Preu Lagotto Romagnolo

Patterson SerenaPatterson Serena 0 Comentaris

El Lagotto Romagnolo és un gos rar i bonic. Com que hi ha una escassetat de criadors als EUA, poden tenir un preu elevat. El cadell mitjà de Lagotto costa entre 2000 i 3000 dòlars. I no us oblideu del cost de tota la vida de tenir un gos, ja que el primer any és el més car. Avui us explicaré per què costen tant aquests cadells inusuals i què haureu de pressupostar per a la cura de tota la vida.

  Calcul del cost d'un cadell de Lagotto Romagnolo

  El Lagotto Romagnolo és una raça d'arrels italianes i un preu elevat de Lagotto Romagnolo. Elegant de nom i naturalesa, aquest gos rar i bonic és una autèntica joia d'intel·ligència, cervell i ètica laboral seriosa. No és d'estranyar que els seus encantats propietaris els crien de tant en tant.

  Però hi ha un mètode per a la bogeria de criar cadells sans i el procés per als criadors pot ser bastant costós. Sabíeu que abans que neixi el vostre cadell de Lagotto Romagnolo, els seus gossos progenitors són acuradament seleccionats, controlats, certificats i eliminats de qualsevol malaltia hereditària?

  Els criadors són responsables dels costos mèdics, les despeses de part, el menjar per a cadells. , i més fins al dia que es venguin els seus cadells. Tot això afecta el preu del Lagotto Romagnolo, perquè la brossa ha costat al criador diversos milers de lliures.

  Això vol dir que un cadell que no és de qualitat o que no et costa un braç i una cama serà?menys saludable? No sempre.

  Cadells cars versus cadells de preu baix

  Les fàbriques de cadells, els criadors del pati del darrere i els venedors de cadells en línia sense experiència contribueixen a cadells poc saludables que poden costar menys per endavant, però poden costar molt més a llarg termini. córrer.

  Per evitar donar suport accidentalment a una fàbrica de cadells il·legal, a un criador o venedor sense experiència o irresponsable, els experts recomanen mantenir-se allunyat de les botigues d'animals o dels venedors privats sense llicència. Investigueu el vostre criador o la font d'on obteniu el vostre cadell i no tingueu por de demanar certificats de salut.

  No tots els cadells costen milers de dòlars! Molts criadors crien cadells específics per a la companyia, i aquests cadells costaran menys que els cadells criats per a l'exposició.

  Els cadells d'acompanyament poden diferir dels cadells de qualitat d'espectacle de maneres minúscules que no tenen res a veure amb la salut. De fet, la diferència pot ser tan petita com la coloració dels ulls o un pelatge diluït.

  Una altra manera d'estalviar diners i encara posar-se a les mans d'un gos meravellós és passant per un rescat. Hi ha una sèrie de rescats i refugis específics de la raça especialitzats en gossos de raça pura, inclòs el Lagotto Romagnolo!

  Quin és el cost d'un cadell de Lagotto Romagnolo?

  Com s'ha esmentat anteriorment, passant per un criador per aconseguir un cadell normalment costarà més que rescatar, i passar per un criador per aconseguir un gos com el LagottoRomagnolo costarà més.

  Això es deu al fet que el Lagotto Romagnolo és una raça rara que fa poc que es va introduir a l'AKC el 2015, i no hi ha molts criadors que venguin aquest gos.

  Bonic, intel·ligent, amable i rar, és possible que us trobeu en una llista d'espera per a un Lagotto Romagnolo als EUA. També podeu preparar-vos per gastar un bon cèntim.

  De mitjana, un cadell de Lagotto Romagnolo pot costar entre 1.800 i 2.500 dòlars.

  Per descomptat, el rescat és una opció, però és possible que trobeu és difícil trobar un cadell de Lagotto Romagnolo en un refugi. Tot i així, un Lagotto Romagnolo adult és un gos excel·lent per a aquells que volen saltar-se de l'etapa cansada del cadell i passar directament a l'entrenament i la companyia!

  Si tens la sort de trobar un d'aquests gossos que vulguin ser rescatat en un refugi, és probable que acabis gastant una fracció del que faries a través d'un criador, amb les tarifes d'adopció que normalment comencen a partir de 50 dòlars i arriben a un màxim d'uns 400 dòlars.

  Costos i pressupostos

  Com qualsevol animal de companyia viu, el Lagotto Romagnolo cobrarà quotes al llarg de la seva vida. Els propietaris hauran de preparar-se per a despeses mensuals d'articles com ara:

  • Menjar per a gossos
  • Joguines i llaminadures
  • Factures o assegurances del veterinari
  • Llits i caixes
  • Collars, corretges i cordons d'entrenament
  • Clases de cadells
  • Cuidar-se

  El primer any de vida d'un cadell sol ser el més car , amb el seucost inicial i totes les seves coses noves. Però l'atenció mèdica més avall també pot augmentar ràpidament. Al llarg de la seva vida, podeu esperar gastar en algun lloc de 15.000 dòlars.