Els gossos de raça mixta Bull Terrier solen ser lleials, amorosos, tenaços i atrevits. L'emblemàtic Bull Terrier té una cara llarga, una pell irregular i un cap amb cúpula, però la vostra barreja típica de Bull Terrier no sempre hereta aquests aspectes clàssics. Solen ser de complexió mitjana, de recobriment curt i vespradors relativament alts. Avui veurem una varietat de barreges de Bull Terrier, quines característiques es pot esperar que tinguin i com s'adapten a les cases familiars com a mascotes.

  El Bull Terrier s'ha convertit en un element bàsic de la vida principal avui, gràcies a l'elecció de la raça per més d'una corporació multinacional com a portaveu! Però Target i Bud Light sens dubte no són els primers a descobrir aquests cadells sociables, robusts i agradables! De fet, el Bull Terrier ha estat hobnobbing a l'alta societat des de finals del segle XIX. En aquest article, coneixeu alguns dels gossos de barreja de Bull Terrier més populars.

  Mida de la barreja de Bull Terrier

  El Bull Terrier estàndard pesa entre 50 i 70 lliures i fa fins a 22 polzades d'alçada. El Bull Terrier en miniatura pesa de 18 a 28 lliures i fa entre 10 i 14 polzades d'alçada. L'alçada i el pes del vostre cadell quan sigui gran dependrà del tipus de Bull Terrier que sigui el seu progenitor, però també de la mida de la seva altra raça progenitora. Poden tenir una mida similar a qualsevol dels pares o en algun punt intermedi.

  Són amigables amb les mescles de Bull Terrier?

  El Bull Terrier ens arriba per cortesia delliures i tenen una esperança de vida de 9 a 13 anys. Podeu esperar una pèrdua suau durant tot l'any i una mica de temporada de la vostra barreja de Rottweiler Terrier.

  Bull Terrier Staffordshire Bull Terrier Mix

  El Staffordshire Bull Terrier porta el sobrenom no oficial de "gos de mainadera". ” per la seva paciència amb els nens. Aquest gos pot pesar de 24 a 70 lliures amb una vida útil de 12 a 14 anys. Espereu un vessament lleu durant tot l'any i potser més estacionalment.

  Aquest gos heretarà el temperament tradicional de terrier picant juntament amb la naturalesa dolça d'ambdós pares, fent que la socialització i l'entrenament primerencs siguin clau per a una vida familiar feliç.

  Les barreges de Bull Terrier són bones mascotes?

  Depenent de quina raça es barregin, aquests cadells poden ser mascotes familiars increïbles. Només assegureu-vos que els dos pares estiguin provats per a la salut i de races alegres i amigues.

  Feu-nos saber la vostra combinació preferida als comentaris següents.

  Referències

  • Peakin et al. "A Brief History", The Bull Terrier Club, 2015.
  • Bellumori et al. “Prevalència de trastorns hereditaris entre gossos de raça mixta i de raça pura: 27.254 casos (1995–2010)”, 2013.
  • Risio et al. "Prevalència, heretabilitat i correlacions genètiques de la sordesa neurosensorial congènita i el fenotip de pigmentació del pelatge en el bull terrier anglès", BMC Veterinary Research Journal, 2016.
  • Kilkenny et al. "Entrenant un MBT", Club de Bull Terrier en miniaturaAmèrica, 2019.
  • Bauer, A. "S'ha descobert la causa genètica de la malaltia mortal de la pell que afligeix ​​els bull terriers", Science Daily, 2018.
  • Tiira et al. "Efectes ambientals sobre la persecució compulsiva de la cua en gossos", PLOS One Journal, 2012.
  • Karrlson et al. "Els científics identifiquen gens relacionats amb el TOC... en gossos", BMC Journal, 2014.
  una original parella de gossos híbrids entre un Bulldog anglès i, es creu, un Terrier blanc anglès, amb potser només un toc de Dalmata. El que és important saber sobre el Bull Terrier actual és que aquest cadell hereta tant l'amable del Bulldog, disposició tranquil·la juntament amb el temperament enèrgic i ardent del terrier.

  Cuidada i eliminació del pelatge del Bull Terrier

  El Bull Terrier té un pelatge curt, net i pla que només necessita un raspallat setmanal i el bany ocasional per mantenir. No obstant això, aquest gos pot perdre! Espereu més vessament amb el canvi de les estacions i vessament lleuger durant tot l'any. Fins i tot quan es cria juntament amb un gos amb recobriment arrissat com el caniche, és poc probable que la creu de Bull Terrier sigui apta per a al·lèrgies.

  Les barreges de Bull Terrier són saludables?

  El Centre d'Informació Sanitària Canina (CHIC) recomana que els gossos pares de Bull Terrier estàndard es facin una prova prèvia per a la luxació rotuliana, problemes cardíacs i renals i sordesa congènita. CHIC recomana que els gossos pares de Bull Terrier en miniatura es facin una prova prèvia per als mateixos problemes. Els investigadors han identificat recentment un altre problema de salut genètica anomenat acrodermatitis letal (LAD), que afecta ambdues races de Bull Terrier.

  Els Bull Terriers d'ambdues mides i races es poden veure especialment afectats pel trastorn genètic obsessiu-compulsiu (TOC) que pot es manifesta en la persecució de la cua, el gir al seu lloc i altres repeticionsconductes. És possible que els seus cadells híbrids heretin qualsevol d'aquestes condicions o problemes relacionats amb la seva altra raça progenitora.

  Les races mixtes són més saludables?

  Els programes de cria híbrida han contribuït al desenvolupament d'algunes de les races de gossos de raça pura moderna més estimades, inclòs el Bull Terrier! Però al llarg de les dècades, la cria amb estrictes estàndards d'aspecte o temperament ha creat algunes condicions de salut hereditàries conegudes en moltes races de gossos de raça pura.

  Per aquest motiu, molts dels programes de cria híbrids actuals tenen un enfocament diferent. Això és la preservació de la salut dels gossos de raça pura. Es creu que la cria híbrida pot infondre una nova diversitat genètica per enfortir la salut de les generacions futures (una teoria anomenada vigor híbrid).

  Quant de temps viuen les mescles de Bull Terrier?

  El típic Bull Terrier estàndard. l'esperança de vida és de 12 a 13 anys. La vida útil del Bull Terrier en miniatura és d'11 a 13 anys. La vida útil del vostre creu de Bull Terrier també variarà en funció de la salut de l'altre progenitor, de manera que podria ser molt més curta o una mica més llarga.

  Races de barreja de Bull Terrier

  Aquí teniu algunes de les races. les races híbrides més populars de Bull Terrier. Aprofundirem en cadascun d'ells per ajudar-vos a comparar-los i decidir quin és el més adequat per al vostre estil de vida, casa i família.

  • Bull Terrier American Pit Bull Terrier Mix
  • American Staffordshire Terrier Bull Terrier Cross
  • BullTerrier Australian Cattle Dog Mix (Bull Terrier Heeler)
  • Australian Shepherd Bull Terrier Cross
  • Bull Terrier Beagle Mix
  • Boston Terrier Bull Terrier
  • Bull Terrier Boxer Mix
  • Bulldog Bull Terrier Mix (BD Terrier)
  • Bull Terrier Chihuahua Mix (Bullhuahua Terrier)
  • Chinese Shar-Pei Bull Terrier Cross
  • Bull Terrier Chow Chow Mix
  • Dalmatian Bull Terrier
  • Bull Terrier German Shepherd Mix
  • Jack Russell Terrier Bull Terrier (Bully Jack Terrier)
  • Bull Terrier Labrador Retriever Mix
  • Creu de Bull Terrier de Pinscher miniatura
  • Barra de schnauzer miniatura de Bull Terrier
  • Bull Terrier de carlin
  • Barra de rottweiler de Bull Terrier (Rottbull)
  • Staffordshire Bull Terrier Bull Terrier

  American Pitbull Terrier Bull Terrier Mix

  Aquest gos de raça mescla afectuós, amigable i protector té un rang de pes adult de 30 a 70 lliures i una esperança de vida de 12 a 15 anys. El vostre gos perdrà durant tot l'any i de temporada, però tindrà un abric curt i net i fàcil de mantenir.

  Assegureu-vos de consultar les lleis de gossos del vostre estat (així com amb la vostra companyia d'assegurances) abans de convidar un Pitbull mix gos a la teva família. Aquests gossos no estan permesos a totes les zones.

  American Staffordshire Terrier Bull Terrier Mix

  Aquest gos pesarà entre 45 i 70 lliures a l'edat adulta amb una esperança de vida de 12 a 16 anys. És probable que aquest gos sigui excel·lentgos guardià de la família, així com un gos de companyia lleial i afectuós.

  Espereu una vessament moderat durant tot l'any i estacional. Per evitar un mal de cor evitable, revisa la pòlissa d'assegurança del teu propietari i les lleis de gossos del teu estat abans de comprometre't amb aquest gos.

  Bull Terrier Australian Cattle Dog Mix (Bull Terrier Heeler)

  El Bull Terrier Heeler pesarà de 35 a 70 lliures amb una vida útil de 12 a 16 anys. Pot ser que aquest gos no sigui la millor opció per a famílies amb nens petits a causa dels forts instints de pastoreig i taló dels pares Blue Heeler. Espereu una mudança moderada durant tot l'any i més intensa amb aquest cadell.

  Mixtura de Bull Terrier de pastor australià

  La barreja de Bull Terrier de pastor australià pesarà de 40 a 70 lliures i viurà de 12 a 15 quilos. anys de mitjana. Aquest gos hereta la intel·ligència natural, el coratge i els forts instints protectors dels dos pares. Espereu més tasques de raspallat i vessament a causa del pelatge llarg i exuberant dels pares australians.

  Beagle Bull Terrier Mix

  El vostre gos de barreja Beagle Bull Terrier probablement pesarà entre 20 i 70 lliures a l'edat adulta. i tenen una esperança de vida de 10 a 15 anys. Tot i que és probable que aquest gos sigui en el millor dels casos un gos de guàrdia a mitges, podeu esperar un company familiar devot i alegre. Aquest gos perdrà una mica durant tot l'any i més de manera estacional.

  Bull Terrier Boston Terrier Mix

  ElBoston Terrier Bull Terrier pesarà entre 12 i 70 lliures i viurà d'11 a 13 anys. Aquest gos perdrà una mica durant tot l'any i de manera estacional i hauria d'heretar un temperament intel·ligent, amable i animat dels dos gossos progenitors.

  Aquest cadell heretarà la forma del musell braquicèfal (de cara plana) del progenitor Boston Terrier. En altres paraules, estigueu preparats per a possibles problemes de salut.

  Boxer Bull Terrier Mix

  Aquest gos pesarà entre 50 i 80 lliures i viurà de 10 a 13 anys. El Boxer Bull Terrier serà intel·ligent, divertit i molt afectuós amb la "seva" gent. És probable que aquest gos sigui un molt bon guardià i protector de la família amb un entrenament adequat.

  Espereu-vos que es desprengui durant tot l'any. El Boxer Bull Terrier es veurà influenciat fins a cert punt per la forma del musell escurçada característica del pare Boxer. Per tant, vés amb compte de sobrecarregar-los quan fa calor.

  Bull Terrier Bulldog Mix (BD Terrier)

  El simpàtic, sociable i moderadament actiu BD Terrier pesarà entre 40 i 70 lliures. i viu de 8 a 13 anys. Aquest gos perdrà moderadament durant tot l'any i estacionalment. És probable que el BD Terrier es vegi afectat en algun nivell per la forma del musell curt i pla (braquicèfal) del Bulldog.

  Mixtura de Chihuahua Bull Terrier (Bullhuahua Terrier)

  El Bullhuahua Terrier pot pesar tan poc com 3 lliures o fins a 70 lliures. L'esperança de vida d'aquest gos és de 12 a 16 anys.

  EllsÉs probable que tinguin una personalitat desmesurada per a un cadell més petit, juntament amb un pelatge fàcil de mantenir i lleugerament vessat. El vostre cadell de Bullhuahua Terrier es veurà influenciat per la forma del musell de cara plana (braquicèfala) dels pares Chihuahua.

  Mixtura de Bull Terrier Shar-Pei

  La vostra barreja de Shar-Pei xinès pesarà De 45 a 70 lliures i viu de 8 a 13 anys. És probable que aquest gos sigui un gos de guàrdia familiar excel·lent i protector.

  També podeu esperar una vessament suau durant tot l'any. Aquest gos pot heretar algunes de les necessitats especials de salut del gos pare Shar-Pei, amb les arrugues i els plecs profunds de la pell d'aquesta raça.

  Chow Chow Bull Terrier Mix

  Aquest gos pesarà de 45 a 70 lliures amb una vida útil de 8 a 13 anys. El Chow Chow Bull Terrier serà digne i lleial amb tu amb forts instints protectors i de protecció quan es presentin animals i persones estranyes.

  El teu Chow Chow Bull Terrier pot heretar algunes necessitats especials de salut a causa de la pell profunda dels pares Chow. plecs. Assegureu-vos de consultar amb l'assegurança del vostre propietari i les lleis estatals de gossos abans de comprometreu-vos a tenir cura d'un gos Chow Mix. Aquests cadells tampoc estan permesos a totes les zones.

  Bull Terrier Dalmatian Mix

  El vostre Dalmatian Bull Terrier pesarà entre 45 i 70 lliures amb una vida útil d'11 a 13 anys . Aquest gos serà intel·ligent i enèrgic amb una forta protecció i proteccióinstints.

  També espereu molta excreció d'aquest cadell. El Bull Terrier Dàlmata es pot veure afectat per problemes coneguts amb sordesa congènita (heretada) d'ambdós gossos progenitors.

  Mixta de Bull Terrier de Pastor Alemany

  Colors de Pastor Alemany

  La barreja de Terrier de Pastor Alemany serà pesen de 50 a 90 lliures a l'edat adulta amb una vida útil de 7 a 13 anys. Es tracta d'un cadell que és probable que sigui un excel·lent gos de K-9 i guardià amb un entrenament i una socialització adequats i continus.

  Aquest gos perdrà durant tot l'any i amb més intensitat estacionalment, a causa del pare del pastor alemany. influència.

  Bull Terrier Jack Russell Terrier Mix (Bully Jack Terrier)

  El vostre Bully Jack Terrier pesarà entre 14 i 70 lliures amb una esperança de vida de 12 a 16 anys. És possible que aquest gos es mantingui millor com a gos únic, tret que porteu dos cadells a la vostra família alhora. Tanmateix, el vostre Bully Jack Terrier serà un bon gos guardià a l'edat adulta.

  Aquest gos perdrà durant tot l'any, però un raspallat senzill i un bany ocasional són suficients per al manteniment del pelatge.

  Labrador Retriever Bull Terrier Mix

  El Labrador Retriever Bull Terrier pesarà entre 50 i 80 lliures i viurà de 10 a 13 anys. Aquesta serà una barreja interessant entre el temperament del terrier protector i el famós laboratori amigable. Aquest gos perdrà durant tot l'any i molt més durant la temporadacop de pelatge.

  Bull Terrier Miniature Pinscher Mix

  Aquest diminut cadell pesarà entre 8 i 70 lliures i viurà de 12 a 16 anys. Aquest gos serà un gran gos guardià, així com un company confiat amb una gran personalitat de gos.

  El Pinscher miniatura Bull Terrier tindrà un pelatge curt i net que és fàcil de mantenir però que perdrà any- rodó.

  Mixtura de Bull Terrier Schnauzer miniatura

  La barreja de Bull Terrier Schnauzer miniatura pesarà entre 11 i 70 lliures i viurà de 12 a 15 anys. Tots dos pares provenen del grup de terriers, que pot ser un treballador enèrgic i incansable i un gos guardià valent, així com un company lleial.

  Aquest gos, sens dubte, vindrà amb tasques regulars de raspall i neteja gràcies. al progenitor Schnauzer.

  Bull Terrier Pug Mix

  El Pug Bull Terrier tindrà un pes adult de 14 a 70 lliures amb una esperança de vida de 12 a 15 anys. Aquest gos perdrà moderadament durant tot l'any i de manera estacional.

  El Pug Bull Terrier rebrà la forma del musell braquicèfal (de cara plana) del gos progenitor Pug, que pot presentar alguns problemes de salut especials.

  Rottweiler Bull Terrier Mix (Rottbull)

  El Rottbull reuneix dues antigues races de lluita que s'han convertit en canins de companyia populars. Tots dos gossos aporten personalitats que són estimables, lleials i molt juganeres.

  Aquest gos pesarà entre 50 i 135