Goldador: un bell laboratori d'or

Els gossos Goldador són amables, afectuosos, intel·ligents i entrenables. Són animals de companyia populars, de companyia i gossos de servei. I apreciats com a gossos d'assistència, gossos guia i fins i tot gossos militars i policials. Aquest gos mitjà i robust té un pelatge gruixut amb una lleugera onada. Els goldadors sovint s'assemblen a un laboratori daurat, però poden ser de color negre, groc o xocolata.

El creu de Golden Retriever amb Labrador és lleial, amorós i prospera amb molta atenció, exercici i entrenament. Els Goldadors pesen de 55 a 80 lliures i creixen fins a 25 polzades d'alçada. Malgrat la seva mida, els Goldadors adults poden ser bons gossos d'apartament, i són una opció fantàstica per a un nou propietari de gos o un pare de cadells. Avui veurem els trets, les característiques, la personalitat i els comportaments de la raça d'aquest Golden Retriever Lab. I ajudar-te a adoptar o comprar el cadell Goldador perfecte per a la teva família.

  El Goldador és un sobrenom per descriure un gos híbrid que és un Golden Retriever barrejat amb Lab. Els dos gossos pares són populars a tot el món. Tots dos tenen tipus americà i anglès de les línies Working i Show respectivament. Si esteu aquí buscant informació sobre Goldador, esteu al lloc correcte. I si tens preguntes sobre el Golden Retriever barrejat amb els trets del gos Labrador, la personalitat, el pelatge, l'aspecte, la preparació, l'entrenament i la salut, tenim respostes per a tu.

  Què és unPredisposicions de la raça a la malaltia en gossos i gats. Wiley Blackwell
 • O’Neill et al. 2013. Longevitat i mortalitat dels gossos de propietat a Anglaterra. The Veterinary Journal
 • Schalamon et al. 2006. Anàlisi de les picades de gossos en nens menors de 17 anys. Pediatria
 • Duffy D et al. Diferències de raça en l'agressivitat canina. Applied Animal Behavior Science 2008
 • Soca G. Prevalència de sordesa i pigmentació i associacions de gènere en races de gossos en risc. The Veterinary Journal 2004
 • Packer et al. 2015. Impacte de la conformació facial en la salut canina. PlosOne
 • Estudi de salut per a tota la vida del Golden Retriever”, Morris Animal Foundation
 • “Health Issues/Training”, Labrador Retriever Club of America
 • “Health & Investigació," Golden Retriever Club of America
 • Raffan E., 2016, "La variant genètica pot ajudar a explicar per què els labradors són propensos a l'obesitat", Universitat de Cambridge
 • Goldador?

  El Goldador és un gos híbrid amb un pare Labrador Retriever i un pare Golden Retriever. O criat a partir d'una línia més llarga de gossos Goldador de segona o tercera generació. Els noms habituals de Goldador inclouen el Goldador Retriever, la barreja Golden Lab, la barreja Golden Retriever i la barreja Labrador Golden Retriever.

  • Popularitat : Rising
  • Propòsit : company.
  • Pes : 55-80 lliures
  • Temperament : amigable, intel·ligent, actiu

  D'on provenen els Goldadors?

  Tots dos pares del gos Goldador, el Labrador Retriever i el Golden Retriever, tenen un llarg llinatge i història com a gossos de companyia estimats, així com com a gos d'exhibició i gos de treball. campions.

  El Golden Retriever és de les terres altes d'Escòcia. Durant els primers 50 anys d'existència d'aquesta raça, el Golden Retriever va ser criat amb cura per un únic criador amb la intenció de crear el gos esportiu perfecte.

  Després molts anys després van començar a aparèixer al Regne Unit i als Estats Units. Estats a l'anell d'exhibició i als cercles de gossos de caça.

  El Labrador Retriever prové de Terranova, a l'actual Canadà. Aquest gos prové d'una llarga línia de gossos d'aigua, cosa que explica la capa aïllant de doble capa, gruixuda i resistent a l'aigua del laboratori, la gruixuda cua de llúdriga i les potes amples. Els laboratoris són excel·lents nedadors i tenen fama d'estimar l'aigua.

  No se sap del tot exactament.qui va inventar per primera vegada la barreja de Golden Retriever Labrador. Però una cosa és segura: amb Retrievers per als dos pares, és probable que el Goldador segueixi de prop els seus passos actius i amistós.

  Dat curiós!

  El Goldador és una barreja, i probablement ve d'una història de mescles! Es creu que els Golden Retrievers van ser creats barrejant un retriever de recobriment pla groc amb un Tweed Spaniel. Aquesta raça de gossos està ara, malauradament, extinta. Però el seu llegat perdura a través dels increïblement populars Goldens i el cada cop més popular Goldador.

  Talla Goldador

  Com a cadell, el Goldador pot semblar enganyosament petit. Però és probable que els gossos Goldador adults siguin grans i forts. Podem predir que qualsevol cadell de Golden Retriever i Golden Lab creixerà fins a pesar entre 55 i 80 lliures i mesurarà entre 21,5 i 24,5 polzades d'alçada.

  Els Golden Retriever i els Labradors són gossos de mida força semblant. El Golden Retriever acostuma a pesar entre 55 i 75 lliures a l'edat adulta, i els mascles superen les femelles. Normalment, el Labrador Retriever pesa entre 55 i 80 lliures, i els mascles superen les femelles.

  El Golden fa entre 21,5 i 24 polzades, amb els mascles més alts que les femelles. El Labrador fa entre 21,5 i 24,5 polzades d'alçada, i els mascles són més alts que les femelles.

  Golden Retriever Lab Mix Grooming

  És probable que la pèrdua de Goldador sigui una constant previsible a la vostra vida. Tenen unAbric aïllant gruixut, de doble capa i repel·lent a l'aigua que s'esvaeix estacionalment i durant tot l'any.

  Tu serà més fàcil controlar l'eliminació de la barreja de Golden Retriever Lab amb sessions de raspallat i neteja periòdiques. Això us ajudarà a atrapar el cabell abans que tingui l'oportunitat de decorar tot el que teniu! Però encara necessitareu una rutina d'aspiració estricta.

  Els Goldador són hipoalergènics?

  El Goldador té un pelatge doble i molt fluix que és recte a ondulat. Esborraran la caspa lliurement per casa teva i no es recomana per a persones amb al·lèrgia a gossos.

  Teranament Goldador

  El Goldador és, en general, un gos amable, sociable i amant de les persones. que és estimat per les famílies de tot el món. Els Labradors i els Golden Retrievers tenen personalitats molt semblants. Per tant, podeu estar bastant segur d'un gos simpàtic. Un que és bastant animat i que li encanta estar en companyia humana.

  Els laboratoris poden ser una mica més juganers i els Goldies una mica més tranquils, però aquestes característiques també varien dins de les races. Pots estar segur que una barreja serà intel·ligent, entrenable i necessitarà molt d'exercici i estimulació mental.

  Els Goldador són bons amb els nens?

  El Goldador serà molt rebot com a cadell jove, fins als divuit mesos quan es tranquil·litzen una mica. Generalment! Aquesta és l'edat a la qual són el major risc per als nens petits, només a travésaccidents.

  Tot i que l'agressió de gossos pot ocórrer en qualsevol raça, el Goldador és una aposta bastant segura com a mascota familiar. Sempre que el vostre gos sigui tractat bé, socialitzat i criat de pares amables.

  Ensinistrament i exercici Goldador

  Tant el Labrador Retriever com el Golden Retriever provenen de sòlids antecedents de gossos de treball. Com a gossos del grup Retriever, el Lab i el Golden estan acostumats a un alt nivell d'activitat i exercici diaris i un alt nivell d'interacció amb les persones.

  Això significa que independentment del gos pare que pugui prendre el vostre cadell Goldador. després, pots comptar amb portar a casa un cadell intel·ligent, ansiós, actiu i social que necessitarà molta socialització i entrenament continus des del primer dia.

  El teu règim d'entrenament Goldador hauria d'incloure molta exposició a persones noves, noves llocs i situacions noves perquè el vostre gos creixi per convertir-se en un membre equilibrat i tranquil de la comunitat més gran.

  A més, una paraula de precaució: és probable que els Goldador tinguin un fort impuls de preses a causa dels seus antecedents de caça i recuperació. per tant, hauríeu d'assegurar-vos de mantenir fora de perill altres mascotes familiars vulnerables.

  Salut i cura

  És probable que els cadells de la barreja de Lab i Golden Retriever heretin problemes de salut genètic coneguts de qualsevol dels pares dels gossos. . Això és el que fa que la vostra elecció de criador Goldador sigui tan important. Un criador de bona reputació i responsable s'assegurarà que els seusEls gossos de cria es posen a prova per a tots els problemes de salut coneguts per evitar passar aquestes condicions a futures camades de cadells de barreja Golden Lab.

  Ambdós pares haurien de tenir bones puntuacions de maluc i de colze. Haurien de tenir un control ocular clar recent i tenir clar el PRA. El progenitor Golden Retriever tampoc hauria de tenir antecedents familiars de càncer, un problema comú en aquesta raça.

  Quant de temps viuen els Goldadors?

  És probable que la vida útil de la barreja Golden Retriever Lab sigui d'entre 10 i 12 anys perquè tant el Labrador Retriever com el Golden Retriever comparteixen aquest interval d'esperança de vida.

  Els Goldador són bones mascotes familiars?

  És probable que el Goldador mitjà sigui un excel·lent gos familiar, ja que aquest gos híbrid és una barreja de dos dels més simpàtics, socials i orientats a les persones. races de gossos del planeta. El Goldador pot ser una excel·lent elecció per a un gos de servei o teràpia per aquest mateix motiu. Només assegureu-vos que teniu molt de temps per fer exercici i jugar amb el vostre Goldador.

  Pros i contres de Goldador

  Contres :

  • Necessita molt de temps i atenció
  • Necessita molt d'exercici
  • El pelatge gruixut necessita neteja i cura

  Pros :

  • Amable i afectuós
  • Jugar i intel·ligent

  • Un company perfecte per a un estil de vida actiu

  Rescatar Un Golden Retriever Lab Mix

  Si no tens ganes de portarcasa un cadell nou, definitivament val la pena estudiar l'adopció d'un Goldador adult o gran.

  Aquests gossos tenen un atractiu increïble a qualsevol edat, però de vegades es poden donar en adopció perquè el seu amo no és capaços d'atendre'ls com necessiten.

  Si pots donar una llar a un gos que ho necessita, descobriràs que l'amor del teu nou membre de la família és la seva pròpia recompensa! A més d'això, sovint és més barat passar que comprar un cadell a un criador de Goldador.

  Goldador Puppies and Breeders

  Els cadells de la barreja de Golden Retriever Yellow Lab són molt macos. Pots comptar amb això. Per tant, abans de sortir a veure una camada de cadells de barreja de Golden Retriever Lab, hauríeu d'assegurar-vos d'investigar la reputació del criador i verificar que s'han fet totes les proves de salut requerides i recomanades als gossos pares.

  Des d'aquí. , pots buscar un cadell Goldador d'ulls brillants, clar a les zones de les orelles/nas/cua, amb ganes d'interacció i joc, disposat a ser agafat, amb pelatge net i tarannà amable.

  Si us plau, tingueu cura d'evitar comprar un gos o un cadell a una botiga d'animals o fàbrica de cadells. Sovint, els interessos de guanyar diners passen per sobre dels interessos i el benestar dels animals implicats.

  Per obtenir ajuda per buscar un cadell, fes una ullada a la nostra guia de cerca de cadells.

  Fins ara a mesura que es troba la barreja que voleu, hi ha una mica més subjacent al tema que no pasÉs d'esperar.

  La polèmica i la popularitat dels gossos de raça mixta

  Si bé els gossos híbrids o de "disseny" són molt populars avui entre els propietaris d'animals de companyia, no tothom n'és fan, sobretot els criadors de gossos de raça pura.

  Per a un criador de raça pura, la barreja de Labrador Golden dilueix la puresa dels gens de cada raça. Aquest és un tema controvertit i no és probable que es resolgui aviat. No obstant això, els propietaris de gossos de companyia només volen que els seus millors canins siguin feliços i sans, de manera que la popularitat del Goldador continua augmentant.

  Entre els biòlegs canins, hi ha beneficis per a la nova tendència cap a les races de gossos híbrids. . El benefici més notable s'anomena "vigor híbrid", un terme que descriu com es pot enfortir l'agrupació genètica afegint diversitat genètica.

  Encreuar dues línies de gossos de raça pura afegeix diversitat a ambdues agrupacions de gens, que poden estar darrere de la reputació de llarga durada que tenen els gossos de raça mixta o "mut" per ser més sans que els seus homòlegs de raça pura. Com que els "gossos de disseny" estan augmentant en popularitat i les races progenitores del Goldador són increïblement populars per començar, hi ha moltes possibilitats que pugueu localitzar un cadell o adoptar un gos propi.

  Crear un cadell Golden Retriever Lab Mix

  La cura d'un cadell Golden Retriever Labrador mixt és una gran responsabilitat. Hi ha algunes guies fantàstiques per ajudar-vos amb tots els aspectescura i entrenament dels cadells.

  Els trobareu llistats a la nostra pàgina de cadells Golden Retriever Labrador.

  Productes i accessoris de Golden Retriever Lab Mix

  • Els millors Arnesos per a Goldens
  • Els millors raspalls per a laboratoris

  Comparació de la barreja de Golden Retriever Lab amb altres races

  Si us intriguen el maridatge Goldador, però no acabat de vendre, potser us interessa comparar-lo amb altres races mixtes que tenen algunes similituds i algunes diferències.

  • Golden Retriever en miniatura

  Races similars

  D'altra banda, potser estareu gairebé segur que una barreja de Golden Retriever Labrador és adequada per a vosaltres, però encara voleu comprar una mica.

  Feu una ullada. en aquests encreuaments semblants.

  • Labradoodle

  • Cocker Spaniel Golden Retriver Mix

  Golden Retriever Lab Mix Breed Rescues

  Aquí hem recopilat algunes operacions de rescat a tot el món per ajudar-vos a cercar el vostre propi Goldador. Fes una ullada i mira què hi ha a la teva àrea local.

  Golden Rescue

  Golden Retriever Rescue

  Lab Rescue Australia

  Labrador Rescue UK

  Almost Heaven

  Si coneixeu algun altre rescat que no estigui a la llista, deixeu-nos un comentari!

  Articles relacionats

  • Golden Retriever
  • Labrador Retriever

  Referències i recursos

  • Gough A, Thomas A, O'Neill D. 2018