Els gossos mixtes de pastor alemany Pitbull són afectuosos, lleials, protectors i dedicats a les seves famílies. Un encreuament de disseny entre un Pitbull Terrier americà i un gos pastor alemany, es coneixen com a German Sheppits, Shepherd Pits o German Pits.

Aquests gossos atrevits i segurs són protectors naturals i uns grans guardians. Tot i que hi ha un cert estigma al voltant de la seva tendència a l'agressivitat, la barreja de German Shepherd Pitbull pot ser amigable sempre que se'ls socialitzi a fons, estiguin entrenats positivament, facin molt d'exercici i els tracten bé.

  Valents, juganers i increïblement àgils, els avantpassats d'aquest híbrid d'alta energia eren races de treball intel·ligents, excel·lents en el pasturatge, la guarda, l'esquer de toros i la lluita. Encara són gossos de treball apreciats en ranxos o granges, però poden encaixar bé en famílies actives amb nens més grans.

  Els cadells de mix de pastor alemany Pitbull necessiten molta socialització, entrenament i exercici. Requereixen una neteja regular malgrat el seu pelatge curt i poden patir ansietat per separació si es deixen sols. Tanmateix, quan els doneu tot el que necessiten, aquesta barreja pot ser un company increïble per als propietaris de gossos amb experiència i també per als entrenadors de gossos de treball.

  Història de la barreja de pitbull de pastor alemany

  Les races progenitores d'aquest encreuament tenen orígens interessants. Membre del grup de pastors, el pastor alemany es va desenvolupar amb l'esperança de crear elperfecte pastor i gos de servei.

  A causa del clima europeu fred i humit, el pastor alemany havia de ser molt resistent per afrontar dies llargs en condicions sovint brutals. El pastor alemany va ser finalment reconegut per l'American Kennel Club (AKC) l'any 1908. En aquell moment, es va fer popular entre el treball militar, policial i de servei.

  Un altre nadiu d'Europa, el Pitbull, és d'Anglaterra, Irlanda, i Escòcia. Els primers Bulldogs i Terriers es van creuar per crear un gos atlètic i atrevit utilitzat principalment per a la caça. Concretament, aquests primers "Pitties" es van utilitzar per a l'esquer de toros, fins que es va prohibir l'any 1835. Aquesta és una pràctica on el gos agafava un toro, un ós o un altre animal gran al voltant del cap.

  Avui, Els pitbulls segueixen sent gossos molt àgils que són excel·lents concursants en proves d'agilitat, estirament de pes i seguiment.

  Com són les barreges de pitbulls de pastor alemany?

  Aquesta barreja serà alta amb una complexió mitjana i un pelatge que variarà de llarg a curt, depenent dels seus pares. Tindran el musell relativament llarg, els ulls foscos, la cua llarga i les orelles punxegudes.

  La barreja de Pitbull de pastor alemany probablement serà un gos gran. Podeu esperar que un híbrid de pastor alemany i pitbull creixi de 17 a 24 polzades d'alçada a l'espatlla.

  Si un cadell híbrid agafa el seu progenitor pastor alemany, pot arribar a madurar entre 80 i 90 lliures. Quans'assemblen més als seus pares Pitbull, llavors poden arribar a pesar entre 30 i 60 lliures.

  Abats i perruqueria

  Amb cadells de races mestes, no podeu saber amb certesa quin és el seu pelatge. longitud o color serà. Tanmateix, podeu fer una conjectura intel·ligent en funció de les característiques dels seus pares, així com de l'aparença general de les races progenitores.

  A més, els híbrids poden semblar més a un progenitor que a l'altre, o poden semblar ser una barreja encantadora dels dos pares. És realment una tirada de daus!

  De la mateixa manera, una barreja de German Shepherd Pitbull pot heretar la capa doble de longitud mitjana del pastor alemany (una capa inferior suau sota una capa superior rugosa). D'altra banda, poden heretar el pelatge curt i una mica rígid del Pitbull.

  Si el vostre cadell mixt hereta el doble pelatge del pastor alemany, necessitaran un raspallat setmanal i una mica més durant la temporada de muda. Tanmateix, el pelatge curt i llis del Pitbull només podria fer servir un raspallat ocasional.

  Pastor alemany Pitbull Mix Temperament

  Desafortunadament, tant el pastor alemany com el Pitbull tenen estereotips negatius. Ambdues races s'associen habitualment a l'agressió territorial i a la mossegada, tant d'humans com d'altres gossos.

  Per descomptat, amb races mixtes, no es pot dir amb molta certesa quant agafarà la descendència de dos gossos de raça pura després dels seus pares. . Això val per l'aspecte, la salut itemperament. Els cadells de barreja de Pitbull de pastor alemany no són diferents.

  En aquest cas, una de les principals preocupacions és quina part del temperament del Pitbull heretarà la descendència. Per tant, primer fem una ullada a aquests gossos pares de raça pura individualment per entendre el temperament que pot heretar el vostre gos.

  Les barreges de Pitbull de pastor alemany són agressives?

  El Pitbull es va criar per primera vegada per atacar sense por. animals grans i més tard per treballar, caçar i protegir. Això vol dir que són prou forts i àgils per perseguir animals com el bestiar i els porcs. A més, si cal, poden agafar i subjectar un animal en moviment amb les seves poderoses mandíbules.

  Per això, és possible que una barreja de Pitbull de pastor alemany pugui heretar la necessitat dels pares Pitbull de perseguir o atacar altres animals. També poden ser territorials.

  No obstant això, més del 20% dels Pitbulls, Akitas i Jack Russell Terriers de l'estudi tenien més probabilitats de mostrar un augment dels nivells d'agressivitat cap a gossos estranys. A més, menys Pitbulls de l'estudi havien intentat mossegar el seu amo o un humà estrany que els que havien intentat o havien atacat un gos estrany en el passat.

  Socialització

  Com hem esmentat anteriorment. , l'entrenament i la socialització adequats amb altres gossos i humans des d'edats primerenques poden ajudar a evitar que un cadell amb llinatge de pastor alemany desenvolupi comportaments agressius més tard a la vida.

  Ensinistrament.el vostre German Shepherd Pitbull Mix

  Atès que els Shepherd Pitts són especialment propensos a la displàsia de maluc, haureu de prendre precaucions addicionals per assegurar-vos que el vostre gos no esdevingui obes. Això és especialment important si el vostre gos té hipotiroïdisme en els seus gens. Haureu de planificar passejades diàries, temps de joc i exercici sense corretja.

  A més, tant els pitbulls com els pastors alemanys són races de treball amb molta energia. Per tant, és millor mantenir-los on puguin jugar i córrer en un pati. No seran feliços vivint en un apartament petit o passant llargues períodes en una caixa de gossos.

  Pastor alemany i Pitbull Health

  El vostre cadell té el potencial d'heretar les condicions següents d'un o tots dos pares:

  • Al·lèrgies: les reaccions al·lèrgiques al pol·len, la floridura i la pols causen picor a la pell als peus, el ventre, els plecs de la pell i les orelles.
  • Displàsia de maluc
  • Luxació rotuliana: quan la ròtula surt de lloc mentre el gos està en moviment.
  • Hipotiroïdisme i consegüent pell seca: quan la tiroide no funciona correctament, provocant una mancança. de l'hormona tiroïdal que provoca pell i pelatge seques, pèrdua de cabell, obesitat i, de vegades, canvis de comportament. a la manca d'absorció de zinc o la manca de zinc a la dieta.
  • Lipofuscinosi neuronal ceroidal – progressivadany als nervis que provoca debilitat de les cames i, de vegades, ceguesa.
  • Atròfia progressiva de la retina (PRA) – Un trastorn hereditari en què el deteriorament de la retina condueix a una eventual ceguesa.
  • Pedres a la bufeta –Pitbulls. pot heretar hiperuricosúria. L'orina és massa àcida, la qual cosa provoca la precipitació de masses sòlides anomenades càlculs de la bufeta o del ronyó (segons on es formen).

  Esperança de vida

  L'esperança de vida mitjana d'un pastor alemany. té uns 11 anys. De la mateixa manera, el Pitbull normalment viu entre 11 i 13 anys. Això vol dir que pots esperar que una barreja de German Shepherd Pitbull visqui fins als 11 o 12 anys aproximadament.

  Són bones mascotes familiars?

  Si estàs pensant en un Shepherd Pitt gos, haureu de tenir en compte els consells següents abans de prendre la decisió de comprar-ne un.

  Un Shepherd Pitt pot arribar a ser un gos gran amb molta energia. Amb la intel·ligència i les ganes de treballar del pastor alemany, també poden ser una mica entremaliats. Necessitaran un pati o un espai gran per fer exercici, així com passejar i jugar durant tot el dia.

  A més de la sortida d'energia, l'exercici també és important per a aquest híbrid a causa de l'alt nivell. probabilitat que desenvolupi displàsia de maluc. És possible que aquesta raça mixta no requereixi molta cura si hereta el pelatge curt de Pitty. Però si el seu abric és més llarg com elShepherd, llavors necessitaran un raspallat setmanal i més quan es desprenen.

  Com s'ha dit, recomanem socialitzar els cadells joves amb persones estranyes, nens i gossos, tenint en compte la predisposició del pitbull i el pastor alemany a l'agressió territorial. Com a gos de família, aquest híbrid pot no ser ideal per a llars amb nens petits o altres gossos.

  Cadells de pastor alemany Pitbull Mix

  El preu d'un Pastor Pitt d'un criador pot oscil·lar entre els 800 dòlars o més. Assegureu-vos de conèixer els dos pares. Haurien d'estar relaxats i confiats amb els desconeguts, si no massa amables. Assegureu-vos que el criador també us mostri proves de certificats de proves de salut clars.