El Cockapoo és un encreuament actiu i estimable entre el caniche intel·ligent i baix en al·lèrgens i el preciós cocker spaniel d'orelles llargues. Les dues races pures, que formen la barreja Cocker Spaniel Poodle, ambdues tenen orígens de treball i són fàcils d'entrenar. Els cockapoos estan augmentant en popularitat a causa de la seva naturalesa afectuosa i amistosa i de la seva actitud divertida davant la vida.

Contingut

  La mida de Cockapoo depèn de si el progenitor Poodle és miniatura o Joguina, però la majoria pesen menys de 30 lliures. Prou petit per viure en un apartament però prou resistent per a la diversió i les aventures familiars. Els caniches Cocker Spaniel són ideals per a una varietat d'estils de vida, per a esports de gossos com l'agilitat, i estaran encantats amb tu a la teva carrera diària. La majoria no borden en excés i es porten bé amb els nens, i amb altres gossos també.

  És difícil trobar un inconvenient a aquest híbrid familiar. Aquests rínxols increïbles vénen en una àmplia gamma de colors, però cal mantenir-los curts o netejar-los a fons cada dia. Per descomptat, sempre pots enviar el teu Cocker Poodle per fer-li un canvi d'imatge com aquest, cada poques setmanes!

  Popularitat: Constante des de la dècada de 1950
  Propòsit: Gossos de companyia o d'assistència
  Pes: 6–30 lliures, segons el caniche pare
  Alçada: 10-20 polzades
  Temperament: Enèrgic, sociable i feliç.
  Abat: molts visitants i introdueix el teu cadell a moltes vistes i sons diferents. Això maximitzarà les vostres possibilitats de tenir un gos adult simpàtic, confiat i segur.

  Els cockapoos són gossos intel·ligents i als nens més grans els encantarà ajudar a entrenar-los.

  Són gossos socials i ho seran. més feliç quan hi ha molta companyia. Això vol dir que no són ideals per a les persones que surten de casa durant gran part del dia.

  Rescatar un gos caniche Cocker Spaniel

  Rescatar un gos pot ser molt satisfactori. Esteu donant a un gos abandonat una casa amorosa per sempre: què podria sentir-se millor? A més, és probable que els vostres costos siguin una mica més baixos, fins i tot amb les tarifes d'adopció i les possibles taxes de esterilització/castració. Per descomptat, també hi ha algunes compensacions per buscar un Cockapoo de rescat.

  Hi ha relativament pocs centres de rescat especialitzats en híbrids de Cocker Spaniel Poodle. No obstant això, val la pena contactar amb els vostres rescats locals per veure si tenen gossos Cockapoo. I els rescats especialitzats de Cocker Spaniel i Poodle sovint també acolliran cadells de races mixtes.

  Trobar un cadell mixt Poodle i Cocker Spaniel

  Si compreu un cadell, sempre és important assegurar-vos que feu servir un criador de bona reputació. El criador hauria d'estar encantat de conèixer i passar temps amb els dos pares, i poder proporcionar resultats per a totes les proves de salut rellevants per a ambdues races. Poden ser capaços de proporcionar referències d'anteriorsclients.

  Quant costa un Cockapoo?

  El preu de Cockapoo varia entre 1.000 i 3.000 dòlars, depenent de la demanda de la seva zona. Els cadells més barats sense els controls de salut pertinents poden semblar molt temptadors, però sovint acabaran costant més a la llarga. Tant en les factures dels veterinaris com en el mal de cor.

  No oblidis tenir en compte els costos continuats com les croquetes i l'assegurança mèdica de bona qualitat per a mascotes, quan facis pressupost per al teu nou amic.

  Varia des de rínxols solts fins a estrets

  Què és un Cockapoo?

  Un Cockapoo és una barreja de Cocker Spaniel Poodle. Un gos de raça creuada amb un pare Cocker Spaniel i un pare Caniche. Hi ha tres tipus de barreja de Cocker Spaniel i Poodle, Toy, Mini i Standard. L'única diferència real és la seva mida.

  Això dependrà de si el pare spaniel és un cocker americà o anglès. I sobre si el pare caniche és un caniche estàndard, en miniatura o de joguina. El més comú és el gos Mini Cockapoo, criat a partir d'un caniche miniatura.

  Història i propòsit original

  Tant els caniches com els cocker spaniel es van criar originalment com a gossos de caça. Els caniches es feien servir per recuperar-se de l'aigua, i els cockers per caçar i eliminar la caça del sotabosc i després recuperar-lo. Això vol dir que tots dos gossos van ser criats per ser intel·ligents i molt entrenables.

  Els caniches tenen una mica de reputació de ser distants amb els estranys. I els cockers són coneguts per la seva naturalesa més càlida i obertament amistosa. Les dues races es van creuar a la dècada de 1950, en un intent de combinar la personalitat del Cocker amb el pelatge ajustat i baix del Caniche. La barreja realment va agafar popularitat a la dècada de 1960. El que la converteix en una de les "mescles de disseny" més antigues que hi ha.

  Què són de grans els Cockapoo?

  La mida de Cockapoo adult varia àmpliament depenent de la mida dels pares i de l'atzar.oportunitat.

  Caniche Cocker Spaniel Cockapoo
  Mida: Estàndard, mini o joguina Mitjana Mini, petita o mitjana
  Alçada: Stnd: 15-24 polzades

  Mini: 10-15 polzades

  Joguina: 10 polzades

  EUA: 13-16 polzades

  Regne Unit: 15-17 polzades

  10-20 polzades
  Pes: Stnd: 40-70lbs

  Mini: 10-15lbs

  Joguina: 4-6 lliures

  EUA: 20-30 lliures

  Regne Unit: 26-34 lliures

  6-30 lliures
  Taula comparativa de la mida de cockapoo

  El pes de Cockapoo pot variar de 4 a 70 lliures! A l'extrem petit de l'escala, la tassa de te Cockapoo pesarà menys de 6 lliures. L'híbrid Poodle Cocker Spaniel de joguina pesarà menys de 12 lliures a l'edat adulta, i un mini Cockapoo pesarà entre 13 i 18 lliures. Un Cockapoo en miniatura adult és de mida mitjana i el que és més probable que vegis al parc de gossos.

  A l'altre extrem de l'escala, una barreja maxi Poodle i Cocker Spaniel, amb un progenitor Poodle estàndard. , pesarà 19 lliures o més. La gran majoria dels Cockapoos pesen entre 15 i 30 lliures

  Aspecte

  Les barreges de Cocker Spaniel Poodle solen tenir un cap més ample que el Caniche mitjà. El seu pelatge varia entre rínxols solts i molt ajustats.

  Tant els cockers com els caniches vénen en una àmplia gamma de colors, de manera que hi ha moltes opcions per alpropietari de cockerpoo.

  Els Cockapoos són hipoalergènics?

  La mania del "gos de disseny" va ser iniciada per un home anomenat Wally Conron. Va començar a creuar races en un esforç per produir un gos guia hipoalergènic, per a una dona cega el marit de la qual era molt al·lèrgic als gossos. Però Conlon no va poder trobar un sol gos de raça pura que s'ajustés a la factura. Així doncs, va creuar un Labrador Retriever amb un Caniche.

  Aquí va néixer el “Labradoodle”. Tanmateix, fins i tot aquest gos no era realment hipoalergènic. Això es deu al fet que les al·lèrgies són causades per la caspa de les mascotes. I totes les mascotes, independentment de la raça, produeixen una mica de caspa.

  Algunes races de gossos eliminen aquesta caspa amb menys facilitat, però. Això s'aplica especialment als gossos amb pelatge molt arrissat. I això pot ser beneficiós per als propietaris amb al·lèrgies a la caspa. Els gossos que perden menys entren en aquesta categoria, en part perquè els cabells fluixos romanen atrapats als rínxols en lloc de flotar per casa teva.

  Pertenen?

  Tots els gossos cauen fins a cert punt. El pelatge ajustat del caniche té poca vessament. Però el del Cocker Spaniel no ho és. Un gos híbrid Poodle i Cocker Spaniel pot tenir qualsevol tipus de pelatge o alguna cosa entremig. I, per desgràcia, no podeu predir quin abric heretaran. Per tant, poden ser menys propensos a desencadenar al·lèrgies. Però potser no.

  Recordeu que com més estret sigui el rínxol, menys probabilitats de perdre el gos, i si teniu al·lèrgies, passeu una estona ambCockapous per veure com t'afecten, abans de portar-ne un a casa teva.

  Temperament Cockapoo

  La personalitat típica de Cockapoo pot ser difícil de predir. Pot ser qualsevol combinació dels temperaments de les races progenitores. És important assegurar-se que els dos pares són amables quan compreu una barreja de caniche de Cocker Spaniel.

  En general, els caniches són amables, encara que una mica "respectuosos" amb els estranys. I els Cocker Spaniel són amorosos i molt lleials. Les dues races són intel·ligents i actives.

  Com a resultat, la personalitat del Cockapoo sol ser feliç, amant de la diversió, enèrgic i sociable.

  Cockapoo Barking

  Qualsevol El gos té la capacitat de bordar. I poden bordar més si descobreixen que d'alguna manera lladrar és gratificant. Però alguns individus d'aquesta raça en particular potser una mica més propensos a bordar que la mitjana. Com qualsevol gos propens a bordar, és important no premiar una barreja de caniche Cocker Spaniel quan fa soroll. I fer ús de recursos com aquest si necessiteu entrenar el vostre cadell perquè no bordi.

  Ensinistrament i exercici

  La bona notícia aquí és que aquests gossos en conjunt són persones- cèntric i amb ganes de complaure. És probable que la teva barreja de Poodle Cocker Spaniel voldrà estar on ets, fent el que facis. Aquests gossos són socials i orientats a les persones. Així, com més proper sigui el vostre vincle, més fàcil serà l'entrenament de Cockapoo.

  Durant l'entrenament,el reforç positiu serà la clau de l'èxit. Els gossos de barreja Poodle i Cocker Spaniel són especialment sensibles al càstig, així que eviteu-ho a tota costa.

  Mantenir-se actiu

  El creu de Caniche Cocker Spaniel és un gos actiu i intel·ligent. També necessiten exercici diari i entrenament regular per estimular la seva ment. L'exercici no ha de significar una caminada, pot ser per exemple entrenament o recuperació de pràctica. L'important és mantenir ocupada la barreja de Poodle Spaniel.

  Recordeu que els cadells joves tenen necessitats d'exercici molt més baixes que els gossos adults. Una bona regla general és 5 minuts d'exercici estructurat, com ara caminades, per mes de la seva edat, per dia. Al final del dia, encara voldran abraçar-se a la vostra falda, sempre que gastin prou energia!

  Salut i cura

  Els problemes de salut que barregen el vostre caniche Cocker Spaniel pot patir dependrà de si el seu progenitor Poodle era una mida Toy, Mini o Standard. I sobre si el seu pare spaniel era un Cocker americà (conegut només com a Cocker als EUA) o un Cocker anglès (conegut només com a Cocker a tot arreu excepte als EUA!).

  Malaltia de la vàlvula cardíaca

  Els cockers són susceptibles de desenvolupar vàlvules cardíaques amb fuites a mesura que envelleixen. Això permet que la sang flueixi "enrere" al cor, cosa que fa que el cor sigui menys eficient. En les primeres etapes, els medicaments ajudaran a allargar la vida. Però en les etapes posteriors el gosdesenvolupa insuficiència cardíaca, una de les principals causes de mort de Cocker Spaniel. Malauradament, les operacions per reparar les vàlvules cardíaques encara no es fan habitualment en gossos.

  Malaltia de Von Willebrand>

  Tots els caniches estan en risc de patir la malaltia de von Willebrand. Un trastorn de la coagulació de la sang que provoca un sagnat excessiu. Hi ha una prova d'ADN per a la von Willebrand, que haurien de tenir tots els caniches reproductors.

  Epilèpsia

  Els cocker spaniel són propensos a patir epilèpsia i convulsions. Sovint es poden tractar amb medicaments. És possible que aquest risc es transmeti als seus cadells Cockapoo.

  Atròfia progressiva de la retina

  L'atròfia progressiva de la retina, o PRA, és una malaltia hereditària. Tant els caniches com els cockers són propensos a aquesta malaltia, que provoca ceguesa. Hi ha una prova disponible, que mostrarà si els pares del vostre cadell porten el gen PRA i poden transmetre la malaltia als seus cadells.

  Displàsia de maluc

  Els cocker spaniel i els caniches estàndard són propensos a patir displàsia de maluc. Una condició en què la presa del maluc no es forma correctament i l'articulació no es desenvolupa en la forma correcta. La displàsia de maluc provoca dolor. Afecta el moviment i la funció de l'articulació del maluc. Alguns casos es milloren amb la cirurgia. Sense cirurgia, pot limitar greument la qualitat de vida del teu cadell.

  Els pares del teu cadell Cocker i Poodle estàndard haurien de tenir els malucs "puntuació" per un veterinari. La displàsia de maluc és causada permúltiples factors, per la qual cosa també val la pena llegir sobre com fer exercici amb la vostra barreja de caniche Cocker Spaniel jove amb seguretat. Luxació de la ròtula. Aquesta és una ròtula que "surt" fàcilment. Pot requerir cirurgia.

  Salut general de les races creuades

  Un cadell creuat de caniche Cocker Spaniel pot heretar les condicions de salut de qualsevol dels pares o de tots dos. Quan una malaltia només és comú en una de les races progenitores, el risc del cadell hauria d'estar entre els riscos dels dos progenitors.

  Així que el problema serà menys probable que per a la raça "en risc". , però encara més comú que la mitjana. La probabilitat exacta de cada problema depèn d'una sèrie de factors impredictibles. Pots seguir aquests enllaços per obtenir més informació sobre els riscos per a la salut dels pares del teu cadell:

  • American Cocker

  Ambdós pares s'han de fer tots els controls i proves de salut habituals abans de ser criat. Fins i tot quan es cria per a cadells de races creuades. Utilitzeu només criadors que examinin ambdós pares per detectar totes les malalties rellevants per a les seves respectives races.

  Atenció general

  Els cockers tenen orelles llargues i necessiten ajuda per mantenir-les netes per reduir les infeccions de l'oïda. La majoria de creus de caniche i cocker spaniel necessitaran un manteniment similar per mantenir les orelles en màxima salut. També hauràs de tallar les ungles del teu cadellde manera bàsica, amb tallaungles o triturador d'ungles.

  Cuidada del abric

  La neteja regular és essencial per mantenir el pelatge de Cocker Spaniel Poodle en bon estat. La millor manera de mantenir-ho senzill és establir una rutina diària de raspallat durant cinc minuts. Recordeu prestar especial atenció a les zones al voltant de les orelles, a qualsevol lloc on s'asseu l'arnès i als seus "pantalons".

  Quina és l'esperança de vida de Cockapoo?

  L'esperança de vida d'un El gos de raça mixta està determinat en gran mesura per la vida útil mitjana de les races progenitores. La vida útil mitjana d'un cocker spaniel és d'11,5 anys, mentre que el caniche miniatura pot viure fins a 14 anys o més. L'esperança de vida mitjana d'una barreja de Cocker Spaniel Poodle és d'uns 13 anys. Les barreges que inclouen mini caniches o cockers anglesos acostumen a viure una mica més que les que hi ha entre els cockers americans i els caniches estàndard.

  Podeu ajudar el vostre híbrid Cocker Spaniel i Poodle a tenir la millor oportunitat de tenir una vida llarga i saludable. assegurant-se que mengen una dieta adequada, que no tinguin sobrepès i que facin molt d'exercici regularment.

  Els Cockapoos són bones mascotes familiars?

  Un caniche Cocker Spaniel ben criat i ben criat. pot ser una addició meravellosa per a la majoria de famílies. És important conèixer els pares abans de triar el vostre cadell. Això es deu al fet que els gossos simpàtics solen produir cadells agradables. Un cop el vostre cadell arriba a casa, la socialització és clau. Assegureu-vos de tenir