Els gossos Golden Retriever grossos no tenen una cintura evident i, quan passeu les mans pels costats, no podreu sentir-ne les costelles. El vostre Golden Retriever gros pot pesar més de 75 lliures, però és possible que siguin més lleugers que això i encara tinguin més pes. Els Golden Retrievers n'hi ha de dos tipus, un més gruixut i criat per a l'anell d'exhibició, l'altre més prim i criat per a una vida laboral activa. Un Golden Retriever anglès sa sovint serà més pesat que la mateixa alçada d'un Golden Retriever americà. La millor manera de saber si el vostre gos té sobrepès o obesitat és un control físic, no un moment a la balança.

  Els Golden Retrievers grassos estan en augment

  L'obesitat s'ha convertit en un gran problema per als nostres gossos de companyia, inclosos els Golden Retrievers grassos. Una enquesta clínica del 2017 realitzada per l'Associació per a la Prevenció de l'Obesitat de les Mascotes (APOP) va trobar que el 56 per cent dels gossos enquestats als Estats Units estaven classificats com amb sobrepès clínica. Per al magnífic Golden Retriever, les dades són encara més angoixants. Un estudi de l'APOP de 2012 va trobar que gairebé el 63 per cent dels Golden Retrievers tenien sobrepès o obesitat. Aquestes són estadístiques aleccionadores per a una de les races més estimades del món.

  El simpàtic i devot Golden es reconeix a l'instant pels seus ulls amables; orelles caigudes; i pelatge llarg i brillant de pell daurada que els dóna nom. Criat com un gos escocès a principis1800, la raça energètica es va construir per recuperar les aus aquàtiques.

  Aquest gos musculós té un físic semblant a un llop i es mou amb un port elegant i atlètic. Nedar, anar a buscar, córrer i saltar són naturals per a aquest gos actiu. Aleshores, per què el Golden Retriever engreixa en nombres tan alarmants?

  Els Golden Retrievers engreixen fàcilment?

  Pot semblar que el vostre Golden Retriever sempre té gana. Biològicament, els gossos descendeixen dels llops i tenen un impuls innat per buscar menjar constantment. Per als gossos domèstics, això vol dir mendicar i beure.

  És fàcil prendre l'hàbit de donar-li un o dos berenars addicionals al vostre gos quan gaudiu d'una estona junts al sofà. Per difícil que sigui, com a propietaris d'animals de companyia, és la nostra responsabilitat no cedir.

  Els aperitius poden provocar un augment de pes i dificultar l'exercici, la qual cosa condueix a engreixar encara més. Tanmateix, pot haver-hi altres motius pels quals el Golden Retriever sembla tenir un problema amb l'augment de pes.

  L'estudi de tota la vida de la Morris Animal Foundation de 3.000 Golden Retriever als Estats Units va trobar que la probabilitat d'obesitat era més alta als Golden Retrievers. que van ser esterilitzats o castrats a una edat jove.

  També hi ha una indicació que la tendència a l'obesitat pot ser genètica en algunes races. Un estudi realitzat a la Universitat de Cambridge va trobar que una supressió en el gen POMC caní està associada amb el pes i la ganaen Labrador Retrievers i retrievers de pelatge pla.

  El meu Golden Retriever és gras?

  Un Golden Retriever mascle adult hauria de pesar entre 65 i 75 lliures. Una femella hauria de pesar entre 55 i 65 lliures. No obstant això, aquestes són pautes i hi ha rangs que entren dins dels paràmetres de pes normal en funció de la genètica, la forma i la mida.

  Com puc saber si el meu Golden Retriever és gros?

  El millor La manera de saber si el vostre Golden Retriever és gros és mirant-lo des de diferents angles i palpant les seves costelles. Mireu el vostre gos des del costat.

  • La seva panxa ha de pujar des del pit entre les costelles i les potes posteriors.
  • No hauria de tenir la mateixa amplada al llarg del seu cos . Hi hauria d'haver una corba cap amunt des del pit fins a les potes posteriors.
  • La seva panxa no hauria de ser una línia recta, o pitjor, afluixar-se entre les cames.

  Poseu-se amunt. el teu gos i mira'l. Hauríeu de veure una corba cap a dins a la cintura. Si aquesta corba no és visible des del costat o des de dalt, és probable que el vostre Golden Retriever tingui sobrepès.

  Una altra manera de saber-ho és palpant les costelles. Posa les mans a banda i banda de la seva caixa toràcica. Amb una pressió suau, hauríeu de poder sentir cadascuna de les seves costelles. Si no els sents gens, el teu Golden Retriever té sobrepès.

  Comença pel pit i passa les mans pel seu cos. Si no pots sentir la seva cintura, aquesta és una altra indicació queté sobrepès.

  Els Fat Golden Retrievers no són saludables?

  Potser us preguntareu si importa si el vostre Golden està carregant alguns quilos de més. Al cap i a la fi, hi ha un cert atractiu per a un gos grassonet. Tanmateix, igual que les persones, tenir sobrepès pot disminuir la qualitat de vida del vostre Golden Retriever i pot escurçar la seva vida útil.

  L'augment dels riscos per a la salut dels Golden Retrievers grassos

  Portar un pes addicional crea nombrosos problemes de salut i pot fer que els existents siguin encara pitjors per al Golden Retriever. El sobrepès també pot ser dur per a les articulacions i els ossos. Els Golden Retrievers són propensos a la displàsia de maluc i colze, que és una formació anormal de la cavitat del maluc. Aquesta malaltia greu pot causar dolor, coixesa i artritis de les articulacions. El sobrepès pot augmentar els efectes negatius de la displàsia de maluc i colze.

  Els estudis demostren que l'obesitat condueix al desenvolupament de nombroses altres malalties en els gossos, com la diabetis, les malalties del cor i l'artrosi. La funció respiratòria, renal i la salut també es poden veure afectades negativament.

  El càncer és un gran problema per al Golden Retriever. Tenen un risc més gran en comparació amb altres races de gossos. L'obesitat no s'ha relacionat amb el desenvolupament de càncer en gossos. Tanmateix, l'estudi de tota la vida de la Morris Animal Foundation pot resultar útil per avaluar el risc d'obesitat en l'aparició de càncer.

  Ajudar al vostre greix d'or.Retriever baixa de pes

  És possible que al teu gos no li agradi, però cal eliminar les llaminadures de la seva dieta. Això inclou les restes de taula, els trossos de menjar que els teus fills l'agafen, les picades que trobi a terra i qualsevol altra cosa que mengi entre àpats.

  Si fas servir llaminadures per entrenar, aquestes calories han de ser també es dedueix de la seva dieta diària. Per a alguns gossos, l'eliminació de llaminadures pot ser suficient per reduir-lo a un pes acceptable.

  Els aliments naturals són millors opcions d'aperitiu que les llaminadures preenvasades. Les verdures i les fruites crues són baixes en calories i tenen l'avantatge d'afegir nutrició a la seva dieta.

  Reduir les calories del temps dels àpats per al vostre Golden Retriever greix

  Reduir la mida dels àpats és normalment la manera més fàcil d'obtenir el pes del teu gos baixa. El primer que cal fer és reduir cada porció al voltant d'un terç. Després de quatre dies, si no comencen a perdre pes, podeu baixar un altre terç i continuar així fins que comenci a veure canvis visibles en el vostre gos.

  Un cop el seu pes arribi a un nivell saludable, podeu augmentar lleugerament la mida de la seva proporció per estabilitzar-los.

  Fer exercici d'un Golden Retriever greix

  L'exercici ajudarà a perdre pes, però poques vegades és una bona solució per si sol. Si el vostre gos té molt sobrepès, haureu d'augmentar el nombre de passos lentament per no causar més problemes mèdics. Nedar si són aficionats és una bona manera d'aconseguir-ne mésactiva, perquè és més fàcil per a les articulacions.