar molt segons les característiques que hereten dels pares com qualsevol raça mixta. Les característiques físiques comunes d'aquesta raça mixta són un coll curt i un cos llarg i musculós. Acostumen a tenir els grans ulls rodons d'un chihuahua situats al cap triangular del Jack Russell.

  Les orelles poden ser punxegudes i erectes com les del Chihuahua o doblegades i flexibles com el progenitor Jack Russell. El musell sol ser llarg però podria ser més prim que un Jack Russell. Els seus quarts posteriors són forts i musculosos, però la longitud de la cama més curta i la cua llarga i arrissada s'assemblen a la Chihuahua.

  Quan grans són els gossos Jack Chi?

  Els gossos Jack Chi tendeixen a estar al voltant de 10 a 10 anys. Fa 15 polzades d'alçada i pesen entre 8 i 18 lliures.

  Jack Chi Colors

  El seu pelatge és típicament curt i dens, i el seu color varia àmpliament. Jack Chis pot ser de color negre, blanc, marró, xocolata, crema, daurat o de color llavat.

  El seu pelatge també pot ser bicolor. Les combinacions més habituals són les següents: negre i marró, blanc i negre, negre i marró, marró i blanc, marró fosc i marró clar.

  Fins i tot podeu trobar Jack Chis tricolor!

  Jack Russell Terrier Chihuahua Mix Grooming

  Un pelatge curt i dens de Jack Russell Terrier Chihuahua Mixes significa mínimvessament i manteniment. Raspallar-los una o dues vegades per setmana amb un raspall de truges dures hauria de ser suficient per mantenir el seu pelatge suau i saludable.

  Has de revisar les orelles del teu Jack Chi per detectar signes d'infecció i netejar-les acuradament cada setmana. Com amb totes les races, mantingueu les dents netes raspallant-les amb pasta de dents per a gossos almenys dues vegades per setmana. Es recomana que comenceu aquests hàbits de perruqueria aviat amb el vostre cadell perquè els accepti i els toleren.

  El Jack Chis és hipoalergènic?

  Malgrat el seu pelatge habitualment curt, el Jack Chi és un gos amb vessament força alt. No són una raça baixa i, malauradament, no són hipoalergènics.

  Jack Russell Chihuahua Mix Temperament

  El Jack Chi és un gos tenaç, intel·ligent i animat. Així mateix, amb la seva aparença, mai saps quins trets heretarà el teu cadell. El bàndol de Chihuahua pot ajudar a equilibrar part d'aquesta exuberància de Jack Russell, però no confieu en això. Prepareu-vos per a un company d'alta energia que li agrada tenir una feina per fer.

  Els Jack Chis són gossos lleials i devots als quals els agrada passar temps amb els seus amos. També són una raça propensa a l'ansietat de separació i poden arribar a ser bastant vocals o fins i tot destructives si es deixen sols massa temps.

  Tot i que generalment són gossos simpàtics i juganers, els Jack Russell Terrier Chihuahua Mixes poden arribar a ser intolerants al joc brusc o estirar la cua i l'orella. EllsNo se sap que siguin molt agressius, però poden ser àgils si es molesten.

  S'han de portar bé amb altres gossos si es socialitzen aviat. Però no pots estar segur de quines característiques heretarà la teva barreja de Jack Russell i Chihuahua dels seus pares en com interactua amb altres mascotes petites.

  Per exemple, el Jack Russell es va utilitzar com a gos de caça i encara conserva aquests instints. En conseqüència, generalment no els va bé amb els gats, perquè els veuen com a preses.

  Jack Chi Training

  Entrenar el vostre Jack Chi necessitarà paciència i perseverança. Es recomana començar des del dia que vinguin a casa amb tu. L'espera pot donar lloc a un cadell de voluntat més forta.

  El costat de Jack Russell, naturalment, vol ser el líder de la manada i combinada amb la tossuderia del Chihuahua, aquesta raça no és la més fàcil d'entrenar amb mètodes tradicionals. Però, afortunadament, el reforç positiu no et posa en conflicte amb el teu gos. Reforça i premia els comportaments que vulguis veure, i estaran encantats de treballar amb tu.

  Són gossos intel·ligents i poden avorrir-se ràpidament. Mantingueu l'entrenament breu i variat sense massa repeticions. És en la naturalesa del Jack Chi olorar, i sovint seguiran el seu nas, per això és millor començar a recordar l'entrenament a una edat primerenca. També està en la seva naturalesa cavar, així que ensenyeu-los la diferència entrepati del darrere i el sofà de la sala d'estar.

  La socialització primerenca és clau per eliminar qualsevol signe d'agressió i per assegurar-se que el teu amic pelut jugarà bé amb altres gossos i humans per igual.

  Exercici Jack Chi

  Aquests cadells juganers requereixen molts exercicis diaris per mantenir-se feliços i sense problemes. Necessitaran molt temps de joc a més de fer llargues caminades un parell de vegades al dia. Anar a buscar al parc de gossos o córrer solt en un pati tancat ajudarà a cremar una part d'aquesta energia il·limitada i a desanimar el mal comportament.

  Les dues races progenitores són expertes en els esports canins, especialment el Jack Russell. Aquesta pot ser una bona manera d'exercitar el cos i la ment del vostre Jack Chi. També són excel·lents companys de senderisme per a persones o famílies actives.

  D'altra banda, tingues en compte que la part Chihuahua de la teva barreja pot no suportar bé el fred. El Chihuahua té problemes per escalfar-se de manera eficaç una vegada que té fred. Per tant, la roba de gos per a temps fred pot ser necessària per fer exercici a l'aire lliure.

  Jack Russell Chihuahua Mix Health

  La salut del Jack Chi depèn principalment de la salut. de les dues races progenitores. Tot i que el vostre gos podria heretar problemes de salut que es troben en qualsevol de les races, és més probable que heretin els comuns als dos pares.

  La majoria dels problemes de salut associats als chihuahuas provenen de la seva mida reduïda. Estan a unaugment del risc de distòcia, cosa que significa que tenen problemes per donar a llum. La salut dental també és una preocupació important, ja que l'amuntegament de les dents és gairebé inevitable i promou la càries dental. Per prevenir la periodontitis, raspallar-se les dents amb pasta de dents per a gossos almenys dues vegades per setmana.

  Un problema de salut menys greu, però comú, als Chihuahuas són les al·lèrgies. Aquesta raça és propensa a l'atopia, una mena d'al·lèrgia a la pell que provoca picor i afecta els peus, les orelles, el ventre i els plecs de la pell. Els signes sovint inclouen fregament de la cara, llepades persistents i infeccions cròniques de l'oïda. Consulteu el vostre veterinari si creieu que el vostre gos pot patir al·lèrgies.

  A continuació, es mostren alguns problemes de salut més greus que poden afectar el Chihuahua:

  • luxació rotuliana
  • problemes cardíacs
  • hidrocefàlia
  • hipoglucèmia
  • col·lapse traqueal

  Els gossos Jack Russell són generalment sans, però hi ha algunes condicions que són genèticament predisposat a. Són propensos a la luxació rotuliana i les al·lèrgies a la pell atòpica, igual que el Chihuahua. Un problema de salut menor a què són propensos els Jack Russell Terriers són les infeccions de l'oïda. Comproveu les orelles del vostre gos amb regularitat per detectar envermelliments, olors o secrecions marrons o grogues. A més, tingueu en compte si el vostre gos es rasca molt l'orella.

  El Jack Russell té alguns altres problemes de salut que poden afectar el vostre Jack Chi:

  • problemes oculars
  • sordesa
  • legg-malaltia de calve-Perthes
  • problemes hepàtics
  • trastorns de la sang

  Esperança de vida del Jack Chi

  La vida útil d'un Jack Chi generalment cau en el rang de De 13 a 16 anys.

  L'esperança de vida d'un gos de raça mixta tendeix a situar-se dins dels paràmetres mitjans de les races progenitores. Afortunadament, tant el Chihuahua com el Jack Russell són races de vida bastant llarga. La vida útil del Chihuahua és d'uns 14 a 16 anys i la del Jack Russell Terrier oscil·la entre uns 13 i 16 anys.

  Pros i contres de Jack Chi

  Encara intento decidir si un Jack Chi és el el millor gos per a tu? Fem un cop d'ull als avantatges i els contres d'aquesta raça mixta animada i afectuosa:

  Contres

  • Necessita molts exercicis i sense ell, es faran la seva pròpia diversió
  • Pot ser més difícil entrenar
  • No és bo per a famílies amb nens petits
  • Podria patir ansietat per separació
  • Tendència a bordar
  • Hi ha problemes de salut hereditaris d'ambdues races progenitores que podrien afectar el vostre gos
  • Potser no vagi bé amb altres mascotes petites

  Pros

  • Leial, intel·ligent i gossos simpàtics
  • Confeccioneu-vos amb bons gossos de guàrdia, alertant-vos de tot
  • Bones mascotes familiars per a aquells amb nens més grans
  • Tenen una bona esperança de vida i, en general, són una raça sana
  • Abats de baix manteniment i vessament mínim
  • Excel·lents companys per a persones actives

  Do Jack RussellLes mescles de Chihuahua són bones mascotes familiars?

  La barreja de Jack Chi és una bona mascota familiar per a una família activa amb nens més grans. Els Jack Chis no es recomana per a famílies amb nens petits, ja que és possible que no toleren que les mans petites estiren les orelles.

  Tampoc es recomanen els gossos petits per a cases amb nens petits, ja que és molt fàcil que els nens s'enganxin accidentalment. trepitjar o fer mal d'una altra manera a un gos petit. Jack Chis ho fa millor amb les famílies que tenen temps per satisfer les seves necessitats energètiques i de vinculació, ja que necessiten molts exercicis i poden patir ansietat de separació.

  Jack Russell Chihuahua Mix Adoption

  Adopció d'un El gos de rescat pot ser una manera fantàstica d'introduir un membre de la família pelut a la teva vida. Els gossos amb ansietat per separació i problemes d'afecció es beneficien realment de l'estabilitat d'una nova llar per sempre i del vincle amb la seva nova família.

  Cadells Jack Chi

  La teva millor oportunitat de portar-te a casa un un cadell sa és comprar el vostre cadell de Jack Russell Chihuahua a un petit criador local. Aquí podeu visitar les instal·lacions de la gossera, observar les condicions de vida i conèixer els pares i els germans del cadell.

  Sigui quin sigui el preu de la barreja de Jack Russell Chihuahua, és imprescindible que el criador hagi provat la genètica dels seus animals. problemes de salut que afecten a les dues races progenitores i que us poden proporcionar aquests resultats de la prova.

  Proves recomanades per a