Per què el meu gos menja cartró? Els meus gossos fan coses estranyes. És cert que menjar cartró no és el més estrany de les coses que podrien fer, però no deixa de ser força estrany veure'ls picant una caixa de cartró. Mastegar és un comportament instintiu i normal per als gossos. És com aprenen sobre les coses que els envolten. Per tant, és essencial proporcionar coses segures perquè masteguin per evitar que mengin quelcom potencialment nociu o valuós. Hauria d'estar bé si el vostre gos només ho fa de manera activa i desactivada. Però tan bon punt menjar coses no comestibles esdevé crònic o compulsiu, es torna poc saludable i es diu Pica. En aquesta guia, miraré més de prop els motius pels quals el vostre gos pot mastegar o menjar cartró, les maneres d'arreglar aquest comportament i quan pot arribar a ser perillós.

  Aquest comportament no és No és una gran preocupació sempre que no sigui compulsiu. Però, pot ser un signe que al teu gos li falta alguna cosa. Aquest podria ser un cas de necessitat de més estimulació mental o més exercici. Però, també podria ser un signe que el vostre gos té gana o que falta alguna cosa important a la seva dieta. És important trobar-ne la causa, perquè pugueu solucionar les coses abans que sorgeixi cap altre problema.

  Per què el meu gos menja cartró?

  Hi ha diverses raons per les quals un gos pot començar a molestar-ho. opció no alimentària inusual. Alguns d'ells són més seriosos que d'altres, per la qual cosa és una gran idea intentar determinar exactament per quèel gos està actuant així. Aquí tens algunes bones preguntes per fer-te per reduir les teves opcions:

  • El meu gos menja prou?
  • Has canviat alguna cosa en la seva dieta?
  • Reben prou nutrició de la seva dieta?
  • Has passat menys temps amb ells?
  • Tenen alguna joguina per a gossos?
  • S'estan gastant molt? temps sols?
  • Fa prou exercici?
  • El teu gos té algun altre signe de problemes de comportament?

  Aquestes respostes poden ajudar-te a desxifrar l'arrel de la teva causa, ja sigui quelcom tan simple com l'avorriment, o quelcom més complex, com Pica. Fem una ullada més de prop a algunes d'aquestes causes potencials.

  1. La seva dieta s'ha d'ajustar

  Fes una ullada a què estàs donant de menjar al teu gos. Si estan traient les vostres caixes i rotlles de vàter, la seva dieta és el primer que heu de tenir en compte. Podrien tenir una deficiència nutricional si heu canviat alguna cosa a la seva dieta. O, simplement, podrien tenir gana si els seus àpats són massa petits!

  Si et preocupa que el problema és la dieta, és una bona idea que consultis amb el teu veterinari que el teu gos té un pes saludable. . Fins i tot podeu portar el menjar del vostre gos al veterinari per assegurar-vos que contingui tot el que necessita el vostre gos. Les dietes casolanes són les que tenen més probabilitats de contenir deficiències.

  2. Estimulació mental

  Els gossos tenen alts nivells d'intel·ligència inecessiten coses per estimular la seva ment. Si no, començaran a mastegar i a menjar coses que no haurien de fer. El comportament destructiu és una conseqüència comuna d'un gos avorrit. Per tant, assegureu-vos de tenir joguines per mastegar per evitar que el vostre gos mengi cartró o, encara pitjor, sabates. Les joguines interactives són una gran idea, ja que requereixen més reflexió per obtenir una recompensa!

  3. No rebeu prou atenció

  Heu passat temps lluny del vostre nadó de pell? O has estat més ocupat del que és habitual i necessites més temps per passar-hi? De vegades, el sorteig de menjar coses que no haurien de ser és perquè necessiten temps de qualitat amb tu. Si el teu gos sap que els perseguiràs o vindràs a treure'ls el cartró, potser ho farà com una manera d'aconseguir l'atenció tan desitjada de tu!

  4. No fer prou exercici

  Si observeu que el vostre gos comença a menjar coses estranyes com el cartró, pensa en quant exercici ha fet. Si fa temps que no han cremat una mica d'energia, porteu-los a passejar. Els gossos avorrits buscaran entreteniment allà on puguin. I, com la manca d'estimulació mental, la manca d'exercici físic pot conduir a comportaments no desitjats i destructius.

  5. La manera com el cartró se sent per mastegar

  Algunes persones poden molestar, però els gossos tenen un impuls innat per caçar. Està en els seus gens; ni tan sols els millors entrenadors poden aturar aquest tret. I, algunes persones suggereixen que el cartró té una sensació similarplomes a la boca del teu gos. Per tant, pot semblar natural que el vostre gos mastegui caixes per casa, sobretot si està avorrit o té gana.

  6. Pica

  Un gos que menja cartró de manera compulsiva o crònica pot ser una condició conductual anomenada Pica. Pica és quan els gossos mengen i desitgen objectes que no són aliment. També pot ser causat per tots els motius que hem comentat anteriorment! Per tant, és una gran idea intentar fer front a menjar les coses equivocades abans que es converteixi en un comportament compulsiu.

  És perillós el cartró per als gossos?

  Aquesta estranya elecció de menjar no és tòxica per als gossos. gossos, però tampoc és beneficiós per al seu sistema digestiu. Si el vostre gos menja molt cartró, hi ha la possibilitat que desenvolupi una obstrucció intestinal. Podeu reconèixer-ho si comencen a eructar i vomitar o si presenten febre, diarrea, restrenyiment o letargia.

  És un ampli ventall de símptomes, però si el vostre gos ha menjat molt cartró o altres articles no comestibles. , hauríeu de portar-los immediatament al veterinari. Un bloqueig intestinal pot requerir cirurgia o tractar-lo amb suavitzants de femta. Vigileu el vostre gos i comproveu si passa. El cartró no es trenca al sistema digestiu, així que ho veuràs a la caca del teu cadell. No intenteu fer vomitar el vostre gos tret que el vostre veterinari us ho indiqui específicament.

  Quins objectes de cartró mengen o masteguen els gossos?

  Mai no m'he adonat.quants objectes de cartró hi ha per casa. Però, tots ells tenen el potencial de convertir-se en la propera víctima del vostre gos. Alguns poden ser més nocius si estan recoberts de plàstic o tenen molta cola. Aquí teniu algunes coses per vigilar o mantenir fora de l'abast dels vostres gossos:

  • Caixes d'entrega (Amazon, etc.)
  • Caixes de cereals
  • Lavabo rotllos
  • Caixes de pizza

  Què cal fer si el teu gos menja cartró

  Si et trobes amb trossos i trossos de cartró, cal seguir alguns passos clau. La idea és intentar evitar que el teu gos mengi més quan hagis notat signes de consum! Pot ser que una petita quantitat de cartró no faci mal, però deixar que el vostre gos continuï mastegant caixes pot comportar complicacions.

  Asegureu el vostre gos

  Primer, allunyeu el vostre gos de l'escena i traieu-ne qualsevol. cartró que encara poden tenir a la boca. Si teniu una caixa o un bolígraf per a gos, utilitzar-lo és una gran idea. Com a alternativa, col·loqueu-los en una habitació on no tinguin accés a altres caixes, en algun lloc on podreu vigilar-los!

  Cerca proves

  Abans de llençar les restes a les escombraries, comproveu-los. pel que podria haver estat al cartró. Potser el cartró no sigui perjudicial, però si fos una caixa de bombons, voldríeu portar el vostre gos al veterinari el més aviat possible. A més, comproveu si la caixa estava recoberta amb cola o pintura, que podria fer mal al vostre gos.

  Conserva.un ull al vostre gos

  Vigileu amb el vostre gos qualsevol símptoma que pugui indicar una intoxicació, angoixa o un bloqueig intestinal. Això pot trigar fins a 24 hores. Si observeu algun d'aquests símptomes, parleu amb el vostre veterinari tan aviat com pugueu. Si no estan disponibles, pots buscar un veterinari d'emergència.

  Truca al teu veterinari

  Si el teu gos ha menjat molt cartró, truca al teu veterinari i segueix els seus consells. Normalment faran unes quantes preguntes per determinar com està el vostre gos, inclosa la quantitat de cartró que va menjar, qualsevol signe de malaltia o problemes per digerir l'article no alimentari i si hi havia alguna altra cosa potencialment tòxica a les caixes que va menjar el vostre gos.

  Com puc evitar que el meu gos mengi cartró?

  Una de les millors maneres d'aturar aquest comportament és abordar i eliminar les possibles causes que he esmentat anteriorment. A continuació, es mostren alguns passos que podeu seguir.

  • Aneu a passejar i proporcioneu-los prou exercici.
  • Aconsegueix joguines per a mascotes o joguines noves per estimular la ment del teu gos.
  • Passa una mica més de temps amb el teu gos; si recentment heu estat massa ocupats per passar l'estona amb ells, fins i tot dos minuts al dia podrien marcar la diferència.
  • Debeu ajuda d'un passejador de gossos professional.
  • Parleu amb el vostre veterinari per assegurar-se que el seu menjar ofereix els requisits nutricionals adequats.

  Elimineu el cartró de l'accés del vostre gos

  Complementar el comportament amb les necessitats del vostre gos és ungran començament, però també hauria de tallar-lo a la font. Invertiu en una paperera amb tapa amb tancament. D'aquesta manera, el vostre gos no té possibilitats d'envair-se per llaminadures de cartró. Mantingueu el vostre gos allunyat del bany i mantingueu tots els articles de cartró com els rotlles de vàter i les caixes de mocadors fora de l'abast. Això pot beneficiar la salut del teu gos, però també és una bona manera d'assegurar-te que la teva casa es mantingui neta.

  Pica pot expressar-se de diferents maneres. Els gossos amb aquest problema mèdic no només mengen cartró, de manera que si observeu que el vostre gos menja algun article no alimentari de manera compulsiva, sempre l'heu de portar al veterinari.