Schnoodle

Patterson SerenaPatterson Serena 0 Comentaris

El Schnoodle és un gos de disseny híbrid amb un pare Schnauzer i un altre pare Caniche estàndard. Tenen abrics suaus ondulats en una varietat de colors i patrons. Tenen poca vessament, però encara necessiten molta cura i algun clip ocasional per mantenir-se endreçat. El seu temperament pot ser una mica enfrontat amb els desconeguts, però estan profundament devots a les seves famílies. Aquests gossos actius ho fan millor en famílies ocupades a les quals els agrada passar temps a l'aire lliure i entrenament positiu.

  Pares treballadors

  El gos Schnoodle és una barreja entre un caniche de raça pura i un schnauzer de raça pura. Com que la barreja encara està augmentant en popularitat, no es coneixen gaires dades específiques sobre l'època i el propòsit originals quan el Schnoodle va aparèixer per primera vegada. Però, probablement l'encreuament es va desenvolupar per primera vegada als anys 80 als Estats Units.

  Com la majoria de barreges de caniche, l'objectiu era més probable aconseguir el gos perfecte per a les persones que pateixen al·lèrgies a la caspa de gos. Així com aquells que prefereixen no tenir pèls de gos recobrint la seva roba i casa. Però tots dos pares són gossos de treball intel·ligents, abans que res.

  La barreja de caniche Schnauzer és una de les mescles de caniche que la gent busca per la seva capa baixa i les seves qualitats d'ós de peluix.

  Aspecte del gos Schnoodle

  El Schnoodle estàndard és un caniche estàndard creuat amb un Schnauzer estàndard, i poden arribar a fer entre 15 i 19,5 polzades d'alçada i 35-60 lliures.

  A diferència d'altres doodles, els Schnoodles no són buscats per a un velló o un abric semblant a un caniche. De fet, el gos Schnoodle de l'ós de peluix, o un amb un pelatge suau i esponjós però no necessàriament arrissat (una barreja igual dels abrics del Schnauzer i del Caniche), és molt buscat.

  Aconseguir l'abric d'ós de peluix requereix una cria acurada, però, sobretot quan l'encreuament també es desitja per al pelatge d'una raça i el temperament de l'altra raça.

  Quan creus un caniche de raça pura amb un gos de raça pura que no té un pelatge arrissat, com el Schnauzer. , la descendència (generació F1) pot tenir o no un pelatge arrissat. Trets d'aspecte com aquest són imprevisibles, i fins i tot els cadells de la mateixa camada poden tenir tipus de pelatge molt diferents.

  Aquests híbrids solen ser de color sòlid i de vegades tenen una màscara, marques o punts en blanc o negre. Amb els deu colors de pelatge acceptables del Poodle i els tres colors de pelatge acceptables del Schnauzer, hi ha moltes possibilitats per als colors del pelatge Schnoodle. Des del Schnoodle negre fins al Schnoodle blanc i totes les tonalitats intermèdies.

  Encara són possibles més colors quan els pares tenen colors de pelatge no estàndard; en aquests casos poden ser possibles Schnoodles de diferents colors.

  El color del seu pelatge pot ser més fàcil de predir, ja que les generacions posteriors es crien amb generacions similars i tornen amb caniches (d'aquí el desenvolupament del popularalbercoc

  Cuidada i neteja del pelatge

  Un Schnoodle pot heretar el pelatge doble, dur i de longitud mitjana del seu progenitor Schnauzer, o el pelatge llarg i gruixut arrissat o ondulat del seu pare caniche. . O pot tenir un pelatge ondulat que cau en algun punt intermedi.

  Independentment de la cria d'un Schnoodle, el seu pelatge requerirà algun manteniment. Els híbrids amb un pelatge de Schnauzer requeriran un raspallat setmanal per mantenir el pelatge suau.

  Si la vostra barreja té rínxols de caniche, que es mantenen més temps, necessitarà pentinar-se diàriament, així com anar a la perruqueria una vegada. al mes per evitar que s'estereixi.

  Els Schnoodles amb l'abric d'"osset de peluix" poden necessitar més o menys la preparació que hem descrit anteriorment.

  Dit això, els talls de cabell Schnoodle no tenen ser super curt. Mantenir els rínxols o les ones sota control, però, ajudarà a prevenir l'enredament greu o l'embolic.

  Són hipoalergènics?

  Cap gos és realment hipoalergènic. Tots els gossos estan coberts, encara que siguin en quantitats molt petites. Podeu conèixer més fets i mites sobre gossos que no vessen al nostre article sobre gossos hipoalergènics. No obstant això, podem dir amb confiança que aquesta barreja serà de baix nivell. Tant els caniches com els schnauzers s'esborren mínimament.

  La neteja pot ajudar a controlar qualsevol petita quantitat de vessament. Els propietaris també poden preferir anar a un perruquer professional.

  Schnauzer Poodle Mix Temperament

  Per al Schnoodle Cross, un cadell de F1el temperament pot reflectir el temperament del Schnauzer o el del caniche. Amb un encreuament de primera generació com aquest, és difícil predir exactament com sortiran els cadells.

  Seleccionar una generació posterior d'encreuament Schnoodle us pot ajudar a obtenir un cadell amb aspectes i tendències específiques de la raça. Però, no podeu predir tots els trets amb una precisió del 100%.

  En general, gràcies als trets compartits de les races progenitores, un Schnoodle serà enèrgic, intel·ligent i en general amable. Sempre que es socialitzin bé.

  Són bons amb els nens?

  Els schnauzers de totes les mides són excel·lents amb els nens i amb la gent en general. Són gossos extremadament actius que són extrovertits i els encanta córrer i jugar. Assegureu-vos de socialitzar bé la vostra barreja de caniche Schnauzer per assegurar-vos que s'entengui bé amb nens, desconeguts i altres animals.

  Schnoodle Barking

  La barreja de Schnauzer Poodle pot ser propensa a bordar, sobretot quan no veuen satisfetes les seves necessitats. Els Schnauzers en miniatura en particular poden ser una mica sorollosos, gràcies a la seva personalitat alerta.

  Per tant, escollir una barreja de Schnoodle en miniatura podria resultar en un gos vocal.

  Pots entrenar un gos perquè no bordi. en alguns casos. Però, una altra bona solució és assegurar-se que compleix les necessitats d'estimulació mental i d'exercici del vostre gos.

  Ensinistrament

  El vostre híbrid serà intel·ligent i probablement molt actiu. Amb bésocialització i entrenament, és probable que també sigui amable amb tota mena de persones i s'entengui bé amb els nens i altres animals.

  Seguiu els mètodes de reforç positiu per crear un vincle fort entre vosaltres i el vostre gos. Això també us ajudarà a evitar qualsevol possible tossuderia.

  Com els Schnauzers, totes les classes de caniches són gossos molt actius als quals els encanten les activitats estimulants que mantenen el seu cos i cervell en moviment. No tenen ganes d'avorrir-se.

  Als caniches tampoc els agrada que els quedin fora de les activitats amb tu o que els embrutin durant llargs períodes. Són gossos intel·ligents i de treball que volen tenir alguna cosa a fer o jugar, per això molts d'ells són increïbles al corral d'exhibició!

  L'entrenament pot ser una manera fantàstica d'oferir a la vostra barreja de Schnoodle una mica de mentalitat i estimulació física cada dia. Però, aquesta barreja també necessitarà exercici estructurat.

  Exercici

  Aquests gossos necessiten una feina per fer o molt espai per córrer i jugar per ser feliços i no tenir problemes. Els Schnoodles també poden jugar al costat aspre. Assegureu-vos que sàpiga què significa "a baix" o "apagat".

  Com que ni els Schnauzers ni els Caniches agraden l'avorriment, és probable que un Schnoodle desenvolupi mals hàbits si no li presteu l'atenció adequada.

  També us beneficiareu d'un pati tancat, ja que un Schnoodle pot tenir la temptació de perseguir la vida salvatge amb què es troba!

  Hora programadaper fer exercici cada dia ajudarà a minimitzar el risc de mal comportament, com ara bordar i cavar.

  Schnoodle Health and Care

  Com qualsevol gos, la barreja de Schnauzer Poodle pot estar predisposada a condicions de salut a causa de la seva composició genètica i/o edat.

  Els riscos per a la salut de Schnoodle que cal tenir en compte inclouen malalties del cor, epilèpsia, problemes de visió, problemes articulars i trastorns hepàtics. Les proves de salut dels pares potencials de cadells poden reduir significativament els riscos que la camada porti qualsevol d'aquestes condicions.

  Tant els schnauzers com els caniches poden tenir sobrepès fàcilment, de manera que caldrà una dieta saludable i molt exercici per mantenir el gos en forma. i les articulacions fluides!

  Quina és l'esperança de vida del Schnoodle?

  Els caniches i els Schnauzers tenen una esperança de vida generalment similar, amb uns 10-12 anys per a les mides més grans i més propera als 14 per als més petits. .

  Podeu esperar que la vostra barreja arribi en algun lloc dins de la mitjana de les races progenitores, depenent de la mida.

  Sempre que rebin una bona atenció veterinària i atenció general al llarg de la seva vida, Schnoodles ho farà. sovint viuen fins a l'adolescència.

  Els Schnoodle són bones mascotes familiars?

  A causa dels trets de personalitat típics de les races progenitores, els Schnoodles es poden recomanar com a mascotes familiars. Tanmateix, cal destacar que tots els gossos necessiten socialització i entrenament.

  Per a un Schnoodle gegant, assegureu-vos de supervisar els més petits.els nens per evitar que es trobin accidentalment o s'impliquin en jocs que es tornen una mica massa durs.

  De la mateixa manera, per a un mini Schnoodle, assegureu-vos que els nens petits tracten el gosset amb cura.

  Recordeu-ho. que aquesta raça serà molt activa i voldrà estar amb la seva família. Si no hi ha ningú a casa durant gran part de cada dia, o si el gos es mantindrà en una àrea petita sense espai per córrer i jugar, aquesta no és la raça per a tu.

  Necessiten famílies que tenen molt de temps per dedicar-los. Incloent la preparació, l'estona de joc i l'entrenament.

  Criadors de Schnoodle

  Abans de comprar un cadell de caniche Schnauzer, investigueu acuradament els criadors de Schnoodle perquè escolliu de manera responsable. Els criadors responsables utilitzen proves genètiques per evitar el pas de trets no desitjats, i mantenen el seu reproductor amb un bon pes i en condicions netes.

  Els gossos de races mixtes estan creixent en popularitat. Per tant, és probable que pugueu trobar Schnoodles més fàcilment a mesura que passi el temps. Aneu als criadors amb moltes preguntes i assegureu-vos de veure proves de proves de salut.

  Els preus dels cadells de Schnoodle varien segons la generació del cadell, les característiques del seu pelatge, quants cadells hi ha disponibles i el valor dels pares. al criador. Tenen una mitjana d'uns 1.500 dòlars.