La barreja de Dachshund Beagle és un encreuament entre dues races populars: el Dachshund i el Beagle. També es coneix com a Doxie Beagle o Doxle.

Aquesta raça mixta pot variar entre 11 i 32 lliures de pes i créixer fins a 15 polzades d'alçada. La barreja de Beagle Dachshund acostuma a ser un gos valgut amb molta personalitat i una disposició alegre. No obstant això, és important que sàpigues que aquesta barreja és propensa a certs problemes de salut hereditaris.

Et preguntes si un Doxie Beagle Mix és el company caní adequat per a tu? En aquest article, tractarem tot el que necessiteu saber, des de problemes de salut fins a necessitats de preparació i recomanacions d'entrenament.

Què hi ha en aquesta guia

  Preguntes freqüents sobre Dachshund Beagle Mix

  Preguntes més populars i freqüents dels nostres lectors sobre la barreja de Dachshund Beagle.

   Mixta de Dachshund Beagle: Breed At A Glance

   • Popularitat: el Beagle ocupa el 6è lloc de 193 races i el Dachshund ocupa el 12è lloc de 193 races segons la llista de 2019 de l'American Kennel Club (AKC) de les races de gossos més populars
   • Propòsit: Pet
   • Pes : de 16 a 32 lliures
   • Temperament: amable, curiós, animat

   Revisió de la raça Dachshund Beagle Mix: contingut

    El que hauríeu de saber Sobre The Designer Dog Controversy

    En primer lloc, la barreja de Dachshund Beagle és el que es coneix com a gos de disseny, que no és un concepte nou.

    Però la creació d'híbrids.ceguesa.

    Si observeu algun dels següents símptomes als ulls del vostre gos, consulteu el vostre veterinari: enrogiment, picor, tint aquós, blavós, aspecte pel·lícula o tèrbol.

    Inflor gàstrica

    Parcialment atribuïts al seu pit profund, els Dachshunds són una raça propensa a inflor. La inflor es produeix quan l'estómac s'expandeix amb l'aire i després es retorça de manera que es talla qualsevol via de sortida d'aliments o aire.

    Aquesta és una condició extremadament dolorosa i que posa en perill la vida. Els símptomes inclouen ritme, escuma a la boca, incapacitat de vomitar, inquietud o reticència a estirar-se, i un estómac distensió.

    Si observeu aquests signes, poseu-vos en contacte amb el vostre veterinari immediatament.

    Diabetis

    Aquesta és una altra condició potencialment hereditària de la raça Doxie. Molts dels símptomes són similars als que presenten els humans, com ara set excessiva, augment de la fam i micció freqüent.

    Els gossos també poden presentar pèrdua de pes malgrat l'augment de la gana. Mantenir un pes saludable és important tant per a la prevenció com per al maneig d'aquesta malaltia en els gossos.

    Les proves recomanades per als Dachshunds inclouen una avaluació oftalmològica, una avaluació de la ròtula i un examen cardíac.

    Preocupacions de salut de Beagle.

    El Beagle té una vida útil d'entre 10 i 15 anys.

    Com el Dachshund, el Beagle té una predisposició a la displàsia de maluc, la diabetis i les cataractes.

    També tenen uns quantsaltres condicions específiques de la seva raça que és important conèixer. I les proves recomanades per als Beagles inclouen l'avaluació del maluc, l'avaluació oftalmològica i les proves d'ADN MLS.

    Hipotiroïdisme

    Aquesta és una condició en la qual la glàndula tiroide no produeix prou hormones. Aquestes hormones ajuden a regular una sèrie de processos corporals importants, inclòs el metabolisme.

    Els signes d'hipotiroïdisme inclouen l'augment de pes, la letargia, la intolerància a l'exercici, la intolerància al fred, la caiguda del cabell i l'augment de la pèrdua de cabell.

    El tractament en general. implica medicació per equilibrar els nivells hormonals del teu gos.

    Epilèpsia

    Sovint, amb els canins, no es pot identificar cap causa específica per a les seves convulsions. I el seu estat simplement s'anomena epilèpsia idiopàtica.

    Els signes poden anar des de baveja, escuma a la boca i marxa borratxa, fins a col·lapse, sacsejades i pèrdua de consciència.

    Si. observeu algun d'aquests símptomes a la vostra mascota, poseu-vos en contacte amb el vostre veterinari.

    Al·lèrgies

    Els beagles solen ser propensos a patir al·lèrgies i alguns dels seus al·lèrgens habituals són la floridura, els àcars de la pols i el pol·len. També és més probable que tinguin al·lèrgies alimentàries.

    Els signes d'al·lèrgia són picor crònic, punts calents i pèrdua de cabell.

    Problemes de salut del Dachshund Beagle

    Mentre hi ha No és una manera d'evitar al 100% les condicions de salut hereditàries, la detecció precoç de la salut pot reduir el risc del vostre cadelldesenvolupar qualsevol d'aquests problemes.

    Utilitzar un criador que pugui proporcionar proves de la detecció adequada dels pares del vostre cadell també és essencial per limitar la possibilitat de problemes de salut hereditaris.

    El vostre cadell té el més alt nivell. possibilitat de desenvolupar condicions comunes a les dues races progenitores. En el cas del Doxle, això significa cataractes, diabetis i displàsia de maluc.

    Pel que fa a la vida útil mitjana d'un Doxle, podeu esperar que oscil·li entre 9 i 16 anys. L'extrem inferior si un dels pares és un mini Dachshund.

    Dachshund Beagle Grooming

    Tant el Beagle com el Doxie perden bastant. Per tant, un possible propietari de la barreja de Dachshund Beagle s'ha de preparar i tenir en compte que el Doxle pot no ser el millor encreuament per a aquells propensos a les al·lèrgies.

    Recordeu que la barreja de Dachshund Beagle és un mestissament i una preparació. dependrà del tipus de pelatge que hereten dels seus pares de raça pura

    L'híbrid pot tenir un progenitor Dachshund que tingui una de les tres varietats de pelatge, i això també podria influir en la quantitat de manteniment que es requereix.

    Si la vostra barreja de Dachshund Beagle és un encreuament entre el Beagle i el Dachshund de revestiment llis, és probable que només requereixin un raspallat setmanal i un bany ocasional.

    No obstant això, si el vostre encreuament té un pèl llarg o un filferro. pare Dachshund amb pèl, la preparació podria ser més extensa.

    Raspallar-se dues o tres vegades per setmanapot ser necessari per a la vostra barreja de Dachshund Beagle de pèl llarg. A més, també s'aconsella despullar-se a mà per assegurar-se que el pelatge del seu cadell es mantingui sa i brillant.

    I el mestissatge Doxie Beagle també necessitarà que es tallin les ungles amb regularitat per evitar que es trenquin. A més, les seves orelles llargues s'han de revisar i netejar constantment per evitar que la humitat i l'acumulació de cera causin infeccions.

    Les mescles de Dachshund Beagle són bones mascotes familiars?

    El gos Doxle pot fer-ho. una gran mascota familiar per a famílies amb nens més grans que entenen la necessitat de ser amable amb aquesta raça.

    Tot i que no se sap que és una raça agressiva, el Dachshund és un gos petit amb un cos llarg i pot ser propens a lesions, especialment a l'esquena i la columna vertebral. Per aquest motiu, els criadors de Doxie diuen que aquesta no és una raça recomanada per a nens molt petits.

    No obstant això, els cadells de Doxie poden ser companys meravellosos per als nens més grans i més amables sempre que siguin tractats amb cura. Tot i així, potser no són fans dels nens estranys i poden ser agressius amb gossos estranys o altres animals que no coneixen.

    Són els més adequats per a famílies que sovint són a casa per interactuar amb ells. Que es deixin sols massa pot provocar comportaments destructius.

    Finalment, és possible que aquesta raça no s'adapti bé a famílies amb altres mascotes petites a causa del seu potencial per a un gran impuls de preses.

    Rescatar. un DachshundBeagle Mix

    El rescat pot ser molt gratificant i una manera meravellosa de portar un nou membre de la família pelut a casa teva.

    Com a avantatge addicional, els rescats solen ser molt més barats que comprar un cadell a casa. un criador, i alguns fins i tot vénen entrenats des de la seva llar anterior.

    Pots consultar .

    Trobar un cadell de barreja de Beagle Dachshund

    Trobar la font adequada per a la teva barreja de Beagle Dachshund cadell pot ser complicat, sobretot perquè poden ser propensos a problemes de salut força greus.

    Els cadells de botigues d'animals, anuncis en línia i fàbriques de cadells solen tenir una probabilitat molt més alta de patir problemes de salut i també poden tenir un temperament més desafiant.

    Per trobar el cadell de Dachshund Beagle més saludable, us suggerim que investigueu molt i us assegureu de passar per un criador respectable i responsable.

    Si estàs interessat a rescatar el teu encreuament Dachshund Beagle, pots esperar que els preus oscil·lin entre els 50 i els 100 dòlars. A més, els refugis solen cobrir el primer viatge veterinari.

    No obstant això, si voleu fer que el vostre encreuament sigui a través d'un criador, és probable que pagueu entre 500 dòlars i més de 1.000 dòlars.

    Quan passeu per un criador, assegureu-vos de fer moltes preguntes.

    I recordeu que els criadors responsables ja hauran examinat la salut dels seus cadells. Això vol dir que us podran proporcionar certificats que demostrin que els seus gossos han estat autoritzatsproblemes mèdics greus i esteu preparats per tornar a casa amb vosaltres.

    Independentment d'on trobeu el vostre cadell de Dachshund Beagle Mix, assegureu-vos de confiar en les vostres fonts i d'obtenir el cadell més sa possible.

    Vostè podeu consultar la nostra guia de cerca de cadells aquí.

    Criment d'un cadell mixt de Dachshund Beagle

    Els cadells de Doxle són simpàtics, però també són un grapat i una gran responsabilitat.

    Aquí teniu alguns. articles que us poden ajudar amb l'entrenament, l'alimentació i la cura del vostre nou amic pelut:

    • Com alimentar el vostre cadell amb croqueta

    Productes i accessoris Dachshund Beagle Mix

    • Millor llit per a beagles
    • Les millors joguines per a gossos per a cadells

    Pros i contres d'aconseguir una barreja de Dachshund Beagle

    Encara es pot No decidiu si la raça mixta Doxle és el cadell adequat per a vosaltres? Fem una ullada als avantatges i els contres d'aquesta barreja de Beagle Doxie:

    Contres:

    • Poden arribar a ser destructius si es deixa massa sol
    • Són borradors
    • Pot no sortir bé amb altres animals petits
    • Propens a alguns problemes de salut hereditaris greus

    Pros:

    • Gossos intel·ligents i amables
    • Bons gossos familiars per a llars amb nens més grans
    • Tenen una personalitat atrevida i curiosa i els encanta jugar

    Comparar la barreja de Dachshund Beagle amb altres races

    La barreja de Corgi Dachshund

    La barreja de Corgi Dachshund, o Dorgi, pot variar de mida com el Doxle i pesar fins a 30 lliures.

    No obstant això, ja que tots dosLes races progenitores tenen potes curtes i cossos llargs, s'espera que la barreja de Dorgi també tingui aquesta composició corporal. Malauradament, això significa que el Dorgi és molt propens a patir problemes d'esquena.

    Tant el Dorgi com el Doxle tenen una esperança de vida similar.

    Per obtenir més informació sobre el Dorgi, feu clic aquí

    El Chihuahua Beagle Mix

    El Chihuahua Beagle Mix, o Cheagle, és una altra raça valsa i plena de personalitat.

    Semblant al Doxle, el Cheagle pot arribar a pesar fins a 30 lliures de pes i 15 polzades d'alçada. No obstant això, també poden ser bastant petits amb només 6 lliures.

    Aquestes races mixtes són afectuoses i lleials, però també solen ser una mica durs. No es recomana cap raça per a llars amb nens petits o mascotes petites.

    Per obtenir més informació sobre el Cheagle, feu clic aquí

    Races similars

    Si esteu interessats en la barreja de Beagle Doxie, aquí hi ha algunes altres races que potser voldreu tenir en compte:

     Per obtenir més races mixtes de Beagle, feu clic aquí.

     Per a més races mixtes de Dachshund, feu clic aquí.

     Dachshund Beagle Mix Breed Rescues

     No totes les races de gossos tenen el seu propi rescat específic per a la raça, i això és especialment cert per a les races mixtes. Tanmateix, els rescats de races progenitores sovint també es prenen en races mixtes relacionades.

     Si us plau, deixeu-nos un comentari a continuació si coneixeu un rescat que no hem fet.llistat.

     EUA

      Regne Unit

       Canadà

        Austràlia

         Resum

         La barreja de Beagle Doxie és un gos simpàtic i valgut. Però sí que presenten el risc d'alguns problemes de salut i poden requerir algun manteniment quan es tracta de la preparació i l'entrenament.

         A més, un potencial pare de Dachshund Beagle hauria de ser conscient que aquest encreuament està orientat a la família, però no ho és. adequat per a nens petits o en llars amb altres mascotes.

         Els Doxles tampoc no aniran bé si es deixen als seus propis dispositius durant hores alhora. No obstant això, aquest gos us pot adequar si teniu un horari de treball flexible o nens més grans i respectuosos.

         També us heu d'assegurar que podeu proporcionar a la vostra barreja de Dachshund Beagle l'entrenament, la nutrició, l'exercici i l'atenció adequats. perquè puguin prosperar,

         Si tot sembla bé, aquest mestissatge pot ser una bona opció!

         Esteu pensant a endur-vos a casa un cadell de mescla de Beagle Dachshund? O potser ja teniu un d'aquests adorables gossos a casa. Ens agradaria saber-ho als comentaris següents.

         Referències i recursos

         • American Kennel Club. (Consultat 2019). "Dachshund."
         • American Kennel Club. (Consultat 2019). "Beagle."
         • Boag, A. K., et al. (2007). "Complicacions de la teràpia de sucnat de sodi de metilprednisolona en dachshunds amb malaltia del disc intervertebral tractada quirúrgicament". Urgències i Crítiques VeterinàriesCare.
         • Cherrone, K. L., et al. 2004. "Una comparació retrospectiva de la malaltia del disc intervertebral cervical en gossos grans no condrodistròfics versus gossos petits". Journal of the American Animal Hospital Association.
         • Gough, A., et al. (2018). "Crea predisposicions a la malaltia en gossos i gats". Wiley Blackwell
         • Hecht, S., et al. (2009). "Mielografia versus tomografia computada en l'avaluació de l'extrusió aguda del disc intervertebral toracolumbar en gossos condrodistròfics". Radiologia Veterinària & Ultrasò.
         • Howell, T. J., et al. (2015). "Puppy Partys and Beyond: el paper de les pràctiques de socialització d'edat primerenca en el comportament dels gossos adults". Veterinària: investigació i informes.
         • O’Neill, et al. (2013). "Longevitat i mortalitat dels gossos de propietat a Anglaterra. The Veterinary Journal.”
         • Rosenblatt, A. J. (2018). "Acord de l'anotador i la modalitat per a la detecció de la calcificació del disc intervertebral en Dachshunds". Acta Veterinaria Scandinavica (AVS).
         • Sutter, N. B. i Ostrander, E. A. (2004). "Dog Star Rising: el sistema genètic caní". Nature Reviews Genetics.
         • Turcsan, B., et al. (2017). "El propietari va percebre les diferències entre els gossos de raça mixta i de raça pura". PLOS One.
         • Federació d'Universitats per al Benestar Animal (UFAW). (2011). "Problemes de benestar genètic dels animals de companyia."
         • Vetstreet. (Consultat 2019). “Beagle.”
         • Vetstreet. (Consultat 2019)."Dachshund."
         els gossos s'han convertit en un tema una mica controvertit durant els darrers vint anys a causa del seu augment de popularitat en les últimes dues dècades.

         Però hi ha realment una diferència entre un cadell i un mestissatge?

         Els que donen suport al mestissatge diuen que sí. Diuen que un encreuament és la descendència “dissenyada” de dos gossos de raça pura escollits específicament, mentre que un mut és una raça mesclada sense voler amb un llinatge desconegut.

         No obstant això, altres no estan d'acord i insisteixen que els mutts i els encreuaments són un i un. el mateix. De fet, podeu llegir un article sencer sobre el tema aquí.

         Però, anem a obtenir més informació sobre la barreja de Beagle Dachshund específicament.

         Història i propòsit original de la barreja de Dachshund Beagle

         El Doxle és el que alguns consideren un encreuament de "primera generació". I per aquest motiu, se sap molt poc sobre el seu origen exacte o qui els va crear.

         Però en realitat podem aprendre moltes coses sobre la barreja de Dachshund Beagle mirant les històries dels pares Dachshund i Beagle.

         Comencem pel Dachshund.

         La història del Dachshund

         El conegut Dachshund, també conegut com a Doxie, és una raça alemanya de 600 anys. I el seu nom significa "gos de teixó". A causa del seu cos llarg, de les potes tossudes i del musell punxegut, el Dachshund era ideal per cavar a les llars de les seves preses de teixó i desallotjar-los pels seus amos.

         El Dachshund va desenvolupar unpersonalitat valenta per aquesta feina bruta i agosarada. I és probable que la seva intel·ligència atrevida i la seva força notable siguin el que els va convertir en un gos tan destacat a Alemanya.

         Aquesta raça va arribar per primera vegada a Amèrica el 1870 i es va utilitzar inicialment per caçar conills. Aleshores, el 1885, el Doxie va ser reconegut oficialment per l'American Kennel Club. I des d'aleshores s'ha mantingut un dels preferits entre els criadors i els entusiastes dels gossos,

         Ara, aprenem sobre el Beagle!

         La història del Beagle

         El Beagle és un antic raça amb un llinatge que es remunta tant que el seu veritable origen encara està pendent de debat. Els historiadors estan perplexos amb el Beagle.

         El seu nom pot haver derivat del terme gaèlic beag que significa "petit". O podria haver vingut de la paraula francesa be'geule que és un terme que s'utilitza per descriure el so que fa un gos.

         El lloc d'origen més probable del Beagle sembla ser Anglaterra, on la raça. podria haver estat utilitzat per a la caça de conills ja l'any 55 aC.

         Eren la millor opció per a aquells que no tenien o no podien tenir un cavall per caçar. I eren coneguts pels caçadors com un "gos de peu" perquè la raça era un company ferm en els senders mantenint-se els talons del seu amo.

         El Beagle també era un llabrer talentós amb un nas agut, lladruc "musical". , i un temperament desitjable.

         Però no va ser fins després de la Guerra Civil que elBeagle es va dirigir cap a Amèrica, on van ser immediatament l'opció popular dels caçadors de conills i llebres. I el 1885, el Beagle va ser reconegut oficialment per l'AKC.

         Dats curiosos sobre The Dachshund Beagle Mix

         Un Dachshund va ser la primera mascota oficial olímpica! Els Jocs Olímpics de 1972 es van celebrar a Munic i un Dachshund anomenat Waldi era la mascota. De fet, la ruta de la marató va ser dissenyada amb la forma d'un Dachshund.

         L'estimable personatge de Peanuts, Snoopy, és probablement el Beagle fictici més famós del món. Però, poc característic d'un beagle, Snoopy és exteriorment silenciós a la tira còmica.

         Aspecte de la barreja de Dachshund Beagle

         La barreja de Dachshund Beagle és un mestissatge únic, sobretot perquè el progenitor Dachshund ve en dues mides. Per aquest motiu, la teva creu de Dachshund Beagle pot variar tant en mida com en pes.

         Primer, fem una ullada a cada progenitor de la raça.

         Ja sigui un estàndard o en miniatura, el pare Dachshund serà petit. El Doxie estàndard només fa entre 8 i 9 polzades d'alçada i un mini Doxie només fa entre 5 i 6 polzades d'alçada.

         El Dachshund estàndard pesa entre 16 i 32 lliures i un Dachshund en miniatura pesa menys de 11 lliures.

         D'altra banda, el Beagle, normalment fa entre 13 i 15 polzades d'alçada i pesa entre 20 i 30 lliures.

         Per tant, la mida mitjana d'una barreja de Beagle Dachshund pot oscil·lar entre 16 i 16 polzades. 32lliures i podria créixer de 8 a 15 polzades d'alçada. No obstant això, una barreja de mini Dachshund Beagle pot pesar entre 11 i 30 lliures i mesurar entre 5 i 15 polzades d'alçada.

         Recordeu que quan esteu tractant amb un mestissatge de qualsevol tipus, la mida i el pes exactes seran deixar-ho a l'atzar.

         Característiques de la barreja de Dachshund Beagle

         Com que la barreja de Dachshund Beagle és una mescla, el seu aspecte variarà igual que la seva mida.

         De Per descomptat, el Doxie és famós per tenir el cos llarg, les cames curtes, les orelles llargues i el musell punxegut.

         El Dachshund també té tres tipus de pelatge: de pelatge llis, de pèl llarg i de pèl de filferro. I els abrics poden venir en set colors: negre, negre i daurat, xocolata, xocolata i crema, crema, marró i blau.

         En canvi, el Beagle. és un gos de mida mitjana amb orelles llargues i caigudes, ulls marrons expressius i un pelatge curt i elegant. I el seu pelatge també es presenta en set varietats de colors: llimona i blanc, tricolor, xocolata tri, blanc i xocolata, taronja i blanc, blanc i castany, i vermell i blanc.

         Més informació sobre el Beagle blanc aquí.

         Temperament de la barreja de Dachshund Beagle

         El temperament d'una barreja de Beagle Dachshund pot variar en funció del pare de raça pura que pren el vostre cadell.

         Tot i que tant Dachshund i Beagle són gossos simpàtics i extrovertits, tenen alguns trets temperamentals diferents que valen la penaFes-hi una ullada.

         Personalitat del Dachshund

         Els antecedents de caça de teixons del Dachshund els fa naturalment atrevits i valents amb un ego de gos gran i una temeritat que els podria posar en problemes amb animals més grans. .

         Aquesta raça de gossos també és un pensador intel·ligent i independent que pot fer-los una mica tossuts de vegades. I amb un gran lladruc, es diu que són un gran gos guardià.

         No se sap que els doxis són agressius i són un company familiar meravellós sempre que estiguin ben socialitzats i es tracten amablement.

         Ara, què passa amb el Beagle?

         Personalitat Beagle

         A diferència del Dachshund, l'alegre Beagle es porta bé amb gairebé tothom, tant propietaris com desconeguts.

         Són gossos divertits que gaudeixen del joc i de tot tipus d'aventures. I, per descomptat, són els més feliços amb la seva gent.

         Intel·ligent i amb ganes de complaure, el Beagle aprèn ràpidament i li encantarà recollir noves ordres i mostrar-se per tu.

         Dachshund I els trets de personalitat del Beagle

         Un possible propietari de la barreja de Dachshund Beagle hauria de tenir en compte que tant el Beagle com el Dachshund tenen antecedents de caça i, naturalment, podrien tenir un gran impuls de preses. Això vol dir que hauran de caminar amb corretja quan estiguin fora, ja que podrien ser propensos a perseguir animals més petits directament per carreteres transitades.

         Ambdues races també s'uneixen estretament a les seves famílies i són persones-gossos orientats, de manera que no s'han de deixar sols massa temps, ja que poden arribar a deprimir-se i destructius.

         Tingueu en compte que els experts suggereixen una socialització primerenca i un entrenament d'obediència amb una barreja de Beagle Doxie, sobretot perquè la raça progenitora Dachshund és propens a ser sensible i tossut.

         I la socialització primerenca a partir de la criatura és una gran eina per ajudar a reduir les possibilitats de qualsevol comportament no desitjat en el vostre gos Doxle!

         Ensenyament i exercici del vostre Dachshund Beagle Mix

         El Doxie Beagle prové de dos pares actius i juganers que requereixen una certa quantitat d'exercici diari per mantenir una bona salut.

         Atès que aquest encreuament és propens a l'obesitat, s'ha de tenir especial cura de alimenta'ls amb menjar per a gossos d'alta qualitat.

         I s'ha de fer exercici almenys dues vegades al dia. Els experts recomanen almenys dues passejades al dia, així com una estona de joc al pati del darrere o a la llar.

         Pel que fa a l'entrenament, tant el Dachshund com el Beagle són gossos intel·ligents. Tanmateix, els Dachshunds són coneguts per la seva independència i la seva testa dura.

         D'altra banda, aquest també pot ser un mestissatge sensible que no respon bé a les correccions dures. I independentment, els experts recomanen un sistema de recompensa positiu que utilitzi llaminadures i elogis en comptes de renyar.

         Per descomptat, implementar una socialització primerenca i un entrenament d'obediència durant la criatura també ajudarà a reduirqualsevol comportament no desitjat a la vostra barreja de Dachshund Beagle.

         Salut i cura de la barreja de Dachshund Beagle

         I hauríeu de plantejar-vos que es revisi la salut de qualsevol cadell nou. La detecció precoç de la salut del vostre Dachshund Beagle Mix us pot ajudar a preparar-vos per a qualsevol afecció de salut hereditària que puguin patir en el futur o a evitar-ho.

         Fem una ullada als problemes de salut de cada raça progenitora. Si feu una ullada a les possibles preocupacions per a la salut dels dos pares, és possible fer-vos una idea de qualsevol problema que pugui heretar el vostre Doxle.

         Preocupacions per a la salut del Dachshund

         Tingueu en compte, el Doxie, en particular, és propens a algunes complicacions de salut desagradables a causa de la seva estructura física.

         I mentre que el Dachshund estàndard té una vida útil mitjana de 12 a 16 anys, el mini Dachshund té una vida útil mitjana inferior de 9 a 14 anys. .

         Problemes de la columna vertebral i obesitat

         Aquests gossos petits són propensos a patir problemes musculoesquelètics greus. Això inclou la malaltia del disc intervertebral que es produeix al voltant del 25% dels Dachshunds.

         A causa de les seves cames especialment curtes (una condició coneguda com a condrodistròfia), els Dachshunds poden tenir discs intervertebrals anormals. Aquests discs anormals poden pressionar la medul·la espinal causant dolor i danys. En el pitjor dels casos, això pot provocar paràlisi.

         Per ajudar a evitar aquesta dolorosa complicació, els experts suggereixen molts exercicis que poden mantenir un bon to muscular en el seuesquena.

         El Dachshund també és propens a l'obesitat que pot ser perjudicial per a una raça amb problemes d'esquena.

         Has d'alimentar el teu Dachshund o Dachshund amb menjar per gossos d'alta qualitat i mantenir-los fent exercici. no arriben a un pes no saludable.

         I també hauríeu d'intentar evitar que la vostra barreja de Dachshund s'aixequi o baixi les escales o salti dels mobles.

         Luxació rotuliana

         Això és una condició en la qual la ròtula es disloca.

         Els signes de luxació rotuliana inclouen aixecar la cama lesionada quan córrer, saltar o saltar uns quants passos. Els gossos afectats també poden treure la cama cap a un costat per intentar tornar a col·locar la ròtula al seu lloc.

         Les opcions de tractament generalment depenen de la freqüència de les luxacions, i els pitjors casos necessiten cirurgia.

         Displàsia de maluc

         La displàsia de maluc és el resultat d'un defecte estructural a la cavitat del maluc que no permet que l'articulació s'ajusti correctament. Pot provocar artritis i es pot tornar molt dolorós.

         Els símptomes típics inclouen coixesa a la cama afectada i dificultat per aixecar-se des d'una posició estirada.

         Lamentablement, la cirurgia no és una opció. Però podeu consultar el vostre veterinari sobre la gestió del dolor.

         Problemes oculars

         Els doxis són propensos a alguns problemes oculars diferents, com ara glaucoma, cataractes i ull sec. Aquestes condicions poden provocar molèsties per a la vostra mascota i fins i tot poden provocar-ne