Els gossos poden menjar okra, però no els pots donar un munt per sopar. Tot i que els nutrients de la planta són una bona font d'energia, greixos i proteïnes, els nostres cadells no estan dissenyats per digerir molta matèria vegetal. Heu d'assegurar-vos que l'okra estigui cuit senzillament i no fregit. I assegureu-vos que tampoc no hi ha afegit mantega, sal o greix. El okra normal probablement no els farà mal si es dóna amb moderació, però tampoc tindrà cap benefici per a la salut més enllà de la seva croqueta completa habitual.

  El okra en vinagre i fregit no és segur per als gossos. consumir, i sempre s'ha d'evitar.

  Okra és un dels conreus més antics i es va originar a Etiòpia. És un cultiu polivalent, ja que les seves diferents parts es poden utilitzar per a diversos propòsits. La planta de okra s'utilitza en la medicina ayurvèdica. Les beines es poden menjar cuites o crues i també es poden convertir en farina.

  Les llavors de gombo fins i tot es poden torrar i utilitzar en lloc del cafè descafeïnat. Avui dia, aquesta verdura verda versàtil es distribueix àmpliament arreu del món. El podeu trobar a l'Àfrica, Àsia, el sud d'Europa i els EUA.

  Consideracions nutricionals

  Okra no és tòxica per als gossos i fins i tot poden consumir les llavors de manera segura. Tanmateix, només perquè els seus cossos poden tolerar alguna cosa, no necessàriament significa que sigui bo per a ells. O que sigui segur per a ells en totes les formes.

  Ens mengem els fruits verds tendres de la planta de okra, quesón rics en olis i proteïnes d'alta qualitat, àcids grassos poliinsaturats com l'àcid linòleum i fibra. Okra també té un alt nivell d'activitat antioxidant.

  La fibra dietètica que proporciona es presenta en forma soluble de genives i pectina dissenyada per reduir el colesterol sèric. També hi ha una mica de fibra insoluble, que és bona per al tracte gastrointestinal (GI). La proteïna de l'okra té una composició d'aminoàcids semblant a la de la soja, però amb una relació d'eficiència més alta. Això el converteix en un bon suplement de proteïnes.

  Okra també conté hidrats de carboni i vitamines, incloent alts nivells de vitamina C, folat, calci i potassi. Es creu que també té propietats purgants. Inclou mucílags que elimina les substàncies tòxiques perquè hi uneix el colesterol.

  Dietes equilibrades

  L'excés d'aliment humà pot fer que la dieta del teu gos sigui inadequada per satisfer-la. les seves necessitats nutricionals. Si s'omplen de llaminadures, fins i tot de saludables, pot ser que estiguin menys propensos a menjar el menjar del seu gos, que està equilibrat per a les necessitats dietètiques dels cans.

  A més, si el vostre amic pelut devora tots els deliciosos bocins que els doneu de menjar. , àpats i aperitius per igual, això pot provocar un augment de pes no saludable. De qualsevol manera, l'okra i tota mena de llaminadures s'han de donar amb moderació.

  La idea d'alimentar el teu gos amb fruites i verdures com a part de la seva dieta és recent. Poden obtenir tots els nutrients que necessitende dietes carnívores.

  Una o dues mossegades d'okra encara poden formar part de la dieta equilibrada d'un gos. Però és possible que les entranyes del vostre gos no els agradi tant com a vosaltres!

  Posibles problemes de salut

  Els gossos poden patir estómacs inflats, gasos, diarrea i altres signes de malestar gastrointestinal per massa vegetal. importa a les seves dietes.

  En primer lloc, heu d'assegurar-vos que l'okra no estigui molt salada o untada amb mantega o coberta amb potenciadors del sabor grassos.

  En segon lloc, no alimenteu el vostre gos amb aliments fregits. . Igual que amb els humans, els aliments fregits són dolents per als gossos i poden provocar obesitat i problemes cardíacs.

  Per últim, heu de ser prudents quan introduïu aliments nous com ara okra.

  Els gossos, com els humans, experimenten. al·lèrgies. I els humans experimentem al·lèrgies al okra. Recordeu que els gossos poden desenvolupar al·lèrgies més endavant.

  Això vol dir que encara que el vostre gos hagi estat bé amb alguns aliments abans, no sempre serà així. Els símptomes d'al·lèrgies als gossos inclouen problemes recurrents de la pell i problemes gastrointestinals que donen lloc a dolor d'estómac o diarrea.

  Okra no és tòxica per als gossos, però encara no hauríeu d'alimentar el vostre gos en quantitats moderades.

  Poden els gossos menjar okra crua?

  Si el vostre amic pelut no s'oposa a la textura viscosa del mucílag de l'okra, poden triturar-se feliçment amb un pocs cubs crus.

  La okra crua és perfectament segura tant per als humans com per als canins.L'okra en el seu estat natural tampoc corre el mateix risc de contaminar-se amb additius perillosos per a la salut dels gossos com la sal, l'all, la ceba o les espècies.

  Poden els gossos menjar okra cuinat?

  Sens dubte, els gossos poden menjar okra cuit, sempre que no estigui fregit i no s'hagi cuinat amb cap additiu que millori el sabor.

  La ceba, el cibulet i l'all són elements bàsics d'una cuina saborosa, però també ho són. perillós per als gossos. Ingredients com aquests tenen el potencial de causar problemes gastrointestinals i danyar els glòbuls vermells.

  De la mateixa manera, els xiles i les espècies també poden causar problemes digestius. Si esteu cuinant el vostre gos amb una mica de okra, només cal que ho feu de manera senzilla.

  Els gossos poden menjar okra fregida?

  Ets un gran fan dels aliments fregits i us pregunteu: "Poden menjar els gossos". okra fregida?”

  Bàsicament, hauríeu d'evitar donar-li de menjar okra fregida, i molt menys qualsevol menjar fregit al vostre cadell. Fregir afegeix greix i calories buides a qualsevol aliment. I com més buides són les calories que li doneu al vostre gos, menys nutrició rebrà.

  Els fregits són molt rics en greixos. En alguns casos, un terç del pes d'un producte fregit està format per greix!

  Els greixos animals saturats com els que s'utilitzen en els greixos fregits s'associen amb l'obesitat i les malalties coronàries en humans. També se sap que fregir genera carcinògens que provoquen càncer de còlon o altres problemes de salut.

  Els aliments fregits no són bons per als humans ni per als humans.els gossos tampoc.

  Els gossos poden menjar okra en vinagre?

  En general, els aliments en vinagre no són ideals per als gossos i l'okra en vinagre no és diferent. Igual que els aliments cuinats, la sal i les espècies no són bones per a ells.

  Poden Dogs Okra Seeds?

  Poden ser una mica viscoses, de manera que la textura pot ser desagradable per al vostre gos. Però sí, les llavors de okra estan bé que els gossos les mengin.